Afrikanske kvinder søger danske mænd

Antallet af Afrikanske kvinder der søger mænd fra Europe, og i særdeleshed Danmark, er stødt stigende. Flere og flere danner par, i og med det også bliver nemmere. Før internettet, var det unægteligt svært, at møde en kvinde fra Afrika - medmindre hun selvfølgelig befinder sig i Danmark.

Årsagerne er mange. Vi ser bl.a. i disse år en stor migration fra flere afrikanske lande, og der er stor økonomisk usikkerhed i store dele af Afrika. Det medvirker i stor grad til at Afrikanske kvinder søger kærligheden udenfor kontinentets grænser.

Nordiske (og især danske) mænd appellerer meget til afrikanske kvinder, og hvis du er så heldig at få en afrikaner med på eventyr, bør du bestemt holde fast i hende!

Afrikanske kvinder er meget fascineret af europæisk kultur - og hvis du tager til et større land i Afrika (Nigeria, Ghana, Gambia osv.), vil du se hvordan kultur her fra Europa påvirker dagen i Afrika. 

#1 

▢ +3850 online

  • Hjemmesiden med FLEST afrikanske kvinder
  • Skriv til så mange kvinder du kan og vil
  • Ekstremt mange aktive medlemmer
  • Kan benytte gratis og betalt

#2

▢ +4150 online

  • Hjemmesiden med FLEST afrikanske kvinder
  • Skriv til så mange kvinder du kan og vil
  • Ekstremt mange aktive medlemmer
  • Kan benytte gratis og betalt

Afrikanske piger er stærke, og sexede

Det siger sig selv, at man er nødt til at have en vis styrke, når man er opvokset i Afrika. I Afrikansk kultur deltager teenagere og børn også i dagens gøremål, og det vil uden tvivl styrke kvinden senere i livet. Både fysisk og psykisk. Hvem kan ikke lide en kvinde, der er stærk, selvstændig og tilmed sexet?

Afrikanske damer og piger er enormt sexede, og hele dating-kulturen i Afrika er meget anderledes, end her i Norden og Europa.

For eksempel, er det normalt for mænd at have flere koner. I Afrikanske muslimske lande, må mænd have helt op til 4 koner - og i andre lande, kan mænd have flere koner. Derfor; hvis du kan håndtere at have mere end 1 kone, er Afrikanske damer lige noget for dig. Du kan gifte dig, og forblive gift med afrikanske piger, hvilket mange syntes er fedt.

Jeg vil lige gøre opmærksom på, at dette selvfølgelig ikke gælder for alle afrikanske kvinder - naturligvis. Der er større chance for at finde en kvinde, der er for flerkoneri i Afrika - end eksempelvis i Danmark, da det heller ikke er helt lovligt herhjemme.

Jeg kan med garanti sige, at afrikanske piger er yderst interesserede i mænd fra vesten. Under et tidligere besøg i Afrika (Ghana), fik jeg noget hurtigt med i en "food cart". Inden jeg blev færdig, sad der 4 smukke afrikanske kvinder, og konverserede med mig. Tror du, det nogensinde var sket her i Europa eller Danmark?

Jeg tror ikke.

Klik & mød smukke afrikanske kvinder


Sådan møder du Afrikanske kvinder

Det er ikke alle, der lige har mulighed for at tage en tur til Afrika. Hvor skal man tage hen? Afrika er meget stort. Hvilke lande har kvinder, der tiltaler mig?

Drop den tankegang. Der findes meget nemmere måder, at møde Afrikanere på. Mød dem på nettet.

Hvorfor?

Så behøver du ikke tænke over, hvor du finder de skønneste kvinder. De er alle samlet et sted, og du kan "vælge og vrage" som det passer dig, fra din komfortable sofa. (PSST - har du styr på, hvordan du udfylder din profil, så du får flest mulige henvendelser?) Ellers kan du se mere her.

Lad os tage udgangspunkt i Afro Introductions. (Læs anmeldelse af siden her) Dette er en dating-side, specialiseret i at danne par mellem afrikanske kvinder og mænd fra Danmark. Her kan du helt gratis gennemgå dine matches, og se hvilke kvinder, du har lyst til at lære og kende. Afro Introductions drives af et stort, international firma, hvor sikkerhed prioriteres højt. Både i form af dine betalinger, men også i forbindelse med snydere og "scammere". Afro introductions har været etableret siden 2002, og er det foretrukne sted at møde afrikanske kvinder.

Det sikre valg.

2 tips dig dig, der er seriøs omkring afrikansk dating

  • Benyt altid en pålidelig hjemmeside, med masser af medlemmer

Selvom det måske virker ganske naturligt, så bør du altid vælge en hjemmeside som har styr på sikkerheden og deres etiske moral - og så skal der helst være en masse medlemmer.

Jo flere medlemmer der er, jo større chance er der for at finde den helt rigtige afrikanske kvinder - det giver vel meget god mening?

Du kan ganske roligt regne med, at du vil skulle tage kontakt til adskillige afrikanske kvinder, før du finder den kvinde, du vil opbygge et forhold med. Der kan være profiler som ikke er særlig aktive, eller også får de måske ikke lige læst dit brev - eller også er hun ikke interesseret. Årsagerne kan være mange; så derfor er du nødt til at sende adskillige breve.

Husk ikke at benytte præcis det samme brev til alle - gør det helst personligt til modtageren - ellers føler hun sig måske bare som den næste i rækken af modtagere. Hvis det er alt for tydeligt, kan det sagtens gennemskues, at det er et "kæde" brev.

  • Køb et medlemskab, og du vil opnå succes

En af de nok vigtigste faktorer for din succes er, at du skal kunne komme i kontakt med kvinderne fra Afrika. På langt de fleste hjemmesider skal enten afsender eller modtage have et betalt medlemskab, før end at kommunikation kan påbegyndes.

Jeg anbefaler altid, at købe et medlemskab, hvis man virkelig er opsat på at få succes med sin afrikanske dating. Du kan godt være heldig, at der er en smuk afrikaner som skriver til dig - men chancen er lille.

Det er meget bedre at "sikre" sig selv, ved at erhverve et medlemskab. Gør du det, har du mulighed for at skrive så mange breve, til så mange kvinder, som du overhovedet kan. Jeg tør godt vædde med, at hvis du benytter eksempelvis AfroIntroductions, så er der LANGT flere kvinder registreret, end du kan nå at skrive til!

Finder du en gratis afrikansk datingside, hvor du kan sende alle de breve du vil uden at betale noget, må du være forberedt på kvaliteten af hjemmesiden. Det koster penge at drive end sund, funktionel, sikker og god datingside - så der er en rimelig chance for, at gratissider er af en ringere kvalitet (og sikkerhed ifb. med dine personlige oplysninger).


Mød Tusindvis af Afrikanske singler

Det har aldrig været nemmere, at møde en afrikansk kvinde - og få hende herhjem til Danmark. Det første jeg anbefaler dig at gøre, er at tilmelde dig en datingside, hvor der findes masser af afrikanske singler - som alle søger kærligheden i udlandet!