Derfor skal du Aldrig date en russisk kvinde

by | Russisk dating

Derfor skal du ADLDRIG date en russisk kvinde!

Denne artikel er selvfølgelig lavet for at være en smule sarkastisk (og for at være lidt sjov).

Du skal ikke date en russisk kvinde, medmindre du ønsker at opleve en masse vidunderlige ting. KUN hvis du ønsker en smuk, loyal, feminin og uafhængig kvinde, skal du date en russisk kvinde.

I

1998+ online

Fyldt med smukke russiske kvinder
Masser af østeuropæske kvinder
Mange unge kvinder
Kan benytte gratis og betalt
I

2227+ online

Rigtig mange (og smukke) Russiske kvinder herinde
En af de meget store international sider
Hurtig oprettelse på få minutter
Kan benytte gratis og betalt

Udseende – de ER smukkere end dig

Russiske kvinder er alt for smukke til dig. De er helt dedikerede, til at se smukke og lækre ud. Skal I over i brugsen, eller på posthuset? Så vil hun være den smukkeste tilstede. Skal I over til et vennepar, eller noget familie? Så vil hun være stadset op, klar til at fremtræde på et podium som vinder af en skønhedskonkurrence.

Hvorfor er det så skidt, tænker du?

Jo. Det betyder selvfølgelig, at du er nødt til at opretholde en vis standard af udseende selv. Du kan jo ikke rende rundt i træsko og Overalls, hvis din russiske kæreste/partner står i høje hæle og balkjole. Det går ikke, hvis du render rundt og ligner en, der lige er trådt ud af ko-stalden (selvfølgelig, med mindre du netop er trådt ud af den). Ellers er der ingen undskyldninger – på med det fine tøj. Måske du skal ud og købe noget, men så har du heldigvis en moderigtig kvinde ved din side.

Du risikerer at få russiske SVIGERFORÆLDRE!

Ved at have et forhold til en russisk dame, er der (mindst) 2 personer, du ikke indgår at have med i forholdet. Dine svigerforældre. 

Dette kan afstedkomme flere halv-farlige scenarier. Hvis du eksempelvis bliver inviteret på middag hos din russiske kærestes familie, risikerer du at få ALT FOR MEGET MAD!

Ikke ligefrem beskeden mad heller. Nej. Du får salater med 46% mayonnaise, kartofler en masse, suppe, kød, suppe med kød, lidt flere kartofler, noget mere kød – og afslutningsvis en kage til dessert. Derudover skal du spise det hele. Det er uhøfligt at levne mad på sin tallerken i Rusland. Du vil få mad, indtil du ikke kan rejse dig fra bordet.

Du skal derfor overveje, om det er det værd – have en russisk kæreste, men til gengæld tage motorvejen mod overvægt?

Forbered dig på en masse LOYALITET

Loyalitet er bare det værste, ikk’? Hvad kan man overhovedet bruge en loyal kæreste eller partner til. Hvem vil have en russisk kæreste, man kan stole på og regne med. En der overholder aftaler, og forventer det samme af dig…?

Det vil jeg egentlig gerne. 

En russisk kvinde har oftest (grundet kultur) en stærk tro på, at hendes udkårne er den bedste person på jorden. Den stærkeste, sjoveste, den klogeste. Og hun er helt ærlig omkring dette.

Russiske kvinder værdsætter sig selv rigtig meget, og de værdsætter deres partner. Hun er dronningen, og hun skal selvfølgelig have sig en konge, til at dele det hele med. Hun vil også behandle dig som en konge, med respekt, omsorg og støtte.

Så; Hvis du ikke bryder dig om loyalitet og støtte, bør du i hvert fald ikke date en russisk kvinde.

Du risikerer, at din kæreste har forventninger til dig!

Åh nej. Det er ikke nok, bare at elske din russiske kvinde – du skal også vise det. Hun vil ikke bare nøjes med end mand, der elsker hende højt. Hun vil have den bedste mand (for hende), og hun vil have, at han elsker hende OVERALT på jorden.

Her kommer du rigtig langt med gode, gamle manerer. Du skal åbne døren for hende, medbring blomster når I skal på date, og hjælp med at hænge hendes jakke på plads. Hold stolen for hende. Hvis du ikke viser disse gentlemens-manerer, bliver det svært for dig. 

De gode manerer skal ikke kun bruges på din kæreste. Du vil være en helt i hendes øjne, hvis du hjælper en hjemløs kat, eller tilbyder dit sæde til en ældre person i bussen/toget. Heldigvis, så sætter russiske kvinder stor pris på alt du gør – så bare rolig, det skal nok blive opdaget og værdsat. Og hvem ved, måske giver det lidt sjovere sjov, på et andet tidspunkt?

Du vil blive STOPFODRET med russisk mad

Du er nødt til at forberede dig på en masse mad – også udenfor svigerforældrenes hus. For mange russiske kvinder, er mad en rigtig god måde, at udtrykke deres kærlighed på. Det giver uden tvivl nogle mad-eksperimenter.

Måske du allerede kender noget russisk mad, og langt det meste, er også lækkert. Bevæger du dig længere ind i den russiske cuisine, vil du dog højst sandsynligt blive overrasket.

Hvad er det for en underlig, lilla salat? Hvor mange forskellige slags pickles er der EGENTLIG her på Jorden? Hvorfor propper hun kål i alting?

Glæd dig. 

Når nej. Du skal aldrig date en russisk kvinde, hvis du ikke kan lide mad, og at gå på opdagelse i mange forskellige retter.

I

1998+ online

Fyldt med smukke russiske kvinder
Masser af østeuropæske kvinder
Mange unge kvinder
Kan benytte gratis og betalt