Filippinske kvinder & Filippinsk dating

Filippinske Kvinder finder i stigende grad sammen med danske mænd. Eller rettere sagt, filipinske piger søger stadig kærligheden udenfor Filippinerne. Der er i alt ca. 104 mio mennesker i Filippinerne(Kilde: Wikipedia).

Hovedstaden er Manila, og der benyttes filippinske pesos som valuta. Langt de fleste steder, vil du også kunne benytte Euro. Filippinerne er et meget unikt sted, og der er flere end 7100 øer i Filippinerne.

Filippinske kvinder har en anden opfattelse af hjemmets roller, end os danskere. Det er meget normalt, at en filippinsk pige/hustru varetager langt de fleste opgaver i hjemmet, uden mandens indblanden.

Filippinerne er et stort land, og der er forskel på kvinderne, alt efter deres geografiske ophavssted. Derudover spiller faktorer som uddannelse, og demografi også ind.


Mød filippinske kvinder på disse filippinsk dating sider

#1

▢ +4300 online

 • Hjemmesiden med flest filippinske kvinder
 • Skriv til så mange kvinder du kan og vil
 • Ekstremt mange aktive medlemmer!
 • Kan benytte gratis og betalt

#2

▢ +3300 online

 • Proppet med kvinder fra Filippinerne & Asien
 • Smukke asiatiske kvinder fra hele verden
 • Nye medlemmer kommer til i hobetal!
 • Kan benytte gratis og betalt

#2

▢ +4100 online

 • Internationale + Filippinske kvinder
 • Medlemmer fra HELE verden
 • Ekstremt mange aktive medlemmer
 • Kan benytte gratis og betalt

Hvorfor disse sider til at møde Filippinske kvinder?

Udvalget af online dating hjemmesider hvor du kan møde filippinske kvinder er enormt, og der kommer flere til hele tiden. Det kan derfor være svært at gennemskue, hvilke sider der giver den største chance for succes.

Alle de forskellige hjemmesider hvor du kan møde filippinske kvinder tilbyder endda en masse forskellige funktioner. Her hos FindKaerlighed ved vi, hvad der er det vigtigste. Jo flere (aktive og reelle) Filippinske kvinder du finder på en hjemmeside, jo større er din chance for succes - så simpelt kan det siges. Når der er mange aktive kvinder du kan skrive til, vil du have meget større chance for at møde en sød kvinde, som du kan fortsætte at kommunikere med. 

Herunder kan du læse meget mere, om hvorfor netop disse hjemmesider vil være dit foretrukne valg.

FilipinoCupid

Hvis du er helt opsat på et finde en sød Filippinsk kvinde, så vil FilipinoCupid helt sikkert være løsningen for dig. Som navnet antyder, så er det primære fokus på at skabe kontakt mellem kvinder fra Filippinerne og mænd fra resten af verden - og det gør de med stor succes.

Hvis du vil have lidt inspiration inden du prøver lykken, så kan du læse nogle af deres  Succeshistorier. Det er historier fra tidligere medlemmer, som har fundet kærligheden via deres hjemmeside. Forresten: Der er RIGTIG mange medlemmer herinde. På forsiden, inden man logger ind, reklamerer de med at have flere end 5.500.000 medlemmer. Det skulle vel være nok til selv den mest kræsne fyr 😉

Hvis du vil have en mere dybdegående oplevelse, bør du registere dig med en profil. På denne måde kan du begynde og gennemse de andre profiler - og mange er dem er udfyldt ganske grundigt. Det betyder altså, at mange af kvinderne er seriøse i deres søgen, og de forklarer ganske enkelt, hvad de leder efter. Hvis du uploader et profilbillede, kan du oven i købet se andres profilbilleder i stor format, og din profil vil få meget mere opmærksomhed.

Hjemmesiden drives af et yderst erfarent firma indenfor branchen, kaldet Cupid Media. Det er et international firma, som driver online dating hjemmesider i hele verden. De blev etableret helt tilbage i ca. år 2000, så de har mange års erfaring, og er en af de mest erfarne firmaer. 


AsianDating

AsianDating er ikke bare en af de største internationale datinghjemmesider der findes - de kvindelige medlemmer herinde er hovedsageligt fra Asien og især Filippinerne er stærkt repræsenteret. På forsiden lyder det, at der er flere end 4.500.000 medlemmer. Ikke lige så mange som hos FilipinoCupid, men det er stadig et kæmpe antal. 

En af fordelene ved at bruge denne hjemmeside er, at du kan finde langt flere kvinde fra Asien og ikke "bare" fra Filippinerne. Du vil også kunne finde tusindvis af kvinder fra Thailand, Indonesien, Vietnam, Combodia og mange flere. Du finder altså en noget større forskellighed, end du gør hos eksempelvis FilipinoCupid.

Denne hjemmeside drives også af Cupid Media, og du kan derfor være sikker på en af de bedre oplevelse, sammenlignet med andre hjemmesider. De bekæmper aktivt snyderi/scams/falske profiler, og du kan nemt anmelde en profil, hvis du opdager noget.

For at være helt sikker på antallet af Filippinske kvinder herinde, foretog jeg lige en søgning, imens jeg skriver denne artikel. Jeg søgte efter kvinder i Filippinerne i alderen 18-60 MED et profilbillede. Der kom så mange profiler frem, at den viste det som 1000+. Ikke nok med det, så var næsten alle profilerne på første side registereret for nyligt (Nye profiler har et "Ny profil" badge). Det tyder altså på, at der er RIGTIG mange filippinske kvinder, og mange kommer til jævnligt.


InternationalCupid

InternationalCupid er en af mine personlige favoritter, når det kommer til international dating online. Ikke nok med du finder millioner af medlemmer fra hele verden, så kan du også finde RIGELIGT med filippinske kvinder herinde!

Jeg foretog samme søgning her, som hos AsianDating, med filippinske kvinder i alderen 18-60 MED et profilbillede. Her var resultatet enorme 1000+ resultater, hvoraf langt de fleste på første side var registreret for nyligt.

En af de helt store fordele ved denne hjemmeside er, at aktiviteten er så høj, som den er. Der er tusindvis af profiler online på ethvert tidspunkt af døgnet - så uanset om du er på om dagen eller natten, kan du sende og modtage beskeder til de kvinder, du har lyst til.

En anden fordel er helt klart den store diversitet i medlemmerne. Ikke nok med at du finder masser af kvinder fra Filippinerne og Asien generelt, så er der medlemmer fra HELE verden. Du kan især også finde masser af kvinder fra Rusland, Europa og Øst-europa, og stort set alle dele af Afrika. Her er der særligt mange fra Kenya også, er det er jo fedt, for der snakker de perfekt engelsk, og de har mange smukke kvinder!

Selvom du søger en kvinde fra Filippinerne nu, så kan det jo være, at du en dag har lyst til at prøve lykke med en kvinde, fra et helt andet land..og det er her, hvor InternationalCupid bliver din gode ven 😉


Værdier & Kvaliteter hos filippinske damer

Hvordan er filippinske kvinder? Læs mere herunder, for at lære mere om hvordan filippinske kvinder er

Danske kvinder har helt klare værdier. De er meget selvstændige og besidder enorm indre styrke. Derimod ser ikke en single-mor med fuldtidsjob i Filippinerne. Filippinske kvinder er meget glade for deres familie og bagland, og du skal være indstillet på at rejse med til Filippinerne til et besøg. Filippinske familier er oftest meget knyttede til hinanden, sammenlignet med danske familier.

Dine danske kroner har meget værdi for en filippinsk familie i Filippinerne. Hvis (når) du finder dig en filippinsk kvinde, vil du gøre hende meget glad, hvis du tilbyder en form for økonomisk bistand til hendes familie. Filippinske piger og kvinder vil gøre alt, for at hjælpe deres familie, så godt de nu evner. Derudover vil du også blive yderst populær, når/hvis I ferierer i Filippinerne.

Filippinske kvinder "opvarter" deres mand, og de kan godt lide det. Sådan er rollefordelingen tilpasset - helt ned i deres kultur. Det forventes ikke, at du som mand skal lave med, rydde op og lignende - men gør du det, får du helt sikkert bonus point 😉

filippinsk kvinde

Klik og mød din filippinske kvinde!


Mød en filippinsk kvinde I DAG!

Er du klar til at starte dit datingeventyr? Klar til at møde den filippinske kvinde, du skal dele og glædes med resten af livet?

Så kom i gang. Det har aldrig været nemmere. Du kan, fra din yndlingsplads i sofaen, møde og skabe kontakt til filippinske kvinder via online dating hjemmesider. Jeg vil anbefale dig, at benytte Filipino Cupid, da de har mere end 1 mio medlemmer. Og som navnet indikerer, så er rigtig mange af dem fra Filippinerne (Ja, kvinder - ikke mænd).

Derudover kan du med en gratis profil tjekke siden ud og se, om den er noget for dig. Befinder du dig på en dating side fra firmaet Cupid Media (som fx FilipinoCupid), så er du sikret ordenligt behandling. De opererer og driver en lang række dating-hjemmesider med stor succes. Rigtig mange mennesker finder sin livspartner gennem deres sider.


Filippinske kvinder i Danmark - Vil du møde Filipino Girls?

Jeg anbefaler dig, at benytte online dating, hvis du vil møde søde filipino girls. Her vil du have et stort udvalg, og derfor en god mulighed for at finde filippinske kvinder i Danmark - eller nogle filippinske damer, der ønsker at komme til Danmark. (Måske er du heldig, og finde én eller flere, der allerede er her?). Filippinske damer herinde vil gerne møde en partner til et seriøst forhold, og de vil ikke være genstand for useriøse forhold. Vær forberedt på dette, når du søger blandt filipino girls. 😉

Derfor dater filippinske kvinder internationalt

Der kan være rigtig mange årsager til, at filippinske kvinder dater og finder finder kærligheden udenfor Filippinerne. Filippinerne er et relativt "fattigt" område, og der kan derfor være en tendens, til at "jagte" en bedre tilværelse - som f.eks. at finde sig en mand i Danmark.

Det kan betyde, at den filippinske kvinde får adgang til en bedre økonomi, og derved kan øge sin livskvalitet. Måske endda sende penge tilbage til familien - det er meget ærefuldt i Filippinerne. Bliver du gift med en Filippiner, kan du forvente meget familiær deltagelse og inklusion.

Derudover er filippinerne også et yderst åbent og imødekommende folkefærd. Du vil ikke blive behandlet anderledes, hvis du ikke ligner en filippiner. Dette kan også medvirke til, at filippinske kvinder lettere finder kærligheden, når de er på ferie eller møder turister derhjemme.

Der er meget korruption i Filippinerne, hvilket medvirker, at mange har lyst til at forlade landet - især kvinder.


Mød Tusindvis af Filippinske singler

Det har aldrig været nemmere, at møde en filippinsk kvinde - og få hende herhjem til Danmark. Det første jeg anbefaler dig at gøre, er at tilmelde dig en datingside, hvor der findes masser af filippinske singler - som alle søger kærligheden i udlandet!