Sådan finder du en filippinsk kone

by | Filippinsk dating

Filippinsk kone i Danmark

Der er masser af filippinske kvinder i Danmark. Det øger heldigvis din chance for at få en filippinsk kone. Hvor mange, og hvad laver de egentlig her i Danmark?

Ifølge statistik fra Dansk Statistik er der flere end 6146 filippinere i Danmark, hvoraf 3/4 af dem er kvinder. De er her af forskellige årsager – arbejde, for at studere eller noget helt tredje.

Faktum er, at de er her. Mange af dem arbejder som au pairs, hvorfor det kan være svært, at møde dem i virkeligheden. Når man tænker på antallet af mennesker i Filippinerne (flere end 100mio), er det ikke så mærkeligt, at nogen af dem finder vej til Danmark.

Herhjemme lever vi rigtig godt, og et enkelt au pair job kan betyde alverden for en filippinsk pige. Det giver hende muligheden for at sende penge til familien derhjemme, hvilket har stor betydning for hende selv, men selvfølgelig også familien.

En timeløn for en kvindelig arbejder, der er servitrice eller arbejder rengøringsassistent, ligger typisk ikke over 2-3 kroner.

I

4993+ online

Fyldt med smukke kvinder fra Filippinerne
Den foretrukne hjemmeside for filippinske kvinder
Overraskende stort antal aktive medlemmer
Kan benytte gratis og betalt
I

5515+ online

Proppet med kvinder fra HELE verden
EKSTREMT mange Asiatiske kvinder også
En af de største internationale datingsider
Kan benytte gratis og betalt

Filippinsk kone – hvordan finder jeg så en?

Klik og mød din kommende filippinske kone

Det kan du gøre på flere måder. Den første er, at møde en filippinsk kvinde i virkeligheden, og begynde at date hende. Det kan dog være sværere end som så, og hvordan finder man lige en filippinsk dame? Og hvor lang tid kan man mon bruge på det, før det lykkes?

Her hos findkaerlighed har vi en anden tilgang. Vi anbefaler altid vores læsere, at benytte online dating portaler. Dette gælder også, når du skal finde og møde din filippinske kone. Det gør vi, da mulighederne næsten er uendelige. Vi vil næsten gå så langt og sige, at det er bedre at benytte f.eks. Filipino Cupid eller en anden side. Kvinderne du møder herinde, er nemlig allerede interesseret i at finde en partner. Ellers havde de vel ikke tilmeldt sig en filippinsk dating side?

Vi håber, at dette hjælper dig videre i din søgen efter en filippinsk kone. Om ikke andet, håber vi her hos Findkaerlighed, at dette indlæg kan give idéer eller inspiration til videre handling!