Velkommen til den side, der inderholder alt det du skal vide, om Russisk dating og dating med russiske kvinder. I bunden vil du finde flere artikler.

Det er ikke ligefrem et nyt fænomen, at russiske kvinder finder sammen og dater med mænd fra udlandet - og i særdeleshed mænd fra Danmark. Af en eller anden årsag, så påbegynder flere og flere russiske kvinder dating med danske mænd.

Generelt set, så har russiske kvinder også en hel del tilfælles med danske mænd. Det fede ved det hele er, at det efterhånden er ganske nemt at møde og russiske kvinder, fra din egen komfortable sofa via internettet. "Udvalget" af russiske kvinder herhjemme i Danmark er ikke særlig imponerende - så det vil helt sikkert være en fordel for dig, at benytte internettet.

Men hvordan finder man lige den bedste side til det? Det får du mere at vide om senere.

Så nemt er det at begynde russisk dating

En hurtig søgning på Google efter "russisk dating" fremviser mere end 7millioner resultater. Det er ALT for mange, og hvis du begynder at finkæmme resultaterne, vil du hurtig køre død.

Desuden kan det også være svært, at at identificere de GODE hjemmesider - altså dem, der har din bedste interesse i fokus. Der er desværre en del brodne kar, hvor de kun er fokuseret på at få fat i dine hårdttjente penge, uden at yde en reel service. Heldigvis findes der endnu flere, som har rent mel i posen.

Følger du vores tips her på siden, kan du være helt sikker på, at du får den bedste oplevelse.

#1

▢ +1400 online

 • Hjemmesiden med flest lækre russiske kvinder
 • Smukke russiske single kvinder i alle aldre
 • Gratis oprettelse på under 1½ minut
 • Kan benytte gratis og betalt

#2

▢ +3100 online

 • Fyldt med smukke kvinder fra hele verden
 • Skriv til så mange kvinder du vil/kan
 • Rigtig mange aktive medlemmer
 • Kan benytte gratis og betalt

Sådan kurtiserer og dater du en russisk kvinde

Der findes (desværre) ikke en definitiv guide til hvordan du kurtiserer alle kvinder. Alle kvinder er forskellige, har forskellige smage og interesser - og heldigvis for det.

Når du skal igang med russisk dating, skal du være opmærksom på, hvordan mange russiske kvinder er som personer. De er ikke helt som danskere er. En ting der kan nævnes er, at russiske kvinder går en del op i gamle "dyder" og lidt mere traditionelle kønsroller. 

Det gælder for det meste kvinder af en ældre generation - de yngre generationer er meget lig kvinder her fra vesten, da Rusland bliver yderligere påvirket af de samme ting, som vi gør. De yngre generationer vil også have en tilbøjelighed til at tale bedre engelsk.

Dog kan du godt forvente, at alle russiske kvinder du finder på en eller flere datingsider, kan mindst en smule engelsk - ellers bliver det svært at kommunikere med mænd fra andre lande!

Russisk dating: Vær opmærksom på dette, på dating-hjemmesiden

Hvis du vil benytte en professionel hjemmeside til din(e) russiske dating eventyr, så kommer du helt sikkert til at skulle betale for et medlemskab. Et professionelt firma vil ikke kunne leve, hvis ikke de får penge for deres services.

Tilgengæld er dine muligheder nærmest uendelige, når du har erhvervet dig et medlemskab. Det er vigtigt at du vælger et månedligt medlemskab, når du endelig er klar til at købe et.

På nogle mere lyssky hjemmesider vil du have mulighed for at betale PER brev du åbner - og dette er absolut ikke anbefalelsesværdigt. For det første bliver det meget dyrt, hvis du skal betale 10€ eller lignende, for at åbne et enkelt brev. Desuden opererer disse hjemmeside som en pengemaskine - hvor det går ud på, at holde samtalen med dig igang, for så tjener de jo flere penge.

Med et månedligt medlemskab kan du sende ALLE de breve du vil, til så mange medlemmer du overhovedet kan. Og så koster de sjældent mere end 30€ per måned (rabat v. køb af flere måneder).

Min anbefaling til din russiske dating

Er du 100% sikker på, at du vil møde en russisk kvinde? Så har jeg en anbefaling til dig.

Ved at benytte hjemmesiden kaldet RussianCupid er du sikret en god oplevelse. Herinde finder du hundrede tusinder af medlemmer fra Rusland. Ydermere er det en hjemmeside, der udelukkende fokuserer på at skabe par mellem russiske kvinder/mænd, og personer fra andre lande.

Hele hjemmesiden er altså skabt med dét ene fokus - og det kommer virkelig dig til gode. Hjemmesiden er brugervenlig, og kundeservicen er helt i top. Kvinderne herinde er i alle aldre, og langt de fleste har smukke billeder af sig selv. Spørgsmålet er bare: Er du klar til at stifte bekendtskab med en eller flere russiske kvinder, via russisk dating?

De sidste tips til russisk dating

Udover at erhverve dig et medlemskab, så får du her nogle hurtige tips. Benytter du dem, øger du dine chancer for at succesfuld russisk dating gevaldigt!

 • Udfyld din profil grundigt

Russiske kvinder er som sådan ikke kræsne, når de går igang med dating. Tilgengæld vil de helt sikkert gerne danne sig et billede af hvem du er, inden I går igang med en dialog. Husk derfor at udfylde din profil med alle dine oplysninger, og selvfølgelig med nogle vellignende billeder - der viser dine gode sider.

 • Skriv til flere profiler

På alle datingsider er der rigtig mange mænd, som leder efter det samme som dig. Det er derfor stort set umuligt, at du kan få dating sat igang, med ETHVERT medlem du skriver til. Nogle kvinder vil have fundet en de er interesseret i. Andre kvinder er måske hold op med at bruge hjemmesiden. Uanset årsagen, så vil der altid være nogen, som ikke skriver tilbage, eller har interesse for dig. Skriv derfor til flere.

 • Identificer og eliminer snydere

Desværre opererer der rigtig mange snydepelse og scammers på online datingsider. Dette gør de ofte "under radaren" - altså uden at ejeren af hjemmesiden ved noget som helst. De opfører sig som var de almindelige brugere, men de har udelukkende økonomiske mål for øjet.

Hvis en person spørger dig meget hurtigt, om I skal fortsætte samtalen over Skype, WhatsApp eller lignende, er det mistænktsomt. Hvorfor skulle de have interesse i det, hvis I kun har udveklset få samtaler?

En af de almindeligste former for snyd er, at en tilsyneladende oprigtig person, vil have dig til at oprette en bruger på et andet website, hvor I kan videochatte eller lignende. Lad være! Hvorfor skulle I fortsætte på et andet website, når I allerede er igang med at kommunikere?


Derfor skal du Aldrig date en russisk kvinde


Derfor skal du ADLDRIG date en russisk kvinde!Denne artikel er selvfølgelig lavet for at være en smule sarkastisk (og for at være lidt sjov).Du skal

LÆS MERE

8 Gode grunde til at finde en Russisk Kone


Bør man finde sig en russisk kone?Der er mange årsager til, hvorfor det er en god idé at finde sig en russisk kone. Jeg har

LÆS MERE

Find russisk kone – Russiske kvinder søger danske mænd


Du har et sted og bo. Du har likviditet til rådighed. Du mangler blot en af dele det hele med – hvorfor ikke finde sig

LÆS MERE

Russiske kvinder i Danmark


Mød Russiske kvinder i DanmarkHvis du er interesseret i at møde Russiske kvinder i Danmark og via internettet, er du kommet til rette sted. Find

LÆS MERE

Mød Tusindvis af russiske singler

Det har aldrig været nemmere, at møde en russisk kvinde - og få hende herhjem til Danmark. Det første jeg anbefaler dig at gøre, er at tilmelde dig en datingside, hvor der findes masser af russiske singler - som alle søger kærligheden i udlandet!