polske kvinder

Polske kvinder: Søger dating & mænd fra Danmark

Flere og flere kvinder fra Polen søger mænd fra Danmark. Det gør de, fordi de vil have økonomisk sikkerhed, en sød mand, en god fremtid og kan lide et godt eventyr. Der findes mange sociale problemer i Polen, bl.a. med et stort alkoholforbrug.

Det medvirker, at mange af disse kvinder søger kærligheden udenfor Polen, og især i Danmark, hvor vi er meget bedre stillet. Som resultat kommer der flere og flere polske kvinder i Danmark, og det bliver nemmere at møde polske kvinder i Danmark.

Hvordan er Polske Kvinder? Læs videre herunder, for at få svaret - og find derudover også kontakt til polske kvinder & damer.


Polske kvinder er ikke bare smukke, men også kærlige

Polen har nogle af verdens smukkeste kvinder. De er intelligente, sjove, bryder sig ikke om drama – og så er de faktisk rigtig glade for intimitet og nærhed - selvom de ikke bryder sig om at vise for meget hud, ifht. påklædning. Polske piger kan godt lide sex (ligesom de fleste kvinder kan), og vil gerne have et stabilt forhold uden alt for meget drama. De er i langt de fleste tilfælde også monogame, og yderst feminine.

Du bør ikke blive overrasket, hvis du er sammen med en polsk kvinde, og hun viser sig som en enorm omsorgsfuld kvinde - det er langt de fleste nemlig. Det kan være du bliver tilbudt noget god hjemmelavet mad - og du kan helt sikkert forvente at blive passet og plejet, hvis du en dag skulle blive syg.

Hvis du ønsker at score point (uafhængig af, om I allerede er i et forhold, eller om du blot vil "score" hende) - så vis dig fra din romantiske side. Polske kvinder besidder i mange tilfælde et stort hjerte for romantik, og langt de fleste søger deres ridder på den hvide hest!

Smuk kvinde fra polen. Klik & begynd at date polske kvinder!


Polsk Dating online - her møder du polske kvinder

Der opstår flere og flere hjemmesider, der udbyder kontakt-service til Polske piger. De fleste Polske piger snakker rigtig godt engelsk, og kommunikation vil derfor ikke være en forhindring, for at møde kærligheden. Jeg anbefaler DENNE side, hvis du er interesseret i at kontakte kvinder fra Polen.

Det er ganske gratis at oprette en profil. Derefter kan du surfe rundt på siden, og kigge på alle de kvindelige medlemmer. Selvom du ikke har premium abonnement, kan du faktisk en hel del alligevel. Du kan bl.a. søge og kigge på profiler, vise interesse, gem søgninger, benytte avanceret søgning og meget mere. Det eneste du ikke kan, er at booste din profil, læse beskeder fra kvinder eller sende beskeder. Dette kræver premium abonnement (fra kun ca. 100kr pr. md).


Polske kvinders forventninger indfries af Danske mænd

Som skrevet længere oppe, søger mange polske piger kærligheden udenfor Polen. Blandt andet for en bedre økonomisk fremtid, og i det hele taget end bedre livskvalitet. Det betyder imidlertid ikke, at det vil være nødvendigt for dig, at overøse din nye polske partner med materialistiske gaver.

Langt de fleste polske damer sætter pris på de små ting – som mange kvinder gør, fra socialt udfordrede lande. Det kan f.eks. være en tur på stranden, eller en frisk gå tur, og andre livsnære aktiviteter. Find ud af alt dette, når du er i kontakt med din polske dame. Spørg og lær hen ad vejen.

Polske piger er oftest slanke, og elsker at være på stranden. Alt afhængig af hvor de bor i Polen, kan der være langt til stranden. Derudover er vejret sjældent rigtig godt. Fortæl derfor om Danske strande, og vis nogle billeder af din favoritstrand.

Mød Tusindvis af Polske singler

Det har aldrig været nemmere, at møde en afrikansk kvinde - og få hende herhjem til Danmark. Det første jeg anbefaler dig at gøre, er at tilmelde dig en datingside, hvor der findes masser af polske singler - som alle søger kærligheden i udlandet!


Polske piger og deres drøm om ægteskab

Mange polske kvinder har, fra de er helt små, en drøm om et dejligt familieliv, med en skøn mand. De vil arbejde hårdt for at opnå denne drøm. Ægteskabet har derfor en høj prioritet hos dem – ulig mange af de polske mænd.

De sætter pris på de normale kønsroller, hvor kvinden laver mad, og manden arbejder på huset. Forvent dog, at din polske hustru vil tage del i arbejdet også. De er meget selvstændige og hårdtarbejdende.