Find russisk kone – Russiske kvinder søger danske mænd

by | Russisk dating

Find din Russiske kone

‘Du har et sted og bo. Du har likviditet til rådighed. Du mangler blot en af dele det hele med – hvorfor ikke finde sig en russisk kone?

Der er flere, som har fået den tanke, og flere får den. Her taler jeg ikke om at du skal finde en russisk dame, og købe hende. Det er slet ikke nødvendigt, for kvinder i Rusland søger i stigende grad danske mænd. Der bliver dannet flere og flere par, mellem danske mænd og russiske kvinder. Hvorfor er det pludselig blevet en tendens?

Det kan der være mange årsager til, og de er i min optik, ikke så vigtige. Det vigtige er, at vide hvordan man får kontakt med de russiske kvinder, der søger danske mænd. De fleste af dem bor stadig i Rusland, men vil gerne rejse langt for kærligheden.

I

1998+ online

Fyldt med smukke russiske kvinder
Masser af østeuropæske kvinder
Mange unge kvinder
Kan benytte gratis og betalt
I

2227+ online

Rigtig mange Russiske + Polske piger
En af de meget store internationel sider
Hurtig oprettelse på få minutter
Kan benytte gratis og betalt

Single russiske kvinder dater online

En enormt populær metode til at finde din russiske kone er med online dating – og det helt klart den mest effektive. Du kan have en næsten live korrespondence med alle de kvinder du vil, og så er det bare at fortsætte, til du finder en det slår klik med. Alle kvinderne du møder på disse datingsider er klar til et forhold, så det er helt op til dig, hvem du vil tage skridtet videre med.

På normal vis startes samtalen/korrenspondencen ved chat beskeder, hvor man lærer hinanden at kende. Herefter kan man snakke over telefon eller med videoopkald, og mange dating sider tilbyder endda denne service direkte på hjemmesiden.

Det er også en rigtig nem måde for kvinderne at finde udenlandske (danske) bekendtskaber på, da de jo kan gøre det hele foran computeren.

Her møder du de russiske kvinder

Jeg vil anbefale dig, at afprøve denne hjemmeside (link). Den hedder Russian Cupid, og er en yderst populær side.

Den er faktisk ikke bare populær, men også rigtig sikker at bruge. (og billig). På mange sider skal du betale helt op til 50€ for en måneds medlemskab, med procentvise besparelser, ved køb af hhv. 3, 6 eller 12 måneds medlemskab. Det kan du også få her.

DU kan faktisk spare hele 67% (ca 2412DKK). Hvordan sparer jeg det, tænker du? Det er jo ikke just et lille beløb.

Hvis du kun køber 1 måneds medlemskab koster det 300dkk, hvilket i sig selv også er i den billige ende. Hvis du køber 3 måneders medlemskab, vil du skulle slippe 600dkk i det hele – altså kun 200dkk for een måneds medlemskab. Hvis du VIRKELIG vil spare penge, kan du købe 12 måneders medlemskab for kun 1200dkk.

Hvis du køber et almindeligt medlemskab på 1 måned, og lader det løbe i 12 måneder, vil du skulle betale hele 3600dkk.

Start kontakt med en kommende russisk kone allerede NU!

Hos findkaerlighed anbefaler vi, at du starter dine korrespondencer hurtigst muligt. Det kan gå lang tid, inden et eventuelt møde eller videoopkald, så det er om at komme igang – og der går nok også noget tid, inden hun er blevet din russiske kone.

Derudover kræver det selvsagt en masse planlægning, hvis du skal mødes med din kommende russiske brud. Der er nogle vigtige punkter at huske, når du kontakter en kvinde, med henblik på et forhold.

Husk på, at disse kvinder er i samme situation som dig (næsten). De er ikke på dating siden for at få løse bekendtskaber og engangsknald – nej, nej. De vil også have et forhold, og det vil de gerne have hurtigt. (Ellers var de ikke på hjemmesiden, jo!)

Derfor er det vigtigt, at du læser hendes profil inden. Det er rigtig træls at skrive med en kvinde, for senere at opdage, man ingen interesser har tilfælles – eller har vidt forskellige værdier. Gør op med dig selv, hvilken slags kvinde du vil have. Herefter kan du se, om det skinner igennem hendes profiltekst og billeder.

Jeg har fundet en sød russisk pige, hvordan begynder jeg?

Nu kan du sende en besked. Her er det rigtig godt at starte med et simpelt ”Hi, how are you?” og herefter fortælle en del om sig selv, hvad du søger, og hvad du kan lide i en kvinde. Har du gjort dit forarbejde godt, og skrevet en god tekst, vil du få en god besked tilbage også.

Spørg ind til hendes liv og hvad hun får dagen til at gå med. Spørg også gerne, hvorfor en (smuk) russisk dame som hende, søger en dansk mand. Mulighederne er uendelige, når først det klinger!

I

1998+ online

Fyldt med smukke russiske kvinder
Masser af østeuropæske kvinder
Mange unge kvinder
Kan benytte gratis og betalt