Kontaktbureau

by | International dating

Kontaktbureau – Danske og internationale

Der findes rigtig mange kontaktbureauer i hele verden, også i Danmark. Find Kaerlighed giver dig her et overblik over de bedste kontaktbureauer i Danmark og internationalt. Kontaktbureauer formidler kontakt mellem danske mænd og kvinder fra Rusland, Ukraine, Polen, Estland, Letland, Lituaen, Østeuropa og mange flere. Mulighederne er næsten uendelige. I denne artikel har vi fokus på kontaktbureauer til Russiske kvinder, Ukrainske kvinder, Østeuropæiske kvinder og kvinder fra de Baltiske lande Estland, Letland og Litauen – det er de populæreste.

Hvad laver et kontaktbureau?

Kort fortalt, kan du igennem et kontaktbureau, skabe kontakt med kvinder fra mange forskellige lande – primært Rusland, Ukraine, Baltiske lande samt Østeuropa. Disse kvinder er glade for danske mænd, og derfor eksisterer kontaktbureauer – til at formidle kontakten. Nogle har brug for oversættelser – andre ved ikke, at sådanne hjemmesider eksisterer. Burearne bruger derfor mange kræfter på at finde interesserede kvinder, som har lyst til at oprette en profil, og de har ofte et stort netværk i det pågældende land.

Herefter kan du komme i kontakt med dem, via hjemmesiderne.

I

3229+ online

Effektiv og sikker international datingside
Kvinderne herinde elsker danske mænd
Rigtig mange smarte funktioner!
Kan benytte gratis og betalt
I

2142+ online

MEGET og MANGE aktive Slaviske kvinder
EKSTREM nem, hurtig og effektiv registrering
Smukke kvinder med masser af lækre profilbilleder
Kan benytte gratis og betalt
I

3745+ online

Fyldt med smukke kvinder fra hele verden
Skriv til så mange kvinder du vil
Rigtig mange aktive medlemmer
Kan benytte gratis og betalt

Dansk kontaktbureau

Der findes både danske såvel som udenlandske kontaktbureauer.

Her i Danmark er det vel nok mest kendte kontaktbureau https://www.alliance-online.dk/ – hvor der er fokus på at skabe kontakt til russiske kvinder. 

Denne virksomhed tilbyder flere forskellige services, og du kan læse mere om dem på deres hjemmeside.

Nutidens kontaktbureauer

Der bliver færre og færre kontaktbureauer, men efterspørgslen daler ikke. I denne moderne tid, bliver de traditionelle kontaktbureauer i højere grad erstattet af online dating services. Det kan være svært at finde rundt i denne jungle, og hvordan finder man så lige den dating hjemmeside, med russiske, ukrainske eller baltiske piger?

Jeg vil ikke anbefale dig, at benytte et decideret kontaktbureau. Du kan derimod prøve at benytte en online dating service, hvor du frit kan kontakt de medlemmer, du finder interessante. Vælg en hjemmeside, hvor der er masser af kvinder fra udlandet – så er du altså godt kørende!

Prøv eventuelt en af ovenstående hjemmesider, hvor du finder du flere millioner medlemmer fra hele verden.