Iranske kvinder – mød & date kvinder fra Iran

by | International dating

Iranske kvinder

Iran er et stort land med cirka 83millioner indbyggere, og heraf er mange af dem selvfølgelig smukke Iranske kvinder. Iran er beliggende i mellemøsten, lige imellem Irak, Afghanistan og Pakistan. Det har i mange år været et temmelig udfordret område – men ikke desto mindre er kvinder fra Iran utroligt imødekommende og smukke.

Disse uroligheder kan også have været medvirkende til, at Iranske kvinder ønsker at forlade området, og finde sig en mand et andet sted i verden. Det har heller aldrig været nemmere, eftersom internettet er udbredt i hele Iran, og især med mobiltelefoner.

I denne artikel vil du lære meget mere om hvor du kan møde Iranske kvinder, hvordan du indleder kontakt med dem, hvordan de er – og meget mere.

Mød Iranske Kvinder på disse hjemmesider

I

3745+ online

Fyldt med smukke kvinder fra hele verden
Skriv til så mange kvinder du vil
Rigtig mange aktive medlemmer
Kan benytte gratis og betalt
I

5511+ online

Fyldt med smukke Iranske + muslimske kvinder
Hjemmeside med flest medlemmer (7.5mio+)
Hjemmeside med primært fokus på Muslimer
Kan benytte gratis og betalt

Hvorfor skal du bruge disse sider til at møde Iranske kvinder?

Der findes usandsynligt mange forskellige hjemmesider, som alle tilbyder noget forskelligt. De har forskellige funktioner, designs og så har de selvfølgelig mange forskellige brugere – hvilket bringer mig til det vigtigste punkt. Det absolugt vigtigste når du skal møde Iranske kvinder er, at hjemmesiden rent faktisk har masser af kvinder fra Iran du kan tage kontakt til. Det giver lidt sig selv, ikk’?

Herunder kan du læse meget mere om ovenstånde hjemmesider.

InternationalCupid

InternationalCupid er en rigtig populær hjemmeside, som indeholder millioner af medlemmer fra hele verden – og det gælder også Iranske kvinder. En søgning efter Iranske kvinder MED profilbillede viser mere end 449+ resultater. Mange af profilerne på første side af resultaterne har endda et ‘badge’, hvor man kan se, at de er blevet registreret for nyligt. Der kommer altså jævnligt flere til!

Hvis du ikke nødvendigvis søger en Iransk kvinde som skal være muslim, kunne InternationalCupid være et rigtig godt bud, sammenlignet med Muslima, hvor fokus er på at bringe muslimske personer sammen fra hele verden. Desuden er InternationalCupid udelukkende en international dating side – så langt de fleste medlemmer er indstillet på at finde en partner fra et andet land. Ellers var de vel ikke på en international side?

En anden fordel er, at de netop har medlemmer fra hele verden. Hvem ved, du finder måske en Tyrkisk, Fransk, Afrikansk, eller Fillippinsk kvinde, som tiltaler dig enormt meget? Det er der i hvert fald RIGELIG mulighed for herinde.

Muslima

Muslima er en hjemmeside, som primæt fokuserer på at hjælpe muslimske kvinder og mænd med at møde hinanden over hele verden – uanset om man bor i samme land, eller du bor i Danmark, og hun bor i Iran.

Herinde har jeg lavet samme søgning, hvor jeg søgte efter Iranske kvinder som HAR et profilbillede. Resultaterne siger, at der er mere end 650 Iranske kvinder herinde, hvor en stor del af dem er blevet registreret for nyligt. Det var også tydeligt at se, at mange af medlemmerne rent faktisk havde været online for nyligt.

Hvis du søger en Iransk kvinde som er muslim, er denne hjemmeside helt sikkert noget for dig. Det kan jo også være, at du finder en sød og smuk muslimsk kvinde fra et andet land en Iran – der er i hvert fald masser af dem herinde, som alle søger efter kærligheden.

Det tager ganske kort tid at registere sig her og på InternationalCupid. Du skal faktisk bare indtaste e-mail, navn, alder, køn og kodeord – og så er du allerede i gang. Hvis du vil have mest muligt ud af dit online dating eventyr, får du tips til dette i bunden af artiklen.

Hvordan er Iranske kvinder?

Det er ikke så nemt at beskrive samtlige Iranske kvinder på én gang, men her kommer alligevel nogle generelle betragtninger som jeg har observeret i løbet af årene.

Som udgangspunkt er Iranske kvinder veluddannede, smukke, åbensindede og meget familie orienteret. Hvis du nogensinde er så heldig at besøge en Iransk kvinde eller hendes familie i deres hjem, kan du forvente at blive modtaget med deciderede åbne arme. Du vil få service som var det et hotel, med masser af (lækker!) mad, og meget af det. Du vil se rigtig meget venlighed of loyalitet.

Derudover er Iranske kvindre også enormt gode partnere, og eventuelt mødre. De er ydmyge, venlige, selvsikre, passionerede og følende mennesker, som vil det bedste. I forlængelse af passionen, behøver du sjældt at gætte, hvad din Iranske partner føler. Det skal hun nok fortælle dig – så er det jo op til dig, at finde ud af hvorfor…

Du skal ikke blive forskrækket af veluddannede kvinder. Mange Iranske kvinder går højt op i deres uddannelse, og hvad det kan give af fordele i livet. Du behøver ikke nødvendigvis selv at være uddannet, så hvis du selv besidder en form for intelligens, så er det bare plus point.

Det er også værd at huske: hvis du er i et forhold med en Iransk kvinde, så er i ligeværdige, og har begge lige meget at sige og indflydelse. Du får måske ikke altid lov til at bestemme hvor I skal spise henne, eller hvor ferien går hen til sommer..sådan er det jo…

Mød Iranske kvinder med disse tips

Hvis du er fuldt ud besluttet på at komme i kontakt og skabe et forhold med en Iransk kvinde, er dette afsnit helt sikkert til dig. Herunder får du noget insider-viden, så du kan maksimere dine chancer for succes, og møde en smuk Iransk kvinde.

Opret en profil, og udfyld din profil, så den udståler seriøsitet. Det er temmelig svært at få kontakt til en eller flere Iranske kvinder via international online dating, hvis din profil er helt tom og ingen billeder har. Hvis du sender hende et brev, vil hun med garanti gå ind på din profil, for at se mere om dig. Interessen forsvinder dog hurtigt, hvis der intet er at se. Husk på, at hun får formentlig også breve fra andre mænd – så “gør dig til”, hvis man kan sige det sådan.

Først bør du udfylde din profil med alle de almindelige informationer om dit fysiske udseende som eksempelvis hårfave/længde, kropstype, højde, øjenfarve osv. Dette, sammen med dine profilbilleder, giver de besøgende Iranske kvinder rigtig gode muligheder for at forestille sig, hvordan du ser ud, hvis du stod lige ved siden af dem.

Derudover har du også en decideret profiltekst, som er her, du virkelig kan gøre en forskel. Den “almindelige” bruger skriver oftest lidt om hvem de er, hvad de kan tilbyde, hvem de søger og lignende, hvilket også er helt fint. Jeg vil dog foreslå, at du i begyndelsen skriver noget, som vil fastholde deres opmærksomhed, og give dem lyst til at læse det hele. Har du en fantastisk (og relativt kort) historie eller personlig anekdote, som du syntes er sjov eller meget spændende? Så skriv den. Jeg vil næsten love dig, at hvis du skrive dette som det første, og de Iranske kvinder syntes det er sjovt, så vil de læse det meste af din profil.

Tag kontrollen over dine muligheder, med et Premium medlemskab. Det lyder sandsynligvis ikke så tiltalende, at skulle erhverve sig et (betalt) premium medlemskab – men efter min erfaring er det, det HELE værd. For det første, hvis du ikke har et medlemskab, kan du kun læse beskeder fra dem som allerede har et.. og det langt fra alle Iranske kvinder, der har købt et medlemskab.

Hvis DU tilgengæld køber det, så kan du skrive til ALLE de kvinder du overhovedet kan – og de kan ALLE sammen læse samt svare på dine beskeder. Hvis dette ikke lyder interessant, så ved jeg ikke, hvad er?

Hvis du vil øge dine chancer for at møde en Iransk kvinde endnu mere, skal du skrive breve til flere ad gangen. Der kan være alverden årsager til, at hun ikke svarer på dit brev. Det kan være hun ikke har set det, skriver med en anden, ikke bruger hjemmesiden mere. Årsagen er også ligegyldig for dig, for hvis hun ikke svarer, har du jo skrevet breve til andre..og i hvert fald EN af dem skal nok svarer, fordi hun er meget interesseret i dig. Herefter fortsætter I jo bare med at lære hinanden at kende!

Når du først kommer i gang med lidt mere seriøst skriveri med en Iransk kvinde, bør du selvfølgelig ikke fortsætte med at skrive til andre. Det vil jeg absolut ikke anbefale – for så er du allerede på vej til at skabe et forhold, med din nye og smukke Iranske kvinde.

Morten

Morten

Ejer af FindKaerlighed

Jeg har en anbefaling til dig, hvis du ønsker at møde smukke Iranske kvinder, og date dem. Gå ind og opret dig på InternationalCupid - her møder du flere end 4.500.000 medlemmer. Hvor mange kvinder vil DU kontakte?

I

3745+ online

Fyldt med smukke kvinder fra hele verden
Skriv til så mange kvinder du vil
Rigtig mange aktive medlemmer
Kan benytte gratis og betalt