AsianDating Anmeldelse → Detaljeret anmeldelse af Asiatisk Datingside

by | Anmeldelser

Inde hos AsianDating finder du hundrede og tusinder af asiatiske kvinder fra hele verden, som alle søger efter kærligheden. Langt de fleste af de asiatiske kvinder søger en udenlandsk partner gennem AsianDating. Hjemmesiden er nemlig fokuseret på international dating!

Her på siden finder du al den information du skal bruge, for at beslutte dig, om Asian Dating er den rigtige hjemmeside for dig. Du får information on funktionaliteten, medlemmerne, fordele og eventuelle ulemper. God læselyst!

AsianDating introduktion

Asian Dating er en dating hjemmeside, hvor du kan møde asiatiske kvinder fra hele verden. Du finder selvfølgelig de fleste af kvinderne i Asien, men også masser af steder udenfor Asien (i Europa f.eks.). Disse kvinder søger et forhold med en mand, og her kan jeg afsløre, at danske mænd er i særdeles høj kurs. Der er selvfølgelig mange årsager til hvorfor de har valgt en international datingside, men mange af dem søger efter en mand, der i sit hjemland kan give dem en bedre livskvalitet.

Asian Dating drives af firmaet ved navn Cupid Media, der har rigtig meget erfaring med internationale datingsider. Cupid Media ejer og driver en lang række internationale datingsider, hvor hver hjemmeside har forskellige fokusområder. Det kan eksempelvis være russisk datingafro datingfillipinsk dating og så fremdeles. Det betyder altså, at hvis du benytter dig af Asian Dating, er du sikret en meget sikker oplevelse. 

I

4361+ online

Hjemmesiden med FLEST Asiatiske Kvinder
Skriv til så mange kvinder du kan vil
Ekstremt mange aktive medlemmer
Kan benytte gratis og betalt

Oprettelse hos Asian Dating

Det er MEGET nemt at oprette en profil hos Asian Dating. Du kan eksempelvis kigge på billedet her. Ved at indtaste ganske få informationer, er du faktisk allerede igang med din dating, og kan begynde din søgen efter en asiatisk kvinde.

Det anbefales dog at du udfylder din profil væsentligt mere end hvad denne registrerings-boks tillader, for at få mest muligt ud af din oplevelse. Grundet den ultra-nemme proces for at registrere sig som medlem, får oprettelse af profil 5 stjerner.

Kvaliteten af profilerne

Generelt er kvaliteten af profilerne hos AsianDating ganske høj. Du vil selvfølgelig altid møde profiler, hvor der stort set ikke er nogen information at få. Hvis du i din søgen filtrerer efter profiler som 1 eller flere profilbilleder, vil du oftest få vist profiler, som har godt med profiltekst også. 

En af årsagerne til de mange vel-udfyldte profiler er AsianDating’s evne til at gøre det let. Når du er logget ind på din profil, klikker du blot på “Rediger profil”, hvorefter du (meget effektivt) kan redigere og tilføje informationer til din profil. Du kan tilføje “små” informationer og fysiske karaktertræk. Eksempelvis kan du tilføje hårfarve, øjenfarve, højde, vægt og lignende. Derudover kan du også ganske nemt tilføje mere uddybende informationer om dit arbejde, hobbyer, indtægt, hvad du søger, uddannelse, sprog og meget mere. Du behøver selvfølgelig ikke at tilføje alle, men du bør tilføje så mange som muligt.

Oversigt over mulige oplysninger

Udseende:

N
Hårfarve
N
Øjenfarve
N
Højde
N
Vægt
N
Kropstype
N
Etnicitet
N
Kropsudsmykning (tatoveringer o.lign.)
N
Din egen vurdering af dit udseende

Din livsstil:

N
Drikker du?
N
Ryger du?
N
Civilstatus
N
Om du har børn
N
Kæledyr
N
Profession(arbejde)
N
Beskæftigelsesstatus
N
Indtægt per år (valgfri naturligvis)
N
Om du er interesseret i at flytte udenlands
N
Type forhold du søger (ven, kæreste o.lign.)

Dine kulturelle værdier:

N
Nationalitet
N
Uddannelse
N
Sprog du taler
N
Engelske sprogevner
N
Religion
N
Stjernetegn

Dine egne beskrivelser (her kan du uddybe med egne ord):

N
Din profiloverskrift
N
Beskriv dig selv
N
Hvad du søger i en partner

Når du først kommer ind på en profil for at læse mere om personen, er informationerne også ganske nemme at finde. Det første du nok vil se er profilbilledet/profilbillederne. Dette kan du forresten kun se i stor format, hvis du har uploadet mindst 1 billede af dig selv også. Dernæst vil du se et hurtigt overblik over personen bag profilen, med nogle hurtige basis oplysninger, og hvad hun søger. Hvis du herefter scroller en smule ned, vil resten af informationerne blive vist. En fed funktion er, at du kan sammenligne dem med dine egne informationer for at se, hvor godt i eventuelt passer sammen – i forhold til hvad I søger!

Alt dette er blot din “profil” information. Du kan derudover udfylde informationer om disse punkter også – hvilket vil gøre din profil meget mere interessant, og du kan sammenligne den med andre, som har udfyldt dette også:

N
Match-indstillinger (Info om hvad du gerne søger i en partner)
N
Interesser
N
Personlighed

Kommunikationen på AsianDating

En måde at kommunikere på er selvfølgelig en af de vigtigste forudsætninger for, at komme i kontakt med kvinder via Asian Dating. Dette er heldigvis enormt nemt her på siden. Eneste minus er dog, at enden du eller modtageren skal have et betalt premium-abonnement, for at kunne læse brevene. 

Derfor anbefales det altid, at du erhverver dig et betalt medlemskab, hvis du er seriøs i din søgen. Med et premium medlemskab kan du sende breve til ALLE de kvinder, du overhovedeet kan – og de kan alle besvare dem. Dette øger din chance for succes gevaldigt.

Asian Dating har også en app til smartphones. I denne app er det ekstremt nemt at sende, modtage og læse beskeder. Det virker som om, at designet er lavet med stort fokus på netop dette: nem og effektiv kommunikation, og det har de klaret rigtig godt.

Bemærk: hvis du har en iPhone, er appen desværre ikke tilgængelig (endnu). Du kan dog stadig logge ind via hjemmesiden på din iPhone, hvor hjemmesiden naturligvis er tilpasset mobil enheder.

I

4361+ online

Hjemmesiden med FLEST Asiatiske Kvinder
Skriv til så mange kvinder du kan vil
Ekstremt mange aktive medlemmer
Kan benytte gratis og betalt

Medlemstyper hos AsianDating

Der findes 4 forskellige medlemskaber på Asian Dating, og dem kan du læse mere om lige herunder.

Basis-medlemskab

Dette medlemskab får du automatisk, når du registrerer din profil. Dine muligheder er ret begrænsede med dette medlemskab, men du kan helt sikkert stadig få noget ud af det. Du kan sagtens gå ind på profiler, og læse om personerne bag.

Du kan også sende “likes” (en knap, hvor du viser interesse for personen) til andre brugere. Hvis du uploader dit eget profilbillede, kan du tilmed også se andre brugeres billeder i stort format. Der er RIGTIG mange billeder at kigge på, skulle jeg hilse og sige!

Diamant-medlemskab

Diamant-medlemskab er det absolut mest eksklusive medlemskab, du finder på en dating side. Alle medlemsfordelene får du – og der er altså mange! Du kan f.eks. nyde godt af at rangere over andre medlemmer (hvilket giver dig mere opmærksomhed). Du får VIP-kundeservice og dine beskeder lander ØVERST i pigernes indbakke.

Hvis du ønsker størst chance for succes, er det netop Diamant-medlemskabet, du skal erhverve dig. Det er dog også det dyreste.

Platin-medlemskab

Platin-medlemskabet er også et godt medlemskab, som giver dig rigtig mange fordele – i hvert fald mange flere end Guld-medlemskab og Basis-medlemskab. Du kan sende og modtage alle de beskeder, du overhovedet har lyst til. Derudover får du dobbel så meget profilplads, samt du kan få tilbudt matches med en mere avanceret metode. Hvis du ønsker mange af fordelene, for lidt færre penge, er dette et medlemskab for dig.

Guld-medlemskab

Guld-medlemskabet er den billigste løsning, hvis du “blot” vil sende og modtage alle de beskeder, som du overhovedet kan. Dette medlemskab tilbyder færrest fordele, sammenlignet med de andre (betalte) medlemskaber. Til gengæld får du de mest nødvendige med: farvel til annoncer, send og modtag alle de beskeder du kan (og modtageren kan også læse dem). Så hvis du ønsker et medlemskab blot for at kunne sende og modtage beskeder, er dette noget for dig.

Hvad får man med i AsianDating medlemskaberne?

De forskellige medlemskaber giver dig en hel del forskellige muligheder. Hvis du er seriøs i din søgen efter en partner hos Asian Dating, så bør du helt sikkert erhverve dig enten et Gold- eller Platinum medlemskab. Dine chancer for at komme i kontakt med en eller flere kvinder bliver MEGET større, når de alle kan læse de breve, du sender til dem.

Med et basis medlemskab er det kun andre Platinum- og Gold medlemmer, som kan læse og besvare dine breve.

Fordele ved AsianDating medlemskaber:

I

4361+ online

Hjemmesiden med FLEST Asiatiske Kvinder
Skriv til så mange kvinder du kan vil
Ekstremt mange aktive medlemmer
Kan benytte gratis og betalt

Fordele og ulemper ved AsianDating?

Som alle hjemmesider er der fordele og ulemper ved brugen. Hvis du er på udkig efter en partner, og i særdeleshed en Asiatisk kvinde, er der dog væsentligt flere fordele ved AsianDating, end der er ulemper. Dem kan du se herunder.

Fordele ved AsianDating

N
Gratis oprettelse
N
Flere end 4.5millioner medlemmer over hele verden
N
Brugervenlig app til Android smartphones
N
Brugervenlig hjemmeside til iPhone (og android) enheder
N
Effektiv sortering og filtrering af medlemmerne
N
Grundig udfyldelse af profil
N
Aktiv bekæmpelse af snydere/falske profiler
N
MANGE seriøse profiler

Ulemper ved Asian Dating

Begrænsede muligheder uden et betalt medlemskab
Post kan kun læses med betalt medlemskab
Langt størstedelen af kvinderne er "kun" Asiatiske

Redaktørens vurdering af AsianDating

Overordnet set, er der rigtig meget potentiale i Asian Dating for dig, der søger en asiatisk kvinde. Det er også hele formålet med hjemmesiden – at forbinde kvinder/mænd fra Asien, med kvinder/mænd fra resten af verden. Denne opgave klarer AsianDating til perfekthed. Du finder langt flere kvindelige profiler, end du nogensinde ville kunne nå at skrive beskeder til!

Hvis du ønsker muligheden for at kontakte andre kvinder en lige specifikt asiatiske kvinder, bør du tjekke en anden hjemmeside ud – eksempelvis InternationalCupid. Her finder du også rigtig mange kvinder fra Asien, men langt flere kvinder fra resten af verdenen.

AsianDating er nok den største dating hjemmeside, som fokuserer på asiatisk dating. Derfor er den absolut det bedste valg, hvis du søger en kvinde af en eller anden form for asiatisk herkomst. Prøv det – det kan blive din oplevelse for livet!