• You are here:
  • Home »

Afrikanske kvinder søger danske mænd

Antallet af Afrikanske kvinder der søger mænd fra Europe, og i særdeleshed Danmark, er stødt stigende. Flere og flere danner par, i og med det også bliver nemmere. Før internettet, var det unægteligt svært, at møde en kvinde fra Afrika - medmindre hun selvfølgelig befinder sig i Danmark.

Årsagerne er mange. Vi ser bl.a. i disse år en stor migration fra flere afrikanske lande, og der er stor økonomisk usikkerhed i store dele af Afrika. Det medvirker i stor grad til at Afrikanske kvinder søger kærligheden udenfor kontinentets grænser.

Nordiske (og især danske) mænd appellerer meget til afrikanske kvinder, og hvis du er så heldig at få en afrikaner med på eventyr, bør du bestemt holde fast i hende!

Afrikanske kvinder er meget fascineret af europæisk kultur - og hvis du tager til et større land i Afrika (Nigeria, Ghana, Gambia osv.), vil du se hvordan kultur her fra Europa påvirker dagen i Afrika. 


Klik & mød smukke afrikanske kvinder

Afrikanske piger er stærke, og sexede

Det siger sig selv, at man er nødt til at have en vis styrke, når man er opvokset i Afrika. I Afrikansk kultur deltager teenagere og børn også i dagens gøremål, og det vil uden tvivl styrke kvinden senere i livet. Både fysisk og psykisk. Hvem kan ikke lide en kvinde, der er stærk, selvstændig og tilmed sexet?

Afrikanske damer og piger er enormt sexede, og hele dating-kulturen i Afrika er meget anderledes, end her i Norden og Europa.

For eksempel, er det normalt for mænd at have flere koner. I Afrikanske muslimske lande, må mænd have helt op til 4 koner - og i andre lande, kan mænd have flere koner. Derfor; hvis du kan håndtere at have mere end 1 kone, er Afrikanske damer lige noget for dig. Du kan gifte dig, og forblive gift med afrikanske piger, hvilket mange syntes er fedt.

Jeg vil lige gøre opmærksom på, at dette selvfølgelig ikke gælder for alle afrikanske kvinder - naturligvis. Der er større chance for at finde en kvinde, der er for flerkoneri i Afrika - end eksempelvis i Danmark, da det heller ikke er helt lovligt herhjemme.

Jeg kan med garanti sige, at afrikanske piger er yderst interesserede i mænd fra vesten. Under et tidligere besøg i Afrika (Ghana), fik jeg noget hurtigt med i en "food cart". Inden jeg blev færdig, sad der 4 smukke afrikanske kvinder, og konverserede med mig. Tror du, det nogensinde var sket her i Europa eller Danmark?

Jeg tror ikke.


Sådan møder du Afrikanske kvinder

Det er ikke alle, der lige har mulighed for at tage en tur til Afrika. Hvor skal man tage hen? Afrika er meget stort. Hvilke lande har kvinder, der tiltaler mig?

Drop den tankegang. Der findes meget nemmere måder, at møde Afrikanere på. Mød dem på nettet.

Hvorfor?

Så behøver du ikke tænke over, hvor du finder de skønneste kvinder. De er alle samlet et sted, og du kan "vælge og vrage" som det passer dig, fra din komfortable sofa. (PSST - har du styr på, hvordan du udfylder din profil, så du får flest mulige henvendelser?) Ellers kan du se mere her.

Lad os tage udgangspunkt i Afro Introductions. (Læs anmeldelse af siden her) Dette er en dating-side, specialiseret i at danne par mellem afrikanske kvinder og mænd fra Danmark. Her kan du helt gratis gennemgå dine matches, og se hvilke kvinder, du har lyst til at lære og kende. Afro Introductions drives af et stort, international firma, hvor sikkerhed prioriteres højt. Både i form af dine betalinger, men også i forbindelse med snydere og "scammere". Afro introductions har været etableret siden 2002, og er det foretrukne sted at møde afrikanske kvinder.

Det sikre valg.


Mød Tusindvis af Afrikanske singler

Det har aldrig været nemmere, at møde en afrikansk kvinde - og få hende herhjem til Danmark. Det første jeg anbefaler dig at gøre, er at tilmelde dig en datingside, hvor der findes masser af afrikanske singler - som alle søger kærligheden i udlandet!