oktober 11

Thailandske kvinder

0  comments

Dating mellem thai kvinder og danske mænd

Du vil i dette indlæg kunne læse mere om thailandske kvinder, hvordan man møder dem, og hvad deres forhold er til danske mænd.

Det er mere og mere almindeligt og kendt, at thailandske kvinder finder sammen med danske mænd. Desværre har det været forbundet med noget, der slet ikke passer. I 99% af tilfældende, er “thai pigen” ikke købt, eller lejet.

Thailandske piger deler mange af de samme værdier som danske mænd – heriblandt værdsættes familien, venner, kvalitetstid og kultur meget. Du kan sagtens møde en thai pige på en bar, eller et diskotek. I mange tilfælde, kan thailandske piger også godt lide at slå sig løs og feste. (Ligesom dig, ikk’?)


Thailandske-, og i det hele taget asiatiske kvinder, værdsætter deres kultur og bagland højt. Derudover er danske mænd eftertragtede, hos kvinder med asiatisk oprindelse. De anses som “rigtige mænd”, kan lave hjemmearbejde, er hjælpsomme og empatiske. Derudover hjælper danske mænd oftest gerne til med hus arbejdet samt børnene.


Sådan møder du thailandske kvinder

Vælg online dating – det er nemt, og det kan gå hurtigt. Der findes mange forskellige datingsider, og det kan være en fordel, at vælge en “niche datingside” – altså en datingside, der specialiserer sig i sammensætning af thailandske kvinder med bl.a. nordiske mænd.

Udbuddet er stort – men det er efterspørgslen også. Mange piger fra Thailand ønsker at bosætte sig udenlands, eller finde sammen med en mand fra udlandet. Den nemmeste, mest effektive og hurtigste måde at gøre det på, er ved at finde en partner via online dating. Jeg vil anbefale dig at prøve ThaiCupid – de har flere end 1 mio medlemmer, hvoraf størstedelen af kvinderne kommer fra Thailand. Deraf navnet.

Smuk thailandsk kvinde.

Smuk thailandsk kvinde. Klik og mød flere som hende!


Ved at benytte ThaiCupid, er du for det første sikret imod svindel. Det er en stor, international koncern, der driver en lang række niche-specifikke datingsider. De har mange års erfaring, og de ved udemærket godt, hvordan man laver en sikker hjemmeside.

Ved at bruge en betalings-side, er du sikret imod mange scammers også. Det kræver nemlig et betalt medlemskab, før man kan læse og sende breve – og det er scammers selvfølgelig ikke interesseret i at betale.

Derudover kan du få et BILLIGT medlemskab, sammenlignet med andre sider – og især, hvis du køber et medlemskab for mere end 3 måneder af gangen, hvilket jeg altid anbefaler at gøre. Du kan ikke nå at oprette en profil, skabe kontakter, og så aftale at mødes og lignende indenfor 1 måned (medmindre du har hele dagen, alle dage til rådighed).

Thailandske kvinder i Danmark

Thailandske piger, samt asiatiske kvinder, kan du møde i hele verden – også her i Danmark. Thailand har et rigtig godt forhold til Danmark. Vi har blandt andet (i 2008) fejret et flere hundrede årt langt forhold Thailand og Danmark imellem. Det er derfor slet ikke unormalt, at møde piger fra thailand i Danmark.

Det kan dog være svært, og rigtig mange af kvinderne er allerede i et forhold. Gift eller i et kæresteforhold, og  det jo svært at gøre noget ved. Måske har du allerede forsøgt at finde en thailandsk pige i Danmark uden held?

Du kunne overveje at prøve online dating. Det bliver mere og mere populært, og det har aldrig været nemmere at finde din næste thailandske partner. Du kan endda gøre det fra sofaen, derhjemme. Med langt bedre resultater, end du tidligere har hørt om.


Mød tusindvis af thailandske singler

Det har aldrig været nemmere, at møde en thailandsk kvinde - og få hende herhjem til Danmark. Det første jeg anbefaler dig at gøre, er at tilmelde dig en datingside, hvor der findes masser af thailandske singler - som alle søger kærligheden i udlandet!


Tags

thai kvinder, thai kvinder danske mænd, thailandske kvinder, thailandske piger


You may also like

Skal du flytte sammen med din udkårne?

4 Potentielle årsager til at smukke kvinder søger kærligheden i udlandet

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tilmeld dig nyhedsbrevet - og få tilsendt profiltekstguiden!