Thailandske kvinder

by | Thailandsk dating

Thailandske kvinder & Thailandsk dating

Du vil i dette indlæg kunne læse mere om thailandske kvinder, hvordan man møder dem, og hvad deres forhold er til danske mænd.

Thailandske piger deler mange af de samme værdier som danske mænd – heriblandt værdsættes familien, venner, kvalitetstid og kultur meget. Du kan sagtens møde en thai pige på en bar, eller et diskotek. I mange tilfælde, kan thailandske piger også godt lide at slå sig løs og feste. (Ligesom dig, ikk’?)

Thailandske-, og i det hele taget asiatiske kvinder, værdsætter deres kultur og bagland højt. Derudover er danske mænd eftertragtede, hos kvinder med asiatisk oprindelse. De anses som “rigtige mænd”, kan lave hjemmearbejde, er hjælpsomme og empatiske. Derudover hjælper danske mænd oftest gerne til med hus arbejdet samt børnene.

Mød Thailandske kvinder på disse seriøse dating sider

I

3125+ online

Fyldt med Thai + Asiatiske kvinder
Du finder asiatiske kvinder fra hele verden
Nye medlemmer kommer til i hobetal!
Kan benytte gratis og betalt
I

4361+ online

Hjemmesiden med FLEST Asiatiske Kvinder
Skriv til så mange kvinder du kan vil
Ekstremt mange aktive medlemmer
Kan benytte gratis og betalt
I

5515+ online

Proppet med kvinder fra HELE verden
EKSTREMT mange Asiatiske kvinder også
En af de største internationale datingsider
Kan benytte gratis og betalt

Hvorfor er disse 3 sider bedst til at møde Thailandske kvinder?

Det er ingen hemmelighed, at der findes tusindvis af hjemmesider, som tilbyder dig at kunne møde thailandske kvinder. Derudover har de ofte forskellige fordele/ulemper ved hjemmesiderne. Der er dog 1 ting, som er den aboslut vigtigste faktor, når du vil møde kvinder fra Thailand. Det er, at der på hjemmesiden rent faktisk findes masser af Thailandske kvinder.

Det er den primære årsag til udvælgelsen af ovenstående hjemmesider – de indeholder alle sammen TUSINDVIS af Thailandske kvinder. Herunder kan du læse endnu mere om de 3 udvalgte hjemmesider.

ThaiCupid

ThaiCupid er nok det mest oplagte valg, når du skal møde Thailandske kvinder. Som navnet antyder, er der primært fokus på at forbinde Thailandske kvinder med mænd fra resten af verdenen – og det er de rigtig gode til.

Du finder bogstageligt talt en astronomisk stor mængde af kvinder fra Thailand, både som bor i Thailand nu, men også i andre lande – også fra Danmark. Langt de fleste er selvfølgelig bosat i Thailand. Det fede ved denne hjemmeside er, at den som udgangspunkt er international, og stort set alle kvinderne er interesserede i at møde en partner fra udlandet.

Udover at antallet af Thailandske kvinder herinde er enormt, så er der også rigtig meget aktivitet. Medlemmerne herinde er seriøse i deres søgen, og de søger internationalt (ellers var de vel ikke på en international hjemmeside? Derudover kan man også se det inde på derers profiler. De er for det meste udfyldt grundigt, med information om dem selv, og hvad de søger. (og der er masser af lækre billeder…)

Hjemmesiden drives af et firma ved navn Cupid Media, som har drevet internationale online dating hjemmesider siden omkring år 2000. De har derfor meget erfaring indenfor området, og de tilbyder en uovertruffen oplevelse på deres hjemmesider.

AsianDating

AsianDating er et absolut glimrende alternativ til ThaiCupid. Som du kan se på hjemmesidenavnet, så er der primært fokus på asiatisk dating og asiatiske kvinder – men her går Thailand jo ind under. Hjemmesiden er i sin helhed større end ThaiCupid, og du kan altså finde millioner af medlemmer herinde. På forsiden reklamerer de med mere end 4.500.000 medlemmer..det burde vel være rigeligt!

En af fordelene ved denne hjemmeside er netop alle de medlemmer fra Asian. Selvom du måske specifikt søger en kvinde fra Thailand, kan det jo være, at du eksempelvis finder en kvinde fra Filippinerne, Combodia, Kina, Indien, Malaysia eller et andet land i Asien. Der er helt sikkert mulighed for det herinde.

En søgning efter kvinder i Thailand, MED billede på deres profil, viser flere end 1000+ resultater. Alle profilerne på den første side har et badge, hvor der står “ny” – det betyder altså, at rigtig mange nye kommer til hver eneste uge.

En anden fed funktion ved denne hjemmeside er, at du kan downloade deres smartphone app (til android). Med denne app kan du effektivt holde kontakten med dine potentielle partnere, selvom du ikke er ved computeren. Jeg kan anbefale dig at hente appen – den er MEGET nem at bruge!

InternationalCupid

InternationalCupid er faktisk en af mine yndlingshjemmesider, når det kommer til international dating. For det første, så kan du også herinde møde Thailandske kvinder i tusindvis. For det andet, så kan du møde kvinder fra HELE verden – og det er i bogstaveligt forstand. Det er en af årsagerne til, at jeg altid vender tilbage til denne..hvis du skal lave en seriøs datingprofil, og prøve med et betalt medlemskab en dag, så kan det meget bedre betale sig at gøre det på samme hjemmeside.

Og hvilken side er bedre at gøre det på, end den hvor du kan møde kvinder fra hele verden? På forsiden reklamerer de med at have flere end 4.000.000 medlemmer.

Også herinde har jeg søgt efter Thailandske kvinder, og resultatet er det samme som hos AsianDating. 1000+ resultater bliver fundet for profiler MED billede, og alle medlemmerne på forsiden er registreret for nyligt.

InternationalCupid ejes og drives også af firmaet CupidMedia – så her finde du også en Android smartphone app, og en hjemmeside, som sikrer dig en sikker og dejlig oplevelse. Det er bare med at komme igang!

Sådan møder du thailandske kvinder

Vælg online dating – det er nemt, og det kan gå hurtigt. Der findes mange forskellige datingsider, og det kan være en fordel, at vælge en “niche datingside” – altså en datingside, der specialiserer sig i sammensætning af thailandske kvinder med bl.a. nordiske mænd.

Udbuddet er stort – men det er efterspørgslen også. Mange piger fra Thailand ønsker at bosætte sig udenlands, eller finde sammen med en mand fra udlandet. Den nemmeste, mest effektive og hurtigste måde at gøre det på, er ved at finde en partner via online dating. Jeg vil anbefale dig at prøve ThaiCupid – de har flere end 1 mio medlemmer, hvoraf størstedelen af kvinderne kommer fra Thailand. Deraf navnet.

Ved at benytte ThaiCupid, er du for det første sikret imod svindel. Det er en stor, international koncern, der driver en lang række niche-specifikke datingsider. De har mange års erfaring, og de ved udemærket godt, hvordan man laver en sikker hjemmeside.

Ved at bruge en betalings-side, er du sikret imod mange scammers også. Det kræver nemlig et betalt medlemskab, før man kan læse og sende breve – og det er scammers selvfølgelig ikke interesseret i at betale.

Derudover kan du få et BILLIGT medlemskab, sammenlignet med andre sider – og især, hvis du køber et medlemskab for mere end 3 måneder af gangen, hvilket jeg altid anbefaler at gøre. Du kan ikke nå at oprette en profil, skabe kontakter, og så aftale at mødes og lignende indenfor 1 måned (medmindre du har hele dagen, alle dage til rådighed).

Thailandske kvinder i Danmark

Thailandske piger, samt asiatiske kvinder, kan du møde i hele verden – også her i Danmark. Thailand har et rigtig godt forhold til Danmark. Vi har blandt andet (i 2008) fejret et flere hundrede årt langt forhold Thailand og Danmark imellem. Det er derfor slet ikke unormalt, at møde piger fra thailand i Danmark.

Det kan dog være svært, og rigtig mange af kvinderne er allerede i et forhold. Gift eller i et kæresteforhold, og  det jo svært at gøre noget ved. Måske har du allerede forsøgt at finde en thailandsk pige i Danmark uden held?

Du kunne overveje at prøve online dating. Det bliver mere og mere populært, og det har aldrig været nemmere at finde din næste thailandske partner. Du kan endda gøre det fra sofaen, derhjemme. Med langt bedre resultater, end du tidligere har hørt om.

Tips til dig, der er seriøs efter at finde Thailandske kvinder

Som jeg ofte siger – så er den absolut nemmeste og hurtigste måde at finde Thailandske kvinder via en online dating side, med masser af Thai kvinder registreret. Det er nemt, hurtigt og billigt – what’s not to like?

Du kan dog gøre nogle ting på din profil, for at forbedre dine chancer for succes GEVALDIGT. Læs dem herunder.

Opret en profil, og tiltræk al den opmærksomhed, som du kan. For overhovedet at komme igang, skal du selvfølgelig have oprettet en profil. Hvis du har en smule teknisk snilde, så er dette klaret på ganske få minutter. Herefter skal du udfylde alle dine informationer.

Du kan eventuelt starte med det nemme, som er dine fysiske karaktertræk (øjenfarve, hårfarve/længde, din højde, sko størrelse osv). Disse er hurtigt fyldt ud, og herefter skal du til det vigtige: din profiltekst. I profilteksten har du fuldstændig frit slag, og kan skrive, hva’ du vil. Det er din opgave, at fastholde de besøgendes opmærksomhed, så godt som muligt…og hvordan gør man lige det?

Skriv en sjov historie om noget, du har oplevet – gerne en smule kort. Så kan de besøgende kvinder få et smil på læben, og de for lyst til at læse mere. Herefter forklarer du noget om dig selv – og det skal gerne være noget om dine bedste sider, også gerne personligt. Hvorfor er det, at de skal i kontakt med dig? Hvilke positive ting, kan du tilbyde?

Anskaf dig et medlemskab, og skriv til flere thailandske kvinder. Det lyder måske ikke så tiltalende at skulle anskaffe sig et medlemskab, men det er HELT SIKKERT det værd. Det er kun medlemmer, som har et medlemskab, der kan læse og skrive breve til andre medlemmer. Det betyder, at hvis du skal i kontakt med en Thailandsk kvinde, skal enten du eller hende have et medlemskab. Hvorfor ikke tage kontrol over situationen, og lade ALLE kvinderne kunne se dine breve?

Jeg vil faktisk anbefale dig at skrive til flere kvinder, når du kommer for første gang går igang med online dating hjemmesiden, du vælger. Der kan være uendelige årsager til, at en kvinde ikke svarer på dit brev. Årsagen er også ligegyldig, men det sker – og nogle kvinder vil du ikke have særlig god kemi med, og sådan er det jo.

Du øger dine chancer enormt for at få svar på dine breve, hvis du sender et brev til enten 5 eller 10 kvinder. Efterhånden som samtalerne skrider frem, vil du hurtigt finde dén person, som du vil videreudvikle ‘forholdet’ med. Når du kommer hertil i processen, skal du selvfølgelig ikke fortsætte med at skrive til mange forskellige kvinder. Det er KUN til at få gang i en ordentlig samtale, med en sød kvinde.

Morten

Morten

Ejer af FindKaerlighed

Jeg har en anbefaling til dig, hvis du ønsker at møde smukke Thailandske kvinder, og date dem. Gå ind og opret dig på ThaiCupid - her møder du flere end 4.500.000 medlemmer. Hvor mange kvinder vil DU kontakte?

I

3125+ online

Fyldt med Thai + Asiatiske kvinder
Du finder asiatiske kvinder fra hele verden
Nye medlemmer kommer til i hobetal!
Kan benytte gratis og betalt