marts 10

Kontaktbureau

0  comments

Kontaktbureau - Danske og internationale

Der findes rigtig mange kontaktbureauer i hele verden, også i Danmark. Find Kaerlighed giver dig her et overblik over de bedste kontaktbureauer i Danmark og internationalt. Kontaktbureauer formidler kontakt mellem danske mænd og kvinder fra Rusland, Ukraine, Polen, Estland, Letland, Lituaen, Østeuropa og mange flere. Mulighederne er næsten uendelige. I denne artikel har vi fokus på kontaktbureauer til Russiske kvinder, Ukrainske kvinder, Østeuropæiske kvinder og kvinder fra de Baltiske lande Estland, Letland og Litauen - det er de populæreste.

Hvad laver et kontaktbureau?

Kort fortalt, kan du igennem et kontaktbureau, skabe kontakt med kvinder fra mange forskellige lande - primært Rusland, Ukraine, Baltiske lande samt Østeuropa. Disse kvinder er glade for danske mænd, og derfor eksisterer kontaktbureauer - til at formidle kontakten. Nogle har brug for oversættelser - andre ved ikke, at sådanne hjemmesider eksisterer. Burearne bruger derfor mange kræfter på at finde interesserede kvinder, som har lyst til at oprette en profil, og de har ofte et stort netværk i det pågældende land.

Herefter kan du komme i kontakt med dem, via hjemmesiderne.

#1

▢ +3100 online

  • Fyldt med smukke kvinder fra hele verden
  • Skriv til så mange kvinder du vil
  • Rigtig mange aktive medlemmer
  • Kan benytte gratis og betalt

Dansk kontaktbureau

Der findes både danske såvel som udenlandske kontaktbureauer.

Her i Danmark er det vel nok mest kendte kontaktbureau https://www.alliance-online.dk/ - hvor der er fokus på at skabe kontakt til russiske kvinder. 

Denne virksomhed tilbyder flere forskellige services, og du kan læse mere om dem på deres hjemmeside.

Nutidens kontaktbureauer

Der bliver færre og færre kontaktbureauer, men efterspørgslen daler ikke. I denne moderne tid, bliver de traditionelle kontaktbureauer i højere grad erstattet af online dating services. Det kan være svært at finde rundt i denne jungle, og hvordan finder man så lige den dating hjemmeside, med russiske, ukrainske eller baltiske piger?

Jeg vil ikke anbefale dig, at benytte et decideret kontaktbureau. Du kan derimod prøve at benytte en online dating service, hvor du frit kan kontakt de medlemmer, du finder interessante. Vælg en hjemmeside, hvor der er masser af kvinder fra udlandet - så er du altså godt kørende!

Prøv eventuelt denne, der finder du flere millioner medlemmer fra hele verden:

Victoria Milan

Det kan være enormt svært, og tidskrævende. Kontaktbureauer gør dette arbejde for dig - så du blot kan læne dig tilbage, og bladre i kataloget, efter en pige der tiltaler dig - og kan du sende hende en besked. Nemmere bliver det vidst ikke.Tags

alliance online, contact bureau, dansk kontaktbureau, kontaktbureau, russisk dansk kontakt, ukrainsk dansk kontakt


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tilmeld dig nyhedsbrevet - og få tilsendt profiltekstguiden!