Afrikanske kvinder

by

Afrikansk dating: Mød smukke afrikanske kvinder

Antallet af Afrikanske kvinder der søger mænd fra Europe, og i særdeleshed Danmark, er stødt stigende. Flere og flere danner par, i og med det også bliver nemmere. Før internettet, var det unægteligt svært, at møde en kvinde fra Afrika – medmindre hun selvfølgelig befandt sig i Danmark.

Årsagerne er mange. Vi ser bl.a. i disse år en stor migration fra flere afrikanske lande, og der er stor økonomisk usikkerhed i store dele af Afrika. Det medvirker i stor grad til at Afrikanske kvinder søger kærligheden udenfor kontinentets grænser.

Nordiske (og især danske) mænd appellerer meget til afrikanske kvinder, og hvis du er så heldig at få en afrikaner med på eventyr, bør du bestemt holde fast i hende!

Afrikanske kvinder er meget fascineret af europæisk kultur – og hvis du tager til et større land i Afrika (Nigeria, Kenya, Ghana, Gambia osv.), vil du se hvordan kultur her fra Europa (og i det hele taget vesten) påvirker dagen i Afrika. 

Fakta om Afrika og afrikanske kvinder

N
En total befolkning på mere end 1.3mia (ca. 50% kvinder)
N
Største lande: Nigeria, Etiopien, Egypten og DR Congo
N
Største religioner: Kristendom (ca. 48%), Islam (ca. 45%)
N
Sprog: Der er over 3000 officielle sprog i Afrika (mange snakker engelsk)
N
Internet: Ifølge WorldBank har ca. 36% af afrikanere internetadgang

Mød afrikanske kvinder på disse afrikanske dating sider

I

3111+ online

Fyldt med smukke afrikanske kvinder
Kontakt kvinder i alle aldre
Hurtig & nem oprettelse
Kan benytte gratis og betalt
I

3745+ online

Fyldt med smukke kvinder fra hele verden + Afrika
Skriv til så mange kvinder du vil
Rigtig mange aktive medlemmer
Kan benytte gratis og betalt
I

1980+ online

Smukke kvinder primært fra Kenya
Hurtig registrering på få minutter
Et af de billigste Premimu-medlemskaber
Kan benytte gratis og betalt

Hvorfor ska’ du møde afrikanske kvinder på disse sider?

Online dating sider tilbyder altid et hav af funktioner, som skal gøre din oplevelse bedre. Alle disse funktioner kan være nok så behjælpelige, men det er stadig én faktor, som er den vigtigste, når du skal møde afrikanske kvinder på en hjemmeside. Det vigtigste er, at der rent faktisk er tilstrækkeligt med afrikanske kvinder registrerede. Hvis der ikke er nok, eller nogen af dem overhovedet, kan du slet ikke få succes med din online dating.

Derfor indeholder disse udvalgte hjemmesider MASSER af kvinder og piger fra Afrika. Dette er din garanti for, at du kan opnå succes og møde en eller flere afrikanske kvinder. Herunder kan du læse om flere fordele ved at benytte disse sider.

AfroIntroductions

AfroIntroductions er den ultimative hjemmeside, når du vil møde afrikanske kvinder, som har en interesse i mænd fra andre lande. Det er en STOR og international datinghjemmeside, som har fokus på at give mænd/kvinder udenfor Afrika, mulighed for at kontakte mænd/kvinder som er bosat eller født i Afrika.

Hjemmesiden har flere end 4.500.000 medlemmer, som kommer fra hele verden. Størstedelen ser dog ud til at være mænd og kvinder fra Afrika, efter hva’ jeg kan se på min profil.

Hjemmesiden tilbyder en nem og effektiv filtrering/sortering af medlemmerne, så du nemt og effektivt kan finde frem til det, du leder efter. Du kan eksempelvis søge efter alder, lokation, udseende og så fremdeles. Det gør det hele meget nemmere. 

En af de fede funktioner ved denne hjemmeside er de forskellige forudbestemte søgninger. Når du har oprettet din profil, kan du gå til Søg –> og herefter klik på Populære søgninger. Her kan du vælge mellem nogle forskellige søgninger – for eksempel “i mit område” eller “Mest populære”. Den sidstenævnte kan jeg godt lide at bruge – den viser de mest populære afrikanske kvinder. Hvis du oven i købet har uploadet dit eget profilbillede, så kan du se medlemmernes billeder i stor format. Det vil du bestemt ikke fortryde …

Du kan også vælge at søge efter profiler som for nyligt har uploadet nye billeder.

Opsummeret så er AfroIntroductions et meget fordelagtigt valg, når du skal møde afrikanske kvinder. Medlemmerne herinde ved, at det er en primært international hjemmeside – og de er derfor formentlig interesseret i møde mænd fra andre lande.

InternationalCupid

InternationalCupid er en af mine favoritter, når det kommer til at møde kvinder fra udlandet, og især også afrikanske kvinder. På forsiden af hjemmesiden, inden man logger ind, kan man se de bryster sig af flere end 4.000.000 medlemmer. De kommer fra hele verden.

En af fordelene ved denne hjemmeside er netop den store spredning af medlemmer fra hele verden. Det kan jo være, at man en dag får lyst til møde en kvinde fra et andet land. Frygt ej dog – der er MASSER af kvinder fra Afrika. En søgning efter afrikanske kvinder i alderen 18-50 MED billede på deres profil, viser flere end 1000+ profiler. Hele den første side viser medlemmer som er blevet registeret for nyligt (de får et “ny profil” badge ved deres billede). Det tyder altså på, at der hele tiden kommer masser af nye profiler til.

Denne hjemmeside (ligesom AfroIntroductions) ejes og drives at firma kaldet Cupid Media. De har siden 2002 drevet en lang række af internationale datingsider, og kan betegnes som en af de mest erfarne firmaer indenfor international online dating. De bekæmper aktivt falske profiler og scammers, som opererer under radaren på deres hjemmesider. Du kan også selv anmelde dem til medarbejderne, så vil de herefter tage hånd om det hurtigt. De ønsker IKKE disse typer af brugere på deres hjemmesider.

Generelt er min oplevelse af denne hjemmeside ganske positiv. Jeg har af mange omgange haft kontakt til kvinder fra Kenya, Australien, Colombia, Indonesien med flere. Hvis du har brug for tips til hvordan du øger muligheden for succes på din bruger, bør du læse resten af artiklen!

KenyanCupid

KenyanCupid er simpelthen et genialt sted, hvis du har interesse i at kontakte, skrive med og møde kvinder fra Kenya. Som du nok kan høre på navnet, er denne hjemmeside fokuseret på at skabe kontakt mellem Kenyanske kvinder (og mænd), med mænd og kvinder fra resten af verdenen – og det har de stor success med. Kenya er et af de rigere og mere veludviklede lande i Afrika, og du kan med fordel se, om denne hjemmeside skulle være noget for dig – og om Kenyanske kvinder skulle være noget for dig.

Inden du opretter din profil, kan du eventuelt læse nogle af de smukke historier fra folk, der har mødt hinanden gennem denne side. Det er helt sikkert værd at læse, og høre hvordan de har haft nogle fantastiske oplevelse gennem KenyanCupid. Disse historier har nogle af brugerne selv valgt at sende ind!

Hjemmesiden er desuden meget nem at bruge, når du får registreret din profil, og bladret lidt rundt på siden. Søg efter profiler baseret på alder eller lokation, og du vil hurtigt finde dem, der er mest interessant for dig. Du kan eksempelvis også søge efter profiler der har et eller flere billeder, så du kan se, hvem der er bag profilen.

Hvordan er afrikanske kvinder?

Det siger sig selv, at man er nødt til at have en vis styrke, når man er opvokset i Afrika. I Afrikansk kultur deltager teenagere og børn også i dagens gøremål, og det vil uden tvivl styrke kvinden senere i livet. Både fysisk og psykisk. Hvem kan ikke lide en kvinde, der er stærk, selvstændig og tilmed sexet?

Afrikanske damer og piger er enormt sexede, og hele dating-kulturen i Afrika er meget anderledes, end her i Norden og Europa.

For eksempel, er det normalt for mænd at have flere koner. I Afrikanske muslimske lande, må mænd have helt op til 4 koner – og i andre lande, kan mænd have flere koner. Derfor; hvis du kan håndtere at have mere end 1 kone, er Afrikanske damer lige noget for dig. Du kan gifte dig, og forblive gift med afrikanske piger, hvilket mange syntes er fedt.

Jeg vil lige gøre opmærksom på, at dette selvfølgelig ikke gælder for alle afrikanske kvinder – naturligvis. Der er større chance for at finde en kvinde, der er for flerkoneri i Afrika – end eksempelvis i Danmark, da det heller ikke er helt lovligt herhjemme.

Jeg kan med garanti sige, at afrikanske piger er yderst interesserede i mænd fra vesten. Under et tidligere besøg i Afrika (Ghana), fik jeg noget hurtigt med i en “food cart”. Inden jeg blev færdig, sad der 4 smukke afrikanske kvinder, og konverserede med mig. Tror du, det nogensinde var sket her i Europa eller Danmark? Jeg tror ikke.

Du vil have ganske nemt ved at kommunikere med de fleste afrikanske kvinder – især dem du møder via en af ovenstående hjemmesider. Engelsk er yderst udbredt, og det gælder især de lande, hvor vesten har været involveret gennem tiderne. Eksempelvis Kenya.

Afrikanske kvinders syn på dating og parforhold

I langt de fleste tilfælde, er afrikanske kvinders syn på parforhold og dating en hel del anderledes, end det er herhjemme. Det afhænger dog lidt af, om du møder en moderne, yngre kvinde fra en storby som Nairobi eller Accra i Ghana, eller møder en kvinde fra en landsby, hvor der ikke er de helt store moderne faciliteter. Hvad du bedst kan lide, er naturligvis op til dig.

I storbyerne er der masser af indflydelse fra Europa og resten af vesten. Lige fra mode til hobbyer, fra restaurantbesøg til kæresteforhold, så vil du nok have mest til fælles med en kvinde fra en afrikansk storby. Hun vil højst sandsynligt også være i stand til at tale engelsk; hvilket jo vil gøre alting meget nemmere. En “storbypige/kvinde” vil også have nogle værdier, som helt sikkert er nærmere dine.

Afrikanske kvinder der kommer fra landsbyområder og “øde” områder, vil have begrænset adgang til det samme, som den i storbyen. En landsbykvinde vil sandsynligt have et mere traditionelt syn på de mandlige og kvindelige kønsroller i et forhold, hvor manden går på arbejde, og kvinden passer hus/hjem, madlavning og lignende. Hvis dette virker tiltalende for dig, er det jo ganske fint! I dette tilfælde vil der højst sandsynligt også være et stort fokus på ægteskab og familiære forhold, hvor man drager nytte af hinanden. Det er værd at huske, at religion og ophav betyder meget for mange ligeså – du vil helt sikkert blive set på anderledes af lokale befolkninger, end de ser på sine egne landsmænd.

 En kvinde fra en Afrikansk storby vil derudover også højst sandsynligt have adgang til meget bedre uddannelse. Mange unge afrikanere drager i større og større stil til de store byer, hvor netop de store uddannelsesinstitutioner befinder sig.

 

Afrikanske kvinder er formet gennem historie og kultur

Ligesom du selv er formet af dit eget ophav, din kultur og dine værdier, gælder dette naturligvis også for afrikanske kvinder. Der findes utallige af historier, forskellige kulturer og et ocean af værdier i hele den afrikanske befolkning. Mange afrikanske lande har dog været under kontrol af forskellige vestlige lande – og det er faktisk ganske mange. Lande som Englang, Frankrig, Portugal, Tyskland, Italien, Belgien har haft kolonier i Frankrig gennem mange år. Bemærk dog, at dette ikke er tilfældet mere, og ifølge Wikipedia er der således ingen deciderede kolonier i Afrika længere, hvor Sydafrika var det sidste land til at blive selvstændigt.

I mange år har afrikanske kvinder haft deres identitet og roller formet af historie og kultur. Traditioner, normer og værdier har spillet en stor rolle i deres liv. Ofte har kvinder haft ansvaret for hjemlige opgaver som rengøring, pasning af børn og landbrug, mens mændene tog sig af politik og økonomi. Denne opdeling har skabt forskellige forventninger til kvinder og mænd og har påvirket deres adgang til uddannelse og økonomi.

Kolonialismen har også haft stor indflydelse på afrikanske kvinders liv. Politikker og praksisser fra kolonimagterne har ændret familiestrukturer, økonomi og samfund i mange afrikanske lande. Kvinder blev ofte overset og havde svært ved at få adgang til uddannelse og jobmuligheder. Selv efter kolonitiden er der stadig udfordringer med at give kvinder lige muligheder. Alt i alt er afrikanske kvinders liv og identitet et resultat af en kompleks blanding af historiske, kulturelle og økonomiske faktorer, der fortsat påvirker dem i dag.

Sådan møder du Afrikanske kvinder

Det er ikke alle, der lige har mulighed for at tage en tur til Afrika. Hvor skal man tage hen? Afrika er meget stort. Hvilke lande har kvinder, der tiltaler mig?

Drop den tankegang. Der findes meget nemmere måder, at møde Afrikanere på. Mød dem på nettet.

Hvorfor?

Så behøver du ikke tænke over, hvor du finder de skønneste kvinder. De er alle samlet et sted, og du kan “vælge og vrage” som det passer dig, fra din komfortable sofa. (PSST – har du styr på, hvordan du udfylder din profil, så du får flest mulige henvendelser?) Ellers kan du se mere i bunden af artiklen.

Lad os tage udgangspunkt i Afro Introductions. (Læs anmeldelse af siden her) Dette er en dating-side, specialiseret i at danne par mellem afrikanske kvinder og mænd fra Danmark. Her kan du helt gratis gennemgå dine matches, og se hvilke kvinder, du har lyst til at lære og kende. Afro Introductions drives af et stort, international firma, hvor sikkerhed prioriteres højt. Både i form af dine betalinger, men også i forbindelse med snydere og “scammere”. Afro introductions har været etableret siden 2002, og er det foretrukne sted at møde afrikanske kvinder.

Det sikre valg.

2 tips dig dig, der er seriøs omkring afrikansk dating

Benyt altid en pålidelig hjemmeside, med masser af medlemmer

Selvom det måske virker ganske naturligt, så bør du altid vælge en hjemmeside som har styr på sikkerheden og deres etiske moral – og så skal der helst være en masse medlemmer.

Jo flere medlemmer der er, jo større chance er der for at finde den helt rigtige afrikanske kvinder – det giver vel meget god mening?

Du kan ganske roligt regne med, at du vil skulle tage kontakt til adskillige afrikanske kvinder, før du finder den kvinde, du vil opbygge et forhold med. Der kan være profiler som ikke er særlig aktive, eller også får de måske ikke lige læst dit brev – eller også er hun ikke interesseret. Årsagerne kan være mange; så derfor er du nødt til at sende adskillige breve.

Husk ikke at benytte præcis det samme brev til alle – gør det helst personligt til modtageren – ellers føler hun sig måske bare som den næste i rækken af modtagere. Hvis det er alt for tydeligt, kan det sagtens gennemskues, at det er et “kæde” brev.

Køb et medlemskab, og øg din chance for at opnå succes

En af de nok vigtigste faktorer for din succes er, at du skal kunne komme i kontakt med kvinderne fra Afrika. På langt de fleste hjemmesider skal enten afsender eller modtage have et betalt medlemskab, før end at kommunikation kan påbegyndes.

Jeg anbefaler altid, at købe et medlemskab, hvis man virkelig er opsat på at få succes med sin afrikanske dating. Du kan godt være heldig, at der er en smuk afrikaner som skriver til dig – men chancen er lille.

Det er meget bedre at “sikre” sig selv, ved at erhverve et medlemskab. Gør du det, har du mulighed for at skrive så mange breve, til så mange kvinder, som du overhovedet kan. Jeg tør godt vædde med, at hvis du benytter eksempelvis AfroIntroductions, så er der LANGT flere kvinder registreret, end du kan nå at skrive til!

Finder du en gratis afrikansk datingside, hvor du kan sende alle de breve du vil uden at betale noget, må du være forberedt på kvaliteten af hjemmesiden. Det koster penge at drive end sund, funktionel, sikker og god datingside – så der er en rimelig chance for, at gratissider er af en ringere kvalitet (og sikkerhed ifb. med dine personlige oplysninger).

Morten

Morten

Ejer af FindKaerlighed

Hej! Mit navn er Morten, og jeg ejer FindKaerlighed.dk. Jeg har i over 20 år arbejdet med mange aspekter af online dating, og i særdeleshed international online dating. Derudover har jeg personligt brugt MANGE forskellige online datingsider - som også er dem, jeg anbefaler her. Jeg mødte min smukke kone via international online dating.

Jeg har derfor en anbefaling til dig, hvis du vil møde afrikanske kvinder. Gå til hjemmesiden AfroIntroductions - og mød mere end 4.500.000 medlemmer! Er du klar til dit afrikanske dating eventyr?