Utro Dating – Hav en Affære

by | Dating i Danmark

Hvad er utro dating?

Utro dating er en forholdsvis ny dating tendens, som er spiret og opblomstret over de seneste mange år.

Normalvis anses en affære for at være noget skidt – for det er jo ikke rart for sin partner, hvis man uden deres viden har en hemmelig elsker eller et hemmeligt forhold.

Den nyere tendens, som fortsat udbredes, kan man vel kalde for utro dating. Flere og flere par tillader hinanden, at have en affære eller lignende. Selvfølgelig er der masser af par, hvor kun den ene part er vidende om denne utro dating.

Hvis du føler at dit parforhold er ved at nå sin ende, og du ingen anden mulighed ser, så kan du med fordel forsøge at have en affære. Vi anbefaler altid vores læsere, at snakke med deres partner først for at se, om man kan komme til enighed om noget.

Der er selvfølgelig konsekvenser forbundet med utro dating og det at have en affære, som kan være både gode og dårlige.

Ser du ingen anden udvej, eller har du lyst til udforske dette noget mere, inden du træffer en beslutning – så velkommen til, og god læselyst!

I

931+ online

Masser af kvinder og mænd søger affære
En datingside af den frækkere slags
Meget brugervenlig hjemmeside!
Kan benytte gratis og betalt

Hvordan har man en affære?

Tidligere, og før internettets totale indtog, var utroskab forbundet med en høj risiko for at blive opdaget. Desuden var det sværere, at finde en person at have en affære med – hvordan ved man lige, om den person man har i tankerne, er interesseret i at være en del af et hemmeligt forhold?

Med internettet er der også komme masser af muligheder, for at finde dig en partner online, du kan være utro med. Det kan efterhåndens gøres så simpelt, som overhovedet muligt – og hvis du ved hvordan man åbner et inkognito vindue i din internet browser, er det næsten umuligt at blive opdaget.

Jeg anbefaler mine læsere, at benytte en online dating side. Når du bruger internettet og din computer, kan du nemlig selv sørge for at efterlade så få spor som muligt, efter dig – og lade affæren forblive i det hemmelige.

Med internettet er det blevet muligt at lave aftaler med en, man aldrig har mødt før i virkeligheden. Man mindsker derved chancen for at man bliver opdaget – gevaldigt!

Tips til ikke at blive opdaget, hvis du vil have en affære

Hvis du benytter en computer eller enhed, som andre kan bruge, skal du altid bruge Inkognito-vindue. Når du gør dette, gemmes det ikke i browserens historik, at du har været inde og besøge hjemmesiden. Desuden vil den heller ikke huske, at du indtaster dit kodeord og brugernavn, og hvis en anden person tilgår hjemmesiden, er det som ved første besøg. Nedenstående guides til inkognito virker på samme måde på din mobiltelefon.

Se herunder hvordan du opretter et inkognito/privat vindue, så din computer ikke husker, hvilke hjemmesider du har besøgt. Klik på den browser du benytter.

Chrome browser

Sådan åbner du et Inkognito Vindue i Google Chrome:

Bevæg musen op til øvre højre hjørne, lige under Krydset, hvor du kan lukke Google Chrome. Lokaliser 3 prikker, og klik på dem – vælg herefter “Nyt inkognito-vindue”

Firefox browser

Sådan åbner du et inkognito vindue med Mozilla Firefox:

Bevæg musen op til øvre højre hjørne, lige under Krydset, hvor du kan lukke Mozilla Firefox. Lokaliser 3 vandrette streger, og klik på dem – vælg herefter “Nyt Privat Vindue”

Microsoft edge browser

Sådan åbner du et Inkognito Vindue i Microsoft Edge:

Bevæg musen op til øvre højre hjørne, lige under Krydset, hvor du kan lukke Microsoft Edge. Lokaliser 3 prikker, og klik på dem – vælg herefter “Nyt InPrivate-vindue”

Benyt desuden en e-mail adresse, som kun DU bruger. Slå eventuelt e-mail notifikationer fra på din nye dating-side, så du slipper for at få tilsendt en masse mails om ny post, besøg osv.

Bedste sted at finde en affære

Der findes RIGTIG mange hjemmesider, hvor du kan finde en partner at have en affære med. Jeg vil dog ikke anbefale dig, at benytte et traditionelt dating-site. 

Det vil virke meget bedre for dig, hvis du finder en hjemmeside, hvor andre ligesindede er. Du kan jo lige så godt have en affære med en, som accepterer det faktum, at det er en affære – forestil dig oven i købet, at din nye ‘partner’ OGSÅ har en affære.

Har du mod på dette, vil jeg anbefale dig at prøve Victoria Milan. Her finder du mere end 254.000 medlemmer fra Danmark. De har desuden ganske fornuftige priser på premium medlemskab, hvis du ønsker at søge seriøst. Du kan få premium medlemskab fra kun 45kr pr uge.

Hemmeligt forhold & hemmelig elsker

Inden du går igang med dit nye eventyr, skal du gøre op med dig selv, hvor langt du har lyst til at gå. Du skal være indforstået med hvilke konsekvenser det kan have, og det ved du bedst selv. Du kender din nuværende partner, jeres situation og jeres omgangskreds bedst.

Du må huske på, at det selvfølgelig altid vil være dit eget ansvar. Vi anbefaler ikke nogen at have en hemmelig affære, da det i rigtig mange tilfælde vil afstedkomme sårede følelser og meget mere.

I

931+ online

Masser af kvinder og mænd søger affære
En datingside af den frækkere slags
Meget brugervenlig hjemmeside!
Kan benytte gratis og betalt