Filippinsk Dating

by

Filippinsk Dating

Fænomenet kaldet “Filippinsk dating” og “Filippinerne dating” er bestemt ikke noget nyt. I mange år har filippinske kvinder fundet og dannet par sammen med danske mænd.

I denne artikel får du en masse råd, tips og vejledning til hvordan du selv kan få succes med filippina dating, og møde en smuk filippiner.

Her hos FindKaerlighed har jeg (og vi) efterhånden en del erfaring med filippinerne dating, og hvordan man i det hele taget får succes med filippinsk dating -og i sidste ende finder sig en smuk filippinsk kvinde. Jeg har selv en naturlig interesse for kvinder med en filippinsk glød, og jeg har efterhånden datet og været i kontakt med en del søde kvinder fra Filippinerne.

(Det er meget nemmere en man skulle tro, at påbegynde sit filippinske dating eventyr). Er du klar?

Mød Filippinske kvinder med Filippiner Dating

Filippinerne har i det hele en temmelig god internet-adgang de fleste steder. Det bevirker naturligvis, at rigtig mange har adgang til internettet (eftersom der bor flere end 100mio mennesker i Filippinerne) – og det har den ganske positive konsekvens, at rigtig mange filippinske kvinder tilslutter sig en eller flere filippinske datingsider.

En filippinsk datingside hvor mænd og kvinder fra hele verden kan registrere sig – og gør det i stor stil. Jeg har selv været i kontakt med en hel del filippinere på forskellige hjemmesider. Jeg har mine klare favoritter, men dem kan du læse mere om længere.

I

4993+ online

Fyldt med smukke kvinder fra Filippinerne
Den foretrukne hjemmeside for filippinske kvinder
Overraskende stort antal aktive medlemmer
Kan benytte gratis og betalt
I

4361+ online

Hjemmesiden med FLEST Asiatiske Kvinder
Skriv til så mange kvinder du kan vil
Ekstremt mange aktive medlemmer
Kan benytte gratis og betalt
I

5515+ online

Proppet med kvinder fra HELE verden
EKSTREMT mange Asiatiske kvinder også
En af de største internationale datingsider
Kan benytte gratis og betalt

En af dem jeg har brugt før i tiden er FilipinoCupid. Herinde finder du ekstremt mange medlemmer (flere end 5.5mio!) – og størstedelen af kvinderne søger kærligheden udenfor Filippinerne.

Morten

Fra FindKaerlighed

Der kan være rigtig mange forskellige årsager til, at en filippinsk kvinde ønsker at finde kærligheden udenfor landegrænserne. Det er dog ganske forståeligt – hvis man sammenligner filippinsk levestandard med eksempelvis dansk levestandard. Vi har et meget højere sikkerhedsnet, flere muligheder, økonomisk stabilitet og ganske enkelt større mulighed for uddannelse og arbejde.

Det lyder vel meget godt, hvis man sidder som en single kvinde i Filippinerne?

Filippinsk dating: Her finder du de bedste filippina datingsider

Udvalget af online dating-hjemmesider generalt er temmelig uoverskueligt. Der findes tusinder og tusinder af hjemmesider – og der findes også mange, som tilbyder filippinsk dating.

Det kan være en svær balancegang, at finde den helt rigtige side. Det hele kan koges ned til: Du skal (efter min overbevisning) benytte den hjemmeside, hvor du har størst chance for succes. Herunder kommer nogle uddybende forklaringer på, hvorfor disse sider er nævnt.

FilipinoCupid

FilipinoCupid er det ‘åbenlyse’ førstevalg, når du vil påbegynde dating i Filippinerne. Alene antallet af medlemmer (astronomiske 4.5mio), gør chancen for din succes ENORM. Derudover kommer der nye til i massevis hver eneste dag, og der er rigtig mange aktive filippinske kvinde – endda også med billeder på deres profil. 

Denne hjemmeside fokuserer udelukkende på at forene kvinder og mænd fra Filippinerne, med kvinder og mænd fra andre lande – altså KUN på udenlandsk dating. Dette medvirker, at de Filippinske kvinder som registrerer sig og vil date, er for det meste også indstillet på at ville flytte til et andet land…og det er jo temmelig meget til din fordel.

Jeg vil vove den påstand, at hvis du registrerer dig her på siden, og udfylder din profil grundigt (mere om det senere), så vil du kunne se rigtig gode resultater.

AsianDating

AsianDating er også et rigtig godt bud på en filippinsk dating side. Herinder finder du dog også kvinder fra andre asiatiske lande (det gør vel ikke så meget?). Én ting er sikkert: Hvis du registrerer dig herinde, vil der være mere end rigeligt med kvinder fra Filippinerne, som er klar til dating og sjov. 

På hele hjemmesiden finder du flere end 4.5millioner af medlemmer – hvoraf langt størstedelen naturligvis er fra Asien et sted, herunder Filippinerne. Du kan læse en masse succeshistorier og læse mere om, hvordan mennesker på tværs af landegrænser, finder kærligheden hver eneste dag.

Også denne hjemmeside, ligesom FilipinoCupid, fokuserer på at danne par mellem mennesker fra Asien og resten af verden. 

InternationalCupid

InternationalCupid er bestemt også værd at nævne for dig. Selvom hjemmesiden ikke specialiserer sig i en enkelt eller få nationaliteter, finder du herinde RIGTIG mange single kvinder fra Filippinerne, som vil date mænd fra udlandet. Hjemmesiden bryster sig af flere end 4.000.000 medlemmer.

Det smarte ved at benytte denne side er, at du kan finde kvinder fra hele verden, og ikke kun Asien og Filippinerne. Selvom du lige i dette øjeblik måske specifikt søger efter en Filippiner, så kan det jo være, at din smag ændrer sig.

Så har du rig mulighed for at finde kvinder fra andre lande inde på InternationalCupid. Jeg vil også her vove den påstand, at hjemmesiden har flere Filippinere registrerede, end du nogensinde skulle få brug for.

Priser på Filippinsk Dating

Priserne afhænger selvfølgelig af hvilken hjemmeside, du vælger at benytte. Generelt set, så bør du ene og alene altid benytte de hjemmesider, hvor du kan betale en fast månedlig pris – så undgår du i hvert fald dyre overraskelser!

På siderne nævnt ovenover, findes der 3 forskellige slags medlemskaber, Gold- og Platinum medlemskaber. Der følger naturligvis en række af eftertragtede fordele med ved køb af medlemskab, men dem kan du læse mere om inde på hjemmesiderne. 

Pris for Diamant-medlemskab:

Pris for Platin-medlemskab

Pris for Guld-medlemskab

Filippinerne Dating – kvinder fra Filippinerne

Kvinder fra Filippinerne er ikke helt af samme støbning, som danske kvinder er. Der er en hel del forskel på kultur i Filippinerne og her i Danmark, og det gælder også, hvordan kvinderne “agerer”, hvilket bevirker deres personlighed en del.

Generalt set, er familie dét, der betyder ALT i Filippinerne. I mange tilfælde bor familier endda flere generationer sammen under samme tag – hvilken naturligvis også kan være af økonomiske årsager.

I Filippinsk forstand er det mændende, der går ud for at arbejde, og tjene pengene. Kvinden bliver eventuelt hjemme og sørger for, at huset er i pæn stand, rent, tøjet er vasket, og maden står på bordet. Man kan vel kalde det for et mere traditionelt syn på tingene, sammenlignet med hvordan det fungerer herhjemme.

Hvis du en dag er så heldig at date en kvinder fra Filippinerne, bør du regne med, at hendes familie er inkluderet en hel del. Du kan eventuelt læse mere om filippinske kvinder her.

I

4993+ online

Fyldt med smukke kvinder fra Filippinerne
Den foretrukne hjemmeside for filippinske kvinder
Overraskende stort antal aktive medlemmer
Kan benytte gratis og betalt

Sidste tips: Til dig, der er seriøs omkring filippinsk dating

Når du er igang med at oprette din profil, skal du huske noget af det vigtigste: at udfylde den grundigt. når du først går igang, afhængig af hvilken dating-side du skal bruge, skal du højst sandsynligt indtaste dine fysiske karaktertræk.

Det er selvfølgelig relativt hurtigt klaret – det tager ikke mange sekunder at indtaste sin højde, vægt, hårfave, øjenfarve, kropsbygning og så fremdeles.

Efterfølgende skal du skrive nogle lidt mere personlige oplysninger. Hvis ikke siden tilbyder dig nogle felter at skrive det i, kan du med fordel gøre det i din profiltekst. Skriv noget om dine hobbyer, hva’ din livret er, hvad laver du om søndagen eller går du til sport?

Du kender dig bedst selv. Beskriv dine gode sider, og husk at inkludere, hva’ du i bund og grund søger på hjemmesiden – om det er en kvinde 50+, en yngre kvinde, venner eller hvad du nu måtte søge. Det er yderst vigtigt, at du giver de besøgende kvinder mulighed for at danne sig et billede af dig!

Der er forresten absolut ingen grund til at lyve sig bedre, eller overdrive dine informationer. Hvis du spørger mig, er noget af det vigtigste, at hun skal kunne lide DIG, for den du er.

filippinsk kvinde

Brug vellignende billeder til Filippiner Dating

Noget andet og enormt væsentligt er dine profilbilleder. Mennesker er af natur meget visuelle, og på datingsider er dit profilbillede det første, som andre medlemmer ser.

Det er med dit profilbillede, at du skal forsøge og “lokke” de andre brugere, til at klikke på din profil. Den største anbefaling jeg kan give dig her er, IKKE at tage et selfie-billede i frøperspektiv. En stor hage (dobbelthage, måske endda) er ikke tillokkende at se på.

Få istedet en anden til at tage billedet hvis muligt, så din krop kommer med på også. Tag noget pænt tøj på. Så bliver de kvindelige single filippinere lokket med synet af en flot mand – og de bliver NØDT til at klikke på dit billede, for at læse mere om dig. Det lyder da meget godt, ikk’?

Med hensyn til dine andre billeder, må de meget gerne vise dig, når du er igang med forskellige aktiviteter. (At ligge på sofaen er dog ikke en aktivitet).

Billeder fra ferier er også gode – husk dog, at det kun skal være dig, som er med på billederne.

Læs mere om Filippinske kvinder herunder