4 Potentielle årsager til at smukke kvinder søger kærligheden i udlandet

by | Bloggen

Det er bestemt ikke noget nyt, at kvinder (og mænd) fra hele verden, er dater mennesker fra andre lande og verdensdele. I form af internettet udbredes mere og mere, bliver mulighederne også langt bedre.

For bare 10-20 år siden var det enormt begrænset med kontakt, man kunne have med mennesker fra hele verden.

Det er heller ikke alle (langt fra), som finder sig en partner fra udlandet. Langt de fleste mennesker finder en partner fra deres eget land – så hvorfor er der egentlig nogen (og så mange), som ønsker at finde sig en kæreste fra udlandet?

Det vil jeg forsøge at belyse i denne artikel. Jeg kommer med 4 potentielle årsager til hvorfor udenlandske kvinder kunne finde på at søge kærligheden i udlandet.

I

3745+ online

Fyldt med smukke kvinder fra hele verden
Skriv til så mange kvinder du vil
Rigtig mange aktive medlemmer
Kan benytte gratis og betalt

1 – Lysten til et kærlighedseventyr

Det er vel en drøm langt de fleste mennesker har – uanset om det skal foregå i udlandet, eller i hjemlandet. Et vaskeægte kærlighedseventyr skal man aldrig undervurdere.

Nu bor jeg selv temmelig langt ude på landet, og det kan jeg bestemt godt lide. Tilgengæld er en af de åbenlyse ulemper selvfølgelig, at det er temmelig svært at møde kvinder i nabolaget (der er ikke nogen, eller også er de allerede i et parforhold). 

Det samme er jo gældende for kvinder rundt om i verden, som bor i meget større lande end Danmark. Det er svært at finde et sted i Danmark, hvor der er LANGT til den nærmeste storby. Tilgengæld er der masser af små byer i f.eks. Rusland, hvor situationen er den samme, og kvinderne måske ikke lige har mulighed for at flytte nærmere en storby. 

Derfor søger de en vaskeægte kærlighedshistorie, som jo kan begynde med at du skriver til dem, på en datingside!

2 – Rejsen mod en sikker og stabil fremtid

Det er jo ikke ligefrem nogen hemmelighed, at vi her i Danmark har et højt niveau af velstand. Sammenlignet befolkningen i mange andre lande, så har vi adgang til mange penge, velfærd, og masser af muligheder fremadrettet.

Det samme kan man ikke sige gør sig gældende, hvis du er en yngre kvinde bosat på en tyndt befolket ø i Filippinerne, eller en russisk kvinde i en lille by i et landdistrikt, hvor befolkningen generelt set er fattigere end os. En hel del endda. 

Nogle kvinder griber muligheden. De registrerer sig på en datingside, og så håber de at kunne falde for en mand, der også falder for hende. Her må drømmen være, at hun flytter hjem til manden på et tidspunkt – når tid er, selvfølgelig. Dette sikrer hende gode fremtidsmuligheder både i forbindelse med udvikling og uddannelse, men giver helt sikkert også bedre økonomiske muligheder.

Selvom at en kvinde har et økonomisk incitament, betyder det heldigvis ikke, at det er det eneste, hun har interesse i. Der er vel ikke nogen, som flytter til udlandet med en sød mand, KUN for at skaffe penge og øge sin egen velstand?

3 – Rejsemani og kulturmøder

De nyere generationer rejser ofte, og er for det meste rimelig gode til engelsk. Efterhånden som det bliver nemmere og nemmere at rejse rundt i verden, er der også flere, som gør det.

Nogle kvinder er måske så fascinereret af mænd fra et bestemt land – ligesom mænd kan være fascineret og inspireret af kvinder fra et bestemt land. Ikke nødvendigvis på baggrund af det udseende, som følger med en nationalitet – kultur har helt sikkert også noget at sige. 

Mange mennesker er fascineret af forskellige kulturer. Man kender jo sin egen kultur og sit eget ophav ganske godt, eftersom man er vokset op med det. Tilgengæld kan der andre steder i verden herske nogle helt andre kulturer og normer, som man kan finde enormt interessante også.

I Spanien er det for eksempelt meget normalt, for spanske kvinder og spanske familier, at spise aftensmad sent. Det tror jeg næppe de gør i Rusland for eksempel. I Rusland kan der mange steder herske traditionelle kønsroller mellem russiske kvinder og russiske mænd, hvorimod vi her i Danmark 

4 – Ren og skær smag og interesse

Det er heller ikke nogen hemmelighed, at mennesker har forskellige interesse, forskellig smag og forskellige lyster. Nogle mennesker er vilde med andre mennesker, som har en mørk glød i huden. Andre mennesker kan lide mennesker, som er asiatiske af udseende – og mange kvinder kan lide mænd med skandinavisk (viking?) udseende.

Dette er der jo heldigvis absolut intet galt i – man skal da gå efter det, man godt kan lide. Selv har jeg altid haft en god smag for kvinder med østeuropæisk udseende, og i særdeleshed Tjekkiske kvinder, hvor jeg også har boet og rejst meget.

Smag og lyst gælder slet ikke kun udseendet – det gælder i særdeleshed også for menneskers personlighed og interesser. Nogle affinder sig rigtig godt med lidt mere traditionelle kønsroller, hvor andre ikke skænker det en eneste tanke.