Indisk dating & indiske kvinder – sådan møder du dem

by | International dating

Indisk dating & indiske kvinder – sådan møder du dem

I Indien er der ualmindeligt mange mennesker – heriblandt indiske kvinder, selvfølgelig. Det er et kæmpe stort land – der bor over 1 mia mennesker i Indien. Man ser også ofte, at indiske kvinder flytter til et andet land, for at begynde et nyt liv.

Det er ydermere et land i hastig udvikling, og mange begynder at komme på internettet – endda for første gang. Det åbner en masse muligheder for bl.a. indiske kvinder, der har interesse i udlandet.

Indiske kvinder er smukke, eksotiske og traditionelle

Hvis man kan lide kvinder med en mørk og eksotisk glød, er kvinder fra indien et godt valg. Oftest ser du dem med sort hår, brune øjne og en mørk kulør.

En ting man ikke må glemme, er de masse kulturer og traditioner i Indien – lige fra hellige køer til store bryllupper. (Selvom en hellig ko nok ikke er det mest interessante samtaleemne, for en indisk kvinde).

I

3229+ online

Effektiv og sikker international datingside
Kvinderne herinde elsker danske mænd
Rigtig mange smarte funktioner!
Kan benytte gratis og betalt
I

3745+ online

Fyldt med smukke kvinder fra hele verden
Skriv til så mange kvinder du vil
Rigtig mange aktive medlemmer
Kan benytte gratis og betalt

Det er først “for nyligt” at Indere i stigende grad får adgang til internettet, og derfor er ældre traditioner stadig i fuld vigør. Det kan skabe lidt forvirring, eller kultur-crash – medmindre man går en smule forsigtigt til værks.

Det gør man vel oftest alligevel, hvis man er interesseret i en kvinde, og vil lære hende at kende?

Indisk dating kultur

Den er ikke helt som herhjemme. I Indien “huserer” en række moralske værdier stadig, og de er endnu vigtigere end personlige lyster. Man kan således, med stor sandsynlighed, ikke få en traditionel kvinde med hjem i seng efter en god og sjov tur i byen. Der skal mere til.

Afhængig af din kommende partners alder, skal man huske på hendes forældre også. De er ikke sat meget ind i den nye internet verden, og vil sikkert ikke vide, hvad online dating er. De er endnu stærkere i troen på moralske og traditionelle værdier, og vil sandsynligvis forsøge at følge med i hvad deres datter foretager sig. Så skulle hun jo gerne kunne sige noget pænt om dig.

Sådan dater & skaber du kontakt til indiske kvinder

Som nævnt tidligere, er indisk dating i hastig udvikling, og helt sikkert kommet for at blive. Det betyder også, at hvis er interesseret i at møde indiske kvinder, er du heldig. Det har aldrig været nemmere – flere og flere af dem kommer på internettet. Det betyder også, at flere af dem ser mulighederne for international dating på internettet, og i sidste ende kunne finde på at finde sig en dansk mand!

Jeg har et tip, hvis du allerede nu ved, at du vil møde en sød, indisk kvinde. Tag et kig på InternationalCupid – det er en STOR international datingside. Du kan ikke udelukkende møde indiske kvinder, men kvinder fra hele verden. Jeg var inde at tage et smugkig på min egen profil, for at se, hvor mange kvinder der er fra Indien, og jeg blev nærmest blæst tilbage i sofaen, af de mange søgeresultater, der kom frem. Den kunne end ikke gengive det konkrete antal, men blot at der var flere end 1000+ kvindelige profiler fra Indien. Wow.

Mange af dem havde en markat på sig, hvor der stod “ny” – og det tyder jo på, at der kommer flere nye medlemmer til jævnligt. Så kan selv den mest kræsne mand blive stillet tilfreds!

Go´ fornøjelse.

Morten

Morten

Ejer af FindKaerlighed

Jeg har en anbefaling til dig, hvis du ønsker at møde Indiskeafrikanske kvinder, og date dem. Gå ind og opret dig på CharmRomance - her møder du hundredetusindvis af medlemmer. Hvor mange kvinder vil DU kontakte?