december 27

Norske Kvinder og Dating i Norge

0  comments

Norsk Dating - Mød Smukke Norske Kvinder

Norge er - som bekendt - ikke særlig langt fra Danmark. Både geografisk, men også hvordan menneskerne er, hvis du spørger mig. Alligevel er norske kvinder ikke helt ligesom danske kvinder - det ville da også være kedeligt.

De kan heldigvis godt lide at møde mænd fra andre lande, oppe i det kolde nord - så hvordan er de egentlig, og hvordan man kan møde dem, uden at rejse hele vejen til Norge?

Norske kvinder er selvstændige, åbensindede og smukke med langt, blond hår

Okay, det er selvfølgelig ikke alle norske kvinder, der passer dette - men det gør størstedelen alligevel, vil jeg mene. Derudover er norske kvinder generelt meget veluddannede, så du kan altså ikke løbe om hjørner med hende, eller snøre hende om din lillefinger, bare fordi hun er blond. Hvem vil ikke også gerne have en smuk kvinde, der oven i købet er intellektuel?

#1

▢ +3100 online

  • Fyldt med smukke kvinder fra hele verden
  • Skriv til så mange kvinder du vil
  • Rigtig mange aktive medlemmer
  • Kan benytte gratis og betalt

Derudover er langt de fleste mennesker i Norge relativt aktive - det er man næsten nødt til at være. Hvis du møder en kvinde bosiddende i en storby som Oslo, er det mindre nødvendigt, men er hun fra en lille by langt ude på landet, er det nødvendigt med en hvis aktivitet. Der skal jo hugges noget brænde, skovles sne, og lidt af hvert!

Det gør jo heller ikke noget, at man kan få hjælp til forskellige ting i huset, skulle man være så heldig, at dele det med en norsk kvinde.


Hvordan skaber jeg kontakt til norske kvinder, og begynder min norske dating?

Det kan du gøre på flere måder. Du kan være heldig, at møde en sød norsk kvinde, der også syntes du er sød, herhjemme i Danmark. Det er dog ikke så nemt, og kan hurtigt tage lang tid, hvis du udelukkende vil have en norsk kvinde. Hvordan ser man lige forskel på norske og danske kvinder? Jeg ved det ikke.

Du kan også rejse til Norge, hvilket kunne være noget af en oplevelse i sig selv. En tur op og se de norske bjerge og den smukke natur - måske ovenikøbet med en date.

Hvis du vil være på den sikre side, eller skaffe en date eller 2 inden du gør ovenstående, har jeg et tip til dig. Du kan med fordel benytte denne side: InternationalCupid - her er der rigtig mange kvinder fra Norge. Imens jeg skrev denne artikel, var jeg et smut inde forbi og se, hvor mange der egentlig var. Resultatet var flere end 500 kvinder - der er vidst nok at tage fat på, for selv den mest kræsne mand. Held og lykke!


Mød Tusindvis af Norske singler

Det har aldrig været nemmere, at møde en norsk kvinde - og få hende herhjem til Danmark. Det første jeg anbefaler dig at gøre, er at tilmelde dig en datingside, hvor der findes masser af norske singler - som alle søger kærligheden i udlandet!


Tags


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tilmeld dig nyhedsbrevet - og få tilsendt profiltekstguiden!