Afrikanske kvinder

by

Afrikanske kvinder søger danske mænd

Antallet af Afrikanske kvinder der søger mænd fra Europe, og i særdeleshed Danmark, er stødt stigende. Flere og flere danner par, i og med det også bliver nemmere. Før internettet, var det unægteligt svært, at møde en kvinde fra Afrika – medmindre hun selvfølgelig befinder sig i Danmark.

Årsagerne er mange. Vi ser bl.a. i disse år en stor migration fra flere afrikanske lande, og der er stor økonomisk usikkerhed i store dele af Afrika. Det medvirker i stor grad til at Afrikanske kvinder søger kærligheden udenfor kontinentets grænser.

Nordiske (og især danske) mænd appellerer meget til afrikanske kvinder, og hvis du er så heldig at få en afrikaner med på eventyr, bør du bestemt holde fast i hende!

Afrikanske kvinder er meget fascineret af europæisk kultur – og hvis du tager til et større land i Afrika (Nigeria, Ghana, Gambia osv.), vil du se hvordan kultur her fra Europa påvirker dagen i Afrika. 

Mød afrikanske kvinder på disse afrikanske dating sider

I

3111+ online

Fyldt med smukke afrikanske kvinder
Kontakt kvinder i alle aldre
Hurtig & nem oprettelse
Kan benytte gratis og betalt
I

3745+ online

Fyldt med smukke kvinder fra hele verden + Afrika
Skriv til så mange kvinder du vil
Rigtig mange aktive medlemmer
Kan benytte gratis og betalt

Hvorfor ska’ du møde afrikanske kvinder på disse sider?

Online dating sider tilbyder altid et hav af funktioner, som skal gøre din oplevelse bedre. Alle disse funktioner kan være nok så behjælpelige, men det er stadig én faktor, som er den vigtigste, når du skal møde afrikanske kvinder på en hjemmeside. Det vigtigste er, at der rent faktisk er tilstrækkeligt med afrikanske kvinder registrerede. Hvis der ikke er nok, eller nogen af dem overhovedet, kan du slet ikke få succes med din online dating.

Derfor indeholder disse udvalgte hjemmesider MASSER af kvinder og piger fra Afrika. Dette er din garanti for, at du kan opnå succes og møde en eller flere afrikanske kvinder. Herunder kan du læse om flere fordele ved at benytte disse sider.

AfroIntroductions

AfroIntroductions er den ultimative hjemmeside, når du vil møde afrikanske kvinder, som har en interesse i mænd fra andre lande. Det er en STOR og international datinghjemmeside, som har fokus på at give mænd/kvinder udenfor Afrika, mulighed for at kontakte mænd/kvinder som er bosat eller født i Afrika.

Hjemmesiden har flere end 4.500.000 medlemmer, som kommer fra hele verden. Størstedelen ser dog ud til at være mænd og kvinder fra Afrika, efter hva’ jeg kan se på min profil.

Hjemmesiden tilbyder en nem og effektiv filtrering/sortering af medlemmerne, så du nemt og effektivt kan finde frem til det, du leder efter. Du kan eksempelvis søge efter alder, lokation, udseende og så fremdeles. Det gør det hele meget nemmere. 

En af de fede funktioner ved denne hjemmeside er de forskellige forudbestemte søgninger. Når du har oprettet din profil, kan du gå til Søg –> og herefter klik på Populære søgninger. Her kan du vælge mellem nogle forskellige søgninger – for eksempel “i mit område” eller “Mest populære”. Den sidstenævnte kan jeg godt lide at bruge – den viser de mest populære afrikanske kvinder. Hvis du oven i købet har uploadet dit eget profilbillede, så kan du se medlemmernes billeder i stor format. Det vil du bestemt ikke fortryde …

Du kan også vælge at søge efter profiler som for nyligt har uploadet nye billeder.

Opsummeret så er AfroIntroductions et meget fordelagtigt valg, når du skal møde afrikanske kvinder. Medlemmerne herinde ved, at det er en primært international hjemmeside – og de er derfor formentlig interesseret i møde mænd fra andre lande.

InternationalCupid

InternationalCupid er en af mine favoritter, når det kommer til at møde kvinder fra udlandet, og især også afrikanske kvinder. På forsiden af hjemmesiden, inden man logger ind, kan man se de bryster sig af flere end 4.000.000 medlemmer. De kommer fra hele verden.

En af fordelene ved denne hjemmeside er netop den store spredning af medlemmer fra hele verden. Det kan jo være, at man en dag får lyst til møde en kvinde fra et andet land. Frygt ej dog – der er MASSER af kvinder fra Afrika. En søgning efter afrikanske kvinder i alderen 18-50 MED billede på deres profil, viser flere end 1000+ profiler. Hele den første side viser medlemmer som er blevet registeret for nyligt (de får et “ny profil” badge ved deres billede). Det tyder altså på, at der hele tiden kommer masser af nye profiler til.

Denne hjemmeside (ligesom AfroIntroductions) ejes og drives at firma kaldet Cupid Media. De har siden 2002 drevet en lang række af internationale datingsider, og kan betegnes som en af de mest erfarne firmaer indenfor international online dating. De bekæmper aktivt falske profiler og scammers, som opererer under radaren på deres hjemmesider. Du kan også selv anmelde dem til medarbejderne, så vil de herefter tage hånd om det hurtigt. De ønsker IKKE disse typer af brugere på deres hjemmesider.

Generelt er min oplevelse af denne hjemmeside ganske positiv. Jeg har af mange omgange haft kontakt til kvinder fra Kenya, Australien, Colombia, Indonesien med flere. Hvis du har brug for tips til hvordan du øger muligheden for succes på din bruger, bør du læse resten af artiklen!

Hvordan er afrikanske kvinder?

Det siger sig selv, at man er nødt til at have en vis styrke, når man er opvokset i Afrika. I Afrikansk kultur deltager teenagere og børn også i dagens gøremål, og det vil uden tvivl styrke kvinden senere i livet. Både fysisk og psykisk. Hvem kan ikke lide en kvinde, der er stærk, selvstændig og tilmed sexet?

Afrikanske damer og piger er enormt sexede, og hele dating-kulturen i Afrika er meget anderledes, end her i Norden og Europa.

For eksempel, er det normalt for mænd at have flere koner. I Afrikanske muslimske lande, må mænd have helt op til 4 koner – og i andre lande, kan mænd have flere koner. Derfor; hvis du kan håndtere at have mere end 1 kone, er Afrikanske damer lige noget for dig. Du kan gifte dig, og forblive gift med afrikanske piger, hvilket mange syntes er fedt.

Jeg vil lige gøre opmærksom på, at dette selvfølgelig ikke gælder for alle afrikanske kvinder – naturligvis. Der er større chance for at finde en kvinde, der er for flerkoneri i Afrika – end eksempelvis i Danmark, da det heller ikke er helt lovligt herhjemme.

Jeg kan med garanti sige, at afrikanske piger er yderst interesserede i mænd fra vesten. Under et tidligere besøg i Afrika (Ghana), fik jeg noget hurtigt med i en “food cart”. Inden jeg blev færdig, sad der 4 smukke afrikanske kvinder, og konverserede med mig. Tror du, det nogensinde var sket her i Europa eller Danmark? Jeg tror ikke.

Du vil have ganske nemt ved at kommunikere med de fleste afrikanske kvinder – især dem du møder via en af ovenstående hjemmesider. Engelsk er yderst udbredt, og det gælder især de lande, hvor vesten har været involveret gennem tiderne. Eksempelvis Kenya.

Sådan møder du Afrikanske kvinder

Det er ikke alle, der lige har mulighed for at tage en tur til Afrika. Hvor skal man tage hen? Afrika er meget stort. Hvilke lande har kvinder, der tiltaler mig?

Drop den tankegang. Der findes meget nemmere måder, at møde Afrikanere på. Mød dem på nettet.

Hvorfor?

Så behøver du ikke tænke over, hvor du finder de skønneste kvinder. De er alle samlet et sted, og du kan “vælge og vrage” som det passer dig, fra din komfortable sofa. (PSST – har du styr på, hvordan du udfylder din profil, så du får flest mulige henvendelser?) Ellers kan du se mere i bunden af artiklen.

Lad os tage udgangspunkt i Afro Introductions. (Læs anmeldelse af siden her) Dette er en dating-side, specialiseret i at danne par mellem afrikanske kvinder og mænd fra Danmark. Her kan du helt gratis gennemgå dine matches, og se hvilke kvinder, du har lyst til at lære og kende. Afro Introductions drives af et stort, international firma, hvor sikkerhed prioriteres højt. Både i form af dine betalinger, men også i forbindelse med snydere og “scammere”. Afro introductions har været etableret siden 2002, og er det foretrukne sted at møde afrikanske kvinder.

Det sikre valg.

2 tips dig dig, der er seriøs omkring afrikansk dating

Benyt altid en pålidelig hjemmeside, med masser af medlemmer

Selvom det måske virker ganske naturligt, så bør du altid vælge en hjemmeside som har styr på sikkerheden og deres etiske moral – og så skal der helst være en masse medlemmer.

Jo flere medlemmer der er, jo større chance er der for at finde den helt rigtige afrikanske kvinder – det giver vel meget god mening?

Du kan ganske roligt regne med, at du vil skulle tage kontakt til adskillige afrikanske kvinder, før du finder den kvinde, du vil opbygge et forhold med. Der kan være profiler som ikke er særlig aktive, eller også får de måske ikke lige læst dit brev – eller også er hun ikke interesseret. Årsagerne kan være mange; så derfor er du nødt til at sende adskillige breve.

Husk ikke at benytte præcis det samme brev til alle – gør det helst personligt til modtageren – ellers føler hun sig måske bare som den næste i rækken af modtagere. Hvis det er alt for tydeligt, kan det sagtens gennemskues, at det er et “kæde” brev.

Køb et medlemskab, og øg din chance for at opnå succes

En af de nok vigtigste faktorer for din succes er, at du skal kunne komme i kontakt med kvinderne fra Afrika. På langt de fleste hjemmesider skal enten afsender eller modtage have et betalt medlemskab, før end at kommunikation kan påbegyndes.

Jeg anbefaler altid, at købe et medlemskab, hvis man virkelig er opsat på at få succes med sin afrikanske dating. Du kan godt være heldig, at der er en smuk afrikaner som skriver til dig – men chancen er lille.

Det er meget bedre at “sikre” sig selv, ved at erhverve et medlemskab. Gør du det, har du mulighed for at skrive så mange breve, til så mange kvinder, som du overhovedet kan. Jeg tør godt vædde med, at hvis du benytter eksempelvis AfroIntroductions, så er der LANGT flere kvinder registreret, end du kan nå at skrive til!

Finder du en gratis afrikansk datingside, hvor du kan sende alle de breve du vil uden at betale noget, må du være forberedt på kvaliteten af hjemmesiden. Det koster penge at drive end sund, funktionel, sikker og god datingside – så der er en rimelig chance for, at gratissider er af en ringere kvalitet (og sikkerhed ifb. med dine personlige oplysninger).

Morten

Morten

Ejer af FindKaerlighed

Jeg har en anbefaling til dig, hvis du ønsker at møde smukke afrikanske kvinder, og date dem. Gå ind og opret dig på AfroIntroductions - her møder du flere end 4.500.000 medlemmer. Hvor mange kvinder vil DU kontakte?

I

3111+ online

Fyldt med smukke afrikanske kvinder
Kontakt kvinder i alle aldre
Hurtig & nem oprettelse
Kan benytte gratis og betalt