Kælenavne til kæresten

by | Bloggen, Find Kærligheden

56+ inspirerende kælenavne til kæresten

Du kender det måske godt. I har været sammen i et stykke tid, og kælenavnene bliver måske lidt for ensformige. Når man 90% af gangene kalder sin højtelskede kæreste for “skat” så er det måske på tide at ryste posen en smule, og bruge noget nyt. Det vil højst sandsynligt også overraske din kæreste, når du pludselig kalder hende for “sukkermås” eller “bomstærke og flytte fyr” ud af det blå – tror du ikke?

Her i artiklen vil du få mere end 56 potentielle kælenavne til kærestne. Der vil være 23 kælenavne til ham, og 23 kælenavne til hende – og nogle, som kan bruges til Jer hver især.

Kælenavne til ham

 Her får du en liste med 23 potentielle kælenavne til din kæreste (ham), som du naturligvis frit kan benytte dig af. Du kan også bruge det som inspiration, og finde på dine egne – god fornøjelse, og husk altid at sige det med et smil og et glimt i øjet! 😉

Flotte fyr

Stærke mand

→ Sexede

→ Babe

→ Min elskede

→ Konge

→ Prins

→ Tyr

→ Min diamant/Juvel

→ Maskuline mand

→ Hulk

→ Brad Pitt eller George Clooney Lookalike

→ Øjesten

→ Geni (uden at lyde sarkastisk)

→ Min humoristiske fyr

→ Elskling

→ Tarzan

→ Bandit

→ Skattebasse

→ Min mand

→ Sveske

→ Stud

→ Sugar

 

Kælenavne til hende

Som lovet får du her yderlige 23 kælenavne, som du kan bruge til din kæreste (kvinde). Uanset hvor langt I er i jeres forhold, og hvordan I normalvis tiltaler hinanden, kan I benytte Jer af nogle af disse. Jeg garanterer (næsten) at det vil bringe et smil frem på læben – hvis du leverer dem med et kækt smil på læben, og med et glimt i øjet. Det er en rigtig god, og forholdsvis simpel måde, at fyre lidt liv op i jeres normale hverdag. Herunder får du de 23 kælenavne til hende.

Smukke

Velduftende skat

→ Sukkermås

→ Lækre

→ Frække

→ Prinsesse

→ Dronning

→ Øjesten

→ Smuksak

→ Julia Roberts (eller anden smuk, kvindelig skuespiller)

→ Superwoman/powerwoman

→ Min egen

→ Engel

→ Killing

→ Min omsorgsfulde kvinde

→ Elskling

→ Lykkebringer

→ Skønhedsdronning

→ Wifey

→ Min kvinde/dame/pige

→ Sveske

→ Darling

→ Drømmepige

 

Diverse kælenavne til kæresten

Det er ganske normalt for forelskede par, at kalde hinanden for diverse, kærlige øgenavne/kælenavne. Hvis du vil skrue helt op for niveauet af “cringe” – så kan du benytte dig af nogle kælenavne, som I måske helst ønsker at holde for Jer selv…og kan opfattes af andre som en anelse “for sødt” eller direkte “kvalmefremkaldende” – overdrivelsen fremmer forståelsen 😉

Her er kælenavne til kæresten, som opnår uanede mængder af sukkersødme:

Snuskebasse eller snuskemus

→ Pusser eller mit lille pus

→ Snullergøj

→ Honningmås

→ Cuddly wuddly

→ Min lille trold

→ Nullermand

→ Pjuskerøv

Der findes naturligvis en uendelig mængde af kælenavne, man kan give sin kæreste. Overrask din kæreste, ved at bruge nogle forskellige, og “arbejd” altid på at finde nogle nye. Det vil helt sikkert være det værd! 

Jeg håber, du kan bruge noget af denne information til noget, og har fået ny inspiration til, hvad du kan kalde din elskede kæreste. Hvis du har lyst til at læse mere, kan du altid finde artikler her på siden. Du kan eksempelvis læse mere om russiske kvinder, filippinske kvinder eller måske begive dig ud på et afro dating eventyr.