august 29

Kinesiske kvinder & Kinesisk Dating

0  comments

Mød kinesiske kvinder med online kinesisk dating

Kinesiske kvinder er i stigende grad begyndt at date i udlandet. Heriblandt finder de i særdeleshed også sammen med mænd fra Europa, Skandinavien og ja - Danmark.

På mange områder, kan Kina være et lukket land, at leve i. Folkerepublikken Kina befolkes i dag af ca. 1,4mia mennesker, og er verdens mest folkerige land. I Kina er ca en femtedel af hele jordens befolkning.

Der kan være flere årsager til at mange kinesiske kvinder forlader Kina til fordel for andre lande. Sociale udfordringer, økonomiske udfordringer, eller bare af ren eventyrlyst. Årsagen er mindre vigtig, men hvis du er interesseret i kinesiske kvinder, har tiden aldrig været bedre til at finde en. Læs videre, for at finde ud af hvorfor.

Kinesiske kvinder er smukke, empatiske og autentiske

Udseendet på kinesiske kvinder behøver jeg ikke at afdække, det kender du vidst allerede - ellers tag et kig på billederne her, eller her.

#2

▢ +2800 online

  • Fyldt med smukke kvinder fra hele verden
  • Skriv til så mange kvinder du vil
  • Rigtig mange aktive medlemmer
  • Kan benytte gratis og betalt

#3

▢ +3200 online

  • Proppet med kinesiske & udenlandske kvinder
  • Kontakt kinesiske kvinder fra hele verden
  • Nye medlemmer kommer til i hobetal!
  • Kan benytte gratis og betalt

Vi kan prøve at vende den om. Hvorfor syntes kinesiske piger, at mænd fra vesten (og danmark) er så attraktive?

Berlingske har undersøgt sagen. Nogle kinesiske damer syntes, at vestlige mænd er høje, smukke og sjove - og vilde med kinesere og asiater. Derudover besidder de et helt særligt sæt værdier, som mange andre ikke gør. Kinesiske piger bliver ofte hjemme, når de er blevet gift, for at tage sig af deres mand. De er mere traditionelle og blide.

Læs evt mere om det her


Hvor og hvordan kan jeg møde kinesiske kvinder?

Du er heldig - det har aldrig været nemmere, at møde damer fra Kina. Du vil nu muligvis komme ud for en mindre udfordring, der dog kan løses.

Kinesiske piger er oftest i... Kina, som er langt væk fra Danmark (ca 7000 km).

Heldigvis, kan du møde dem direkte fra hyggen af din egen sofa. Oven i købet i fuldstændig valgfri mundering - hvis du vil have en på. Hvordan det?

Benyt dig af en online dating side, hvor fokus er på at skabe kontakt mellem kinesiske kvinder og vestlige mænd. Der findes masser af dem, men jeg har alligevel et stærkt tip til dig, der allerede vil i gang med at møde kinesiske kvinder i dag.

Smuk Kinesisk Kvinde. Klik & skab Kontakt med flere!

Mød kinesiske damer her → ChinaLoveCupid

Her finder du flere kinesiske kvinder, end du kan nå at skrive beskeder til. Der er flere end 1 millioner medlemmer, hvoraf RIGTIG mange af dem er piger fra Kina.

Det er meget simpelt at oprette en bruger. Udfyld blot nogle få informationer som navn, brugernavn, alder, hvor du er fra og hvad du søger - så er du stort set i gang, og kan gennemse alle sidens profiler. Det kræver Premium Medlemskab at kunne læse samt sende beskeder til andre medlemmer.


Eller mød dem lige her

InternationalCupid

Herinde finder du hundredtusindvis af kvinder fra HELE den asiatiske verden - og der er særdeles mange smukke kunder fra Kina og lignende. Herinde finder du den nemmeste registrering, og du er igang på ganske få minutter.

Opret en profil, og upload herefter et profibillede. På denne måde skaber du hurtigt opmærksomed til din profil, og det vil du få fra interesserede kvinder ganske hurtigt. Når du har et profibillede kan du desuden se andre medlemmers billeder i stor format - og det koster dig selvfølgelig ikke noget!


ChineLoveCupid finder en kinesisk kvinde til dig

Jeg vil mene, at ChinaLoveCupid, er en af de bedste muligheder til dig, der leder efter en kinesisk partner. Her finder du kvindelige kinesiske dating-profiler, hvor de vil have sig en vestlig mand at nyde livet mad.

Hvad koster det?

Fordelene er mange, hvis du beslutter dig for at tilkøbe et premium abonnement. Jeg vil gå så lang at sige, at der er nødvendigt med sådan et, hvis du er seriøs i din søgen efter kinesiske kvinder. Uden et betalt medlemskab kan du bl.a. ikke sende breve, eller læse dem du har modtaget.

FRA KUN ca. 11€ pr md (under 100kr per måned) kan du få fuld Gold-Medlemskab, hvilket giver dig væsentlige fordele på siden. Du får, som nok det vigtigste, ubegrænset kommunikation til alle medlemmer. Alle annoncer forsvinder fra siden.

Derudover får du adgang til Live Chat, og du kan aktivere anonym-browsing. Det betyder, at det kun er dig, der kan se din online-status.


Mød tusindvis af kinesiske singler

Det har aldrig været nemmere, at møde en kinesisk kvinde - og få hende herhjem til Danmark. Det første jeg anbefaler dig at gøre, er at tilmelde dig en datingside, hvor der findes masser af kinesiske singler - som alle søger kærligheden i udlandet!


Tags


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tilmeld dig nyhedsbrevet - og få tilsendt profiltekstguiden!