november 26

Date Franske Kvinder Online

0  comments

Franske kvinder søger danske mænd og dater online

Verden bliver mindre og mindre - forstået på den måde, at det nu er muligt at komme i kontakt med folk fra hele verden, blot ved at benytte en computer.

Dette benytter mange franske kvinder sig også af, og i dag kan du møde mange kvinder fra Frankring, rundt på de forskellige hjemmesider.

Franske kvinder er sexede, praktiske & ligetil

Det er ikke nogen hemmelighed, at franske kvinder i langt de fleste tilfælder, er enormt smukke og sexede. Derudover er de oftest ret praktiske anlagt, og meget ligetil - der bliver ikke lagt så mange fingre imellem. Bare rolig - hvis du har gjort noget dumt ( i din franske partners øjne) skal du nok få at vide, hvad du har gjort.

Ikke nok med det, så vil en fransk kvinde også opdrage sine børn til at være venlige og høflige, præcis som hun selv er.

#1

▢ +3100 online

  • Hjemmesiden med FLEST franske kvinder
  • Skriv til så mange kvinder du kan og vil
  • Ekstremt mange aktive medlemmer!
  • Kan benytte gratis og betalt

Har du nogensinde hørt en fransk kvinde snakke engelsk, med fransk accent?

Det er noget, der kan smelte, ethvert mandeøre.

Smuk Fransk Kvinde. Klik, og skab kontakt til franske kvinder!


Hvordan møder jeg så lige en fransk kvinde?

Det er her, du har flere forskellige muligheder. Hvis dit ultimative mål i livet er at finde sammen med en fransk kvinde, kan du eventuelt lære fransk og flytte til dit foretrukne sted i Frankrig.

Måske er du så heldig at møde en fransk mademoiselle i din lokale brugs, eller i træningscenteret?

Jeg har en helt anden tilgang til det, som jeg tror, du vil kunne finde nytte i. Benyt en international datingside, med en masse franske kvindelige medlemmer. (Jeg vil ikke anbefale dig at benytte en decideret fransk datingside - medmindre du kan fransk, og ikke forventer, at din kommende kæreste skal flytte hjem til dig?)


Mød flere end 1000+ Franske kvinder

Hvis du, ligesom jeg, ikke ligefrem har tid og mulighed for at rykke teltpælende op og lære fransk, så har du heldigvis flere muligheder.

Jeg har undersøgt forskellige datingsider, og kigget på, hvor mange franske kvindelige medlemmer de havde. Den ultimative højdespringer er en side ved navn InternationalCupid - en anerkendt international datingside, der drives af et firma ved navn Cupid Media.

Jeg anbefalder dig at benytte denne side, da der er mange franske kvindelige profiler, og man må antage, at de er interesseret i at date udenfor Frankrig. Ellers havde de vel valgt at benytte tinder, eller en almindelig fransk datingside?

Du kan besøge InternationalCupid HER

Hvad koster et medlemskab?

Hvis du er seriøst omkring at finde en date med en fransk kvinde, bør du erhverve dig et Premium- eller Gold medlemskab. Hvis du benytter dig af standard medlemskabet (som man får tildelt ved oprettelse), har du desværre ikke mulighed for at læse beskeder fra andre profiler. 

Det er vel også fair nok - de skal jo tjene penge på en eller anden måde.

Grafikkerne herunder illustrerer priser og varighed af de forskellige medlemskabstyper.

TIP: Det kan næsten altid betale sig, at købe medlemskab for 3 måneder af gangen. Det er højst usandsynligt, at du kan gå fra at indlede en kontakt med et brev - til at være "kommet i mål" indenfor 1 måned. Det betyder altså, at du skal købe en måneds medlemskab mere, hvis du ønsker at opretholde kontakten med dine potentielle franske partnere.


På mobilen: Swipe til siden for at se omkostninger og besparelser

Priser for Platinum Medlemskab

På mobilen: Swipe til siden for at se flere informationer i tabellerne

Priser for Gold Medlemskab


Mød tusindvis af Franske Singler

Det har aldrig været nemmere, at møde en fransk kvinde - og få hende herhjem til Danmark. Det første jeg anbefaler dig at gøre, er at tilmelde dig en datingside, hvor der findes masser af franske singler - som alle søger kærligheden i udlandet!


Tags


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tilmeld dig nyhedsbrevet - og få tilsendt profiltekstguiden!