Kinesiske kvinder & Kinesisk Dating

by | International dating

Mød kinesiske kvinder med online kinesisk dating

Kinesiske kvinder er i stigende grad begyndt at date i udlandet. Heriblandt finder de i særdeleshed også sammen med mænd fra Europa, Skandinavien og ja – Danmark.

På mange områder, kan Kina være et lukket land, at leve i. Folkerepublikken Kina befolkes i dag af ca. 1,4mia mennesker, og er verdens mest folkerige land. I Kina er ca en femtedel af hele jordens befolkning.

Der kan være flere årsager til at mange kinesiske kvinder forlader Kina til fordel for andre lande. Sociale udfordringer, økonomiske udfordringer, eller bare af ren eventyrlyst. Årsagen er mindre vigtig, men hvis du er interesseret i kinesiske kvinder, har tiden aldrig været bedre til at finde en. Læs videre, for at finde ud af hvorfor.

I

3125+ online

Hjemmesiden med FLEST kinesiske kvinder
Medlemmerne er meget interesserede i danske mænd
En af de største kinesiske datingsider i verden
Kan benytte gratis og betalt
I

5515+ online

Proppet med kvinder fra HELE verden
EKSTREMT mange Asiatiske kvinder også
En af de største internationale datingsider
Kan benytte gratis og betalt

Kinesiske kvinder er smukke, empatiske og autentiske

Udseendet på kinesiske kvinder behøver jeg ikke at afdække, det kender du vidst allerede – ellers tag et kig på billederne her, eller her.

Vi kan prøve at vende den om. Hvorfor syntes kinesiske piger, at mænd fra vesten (og danmark) er så attraktive?

Berlingske har undersøgt sagen. Nogle kinesiske damer syntes, at vestlige mænd er høje, smukke og sjove – og vilde med kinesere og asiater. Derudover besidder de et helt særligt sæt værdier, som mange andre ikke gør. Kinesiske piger bliver ofte hjemme, når de er blevet gift, for at tage sig af deres mand. De er mere traditionelle og blide.

Læs evt mere om det her

Hvor og hvordan kan jeg møde kinesiske kvinder?

Du er heldig – det har aldrig været nemmere, at møde damer fra Kina. Du vil nu muligvis komme ud for en mindre udfordring, der dog kan løses.

Kinesiske piger er oftest i… Kina, som er langt væk fra Danmark (ca 7000 km).

Heldigvis, kan du møde dem direkte fra hyggen af din egen sofa. Oven i købet i fuldstændig valgfri mundering – hvis du vil have en på. Hvordan det?

Benyt dig af en online dating side, hvor fokus er på at skabe kontakt mellem kinesiske kvinder og vestlige mænd. Der findes masser af dem, men jeg har alligevel et stærkt tip til dig, der allerede vil i gang med at møde kinesiske kvinder i dag.

Mød kinesiske damer her → ChinaLoveCupid

Her finder du flere kinesiske kvinder, end du kan nå at skrive beskeder til. Der er flere end 1 millioner medlemmer, hvoraf RIGTIG mange af dem er piger fra Kina.

Det er meget simpelt at oprette en bruger. Udfyld blot nogle få informationer som navn, brugernavn, alder, hvor du er fra og hvad du søger – så er du stort set i gang, og kan gennemse alle sidens profiler. Det kræver Premium Medlemskab at kunne læse samt sende beskeder til andre medlemmer.

Eller mød dem lige her InternationalCupid

Herinde finder du hundredtusindvis af kvinder fra HELE den asiatiske verden – og der er særdeles mange smukke kunder fra Kina og lignende. Herinde finder du den nemmeste registrering, og du er igang på ganske få minutter.

Opret en profil, og upload herefter et profibillede. På denne måde skaber du hurtigt opmærksomed til din profil, og det vil du få fra interesserede kvinder ganske hurtigt. Når du har et profibillede kan du desuden se andre medlemmers billeder i stor format – og det koster dig selvfølgelig ikke noget!

ChineLoveCupid finder en kinesisk kvinde til dig

Jeg vil mene, at ChinaLoveCupid, er en af de bedste muligheder til dig, der leder efter en kinesisk partner. Her finder du kvindelige kinesiske dating-profiler, hvor de vil have sig en vestlig mand at nyde livet mad.

Hvad koster det?

Fordelene er mange, hvis du beslutter dig for at tilkøbe et premium abonnement. Jeg vil gå så lang at sige, at der er nødvendigt med sådan et, hvis du er seriøs i din søgen efter kinesiske kvinder. Uden et betalt medlemskab kan du bl.a. ikke sende breve, eller læse dem du har modtaget.

FRA KUN ca. 11€ pr md (under 100kr per måned) kan du få fuld Gold-Medlemskab, hvilket giver dig væsentlige fordele på siden. Du får, som nok det vigtigste, ubegrænset kommunikation til alle medlemmer. Alle annoncer forsvinder fra siden.

Derudover får du adgang til Live Chat, og du kan aktivere anonym-browsing. Det betyder, at det kun er dig, der kan se din online-status.

Morten

Morten

Ejer af FindKaerlighed

Jeg har en anbefaling til dig, hvis du ønsker at møde smukke Kinesiske kvinder, og date dem. Gå ind og opret dig på ChinaLoveCupid- her møder du flere end 2.500.000 medlemmer. Hvor mange kvinder vil DU kontakte?

I

3125+ online

Hjemmesiden med FLEST kinesiske kvinder
Medlemmerne er meget interesserede i danske mænd
En af de største kinesiske datingsider i verden
Kan benytte gratis og betalt