Mail order bride

by | International dating

Hvad er Mail Order Bride?

Det er en kvinde, der lister sig selv på en given hjemmeside eller platform, hvor mænd kan vælge hende til ægteskab. Deraf ordet mail order bride. Kendetegnet ved mail order brides er, at kvinderne kommer fra udviklingslande (Ukraine, Rumænien, Rusland osv.). Mændende der udvælger sig en kone, kommer således fra udviklede land – primært vesten som USA, Skandinavien, Australien med flere.

Mail Order Bride er en “døende” kunst. Tilgengæld bliver det langsomt erstattet af datingsider og kontakt-bureauer, der specialiserer sig i kontakten mellem mand og kvinde. Kvinder fra udviklingslande og mænd fra udviklede lande.

I

3229+ online

Effektiv og sikker international datingside
Kvinderne herinde elsker danske mænd
Rigtig mange smarte funktioner!
Kan benytte gratis og betalt
I

2142+ online

MEGET og MANGE aktive Slaviske kvinder
EKSTREM nem, hurtig og effektiv registrering
Smukke kvinder med masser af lækre profilbilleder
Kan benytte gratis og betalt

Typisk Mail Order Bride erstattes af moderne teknologi

Der findes flere og flere hjemmesider, der tilbyder kontakt mellem kvinder fra eksempelvis Rusland, Baltikum landende, Polen. Mænd kan oftest gratis oprette en profil, herefter indtaste profiltekst samt indsætte profilbillede. Når dette er gjort, vil kvinderne på hjemmesiden begynde og skrive elektroniske breve til dig.

Disse bureauer ved, at kvinderne vil have mænd fra vesten. Derfor er de selv ude at “rekruttere” nye kvindelige medlemmer, så der er kvinder til enhver mands smag. Det er værd at bemærke, bureauerne ikke tjener penge på at have en masse kvindelige profiler på deres hjemmesider. De vil sikre sig, at mændende på deres hjemmesider har et bredt nok “udvalg”.

Du får altså ikke en Russian Bride tilsendt med posten, selvom det lyder sådan. Ikke længere i hvert fald. Nu får du muligheden for at indlede en meningsfuld dialog med kvinderne, der også ønsker et indholdsrigt forhold. De er ikke interesserede i kun at være påhæng.

Anerkendte hjemmesider

Hos Find Kærlighed anbefaler vi udelukkende, at du benytter dig af internationalt anerkendte hjemmesider. Der findes en del hjemmesider, der vil forsøge at lokke penge ud af dig – hold dig fra dem, ellers vil du ikke blive andet end skuffet. Vi anbefaler at bruge siden Single-Russian-Woman – her vil du undgå at blive snydt, og du kan roligt samt tilbagelænet nyde din dating oplevelse.

Kommunikation med Mail Order Brides

Der findes rigtig mange kvinder i disse udviklingslande, der ikke har regelmæssig adgang til internettet. Bureauerne hjælper dem med oprettelse af profil, skrivelse af profiltekst og så fremdeles. De vil gerne have mange kvindelige profiler.

En stor del snakker heller ikke flydende engelsk, hvorfor kommunikationen med din kommende Ukrainian/Baltic/Russian bride kan være en udfordring. Der tilbydes på alle kontaktbureauernes hjemmesider proffessionel oversættelse, så I kan forstå hinanden, og udvikle en rigtig god dialog. Oftest er det inkluderet i prisen for at læse breve. (Det første brev er, i mange tilfælde, gratis).


Mail order brides & wives som service er ved at “uddø”. Online dating og kontaktbureauer er ved at overtage den del af markedet – og det gør bestemt ikke noget. Der har tidligere været en masse svindel involveret i disse services, men det sker heldigvis mindre hyppigt.