Muslima Anmeldelse → Komplet anmeldelse af Muslimsk datingside

by | Anmeldelser

Muslima er en STOR online dating hjemmeside, hvor du kan møde millioner og atter millioner af muslimske kvinder og mænd. Hjemmesiden bryster sig af at have mere end 7.500.000 medlemmer fra hele verden. Muslima er en dating-hjemmeside, som udelukkende fokuserer på at forbinde muslimske mænd/kvinder fra hele verden – skal du være den næste i rækken, til at finde en partner herinde?

Her på siden får du et komplet overblik over hjemmesiden. Du kan læse om alle funktionerne, om medlemmerne, firmaet bag og meget mere. God læse lyst!

Introduktion til Muslima

Som sagt er Muslima en meget stor hjemmeside. Den ejes og drives af firmaet ved navn Cupid Media, som har rigtig meget erfaring med at drive online dating hjemmeside, og forbinde mennesker fra hele verden sammen. Hos Muslima er der dog udelukkende fokus på at forbinde muslimer sammen fra hele verden – så hvis du søger en muslimsk partner, er dette helt sikkert en hjemmeside du skal prøve. Hvis du gør noget ud af din profil, vil du helt sikkert ikke fortyde det!

Hvis du er på udkig efter en kvinde som ikke er muslimsk, kan du eksempelvis læse meget mere om thai datingafro dating eller måske senior dating?

Cupid Media har drevet online datinghjemmesider i mange år, og den første så dagens lys helt tilbage i starten af 2000’erne. De har altså mange års erfaring med at drive effektive og MEGET sikre hjemmesider, så din oplevelse kan blive så god, som muligt. Derudover bekæmper de aktivt falske profiler og snydere, som forsøger at udnytte hjemmeside-platformene og de rigtige brugere. Du kan eksempelvis anmelde en profil, hvorefter en administrator vil se nærmere på sagen.

Uanset hvornår du logger på hjemmesiden, vil du finde tusindvis af medlemmer online. Denne artikel skriver jeg en mandag eftermiddag, og lige nu er der tæt på 6000 medlemmer online fra hele verden. Der burde vel være nok at vælge mellem?

I

7116+ online

Nok verdens største muslimske datingside!
Smukke muslimske kvinder fra hele verden
Meget brugervenlig hjemmeside!
Kan benytte gratis og betalt

Oprettelse af din Muslima-profil

Du kan i løbet af få minutter oprette din Muslima-bruger, og være igang med din online dating. Kort fortalt: det bliver ikke nemmere at oprette end profil, en det er hos Muslima. Se bare billedet her. Du indtaster nogle ganske få oplysninger, og så er du faktisk i gang på hjemmeside, med din egen profil. Husk at gå til din email indboks, for at bekræfter din email adresse.

Når din profil er blevet oprettet ved at følge disse få trin, bør du dog udfylde den med så mange informationer, som muligt. Det vil gøre din oplevelse meget bedre, og du vil få meget mere opmærksomhed fra de andre profiler!

Kvaliteten af Muslima profilerne

Det vigtigste på enhver datingside er de andre profiler. Alle de smarte funktioner betyder ikke noget, hvis profilerne på hjemmesiden ikke er tilstrækkelige eller tiltrækkende. Det er heldigvis ikke tilfældet hos Muslima. Her finder du RIGTIG mange profiler som er ENORMT detaljerede. De er fyldt med information om personen bag profilen, billeder, interesser, hobbyer og meget mere. Hvordan kan det være?

Svaret er ganske simpelt. Det er er utroligt nemt at udfylde sin profil med informationer. Du bliver nærmest guidet igennem processen. Derudover behøver du selvfølgelig kun udfylde dem du føler dig tryg ved – men udfyld gerne så mange så muligt, så de andre brugere kan lære mere om dig.

Her får du en oversigt over de informationer du kan udfylde:

Udseende:

E
Hårfarve
E
Øjenfarve
E
Højde
E
Vægt
E
Kropstype
E
Etnicitet
E
Kropsudsmykning (tatoveringer o.lign.)
E
Din egen vurdering af dit udseende

Din livsstil:

E
Drikker du?
E
Ryger du?
E
Civilstatus
E
Om du har børn
E
Kæledyr
E
Profession(arbejde)
E
Beskæftigelsesstatus
E
Indtægt per år (valgfri naturligvis)
E
Om du er interesseret i at flytte udenlands
E
Type forhold du søger (ven, kæreste o.lign.)

Dine kulturelle værdier:

E
Nationalitet
E
Uddannelse
E
Sprog du taler
E
Engelske sprogevner
E
Religion
E
Stjernetegn

Dine egne beskrivelser:

E
Din profiloverskrift
E
Beskriv dig selv
E
Hvad du søger i en partner

Det anbefales absolut, at du udfylder så meget af det, som overhovedet muligt. Dem der besøger din profil vil jo gerne vide noget mere om dig, og derefter sende dig en besked, hvis der opstår interesse.

En af de nyere funktioner er, at du kan udstyre din profil med et ikon, der viser at du er “verificeret”. Hvis du indsender de påkrævede informationer til Muslima, så vil din profil få dette badge – så ved de andre brugere også, at du er seriøs i din søgen!

Kommunikation blandt medlemmer hos Muslima

Kommunikationen foregår effektivt iblandt medlemmer hos Muslima. Bemærk: Du kan ikke læse breve uden at have et Guld- eller Platin-medlemskab. Hvis en anden bruger med Guld-, Platin- eller Diamantmedlemskab sender dig et brev, kan du godt læse det. Du kan derfor med fordel erhverve dig en af disse medlemskaber, hvorefter du kan læse ALLE breve – endnu vigtigere, dine modtagere kan også læse dem.

Når du har gjort dette kan du sende alle de breve du overhovedet kan, til så mange forskellige medlemmer som muligt. Hvis du vil have den fulde oplevelse hos Muslima, bør du helt sikkert overveje at gøre dette.

Hvis du er i besiddelse af en smartphone, er det også meget nemt at benytte sig af deres hjemmeside. Android-telefoner har mulighed for at downloade deres App. Hvis du har en iPhone, kan du bare tilgå hjemmesiden via din browser, eftersom designet tilpasser sig din mobiltelefon. Både app’en og telefon-hjemmesiden har et stort fokus på, at det skal være nemt og læse, sende/modtage beskeder, så effektivt som muligt.

Herunder kan du se priserne på de forskellige medlemskaber. Husk: priserne bliver ikke betalt månedligt – hele beløbet trækkets på 1 gang.

Priser på Guld-medlemskab

Guld-medlemskabet er det ‘billige’ medlemskab (sammenlignet med Platin og Diamant). Her får du ikke adgang til alle fordelene, men du får stadig mulighed for at benytte en hel del af den. Eksempelvis kan du med Guld-medlemskab også sende, modtage og læse en ubegrænset mængde af beskeder.

Priser på Platin-medlemskab

Platin-medlemskabet er det ‘mellemdyre’ medlemskab, hvor du får næstflest fordele med. Det indeholder således flere funktioner du kan benytte dig af, end Guld-medlemskab gør. Din profil får blandt andet ekstra synlighed i søgeresultaterne, så andre medlemmer nemmere kan se den.

Priser på Diamant-medlemskab

Diamant er det dyreste og mest eksklusive medlemskab. Her får du alle fordelene med. Du får ekstra synlighed og derved ekstra meget opmærksomhed fra andre profiler. Dette medlemskab giver dig størst chance for at få succes herinde. Se de forskellige fordele herunder.

Hvad er inkluderet i medlemskaberne?

Det er vigtigt at bide mærke i hvilke funktioner, du får med i de forskellige medlemskaber. Der er 4 forskellige: standard medlem, Guld-medlem, Platin-medlem og Diamant-medlem. Når du opretter din profil er du Standard medlem, og dine muligheder er mere begrænsede, end hvis du er Guld-, Platin- eller Diamantmedlem.

Herunder kan du i grafikken se hvilke funktioner og muligheder du har med i de forskellige medlemskaber:

Som du kan se på billedet her, er der en hel del flere muligheder, når du har Platin, Diamant eller Guld medlemskab, sammenlignet med Standard. Hvis du vil have den størst mulige chance for succes med din tid hos Muslima, bør du kraftigt overveje enten Guld eller Platin-medlemskab.

Fordele og ulemper ved Muslima?

Alle hjemmeside har både fordele og ulemper, og det gælder selvfølgelig også Muslima. Min mening er dog, at fordelene overlegent overskygger ulemperne. Herunder ser du både fordelene og ulemperne.

Fordele:

N
MANGE muslimske kvinder/mænd fra hele verden
N
Mange seriøse profiler
N
Flere end 7.500.000 medlemmer
N
Effektiv sortering af medlemmer
N
Brugervenlig hjemmeside + mobil app
N
Mange billeder af smukke kvinder
N
Profiler kan udfyldes grundigt
N
Gratis oprettelse
N
Bekæmpelse af falske profiler

Ulemper:

Skal have medlemskab for at læse post
Begrænsede muligheder med gratis profil
Begrænset antal medlemmer som ikke er muslimer

Redaktørens konklusion af Muslima

Muslima er den perfekte hjemmeside til dig, der søger en kvinde eller mand, som er muslim. Du finder simpelthen en tilsyneladende uendelig mængde af (aktive) profiler herinde. Der er så mange, at du aldrig vil løbe tør for mænd/kvinder at sende breve til. Det bliver vel ikke meget bedre, hvis man søger en muslimsk partner?

Eftersom hjemmesiden også drives af firmaet Cupid Media, er du i 100% sikre hænder. Dette gælder både dine personlige oplysninger, og selvfølgelig din sikkerhed i forbindelse med afsendelse af beskeder, dine betalingsoplysninger med videre. Jeg kan simpelthen ikke finde en hjemmeside som er bedre end Muslima, hvis du ønsker at finde dig en muslimsk partner.

Hvis du også er åben for at f inde en kvinde/mand som ikke er muslim, er der mange andre muligheder. Du kan eksempelvis tage et kig på InternationalCupid, som også har usandsynligt mange medlemmer fra hele verden.

Morten

Morten

Ejer af FindKaerlighed

Jeg har en anbefaling til dig, hvis du ønsker at møde smukke Muslimske kvinder, og date dem. Gå ind og opret dig på Muslima - her møder du flere end 7.500.000 medlemmer. Hvor mange kvinder vil DU kontakte?

I

7116+ online

Nok verdens største muslimske datingside!
Smukke muslimske kvinder fra hele verden
Meget brugervenlig hjemmeside!
Kan benytte gratis og betalt