InternationalCupid Review – Komplet gennemgang af International Datingside InternationalCupid

by

Introduktion til InternationalCupid

InternationalCupid er en online dating side, hvor du kan møde kvinder fra hele verden – deraf navnet. På siden finder du mere end 1 million registrerede medlemmer fra hele varden. Det er en af de mere benyttede hjemmesider, hvis du vil finde dig en partner fra et andet land.

Siden er drevet af firmaet Cupid Media, som har drevet en lang række datingsider siden året 1999, og har i mange år bragt masser af par sammen fra hele verden.

Søger du en kvinde eller partner fra et andet land end Danmark, kan du benytte denne side.

I

3745+ online

Fyldt med smukke kvinder fra hele verden
Skriv til så mange kvinder du vil
Rigtig mange aktive medlemmer
Kan benytte gratis og betalt

Medlemsoprettelse hos InternationalCupid

InternationalCupid scorer 5 stjerner for en problemfri, hurtig og nem profiloprettelse. Du kan oprette dig med din facebook-bruger, eller udfylde en lille håndfuld oplysninger

Hvis du ønsker at komme hurtigt igang med din internationale dating, er InternationalCupid et oplagt sted at søge hen. Hvis du vælger at oprette din profil med Facebook, er du enormt hurtigt i gang. Du klikker blot på “Join with Facebook”, hvorefter den vil åbne et nyt vindue – så skal du bare logge ind.

Ønsker du ikke at bruge facebook til din oprettelse, udfylder du blot informationerne i formularen, og trykker på “view singles now”. Så er du faktisk klar til at begynde din dating.

Det kan anbefales, at uploade et profilbillede, så snart du har oprettet profilen. Det tager op til 24 timer for medarbejderne at godkende dit profilbillede. Når det er godkendt, er du i stand til at se billederne på profilerne i stor størrelse.

Kommunikationen

InternationalCupid sørger for 4 stjerner ud af 5, når det kommer til kommunikationen. 1 stjerne mangler dog, fordi man skal have et premium medlemskab, før det bliver rigtig sjovt!

Når du opretter din profil, bliver du automatisk tildelt “basic” medlemskab – altså standard medlemskab. Med dette, er dine muligheder for kommunikation ret begrænsede. Du kan se dine matches, du kan vise interesse for medlemmer. For at kunne sende eller modtage beskeder (eller live-chatte), skal enten DU eller din chat-partner have et premium medlemskab. 

Hos InternationalCupid arbejder de bl.a. med matches og tags. Du kan “tagge” din profil med beskrivende ord. Det kan f.eks. være “romantic” eller “funny” – så vil du blive inkluderet i søgeresultaterne, når kvinder søger efter profiler.

Du kan også – helt gratis – se dine potentielle matches. Profiler bliver matchet med dig, hvis de passer sammen med det, du søger – så det skal du have udfyldt grundigt, før du kan få kvalificerede matches.

Du kommer ikke uden om et betalt medlemskab, hvis du ønsker fuldt udbytte af hjemmesiden. Det er heldigvis ikke  dyrt.

Kvaliteten af profilerne

Generelt er kvaliteten af profileren ret høj. Rigtig mange har grundige beskrivelser, gode billeder, og gør i det hele taget noget ud af sin profil. 1 stjerne fratrukket grundet mængden af inaktive profiler.

Det er så kedeligt, at kigge på dating-profiler, hvis de er helt tomme. En god beskrivelse af sig selv, og hvad man søger, er en af grundstenene i en god oplevelse på en dating-side.

Hos InternationalCupid er kvaliteten generelt høj, men der forekommer selvfølgelig også profiler, der er knapt så grundigt udfyldt.

InternationalCupid har for noget tid siden, lanceret et smart tiltag. Du kan få vist et såkaldt verificeringsbadge  på din profil, hvis du ønsker. Det er et stempel der viser, at personen bag denne profil VIRKELIG er den, som vedkommende påstår i profilen.

For at få et badge der beviser din ægthed, skal du blot indsende nogle dokumenter med personlige oplysninger på. (De vil udelukkende benytte disse informationer til dit badge, og intet andet).

Du kan altså regne med, at profilen er ægte, når du ser et badge. Du kan genkende det ved, at det ligner et grønt flueben, og det hænger i profilbilledet.

Derudover kan du udfylde din profil med ENORMT mange forskellige oplysninger – omhandlende udseende, livsstil, baggrund, personlige, og kulturelle værdier. Du kan også taste ind, hvordan din ideelle partner gerne må være.

Priserne hos InternationalCupid

InternationalCupid er ikke det absolut billigste alternativ, men du får en hel del for dine penge. Mængden af profiler er stor, og det er chancen for succes derved også

Du kan vælge mellem 4 medlemskaber, når du har din profil hos InternationalCupid. Som udgangspunkt, får du tildelt Standard medlemskab ved profiloprettelse. Dette standard medlemskab giver ikke nogen fordele – du kan se profiler, dine matches, og vise interesse.

Med et Guld, Platin eller Diamant medlemskab, bliver dine muligheder mange flere. Den vigtigste er dog, at du med et betalt medlemskab, får adgang til at læse samt sende breve til andre profiler – altså får du rigtig svært ved at møde nogen, hvis du ikke har et medlemskab.

Nedenfor kan du se priserne for henholdsvis Platinum Medlemskab, og Gold Medlemskab.

Bemærk: Diamant medlemskabet er det medlemskab, hvor du får klart flest fordele og størst chance for succes.

Priser for Guld medlemskab

Priser for Platin medlemskab

Priser for Diamant medlemskab

Hvad får man med i medlemskaberne?

Det er ikke helt ligegyldigt, om du benytter dig af standard medlemskab, eller om du finansierer et Guld, Platin eller Diamant medlemskab til dig selv.

Med et standard medlemskab, er dine muligheder begrænsede, i forhold til et betalt medlemskab. Normalt kan et standard medlemskab kun bruges til at tjekke siden ud, og se, om det skulle være interessant. Herunder kan du se, hvilke fordele du får med de forskellige medlemskaber.

Fordele ved benyttelse af InternationalCupid

N
Cupid Tags - Bliv matchet med de rette profiler ved hjælp af tags
N
Blokering af profiler - støder du på beskeder af grimt indhold, kan du blokere vedkommende
N
Verificerede profiler - brugere kan verificere deres profil ved indsendelse af identifikationspapir
N
Live Chat - som betalende medlem kan du chatte LIVE

Redaktørens konklusion

Hvis du ønsker at møde en kvinde fra udlandet, og er rimelig åben overfor den præcise lokation, er InternationalCupid et stærkt sted at begynde din søgen. Du finder kvinder fra hele verden – kinesiske, ukrainske, russiske, europæiske, afrikanske, filippinske og meget mere.

InternationalCupid er en del af firmaet Cupid Media, som driver en lang række specialiserede dating-sider. Det gør dem i stand til at tilbyde dig den nyeste teknologi indenfor dating-verdenen. Her mener jeg både i forhold til optimering af brugervenligheden på siden, men også i forhold til at få tiltrukket nye medlemmer. Her er der ikke mange, der kan følge med InternationalCupid og Cupid Media.

Aktiviteten på InternationalCupid overraskede mig en del, da jeg begydte at kigge nærmere. Det ser ud til, at der er rigtig mange aktive profiler – her en torsdag eftermiddag, er der næsten 3000 profiler online.. Det er da meget pænt!

Så; Hvis du har en drøm om at finde en kvinde i udlandet, men ikke er helt sikker på hvorfra, så bør du benytte InternationalCupid. 

Morten

Morten

Ejer af FindKaerlighed

Jeg har en anbefaling til dig, hvis du ønsker at møde smukke kvinder fra udlandet, og date dem. Gå ind og opret dig på InternationalCupid - her møder du flere end 4.500.000 medlemmer. Hvor mange kvinder vil DU kontakte?

I

3745+ online

Fyldt med smukke kvinder fra hele verden
Skriv til så mange kvinder du vil
Rigtig mange aktive medlemmer
Kan benytte gratis og betalt