Filippinske kvinder & ægteskab med danske mænd

Filippinske kvinder er, som alle kvinder er flest, følende og sensitive individer. Du finder ikke en genvej, til hurtigt at kunne "score" filippinske kvinder, og det bør du da bestemt heller ikke søge. Jagten er halvdelen af det, er det ikke?

Nok om det. Som udgangspunkt, er det ikke overordentligt svært at indgå et ægteskab med en filippinsk kvinde. Du skal dog overveje som det første; om I du vil giftes med din filippinske forlovede i Filippinerne eller i Danmark. Reglerne er meget forskellige.


Sådan indgår du ægteskab med filippinsk kvinde i Filippinerne

Reglerne er meget forskellige, alt efter hvor i Filippinerne I vil have foretaget vielsen. Dig og din filippinske forlovede bør overveje at kontakte en lokal kommunal institution som rådhuset, eller at kontakte kommunen. De kan meget præcis fortæller Jer, hvordan det skal foregå. Det skal gøres i den kommune/amt, hvor din partner bor (og har boet i minimum 6 måneder).

En ting I helt sikkert kan regne med er, at I skal have et "Legal Capacity to Contract Marriage" certifikat fra ambassaden - den danske, til dig. Denne kontrakt skal erhverves inden der kan søges om et ægteskabslicens. Certifikatet fortæller blot, at I begge er indforstået med og skulle giftes. (Vent ikke for længe efter I har fået kontrakten/certifikatet - efter 4 måneder er den for gammel, og skal derfor fornyes).

For at få et Legal Capacity to Contract Marriage certifikat, skal dig og din kommende filippinske hustru gå til ambassaden i Manila eller konsulatet i Cebu eller Davao. Husk at lave en aftale inden, for ikke at gå forgæves. Du skal medbringe dit pas, og det der hedder en bopæls- og civilstandsattest fra din kommune i Danmark. Denne er også gyldig i 4 måneder.

Husk at Jeres ægteskabsattest skal legaliseres af udenrigsministeriet hjemme i Danmark.

Når/hvis I bliver gift i Filippinerne, eller et andet sted udenfor Danmark, skal Jeres vielse anerkendes af kommunen. Her skal der være nogle betingelser opfyldt (Læs mere her).

Læs mere om Filippinske Kvinder

Billede af ægteskaberklæring fra Borger.dk

Indgå et ægteskab i Danmark med din filippinske forlovede

Hvis din kommende filippinske brud og dig vil giftes i Danmark, skal hun først og fremmest have en opholdstilladelse. Værd at bemærke: den skal erhverves inden I rejser til Danmark.

Der findes et hav af regler, der vurderer om en opholdstilladelse kan udstedes. Da filippinerne ikke er med i EU, ej heller i norden, skal en opholdstilladelse udstedes efter udlændingeloven §9. Du kan læse hele udlændingeloven her. Det er en lang process, og det kan være slidsomt at skulle igennem det hele. Hvis kærligheden er er tilstede, gør det heldigvis ikke så meget.

Det kan være forskellige fra kommune til kommune, hvad det næste skridt er. Du vil højst sandsynligt skulle udfylde en ægteskabserklæring, og sende den til det lokale rådhus. Hvis I er i tvivl om noget, anbefales det at kontakte rådhuset, hvor de kan vejlede Jer om hele forløbet.

I kan stærkt regne med, at din kommene hustru skal medbringe pas og et bevis for lovligt ophold. Det kan være visum, opholdstilladelse, EU-opholdsbevis med flere.


Mød Tusindvis af Filippinske singler

Det har aldrig været nemmere, at møde en filippinsk kvinde - og få hende herhjem til Danmark. Det første jeg anbefaler dig at gøre, er at tilmelde dig en datingside, hvor der findes masser af filippinske singler - som alle søger kærligheden i udlandet!

About the Author Morten

Jeg hedder Morten, er 27 år, og jeg elsker at udforske verden. Jeg har boet mange forskellige steder i udlandet, og især Østeuropa. Jeg har lavet denne hjemmeside, for at vise dig hvor nemt og fantastisk det kan være, at date kvinder fra udlandet!

Årsagen til Filippino Cupid's succes

Jeg vil give dig en anbefaling. En anbefaling, der muligvis kan være med til at ændre dit liv til det bedre - hvis du søger en kæreste fra Filippinerne.

Jeg vil fortælle dig om Filippino Cupid.

Det er ubetinget den største side, på dansk, hvor du kan skabe kontakt til Filippinske kvinder. Skabe kontakt, og find din date.

(Mange af kvinderne er YDERST interesseret i at få kontakt med mænd fra Skandinavien og i særdeleshed DANMARK)

Er du klar til at begynde et nyt dating-eventyr?

Gå til Filippino Cupid »