Thai Dating – Se de bedste thailandske dating sider

by

Her finder du de bedste Thai Dating sider!

Thai Dating er ikke ligefrem et nyt fænomen. Det har eksisteret i mange år, og rigtig mange kvinder fra Thailand finder sammen og dater danske mænd, hvorefter de lever ganske lykkeligt sammen.

Rigtig mange kvinder fra Thailand finder danske mænd uimodståeligt tiltrækkende. I Thailand finder du stadig de traditionelle kønsroller, hvor manden går på arbejde, og kvinden gør huset rent. Det er derfor yderst interessant for mange danske mænd, som har været single i lang tid, at finde en sød og smuk thai kvinde. Hvis du alligevel har boet alene længe, hvorfor så ikke begynde på thai dating, og finde en thai kvinde?

Her hos redaktionen har vi efterhånden en hel del erfaring med thai dating på nettet, og jeg personligt har mødt kvinder igennem nogle forskellige thai dating hjemmesider. 

(Det er meget nemmere end mand skulle tro – du kan være igang med thai dating efter ganske få minutter, hvis du fortsætter med at læse!).

Mød Thai kvinder med Thai Dating

Går du med en lille drøm om at møde og date en kvinde fra Thailand, så er du landet det helt rigtige sted. Internettet har (næsten) uendelige mængder af muligheder indenfor dette emne, og vi hjælper dig med at holde kursen, så du ikke farer vild undervejs.

I

3125+ online

Fyldt med Thai + Asiatiske kvinder
Du finder asiatiske kvinder fra hele verden
Nye medlemmer kommer til i hobetal!
Kan benytte gratis og betalt
I

4361+ online

Hjemmesiden med FLEST Asiatiske Kvinder
Skriv til så mange kvinder du kan vil
Ekstremt mange aktive medlemmer
Kan benytte gratis og betalt
I

5515+ online

Proppet med kvinder fra HELE verden
EKSTREMT mange Asiatiske kvinder også
En af de største internationale datingsider
Kan benytte gratis og betalt

Jeg har mødt kvinder fra Thailand via forskellige medier. Sidst prøvede jeg med Tinder – og her fik jeg hele 89 matches med kvinder i Bangkok, Thailand, på under 12 timer!

Morten

Fra FindKaerlighed

I 2019 havde ca. 50millioner thailændere andgang til internettet, og dette tal stiger hele tiden. Det betyder også, at der er rigtig mange kvinder, som har fundet frem til forskellige dating-hjemmesider. I håb om at finde en sød mand, de kan dele resten af livet med.

En af de vigtigste faktorer for din succes er ganske simpelt antallet af aktive medlemmer. Jo flere aktive medlemmer du kan “vælge” imellem, jo større er din chance for at finde lige netop den kvinde, du vil tilbringe din tid med.

Der kan desuden være rigtig mange årsager til hvorfor kvinder fra Thailand ønsker at påbegynde dating i udlandet. Det er dog ganske forståeligt, hvorfor mange kvinder, vil hertil Danmark. Vi har en høj levestandard, mange økonomiske og jobmæssige muligheder, et stort sikkerhedsnet og meget mere, sammenlignet med Thailand.

Thai Dating – Her finder du de bedste sider til thailandsk dating

Udvalget af thai dating hjemmesider, og i det hele taget asiatisk dating, er enormt. En ganske almindelig google søgning efter “thai dating” frembringer flere end 135.000.000 resultater. Held og lykke med at gennemsøge alt det!

Vi har her gjort det enormt nemt for dig. Vi har fundet 3 datinghjemmesider, som er exceptionelle at bruge til netop thai dating. Alle 3 er blevet testet personligt af mig, og du vil uden tvivl drage fordel af dem!

ThaiCupid

ThaiCupid er det helt sikre valg for dig, der gerne vil igang med thailandsk dating hurtigst muligt. De bryster sig af at have flere end 3millioner medlemmer, hvoraf rigtig mange af dem naturligvis er kvinder fra Thailand – det er altså rigtig mange!

Hjemmesiden fokuserer udelukkende på at bringe kvinder fra Thailand, sammen med mænd fra andre lande. Det betyder, at de fleste af kvinderne som registrerer sig, på forhånd har et ønske at flytte til et andet land. Ellers var de vel på en lokal dating hjemmeside?
En lille hemmelighed: Danske mænd er ekstremt eftertragtede herinde!

Hvis du opretter dig herinde koster det ikke noget – men jeg vil anbefale dig at købe et medlemskab. Med sådan et, kan du skrive til så mange forskellige kvinder, som du overhovedet kan nå.

AsianDating

AsianDating er også et rigtig godt bud på hvor du kan påbegynde dit thai dating eventyr. Som hjemmeside navnet antyder, så er det en hjemmeside, hvor der udelukkende fokuseres på Asiatisk dating (herunder thai dating). Det betyder altså, at majoriteten af kvinderne herinde er fra Asien, og selvfølgelig også Thailand.

På hjemmesiden finder du mere end 4.5millioner medlemmer, hvilket er ekstremt mange. Heldigvis er det ganske nemt at filtrere i medlemmerne, så du nemt og effektivt kan finde frem til Thai kvinder.

Med 4.5 medlemmer er der altså RIGELIGT at vælge imellem. Siden er naturligvis også god at bruge, hvis du skulle få en interesse i at møde kvinder fra andre steder end lige præcis Thailand – eksempelvis Filippinerne eller Indonesien.

InternationalCupid

InternationalCupid er, ligesom de 2 ovenstående, et rigtig godt bud på thai dating. Selvom navnet på hjemmesiden ikke just lyder som det mest oplagte sted at finde thailandske kvinder – så tag ikke fejl. Det er en hjemmeside, der fokuserer på international dating i det hele taget. 

Med flere end 4.000.000 medlemmer, finder du også et kæmpe stort antal kvinder fra Thailand, som alle søger kærligheden udenfor Thailand. Inde på denne hjemmeside er der desuden rigtig meget aktivitet, og der kommer dagligt mange nye medlemmer til.

Selvom den ikke udelukkende fokuserer på thai dating, så er den bestemt et skud værd. Du kan finde medlemmer fra hele verden herinde – og hvem ved, det kan jo være, at du får lyst til at møde en kvinde fra et andet land..hvis du ser noget du kan lide!

Her er priserne på Thai Dating

Priserne på thai dating, og datingsider generelt, varierer en hel del fra side til side. På nogle sider skal du betale for at åbne et enkelt brev, hvilket helt sikkert ikke er anbefalelsesværdigt (det bliver dyrt hurtigt, og disse hjemmesider er ofte temmelig skumle). Du kan måske være heldig at finde en gratis thai datingside på et tidspunkt, men dette er heller ikke optimalt.

Når man gratis kan sende beskeder til alle, bliver det hurtigt en legeplads for scammers og snydere, der vil udnytte andre medlemmer.

På de 3 thai datingsider jeg nævner ovenfor, kan du vælge mellem 3 forskellige (betalte) medlemskaber – Gold medlemskab, Platin medlemskab og Diamant medlemskab. De kommer med forskellige fordele, som du kan læse mere om, ved at følge linksne ovenfor.

Pris for Guld Medlemskab: 

Pris for Platin Medlemskab: 

Pris for Diamant Medlemskab: 

Fordele ved de forskellige medlemskaber: 

Thai Dating – sådan er thai kvinder

Kvinder fra Thailand er ikke af helt den samme “støbning” som kvinder herhjemme. Herhjemme har kvinder i lang tid været på arbejdsmarkedet, og arbejdet ligesom mænd gør. I Thailand er kønsrollerne i hjemmet ofte en hel del mere traditionelle.

Det betyder, at en thailandsk kvinde formentlig slet ikke vil have noget imod at være hjemmegående husmor. Hun kan sørge for rengøringen, vasketøjet, børnepasning og aftensmaden (Thai mad er iøvrigt hamrende lækkert).

Desuden er der også en del kulturelle forskelle på Danmark og Thailand. I Thailand er man enormt optagede af, at være der for sin familie – emotionelt, økonomisk og fysisk. Familien betyder simpelthen ALT. Det vil du også opdage, hvis du er så heldig at finde og date en thai kvinde. (Du vil vinde RIGTIG mange point hos hende, hvis du kan bidrage til hendes families økonomiske situation i Thailand, hvis det er nødvendigt selvfølgelig).

Du kan eventuelt læse mere om Thailandske kvinder her, hvis du har lyst.

Sidste tips til dig, der er seriøs omkring thai dating

Når du har fundet den side du vil benytte til thai dating, så skal du huske et par ting. Den skal nemlig gerne være så attraktiv som muligt, for at interessere alle de kvindelige thai kvinder der kigger forbi.

På de fleste hjemmesider fungerer det sådan, at du først skal udfylde informationer om dine fysiske karaktertræk. Eksempelvis din hårfarve, hudfarve, vægt, højde, øjenfarve og så fremdeles – og dette er jo heldigvis rimeligt hurtigt udfyldt. 

Herefter skal du indtaste dine personlige oplysninger, og det er her, du skal bruge din kreativitet og fantasi. Du skal nemlig beskrive dig selv. Hva’ arbejder du med? Hvad kan du lide at lave i weekenderne? Hvad er din livret? Har du nogle hobbyer?

Du kender dig bedst selv: så frem med skriveren, og så skal du ellers bare sælge dig selv. Selvfølgelig uden at komme med løgne eller “opjusteringer” – din kommende thai kvinde skulle jo gerne kunne lide DIG for DIG. Desuden er det også enormt vigtigt for, at de andre medlemmer kan skabe sig et ordentligt billede af dig.

Hvis jeg skulle opsummere det vigtige i en sætning, ville det være: Gør mest muligt ud af din profil, når du er igang med afrikansk dating. 

Fremhæv dine gode sider med vellignende billeder

Du har nok hørt det før. Et billede siger mere end 1000 ord, og det er i mange henseender ganske fornuftigt at huske på. Dette gælder især ved thai dating også.

Det aller første kvinderne ser, inden de overhovedet når ind på din profil, er dit profilbillede. Dit profilbillede i søgeresultaterne, iblandt andre mandlige profiler – så d skal gøre hva’ du kan, for at skilde dig ud. Dit profilbillede er det aller vigtigste i denne sammenhæng!

Jeg vil bestemt ikke anbefale dig at benytte et selfie, som er taget i frø-perspektiv, og hvor man kan se din dobbelthage. Det er ikke fedt. Brug istedet et billede, hvor man kan se mere end dit ansigt – eventuelt hvor du er igang med et eller andet, som kunne virke interessant for den som kigger. 

Se på det på denne måde: Dit profilbillede skal “lokke” kvinderne til at ville se mere, og få dem til at klikke sig ind på din profil. 

Morten

Morten

Ejer af FindKaerlighed

Jeg har en anbefaling til dig, hvis du ønsker at møde smukke Thailandske kvinder, og date dem. Gå ind og opret dig på ThaiCupid - her møder du flere end 3.000.000 medlemmer. Hvor mange kvinder vil DU kontakte?

I

3125+ online

Fyldt med Thai + Asiatiske kvinder
Du finder asiatiske kvinder fra hele verden
Nye medlemmer kommer til i hobetal!
Kan benytte gratis og betalt