Italiensk Dating – Mød & Date Italienske Kvinder

by | International dating

Italienske Kvinder søger Danske Mænd

Et stigende antal italienske kvinder begynder at søge kærligheden uden for Italien. Mænd fra norden, og i særdeleshed Danmark, er ret eftertragtede. Det er i høj grad unge italienske kvinder. Italiensk dating er in.

I Italien findes der en del korruption, en følelse af håbløshed, og mangel på jobs. Dette er medvirkende til, at kvinder fra Italien dater udenfor landets grænser. Der er simpelthen en manglende vilje til at satse på de unge i landet. Du kan evt se mere om det her på DR´s hjemmeside.

Italienske kvinder er smukke, eksotiske og passionerede

Hvis du har været i Italien, har du nok lagt mærke til italienske kvinders udseende. Muligvis letpåklædte (eftersom der er pænt varmt i Italien), med sort hår, og en skøn solbrun kulør, som tager en hel sommer at opnå herhjemme. Det kan man vel kalde et eksotisk look!

I

3229+ online

Effektiv og sikker international datingside
Kvinderne herinde elsker danske mænd
Rigtig mange smarte funktioner!
Kan benytte gratis og betalt
I

3745+ online

Fyldt med smukke kvinder fra Italien
Skriv til så mange kvinder du vil
Rigtig mange aktive medlemmer
Kan benytte gratis og betalt

Har du nogensinde hørt en italiensk familie skændes om noget – måske bare i en film, eller tv-serie? Der bliver gestikuleret, råbt og argumenteret i hård tone. Det er rendyrket passion, og det er forholdsvis almindeligt i italiensk kultur. 

Italienere (og italienske kvinder) er som regel altid gode af natur, gæstfrie, og vil gøre alt for at hjælpe en nær ven, familie eller sin partner. Jeg vil råde dig til ikke at udnytte dette, ellers får du en italiensk vrede kastet over dig, som du sent vil glemme…Prøv såvidt muligt ikke at gøre din italienske kæreste vred, så bliver hendes passion brugt…på noget, der ikke er så fedt, at være modtager af.

Du går aldrig sulten i seng med en italiensk partner

Mad er en kæmpe stor del af italiensk kultur. Forbered dig på uanede mængder af lækker pasta, pizza, kødbolle suppe (og vin!), og meget mere.

Det lyder måske som en drøm, men det er ikke helt ved siden af. Familiært samvær omkring mad er en essentiel del af italiensk kultur, og du er priviligeret, hvis du en bliver inviteret hjem til bedstemor til familiemiddag. Der vil du få serveret 4 forskellige retter, og så skal du spise til du absolut ikke kan mere. Herefter skal du spise lidt mere.

Kun for at bedstemor fortæller dig, at du ikke spiser nok..

Hvis du selv kan lave mad (uden at det behøver være fancy – en god pasta med kødsovs er spot on), kan du imponere din italienske partner. En hurtig vej til hendes hjerte, er gennem hendes mave (måske ligesom dig?)

Sådan møder & dater du italienske kvinder

Der findes enormt mange forskellige datingsider på internettet, også med henblik på international dating, hvilket indebærer italiensk dating. Jeg vil ikke anbefale dig, at benytte en decideret italiensk datingside, medmindre du kan snakke italiensk, og har til hensigt at flytte permanent til Italien.

De fleste italienske kvinder på disse deciderede italienske datingsider, er højst sandsynligt ikke interesseret i at flytte til eksempelvis Danmark – ellers var de vel på en international datingside?

Du kan med fordel prøve InternationalCupid – en stor international datingside, som bliver drevet af et velrenommeret firma. De driver en række forskellige hjemmesider, og har mange års erfaring. Du får en lækker, brugervenlig oplevelse, når du skal påbegynde dit italienske dating eventyr. De bruger den allernyeste teknologi (og du kan sågar hente en smartphone app).

Imens jeg skrev denne artikel, var jeg et smut forbi og se, hvor mange kvindelige profiler der egentlig er oprettet fra Italien. Der poppede flere end 800 frem. Det er jo en sjat, og burde være rigeligt for selv den mest kræsne herre. En del af dem var tilkommet for nyligt, hvilket tyder på, at der jævnligt kommer nye hver uge. Go´ fornøjelse!

Morten

Morten

Ejer af FindKaerlighed

Jeg har en anbefaling til dig, hvis du ønsker at møde smukke Italienske kvinder, og date dem. Gå ind og opret dig på CharmRomance - her møder du hundredetusindvis af medlemmer. Hvor mange kvinder vil DU kontakte?

I

3229+ online

Effektiv og sikker international datingside
Kvinderne herinde elsker danske mænd
Rigtig mange smarte funktioner!
Kan benytte gratis og betalt