Sugardating – Komplet guide til sugar dating

by | Dating i Danmark

Komplet sugardating guide – velkommen

Sugardating er ikke et nyt fænomen. Fænomenet har eksisteret i lang tid, men har først for nyligt gjort sit effektive indtog i Danmark. Man ser flere og flere partnere/mennesker, der begår sig med sugar dating, som sugardaddy eller sugarbaby. Især efter at Danmarks Radio har haft udsendt en programserie, hvor man følger en tidligere kvindelig sugardater ved navn Gina Jaqueline. Her fulgte man hendes dagligdag som sugar dater.

Uanset om du er ny til sugardating, eller leder efter det bedste sted at finde en sugarbaby/sugardaddy, er du kommet til det rette sted. Her i artiklen vil vi præsentere fordele og ulemperne ved sugardating, fremvise tips og tricks, men selvfølgelig også vise dig, hvilke sider er bedst til formålet.

I

931+ online

Masser af unge kvinder søger dates
En datingside af den frækkere slags
Meget brugervenlig hjemmeside!
Kan benytte gratis og betalt

Hvad er sugar dating?

Sugardating er en form for dating, men som alligevel ikke er helt traditionel. Normalvis indgår en ung person i et forhold med en ældre person, og får så måske betalt middage, tøj, rejser eller lignende. En ydelse for at være i selskab med en ung partner.

For det meste følger det, at det er et parforhold med en relativ stor forskel i alder, økonomisk situation og  erfaring. En ældre mand eller kvinde, som kaldes for sugardaddy eller sugarmamma, finder sammen med en yngre kvinde eller mand. Unge kvinder kaldes for sugarbabe, og yngre mænd kaldes for boy toys indenfor sugar dating.

En sugarbabe er en yngre kvinde, der er en del af et fordelagtigt forhold med en sugardaddy. Hun vil typisk blive forkælet af ham, på forskellige måder.

En sugardaddy er en ældre mand, der har et forhold med en yngre kvinde. Hun forsøder hans tilværelse, til gengæld for at han fokæler og forsøger hende.

Et boytoy er en yngre mand, som er i et forhold med en ældre kvinde, som er en sugarmama. Princippet er det samme som en sugardaddy med en sugarbabe, hvor det nu er kvinden som er ældre, og manden som er yngre.

Sugardating i Danmark

Som nævnt tidligere, har sugardating virkelig gjort sit indtog i Danmark. Der findes efterhånden rigtige mange dating-hjemmesider, hvor sugardating tilbydes. På verdensplan er fænomenet endnu større. En Google søgning på ”Sugardating” fremviser altså flere end 2.500.000 resultater.

Bliver du en succesfuld sugardater (som enten en sugarbabe eller som boy toy) kan der være en hel del penge at tjene, hvis det er det, man har lyst til. Der er selvfølgelig både ulemper og fordele, ved at gøre det professionelt.

Sugardating sider

Hvis du allerede nu ved, at du er interesseret i at påbegynde sugardating, er du godt på vej, ved at være her. Det næste du skal bruge, er blot en hjemmeside, hvor du kan møde din(e) partne(re).

Hvilke funktioner skal en sugardating side have?

For det første, skal der være masser af medlemmer. Jo flere medlemmer du finder på datingsiden, jo mere aktivitet er der, og jo større er din chance for at få succes.

Langt de fleste datingsider tilbyder, at man gratis kan oprette en profil, og se siden an. Husk dog på, at du skal have et betalt premium medlemskab på stort set alle siderne, før du eksempelvis kan læse breve fra andre medlemmer.

Det gode ved medlems-sider er dog, at du slipper for mange af de useriøse og falske profiler. Er man falsk eller useriøs, betaler man højst sandsynligt heller ikke for et medlemskab.

Er det absolut nødvendigt, at finde en datingside, der specialiserer sig i sugardating?

Det er op til dig selv, og hvilken side der falder bedst i din smag. Jeg vil dog mene, at du har lige så let ved at finde en sugardating partner på en ”almindelig” datingside, sammenlignet med en decideret sugardating-hjemmeside.

Summa summarum; vælg en side, med mange medlemmer i Danmark, og hvor sikkerheden er høj. Jeg anbefaler tit vores læsere, at prøve Victoria Milan, når de skal begive sig i kast med sugar dating. Det er en stor, international dating-hjemmeside, hvor medlemmer er interesseret i MANGE forskellige ting. Du finder flere end 254.000 medlemmer fra Danmark, i alle aldre.

Du vil helt sikkert være i stand til at finde en kvinde eller mand, som er interesseret i sugardating.

I

931+ online

Masser af unge kvinder søger dates
En datingside af den frækkere slags
Meget brugervenlig hjemmeside!
Kan benytte gratis og betalt

Sugardaddy – skal du prøve det?

Savner du to-somhed i hverdagen, en intim middag eller blot nærværende selskab af en smuk, ung dame? Har du økonomisk råderum, og vil hjertens gerne betale for at have godt selskab med mere?

Så kunne det meget vel være noget for dig, at prøve kræfter med ”titlen” som sugardaddy. Hvis du har et ønske om at tilbringe tid med yngre piger, mod at forkæle og forsøde deres tilværelse, er det garanteret noget for dig.

Læs eventuelt om erfaringer fra andre sugardaddies: https://www.dr.dk/nyheder/indland/sugardaddy-jeg-har-faaet-sex-betale-en-ung-piges-mobilregning

https://www.bt.dk/danmark/49-aarige-svend-er-sugardaddy-for-unge-piger-jeg-foeler-jeg-hjaelper-dem

Sugarbabe – kunne det være noget for dig?

Det bliver efterhånden mere og mere populært at begive sig ud i eventyr som en sugarbabe/sugarbaby. Der er spænding, du kan møde erfarne og økonomisk stabile mænd, der vil forkæle dig med alverdens materielle almisser. What’s not to like?

Ser man det som et arbejde, eller en kilde til at tjene nogle penge, kan være enormt tiltalende. Du kan tjene mange penge, eller få betalt mange regninger for relativt kort tids arbejde – i hvert fald sammenlignet med et job i brugsen eller på tanken. Her skal der en del flere timer til, for at have tjent det samme.

Udover pengene, møder du en masse interessante mænd, der alle kommer fra forskellige baggrunde. Nogle vil bare have godt selskab, og vil gerne betale for maden og det hele. For det meste, er der en en usagt aftale involveret, hvor sugarbabe og sugardaddy udfolder sig i seksuel henseende. Dette skal du selvfølgelig være opmærksom på, og vurdere inden du begynder, om det er noget for dig.

Vil du være sugarmamma?

Stadig flere og flere karrierekvinder og modne kvinder, finder sig en flot, fit og ung fyr. Princippet er stort set det samme, som at være sugardaddy for en sugarbabe.

Der kan være mange fordele, ved at være en sugarmamma. Du kommer på middagsdates med en (eller flere?) ung fyr, som så er dit boytoy. Dit ”legetøj”, denne unge, smukke mand, der er klar til at forkæle dig på alle tænkelige måder. Dog ikke økonomisk, eller erfaringsmæssigt. Den har du jo.

Kunne du se dig selv som boytoy?

Som en ung fyr, kan det være svært ikke at se fordelene, ved at være et boytoy. Du kommer på dates og til middage med en moden kvinde, som betaler, og du får lov til at forkæle hende bagefter.

Kan du forestille dig selv gøre dette, er der måske et boytoy gemt i dig.

Er sugardating det samme som prostitution?

Det er den evige debat, der nok ikke bliver lagt på hylden lige foreløbigt. Jeg vil ikke kalde sugardating for det samme, som prostitution – selvom man essentielt i begge henseender får penge for sine ydelser. For det første, er seksuel aktivitet ikke altid formålet, med et sugardate forhold. Det er det i mange tilfælde, men bestemt ikke ALLE sammen.

Går man til en prostitueret, kan man være ret sikker på, at ”forholdet” vil være meget kortvarigt. Den prosituerede vil formentlig have op til flere ”forhold” på en enkelt dag, hvor fokus udelukkende er på det seksuelle. Der er altså ingen kemi-garanti eller lignende. Betal og knald.

Med sugardating er det noget lidt andet. Man indgår i et forhold, der er nærmere et parforhold. Udveksling af ydelser og betaling sker stadig i et omfang, men slet ikke i nærheden af det samme, som ved prostitution. Hvis du vil læse mere om dette emne, vil jeg anbefale dig at kigge nærmere på denne artikel, som Politiken har skrevet.

4 tips til dig, der vil igang med sugar dating

1. Vær oprigtig og afklaret med det du søger – også i din datingprofil!

Du er nødt til at være afklaret med hvad du søger, og være tilpas med det. Du skal altid kunne se dig selv i øjnene om morgenen, ellers er det hele ligemeget. Uanset om du er sugarmamma, sugardaddy, sugarbabe eller boytoy. Vær specifik og oprigtig i din profiltekst, når du kommer hertil. Det vil bevirke, at dem som besøger din profil, ved hvad du leder efter – og du kan altså effektivt sortere en masse brugere fra, som du simpelthen ikke er interesseret i at interagere med.

2. Udvis selvsikkerhed!

Uanset hvilken karakter du er i sugardating-spillet, følger succeserne med dem, som udviser selvsikkerhed. Forestil dig dette; Du er en sugardaddy, på date med en sugarbabe. Manden udviser ikke selvsikkerhed, og er faktisk usikker på hele foretagendet. Hvordan vil det virke på sugarbaben? Hun vil med garanti få samme usikkerhed, og så bliver det ikke ligefrem nogen succes. Dertil kan man sige, at være afklaret hjælper gevaldigt på selvsikkerheden. Jeg har valgt at gøre dette, og det gør jeg nu!

3. Hav en opdateret profil samt profilbilleder!

Denne giver næsten sig selv. Folk skal kunne regne med at du er dig, når I mødes. Det dur ikke, at benytte billeder fra FØR man mistede håret, eller bruger et billede, hvor man er 20kg mindre. Det vil give forvirring og skuffelser – og du ønsker vel heller ikke selv, at blive vildledt på denne måde?

2. Husk på hvad du er afklaret med, og sæt dine grænser!

Vi har alle samme ting og situationer, vi ikke kan lide. Når du er afklaret med hvad du vil, skal du huske at sætte grænser for dig selv – for hvornår skal man ellers stoppe? Det kan være svært at stoppe, hvis man er LIGE MIDT i en situation, som man ikke er komfortabel med. Sæt også gerne dine grænser tydeligt i din profil, så de besøgende kan se, hvad du kan lide og ikke lide.

I

931+ online

Masser af unge kvinder søger dates
En datingside af den frækkere slags
Meget brugervenlig hjemmeside!
Kan benytte gratis og betalt