Islandsk Dating – Skab kontakt & mød islandske kvinder

by | International dating

Islandsk dating– sådan skaber du kontakt & dater islandske kvinder

Det er slet ikke unormalt, for islandske kvinder at finde kærligheden udenfor Island. Det er nærmest uundgåeligt – eftersom der for hver 1000 kvinder i Island, kun er 974 mænd. Dette går jo ikke helt op. Der er endda en væsentlig skattemæssig fordel, hvis en udenlandsk mand gifter sig med en islansk kvinde! (Se mere her. Det er vel værd at tage med.

Islandske kvinder er selvsikre, uafhængige og ret sexede

Man kan vel sammenligne islandske med at være feminine vikinge-kvinder, på den fede måde. Du får dig en kvinde, der kan klare sig selv, hugge noget brænde og sætte skabet på plads. Man kan vel formode, at det har været en nødvendighed gennem generationerne, når man nu lever i Island. Det kan ikke være det nemmeste sted at leve?

I

3229+ online

Effektiv og sikker international datingside
Kvinderne herinde elsker danske mænd
Rigtig mange smarte funktioner!
Kan benytte gratis og betalt
I

3745+ online

Fyldt med smukke kvinder fra hele verden
Skriv til så mange kvinder du vil
Rigtig mange aktive medlemmer
Kan benytte gratis og betalt

Derudover får du også en feminin kvinde, der er smuk og højst sandsynligt blondine.

Et godt eksempel på islandske kvinders selvstændighed: i 2016 deltog den islandske kvinde (og sportsudøver) Arna Ýr Jónsdóttir i Miss Grand International (skønhedskonkurrence), men forlod den igen. Hun fik besked på at tabe sig, for at kunne deltage. Det blev istedet til et farvel og tak.

Hvor og hvordan kan jeg møde Islandske kvinder?

Det kan du gøre på flere forskellige måder. Åbentlyst kan du rejse til Island, men det kan hurtigt blive dyrt, og uden held. Jeg vil anbefale dig et andet alternativ, som kan gøres fra komforten af din sofa. Opret dig på en international datingside, hvor du kan finde islandske kvinder – der endda kan være interesserede i at rejse til Danmark også.

Jeg har i min søgen ikke kunne finde en decideret datingside, der udelukkende har fokus på at bringe Islandske singler sammen med udenlandske mænd. Jeg vil anbefale dig at prøve lykken med InternationalCupid, selvom der ikke er voldsomt mange islandske singler herinde. Det kan jo være, der kommer flere til…

Fordelen ved at benytte denne side er, at den har kvindelige medlemmer fra hele verden. Der kan sagtens være en islandsk kvinde, bosat et andet sted i Europa eller verden. Måske endda i Danmark – der er 333 kvindelige profiler, med registreret adresse i Danmark alene. Det er vel værd at prøve?

Morten

Morten

Ejer af FindKaerlighed

Jeg har en anbefaling til dig, hvis du ønsker at møde smukke Islandske kvinder, og date dem. Gå ind og opret dig på CharmRomance - her møder du flere end 4.500.000 medlemmer. Hvor mange kvinder vil DU kontakte?