Kontaktbureau

Kontaktbureau – Danske og internationale

Der findes rigtig mange kontaktbureauer i hele verden, også i Danmark. Find Kaerlighed giver dig her et overblik over de bedste kontaktbureauer i Danmark og internationalt. Kontaktbureauer formidler kontakt mellem danske mænd og kvinder fra Rusland, Ukraine, Polen, Estland, Letland, Lituaen, Østeuropa og mange flere. Mulighederne er næsten uendelige. I denne artikel har vi fokus på kontaktbureauer til Russiske kvinder, Ukrainske kvinder, Østeuropæiske kvinder og kvinder fra de Baltiske lande Estland, Letland og Litauen – det er de populæreste.

Hvad laver et kontaktbureau?

Kort fortalt, kan du igennem et kontaktbureau, skabe kontakt med kvinder fra mange forskellige lande – primært Rusland, Ukraine, Baltiske lande samt Østeuropa. Disse kvinder er glade for danske mænd, og derfor eksisterer kontaktbureauer – til at formidle kontakten. Nogle har brug for oversættelser – andre ved ikke, at sådanne hjemmesider eksisterer. Burearne bruger derfor mange kræfter på at finde interesserede kvinder, som har lyst til at oprette en profil, og de har ofte et stort netværk i det pågældende land.

Herefter kan du komme i kontakt med dem, via hjemmesiderne.

 

Dansk kontaktbureau

I danmark har vi flere kontaktbureauer – vi anbefaler nedenstående, hvis du vil i kontakt med en russisk kvinde.

Kontaktbureau til Russiske kvinder:

Alliance Online – et dansk-russisk kontaktbureau, med base i Danmark. Yder personlig betjening, og er dybt seriøst omkring deres forretning. Du har mulighed for at kigge på pigernes profiler, læse deres profiltekster uden beregning, og de yder en masse forskellige services. Du kan bl.a. få hjælp til fotografering, og Special service, der er en garanti for positiv tilbagemelding fra en russisk pige.

 

Nutidens kontaktbureauer

Der bliver færre og færre kontaktbureauer, men efterspørgslen daler ikke. I denne moderne tid, bliver de traditionelle kontaktbureauer i højere grad erstattet af online dating services. Det kan være svært at finde rundt i denne jungle, og hvordan finder man så lige den dating hjemmeside, med russiske, ukrainske eller baltiske piger?

Hos Find Kærlighed anbefaler vi at bruge en anerkendt aktør indenfor kontaktbureauer – Som eksempelvis DENNE

Det kan være enormt svært, og tidskrævende. Kontaktbureauer gør dette arbejde for dig – så du blot kan læne dig tilbage, og bladre i kataloget, efter en pige der tiltaler dig – og kan du sende hende en besked. Nemmere bliver det vidst ikke.


“Branchen” for kontaktbureauer samt servicen “Mail Order Bride” er i hastig udvikling, og det vil den fortsat gøre. Hold dig derfor altid opdateret hos findkaerlighed. Vi har fingeren på pulsen, og vi skriver artikler om alt indenfor online dating og det at finde kærligheden. Lige fra Thailandske kvinder, til Russiske dating sider og hvordan man finder en filippinsk kone.