8 Gode grunde til at finde en Russisk Kone

by | Russisk dating

Bør man finde sig en russisk kone?

Der er mange årsager til, hvorfor det er en god idé at finde sig en russisk kone. Jeg har dog valgt kun at frembringe 8 af dem – man kan jo altid tilføje flere.

Lad os ikke spilde tiden længere!

1.Ligetil personlighed

Hun vil være ganske ligetil, og ikke en du kan løbe om hjørner med. Bramfri tone, og hvis noget følelsesmæssigt er, som det ikke skal være – vil du det blive “påtalt”, eller rettet, om du vil.

Russiske kvinder er kendt for at være stærke, selvstændige og hvis hun opdager du tvivler på hende, så vil hun spørge ind til det. Der vil ikke være noget sjov eller bagtanker – problemet skal løses.

I

1998+ online

Fyldt med smukke russiske kvinder
Masser af østeuropæske kvinder
Mange unge kvinder
Kan benytte gratis og betalt

2. Hun vil være følelsesladet

Ikke nok med hun vil have løst følelsesmæssige udfordringer hurtigt og effektivt – så vil du også få at høre, hvad hun syntes om en given ting eller situation. Har du sagt eller gjort noget uheldigt? Det får du du at vide, bare rolig!

Måske du vil opleve, at hendes tanker vil blive råbt ud i hovedet på dig – men det kan man vel kalde for effektiv kommunikation, kan man ikke?

3. Hun er smuk

Udseendet kommer vi ikke uden om – mange kvindelige russere ligner gudinder. Smukke ansigter, der får enhver mands hjerte til at hamre. Slanke kroppe og kilometerlange ben, der kan forårsage måbende kæber og ufrivillig mundvand.

De er smukke – og kan lide, at gøre noget ud af sig selv samtidig. Så bliver det ikke meget bedre.

4. Hun er loyal

Du finder ikke en kvinde, der er mere loyal end en russisk kvinde. Familien vil altid komme først – og hvis du er så heldig, at blive en del af familien, vil du også mærke en loyalitet uden lige. Ikke bare fra din udkårne, men hele hendes familie.

P.s. snak aldrig grimt om en russisk kvindes familie, så vil du mærke en vrede, som du aldrig vil glemme. 

5. Hun kan lide at ha’ det sjovt

Du får en kvinde, der forstår at slå sig løs og have det sjovt. En smuk dame, der fester og slår sig løs, kan kun skabe underholdende scenarier og morskab!

Det kan simpelthen ikke undgås, at blive draget med ind i det personligt karismatiske fest-humør, en russisk kvinde kan befinde sig i.

6. God sans for mode og påklædning

Du får en dame, der forstår sig på mode – og helt sikkert også din mode, og hvad der ser godt ud på dig.

Forestil dig, at du ikke skal bekymre dig om, hvad du skal have på. Du er allerede blevet vejledt i det, af din smukke russiske husstru. Ikke nok med det, du kommer også til at se godt ud, og føle dig komfortabel. Russiske kvinder har en fantastisk mode sans.

7. Hun laver GOD mad

Langt de fleste russiske kvinder er fantastiske kokke, og laver god mad – om ikke andet, bedre end dig. Det er noget, mange lærer fra barndommen af, sammen med deres mødre og bedstemødre.

Hun laver sikkert også gerne mad til dig og dine kammerater, hvis en dag den står på fodbold i fjernsynet, eller hvis I holder en havefest.

8. Hun laver MASSER af mad

Du vil aldrig nogensinde gå sulten i seng, eller være sulten i det hele taget. Hvis du besøger svigerfamilien, vil du få serveret så meget mad, at du tror det er løgn. Kommer der flere gæster?

Højst sandsynligt ikke, de vil bare forkæle dig og din kone, som en del af familien. En lille sideinfo: din kones far, altså din svigerfar, vil muligvis have en “hvem kan drikke mest vodka-konkurrence“. Hold fast.

I

1998+ online

Fyldt med smukke russiske kvinder
Masser af østeuropæske kvinder
Mange unge kvinder
Kan benytte gratis og betalt