5 ting du skal vide, inden du dater en ukrainsk kvinde

Der er nogle ting du bør vide, inden du kaster dig ud i dating-verdenen med ukrainske kvinder. Du skal være forberedt på en kvinde, der ikke er helt ligesom kvinder, her fra Danmark og Skandinavien. Læs mere herunder...

Alle kvinder er selvfølgelig ikke ens, men jeg har her en lille liste over 5 ting, du bør vide, før du dater en ukrainsk kvinde.


Det første jeg vil skrive lidt om, er deres følelser. Dem besidder ukrainske kvinder ofte mange af, og du skal være klar på, at blive inddraget i dem. Du er nødt til at lytte til hende, og komme med gode råd, så hun føler sig hørt, og vise du er der for hende.

Det kan også resultere i emotionelle udfordringer for dig, hvis hun hurtigt bliver sur over ting, der ikke rører dig det mindste. Her må du bare acceptere, at hun har følelser, og dem er du selvfølgelig nødt til at respektere.

1


2

Det næste jeg vil nævne, er en signifikant kultur forskel - dette kan sagtens være både negativt og positivt. Det er altid godt at åbne sit sind, og lære af andre mennesker, og hvor de kommer fra. Du vil bl.a. lære nogle ukrainske traditioner. 

Stor kulturforskel kan give misforståelser, og i sin basalhed være svært at forstå og forklare. Bevarer du et åbent sind, er jeg dog helt sikker på, at langt de fleste oplevelser vil være positive og sjove.


Du er manden, og du vil højst sandsynligt være ham, der bringer de økonomiske midler hjem. Finder du en ukrainsk kvinde allerede bosat i Danmark, med job, er det nok ikke tilfældet. 

Er du så heldig og møde en sød ukrainsk kvinde over internettet, og få hende hertil, skal du nok forberede dig på, at du skal betale for alt. Sandsynligheden er, at hun har begrænsede midler, indtil hun er landet i Danmark, og eventuelt herfra kan finde sig en indtægtskilde.

3


4

Mange ukrainske kvinder er meget ligetil. Dette er meget generelt for kvinder i Rusland, Ukraine og Østeuropa, og ukrainske kvinder er ikke nogen undtagelse. Du får dig en bramfri kvinde, der siger hvad hun mener - også selvom det er omhandlende dig, eller nogen af dine venner.

Det er vel også en meget god ting, at være ligetil? Det begrænser i hvert fald gætterierne og man kan muligvis undgå en masse stress relateret til dette.


Klik og mød din ukrainske kvinde

Der kan være en udfordrende sprogbarriere, I skal have brudt. Det er ikke altid det nemmeste, at skulle kommunikere på et fremmedsprog - især hvis man ikke er vandt til at snakke andet end sit modersprog. Langt fra alle kvindelige ukrainere snakker engelsk - som tommelfingerregel kan man sige, at de fleste under 30 år kan begå sig. Det er desværre ikke helt tilfældet, hvis hun er over 30.

Lær gerne noget ukrainsk, og øv dig i det, med hende. Det kan hurtigt blive en sjov ting I har sammen.

5

Årsagen til UkraineDate's succes

Jeg vil give dig en anbefaling. En anbefaling, der muligvis kan være med til at ændre dit liv til det bedre - hvis du søger en kæreste fra Filippinerne.

Jeg vil fortælle dig om UkraineDate.

Det er ubetinget en af de største sider, hvor du kan skabe kontakt til ukrainske kvinder. Skab kontakt, og find din date.

(Mange af kvinderne er YDERST interesseret i at få kontakt med mænd fra Skandinavien og i særdeleshed DANMARK)

Er du klar til at begynde et nyt dating-eventyr?

Gå til UkraineDate »