Polsk dating – Alt du skal vide om smukke polske piger

by

Polske kvinder vil date danske mænd – komplet polsk dating guide

Flere og flere kvinder fra Polen søger mænd fra Danmark. Det gør de, fordi de vil have økonomisk sikkerhed, en sød mand, en god fremtid og kan lide et godt eventyr. Der findes mange sociale problemer i Polen, bl.a. med et stort alkoholforbrug.

Det medvirker, at mange af disse kvinder søger kærligheden udenfor Polen, og især i Danmark, hvor vi er meget bedre stillet. Som resultat kommer der flere og flere polske kvinder i Danmark, og det bliver nemmere at møde polske kvinder i Danmark.

Du bør ikke blive overrasket, hvis du er sammen med en polsk kvinde, og hun viser sig som en enorm omsorgsfuld kvinde – det er langt de fleste nemlig. Det kan være du bliver tilbudt noget god hjemmelavet mad – og du kan helt sikkert forvente at blive passet og plejet, hvis du en dag skulle blive syg.

Hvis du ønsker at score point (uafhængig af, om I allerede er i et forhold, eller om du blot vil “score” hende) – så vis dig fra din romantiske side. Polske kvinder besidder i mange tilfælde et stort hjerte for romantik, og langt de fleste søger deres ridder på den hvide hest!

I denne artikel kan du læse meget mere om hvordan polske kvinder er, hva’ de søger og hva’ de kan lide, hvordan I kan bo sammen i Danmark – og meget mere. God fornøjelse!

Fakta og information om polske kvinder

Befolkning på ca. 36,82millioner mennesker (næsten 20mio polske kvinder)
Største byer i Polen er Warsaw, Lodz, Krakow & Wroclaw
Største religioner: Over 90% tilhører den romersk-katolske kirke, derdover mange andre små grupper
Sprog: Modersmål er Polsk, over 32% kan engelsk, især yngre mennesker
Internet: Næsten 90% af befolkningen har adgang til hurtigt internet

Her kan du møde og date smukke polske kvinder

Hvordan er polske kvinder?

Det er selvfølgelig ikke muligt at beskrive samtlige polske kvinder på een gang – men jeg vil her beskrive hvordan kvinder fra Polen generelt kan være. Der er nogle kulturelle traditioner som danner mennesker på forskellige måder over hele verden, og kulturen i Polen er også med  til at danne polske kvinder.

Polske kvinder er rare mennesker, med masser af empati, godt humør og et åbent sind. Derudover er de for det meste meget feminine, familie orienterede, romantiske, kloge og veluddannede. Du kan altså ikke løbe om hjørner med nogen polske kvinder – men det havde du vel heller ikke tænkt dig…

Når du skal imponere eller lave en god samtale med din polske kvinder, kan du med fordel huske på disse ting. Hun vil være meget glad for sin familie, og du kan derfor spørge ind til hendes forældre, søskende eller venner. 

I Polen er det ofte sådan, at mænd skal være “rigtige mænd”. Han skal udstråle selvsikkerhed, og det kan du faktisk relativt nemt gøre. I stedet for at spørge hvilken restaurant hun har lyst til at spise på, så siger du bare “vi tager på den kinesiske restaurant” i stedet. Det er selvfølgelig ikke altid sådan – men i mange tilfælde.

Det vil heller ikke være så svært for dig at kommunikere med polske kvinder, hvis du kan snakke engelsk. Rigtig mange kvinder fra Polen snakker engelsk, og det gælder især de yngre generationer. De benytter sig af internettet, smartphones, smart-tv og lignende hver eneste dag, og dette er med til at udbrede kendskabet til engelsk gevaldigt.

Polsk dating – polske kvinders syn på parforhold

Der er lige knap 1000kms afstand mellem Danmark og Polen, men der er alligevel en del forskel på polske og danske kvinder. I begge lande nyder kvinder i dag meget frihed, og der er masser af lighed samt muligheder for kvinderne i både Polen og Danmark. Det har dog ikke altid været tilfældet,  især i Polen, hvor kvinderne tidligere har haft det en hel del sværere, end vi har haft herhjemme. Polen har eksempelvis været kontrolleret af det gamle Sovjetunionen, der på stærk vis begrænsede muligheder.

Denne sovjetiske kontrol (fra 1948 til 1989) kan meget vel have givet kvinderne et helt andet syn på tingene i hverdagen, samt hvordan et parforhold kan være. Der kan i mange tilfælde være et noget mere traditionelt syn på kønsrollerne, hvor “kvinden laver mad” og “Manden tjener pengene”. Dette gælder formentlig mere kvinderne som er født i Sovjettiden, og derved nåede at opleve denne form for dagligdag.

Yngre polske kvinder er noget mere frie, og løsslupne fra de gamle, traditionelle kønsroller. Kvinderne får gode jobs, søger muligheder i udlandet og gifter sig på lige vilkår med dem, de nu har lyst til.

Polske kvinders forventninger indfries af Danske mænd

Som skrevet længere oppe, søger mange polske piger kærligheden udenfor Polen. Blandt andet for en bedre økonomisk fremtid, og i det hele taget en bedre livskvalitet. Det betyder imidlertid ikke, at det vil være nødvendigt for dig, at overøse din nye polske partner med materialistiske gaver.

Langt de fleste polske damer sætter pris på de små ting – som mange kvinder gør, fra socialt udfordrede lande. Det kan f.eks. være en tur på stranden, eller en frisk gå tur, og andre livsnære aktiviteter. Find ud af alt dette, når du er i kontakt med din polske dame. Spørg og lær hen ad vejen.

Polske piger er oftest slanke, og elsker at være på stranden. Alt afhængig af hvor de bor i Polen, kan der være langt til stranden. Derudover er vejret sjældent rigtig godt. Fortæl derfor om Danske strande, og vis nogle billeder af din favoritstrand.

Polske kvinder drømmer om ægteskab

Det lyder måske ikke så overraskende – men ikke desto mindre drømmer langt de fleste kvinder om et ægteskab. Rigtig mange polske piger kan dog ikke finde sin udkårne mand i Polen, og det er der naturligvis flere grunde til. En af de helt lavpraktiske grunde er, at Polen har ca. 18,21millioner mænd – og 19,44millioner kvinder. Der er således enormt mange flere kvinder, end der er mænd, og ægteskabsregnestykket går derfor ikke op!

Naviger i de kulturelle forskelle mellem dig og din polske kæreste

Når man kommer fra 2 forskellige lande, har man også vidt forskellige erfaringer med i rygsækken. Hvad der er normalt her i Danmark, kan være ganske unormalt i Polen; og omvendt. Når man vokser op i storbyen i Danmark, har man naturligvis haft en helt anden barndom, hvis man er voksen op ude på landet i Polen i en lille by.

Dette er godt at huske på, når man skal date en polsk kvinde – nemlig forskellighederne der kan være. Du skal være åben og gerne nysgerrig på andre erfaringer, en anden kultur, en anden type mad og lignende. Så længe du udviser forståelse, er interesseret, tålmodig, viser tolerance og respekt for forskellighederne, bør det gå ganske fint. Det er enormt interessant at lære om andre menneskers baggrund!

At udvise forståelse er naturligvis også en af grundstenene i et parforhold, og noget, som alle børe gøre. Det kan være sværere at forstå forskellighederne, når man kommer fra 2 forskellige lande; derfor er det vigtigt, at du kommunikerer på en åben og moden måde, så I sammen kan få løst eventuelle problematikker.

 

Kan jeg kommunikere med polske kvinder på engelsk?

Det er naturligvis ikke alle kvinder i Polen der kan engelsk. Nogle kan lidt, og andre kan mere, og nogen kan flydende engelsk, det giver sig selv. Tidligere (og især under/før Sovjet-tiden) var engelsk ikke særlig udbredt. Siden da er kendskabet til engelsk steget, og i dag kan en stor del af befolkningen kommunikere fornuftigt på engelsk.

De ældre generationer har det ofte sværere ved engelsk – men hvis du finder en yngre, polsk kvinde, er der gode chancer for gode engelske sprogkundskaber. Hvis du benytter dig af online dating for at møde polske kvinder, vil hun højst sandsynligt være i stand til at snakke engelsk på et fornuftigt niveau.

 

Få din smukke polske kvinde med til Danmark

En af de vigtigste emner indenfor polsk dating er naturligvis, at I sammen kan få lov til at bo i Danmark – permanent (eller så længe I er sammen). Det kan man gøre på flere måder – og den gode nyhed er, at I hurtigt kan prøve situationen af, inden I flytter sammen permanent. Polen er medlem af EU ligesom Danmark, og det giver nogle fordele.

Borgere i EU er såkaldte “unionsborgere”, og man kan i EU benytte sig af den såkaldte “frie bevægelighed”. Det betyder rent praktisk, at andre EU-borgere frit kan rejse til Danmark og opholde sig i op til 90 dage, uden at skulle erhverve sig visum eller lignende (Se mere her på Danmarks EU hjemmeside). Hvis din polske kæreste oven i købet kan forsøge sig selv (via job, formue eller lignende), kan hun endda bo så længe det passer hende. Der skal man dog lige have et såkaldt EU-opholdsdokument, som relativt nemt kan fås hos den lokale borgerservice. 

Hvis I vil have, at hun skal bo her permanent, kan det gøres relativt nemt også. Man kan få permanent ophold, når man har opholdt sig i Danmark i 5 år; efter gældende regler, vel og mærket.

Uanset hvad, anbefales det, at du/I forhører Jer hos den lokale kommune, hvor de kender alle reglerne og lovende; og hvordan I kommer bedst muligt i gang.

Vil din polske kvinde kunne lide Danmark?

Det kommer selvfølgelig an på det enkelte menneske: men generelt er der mange ligheder mellem Polen og Danmark, selvom der også er mange forskellige. Især er der rigtig mange historiske forskelle. Vores klima er nogenlunde det samme, og med de samme årstider. Det er værd at bemærke, Polen er kun ca. 1000km væk fra Danmark.

Polske kvinder kan helt sikkert finde sig tilrette i Danmark, hvis hun giver sig tid til det. Vi deler især en historisk kulturarv, og vores lande har maaange års historie bag sig, med imponerende arkitektur, masser af landbrug, spændende litteratur, masser af lokale film og meget mere. Interesserer din polske kvinde sig for alt dette går det endnu hurtigere.

Derudover har Polen og Danmark nogenlunde samme type af natur, hvor skovene er fyldt med træer, enge, marker, krondyr, fugle og lignende. Vi her i Danmark har dog meget mere strand, men Polen har et langt strandstykke i den nordlige ende af landet.

Tips til at påbegynde polsk dating, og møde polske kvinder

En ting er at få en relativ pludselig indskydelse om, at det kunne være fedt med en polsk kæreste/kone. Noget andet er, hvis men er seriøs i sin søgen, og VIRKELIG gerne vil finde sig sådan en. Dette afsnit er til dig, som er seriøs i din søgen.

Du vil herunde finde nogle tips, som gør det meget lettere for dig selv, at få kontakt til polske kvinder via online dating. Den hurtigste måde at finde en polsk kvinde er gennem en international online dating side med masser af polske kvinder registreret. Herinde er de nemlig indstillet på at ville finde kærligheden udenfor Polens grænser, og de er klar til at kommunikere med mænd som dig selv.

Brug et nyt og godt profilbillede 

En af de vigtigste ting på din profil, er dit profilbillede. Kvinderne ser dit profilbillede i søgeresultaterne, hvor det er placeret blandt de andre mandelige profiler. Med det rigtige profilbillede kan du bedre tiltrække opmærksomheden, så de polske kvinder klikker på din profil for at læse mere.

Så hvad er et godt profilbillede? Efter min egen erfaring, skal du benytte et billede af dit ansigt – eller i hvert fald et billede, fra skuldrene og op. Forestil dig dette: Du har et billede, hvor man kan se dig i fuld figur. Lige ved siden af dig, er der en anden mand, som har et billede af sit ansigt. Hvis hun kan lide hans ansigt, så er det ham, der får besøg af kvinden. Hvis I begge har et ansigtsbillede, så er der meget større chance for, at du får et besøg i stedet for. Det handler også om at tiltrække den rigtige opmærksomhed. Det er bedst for dig, hvis du får besøg af de kvinder, som kan lide dit ansigt og finder det tiltrækkende – hvis de ikke finder dit ansigt tiltrækkende, er der vel heller ikke nogen grund til, at de kommer ind på din profil?

Dine andre billeder på profilen er ikke lige så vigtige, men de tjener stadigvæk et godt formål. Det er en god idé at vise dig selv i forskellige miljøer, eller hvor du er igang med noget forskelligt. Det kan være fra en badeferie, vandreferie, et restaurant besøg eller noget lignende. Vis altid dig selv fra forskellige vinkler – og for guds skyld, brug ikke selfie-billeder taget med frøperspektiv. Der er ingen grund til at vise din store dobbelthage…

Udfyld dine profil informationer

Når du nu får en masse besøg på din profil, skal de også have noget at læse. Først og fremmest bør du udfylde alle basis-informationerne som kan være din vægt, højde, hårfarve, øjenfarve, kropstype, skostørrelse og lignende. Dine fysiske karaktertræk, og de er jo hurtigt udfyldt. Dette giver de besøgende god mulighed til at forestille sig, hvordan du ville se ud, hvis de stod lige foran dig. Det kan være svært at vurdere udelukkende ud fra billeder.

Derudover har du også din profil-tekst, som er et rigtig godt redskab. Her kan du skrive lige dét, du har lyst til (næsten). Gulvet er dit, og du har nu muligheden for at “sælge dig selv”. Hvorfor er du unik? Hvad er det bedste du kan tilbyde en polsk kvinde? Hvilke aktiviteter kan du lide at lave om søndagen? 

Det er altid en god idé at beskrive det bedste ved sig selv her – og vær gerne så humoristisk, som du kan. Du behøver selvfølgelig ikke lave den perfekt til at starte med. Det er en god idé at ændre i den løbende, efterhånden som man kommer i tanke om noget mere eller bedre, der kunne stå.

Køb dig et medlemskab og få kontrol

Det er måske ikke det mest indbydende, men med et medlemskab har du ALLE muligheder for at møde polske kvinder. 

99% af de seriøse datingsider skal også have en måde at tjene penge på. Det gør de oftest ved at tilbyde ekstra funktioner til dem, der køber et medlemskab. Disse ekstra funktioner indebærer oftest muligheden for enten at læse eller sende breve til andre medlemmer.

Det vil sige – det kræver et medlemskab for at kunne sende eller læse et brev. Medmindre du finder en polsk kvinde der allerede har købt et medlemskab, så kan du godt sende og læse breve til/fra hende. Dog anbefaler jeg altid at købe et medlemskab. Her får du muligheden for at sende så mange breve som du OVERHOVEDET kan nå at sende, og alle modtagerne kan læse dem, og svare på dem. Dette er vel nok den vigtigste funktion overhovedet?

Prisen på et medlemskab afhænger af, hvor længe du ønsker det. Jo længere tid du vil have et medlemskab, jo mere sparer du, og jo billigere er det for 1 måned. Du kan derfor med fordel købe medlemskab for eksempelvis 3 måneder af gangen, så du også har rig mulighed for at skabe kontakt til polske kvinder.