november 26

Tyske kvinder & tysk dating online

0  comments

Ved hjælp af online dating kan du møde & date tyske kvinder. 

Et stigende antal af kvinder fra Tyskland søger mod online dating tjenester, for at finde kærligheden udenfor Tyskland. Det har heller aldrig været nemmere, kan man roligt sige. Det vrimler frem med internationale dating-sider i alle afskygninger af internettet.

Tyskland er et stort land, med et befolkningstal på knap 83millioner. Det betyder, at der uden tvivl også er en smuk tysk kvinde til dig!

Tyske kvinder er søde, nysgerrige og handlekraftige

Tyskere er et ret anderledes folkefærd, sammenlignet med danskere - og det er slet ikke dårligt ment. Vi danskere er ikke blege for at "tage tingene som de kommer" - og ellers leve en smule i uvisheden, uden en egentlig plan.

Sådan er tyske kvinder generelt ikke. Min erfaring siger, at de kan lide stabilitet, og at du er til at regne med. Jeg vil anbefale dig, at overholde alle aftaler, du skulle lave med en tysk kvinde!

#1

▢ +3100 online

  • Proppet med smukke & single tyske kvinder
  • Skriv til så mange kvinder du kan og vil
  • Eksremt mange aktive medlemmer!
  • Kan benytte gratis og betalt

Ej, så slemt er det ikke. Tyskere og tyske kvinder er generelt kendt for at være punktlige, og følge den satte dagsorden. Det er jo meget positivt.

Generelt kan tyske kvinder også godt lide at udvide deres horisont, hvilket medfører en naturlig nysgerrighed. Hvem kan ikke lide en naturlig nysgerrighed, hos en sød og smuk kvinde?Hvordan og hvor kan jeg møde tyske kvinder?

Måske er i dag din heldige dag. Du har aldrig haft flere muligheder for at finde en sød tysk kvindelig partner. Uanset om du vil benytte internettet, eller tage på en tysk rundrejse, er mulighederne utroligt mange.

Min anbefaling til dig er, at benytte en international datingside. Hvis du benytter dig af en decideret tysk datingside, er det ikke sikkert, at kvinderne har tænkt sig at flytte ud af tyskland. Så havde de vel valgt en side, hvor de kan møde udenlandske mænd?

Ved hjælp af online dating kan du skabe kontakt til tyske kvinder direkte fra komforten af din egen sofa (eller lænestol). 

Flere end 1000+ kvinder fra Tyskland benytter InternationalCupid

Herinde vil du højst sandsynligt finde flere attraktive tyske kvinder, end du kan nå at skrive til på en hel måned (medmindre du sender samme besked til alle!). 

Der findes enormt mange datingsider på internettet, men jeg vil anbefale dig at benytte ovenstående. Her er, som sagt, tusindvis af kvindelige profiler fra Tyskland, og der er stor aktivitet derinde.

Fordelen ved at benytte denne - kontra eksempelvis en tysk datingside er, at kvinderne oftest er klar til at rykke teltpælende op, for at finde kærligheden. Derudover - hvis du nu skulle blive nysgerrig på kvinder fra andre lander, er de også herinde i tusindvis. Besøg InternationalCupid


Hvad koster det?

Det kommer an på, hvor lang tid du vil have et medlemskab (åbenlyst nok). Jo flere måneder du køber medlemskab, jo mere sparer du (og helt op til 67%!)

Hvis du er seriøs omkring din søgen, bør du købe minimum 3 måneders medlemskab af gangen. Jeg tror ikke på, at du kan nå at finde en sød kvinde - skrive frem og tilbage med hende - og aftale møder eller lignende, indenfor 1 måned. 

For ikke at miste kontakten med de kvinder du skriver med, skal du således forlænge dit medlemskab med en måned til (hvis du har valgt medlemskab 1 måned af gangen) - og allerede her bliver det dyrere, end hvis du havde købt 3 måneders medlemskab!

Se eventuelt grafikkerne nedenfor.


Priser for Platinum Medlemskab

På mobil: Swipe til siden for flere informationer

Priser for Gold Medlemskab

Bemærk at den totale omkostning er det, du betaler ved indgåelse af medlemskabet - altså trækker de ikke penge hver måned, men kun 1 gang.


Mød Tusindvis af Tyske singler

Det har aldrig været nemmere, at møde en tysk kvinde - og få hende herhjem til Danmark. Det første jeg anbefaler dig at gøre, er at tilmelde dig en datingside, hvor der findes masser af tyske singler - som alle søger kærligheden i udlandet!


Tags


You may also like

BrazilCupid → Komplet anmeldelse af Brasiliansk Datingside

BrazilCupid → Komplet anmeldelse af Brasiliansk Datingside

Iranske kvinder – mød & date kvinder fra Iran

Iranske kvinder – mød & date kvinder fra Iran
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tilmeld dig nyhedsbrevet - og få tilsendt profiltekstguiden!