Mød Svensker kvinder med Online Dating

Det er - ganske naturligt - ikke så underligt, at mange svenske kvinder finder sammen med danske mænd. De svenske kvinder er smukke, de bor ikke så langt væk - og så er de alligevel, en del anderledes end kvinderne herhjemme. Det er dog blevet relativt nemt, at møde og date en svensk kvinde vha. af internettet!

Almindeligvis forbinder "man" svenske kvinder med langt, blond hår, og det er ikke helt forkert. Du bør dog ikke forvente, at størstedelen er lækre, smukke blondiner med blå øjne...desværre 😉

Personlighedsmæssigt, kan der drages parraleller mellem svenske- og danske kvinder. Kvinder fra Sverige og Danmark kan generelt beskrives som værende selvstændige og pligtopfyldende.


Dating af smukke & åbentsindede svenske kvinder

Chancen for at du har set en eller flere svenske kvinder, er ret stor.. Hvis du så tænker tilbage - hvordan så hun ud? Garanteret ret godt!

På en del punkter ligner svenske kvinder vores danske kvinder. Stærk mentalitet, flotte skandinaviske udseender, gåpå-mod og med en nysgerrig lyst til livet. Svensker kvinder er åbentsindede - så det er bare med at komme igang med at møde nogen. 

Bemærk: Det kan dog være, at din kommende svenske kvinde er en smule formel i begyndelsen af Jeres relation. Forvent ikke, at hun smider om sig med udtryk for sine følelser, og hvad hun har lyst til. Det kommer dog - så bare rolig, ellers må du hjælpe hende på vej.

Klik & mød svenske kvinder


Find & Date svenske kvinder online

Du bør begynde din søgen så hurtigt som muligt, hvis du ønsker at finde en smuk svensk kvinde, som du kan date. Jo hurtigere din søgen begyndes, jo hurtigere har du hende i dine arme!

Du kan møde svenske kvinder på flere måder - de er listet herunder. Alle 3 metoder har forskellige chancer for succes - hvilken tror du er med størst chance?

Hvordan møder man svenske kvinder?

  • 1
    Mød hende i i dagligdagen (Brugsen, fitness centeret, arbejdet etc)
  • 2
    Rejs til Sverige og date
  • 3
    Benyt en international online dating hjemmeside

Glem alt om #1 & #2# dette lykkes kun med held - eller hvis du ligner George Clooney!

Din ultimativt  største chance for at finde dig en svensk kæreste, er ved at benytte en international dating-side, med en stor brugerbase. Jeg vil anbefale dig, at benytte InternationalCupid - som er en stor, internationalt anerkendt dating hjemmeside.

Som navnet antyder, er det en international datingside - altså ikke en side, hvor du udelukkende vi finde kvinder fra Sverige. 

Hvad koster det?

InternationalCupid koster fra kun 11€ (ca 83dkk) per måned - og dette inkluderer UBEGRÆNSET KOMMUNIKATION. Det betyder, at du i princippet kunne sende en besked til alle de kvindelige profiler, for så lille et beløb.

For at kunne læse og sende beskeder, er du nødt til at erhverve dig et betalt medlemskab!