Senior dating

by

Den komplette guide til Senior Dating

Senior dating er helt sikkert ikke noget nyt – men det er dog nyere tendens, at senior dating kan foregå over internettet. Antallet af hjemmesider som tilbyder dating for seniorer stiger konstant og der er efterhånden rigtig mange forskellige hjemmesider som tilbyder senior dating og senior dating 50+.

Her på siden giver vi dig et fuldkomment overblik over de bedste hjemmesider (efter vores vurderinger), hvor du kan finde dig en partner, eller måske bare nogle nye venner. Hjemmesiderne hernede er udvalgt på baggrund af forskellige kriterier, antallet af medlemmer, hvor stor din chance er for at få succes med flere.

Herunder får du først et overblik over de forskellige sider som er udvalgt, og dernæst en uddybende forklaring på hvordan de er at bruge, deres fordele, gode og eventuelt dårlige sider af dem.

Der findes specifikke hjemmesider for senior dating, som eksempelvis fokuserer på senior dating 50+, 40+ og meget mere. Du får desuden også forklaringer om hvordan du nemmest registrerer dog, og et par tips til at tilpasse din profil, så den er fuldstændig klar til at give dig en masse dating-succes.

Læn dig tilbage, og gør dig klar til at komme på en dating-rejse uden lige!

De 4+ bedste senior dating sider

I

327+ online

Datingside til dig som er 50+
Mange aktive mænd og kvinder
En af de absolut største senior datingsider
Kan benytte gratis og betalt
I

509+ online

Datingside til alle aldre
En af de aller største datingsider i hele Danmark
Rigtig mange senior medlemmer registreret
Kan benytte gratis og betalt
I

419+ online

Datingside for alle, også seniorer
Datingside med rigtig mange medlemmer
Utrolig hurtig og nem registrering
Kan benytte gratis og betalt
I

931+ online

Datingside for alle, også de frække af slagsen
En af hjemmesiderne med flest aktive brugere
Der er mange medlemmer i alle aldre!
Kan benytte gratis og betalt

SeniorDating

Senior.dk – Senior dating 50

Senior.dk er blandt de mest populære senior dating-hjemmesider. Hjemmesiden kræver, at du er over 50 år, ellers kan du ikke registrere dig. Medmindre du selvfølgelig lyver om din alder.

Oprettelsesprocessen er hurtigt klaret, og du er igang med din senior-dating profil på ingen tid. Når du opretter dig, skal du blot udfylde nogle få information som dit brugernavn, kodeord og e-mail adresse. Herefter er du faktisk allerede klar.

Efterfølgende skal du selvfølgelig udfylde din profil med billeder og informationer om dig selv, ellers er det ikke så interessant, for de brugere der besøger din profil.

Senior.dk har også en sektion med en chat-funktion, hvor du kan live-chatte med andre medlemmer. Denne funktion kræver dog et betalt medlemskab. Derudover finder du også et forum, hvor indholdet er lavet af brugerne. Herinde finder du en lang række af emner, hvor brugerne debatterer forskellige ting. 

Desuden finder du også en sektion med Events, som dog i disse Corona tider ikke indeholder særlig mange events, det giver jo sig selv. Generelt set er hjemmesiden ganske nem og brugervenlig at benytte. Den er godt fyldt med informationer om hvor du finder hvad, og giver overordnet set en rigtig god oplevelse.

DatingDK

Dating.dk – den ældste datingside i Danmark

Selvom Dating.dk primært er det man kalder en mainstream datingside, så bliver den i høj grad brugt af seniorer. De har sågar en hel sektion af hjemmesiden, som er dedikeret til seniorer og senior dating 50+.

En af de helt klare fordele ved Dating.dk er det store antal af medlemmer, også i senior alderen. Det er en af de ældste datingsider i Danmark, og har eksisteret i rigtig mange år.

En smart funktioner er, at man kan validere sin profil ved brug af Nem-ID, så man effektivt viser andre medlemmer, at man er seriøs i sin søgen. Det er hurtigt klaret, og kan gøres på ganske få minutter.

Dating.dk indeholder også en sektion, som  minder om et forum, hvor man kan have forskellige debatter. Herinde finder du også en brevkasse, som inderholder ganske relevante spørgsmål – især når man er på udkig efter kærligheden.

Inde på dating.dk er det ganske nemt at redigere i sin profil også, så man kan gøre den så attraktiv som muligt, for de andre medlemmer. Standardinformationer er hurtigt udfyldt, og herefter er det også rigtig nemt at udfylde mere detaljerede informationer om sig selv.

Love Chat

Love Chat er en nyere hjemmeside, som er rigtig god at bruge til senior dating også. Du finder rigtig mange medlemmer herinde i alle aldre, men især i senior alderen også, som åbenbart er meget populært herinde. Love Chat hjemmesiden er nem at bruge, og du kan registrere din profil i løbet af få minutter, og så er du egentlig i gang med din søgning efter din næste partner. Husk at gøre noget ud af din profil, så går det meget bedre!

Love Chat har et rigtig intuitivt chat system, som du nemt kan bruge på computerne, mobilen eller tabletten. Det er nemt at finde ud af, og du kan uden problemer læse de breve der er sendt til dig, samt besvare dem.

Noget unikt ved denne hjemmeside er alle deres profiler. Langt de fleste af dem indeholder ganske meget information om brugeren bag, hvad de søger, hvor de er fra, hvad de kan tilbyde og meget mere. Derudover finder du også nogle flotte billeder, og nogle har endda videoer, som du kan kigge på. 

VictoriaMilan

Victoria Milan – den lidt mere frække senior dating

Selvom man er senior af alder, behøver det hele ikke at være kedeligt, vel?

Selvom Victoria Milan af nogle er kendt som en “utro datingside”, behøver det skam ikke at være tilfældet. Selvfølgelig er der nogen som benytter den til dette, men dem kan man jo bare undgå.

Tilgengæld bryster hjemmesiden sig af at have enormt mange medlemmer, som er fordelt i hele landet, og i alle aldre – også masser af seniorer, som helt sikkert er friske og med på at more sig, på den ene eller anden møde.

Hjemmesiden er ganske brugervenlig, og har en søgefunktion, som er rigtig nem at bruge og effektivt filtrerer i de mange medlemmer. Det er også yderst nemt at udfylde sin profil med alle de informationer, man har lyst til. Både praktiske, personlige oplysninger og selvfølgelig dine fysiske karaktertræk.

Det er ganske nemt at registrere sig som medlem herinde, og det koster ikke noget. Kun hvis du vil gøre brug af alle funktionerne koster det penge i form af et månedligt medlemskab – men det kan du læse meget mere om inde på deres hjemmeside.

Senior Dating 70+

Uanset hvad alderen i dit pas/kørekort siger, bliver man aldrig for gammel til online dating. Senior Dating 70 kan uden problemer lykkes, og der findes masser af datinghjemmesider, som du kan benytte dig af. Du kan benytte dig af Senior Dating uanset om du er 60, 70, 80, 90 eller 100år. Det eneste det handler om er, at du finder dig en god hjemmeside, som du kan lide at bruge, og som har nogle interessante medlemmer, som du vil lære at kende, og eventuelt mødes med, for kunne indlede en form for forhold.

Du kan med fordel vurdere, hvad det vigtigste er for dig, som en senior dating hjemmeside skal kunne tilbyde. Her er et par tips:

→ Nem brugeroprettelse samt navigation efterfølgende. En Senior Dating hjemmeside bør være meget ligetil at bruge, uden at indeholde alle mulige avancerede (og unødvendige) funktioner. Det skal være nemt at finde profiler, besøge dem og læse mere om dem, og eventuelt tage kontakt til dem, hvis man får lyst. Derefter skal det være nemt at finde samt læse deres svar, og efterfølgende besvare dem igen.

→ Der skal være masser af andre senior medlemmer. Hvis du søger senior dating med jævnaldrende, bør du naturligvis vælge en hjemmeside, hvor du finder masser af ligesindede senior dating medlemmer, der søger det samme som dig. Det gør du heldigvis, hvis du vælger en af de sider, som præsenteres her på siden.

→ Den skal være sikker at bruge. Når man benytter en online dating side, så giver man i bund og grund virksomheden bag, nogle af sine personlige oplysninger. Man skriver sit navn, alder, e-mail adresse en omtrentlig bopæl og meget mere. Man skal kunne sikker på, at disse oplysninger opbevares efter de bedste kundskaber, og ikke havne steder, hvor de ikke hører til.

→ Der skal være kundeservice hjælp. Man kan risikere at støde ind i problemer med sin profil eller hjemmesiden, som man skal have hjælp til at løse. Hvis hjemmesiden ikke har en kundeservice at henvende sig til, er man jo lidt på egen hånd, og kan sejle videre i sin egen sø. Derfor bør man vælge en senior dating side med en kundeservice afdeling. 

Gratis dating for seniorer

Det lyder godt, ikke? At kunne date gratis online som senior. På langt de fleste senior dating sider kan du helt gratis oprette en profil, gøre den personlig, begynde at gennemse siden og de andre profiler, se på billeder, videoer – alt sammen uden at betale for noget som helst. Det er en rigtig god måde, hvorpå man kan se hjemmesiden an, og om den eventuelt er noget for dig. Hvis du vil have den fulde oplevelse, skal du dog have dig et betalt medlemskab; et såkald premium medlemskab/plus medlemskab. Navnet afhænger af hvor du har registreret dig.

Der er dog nogle ting du bør huske på, hvis du finder og benytter dig af en komplet gratis senior dating side. Du vil nemlig ikke have samme oplevelse, som hos en side, der drives af et firma, og hvor der er indtjening til hjemmesiden, som sikrer en god og sikker brugeroplevelse. Se blandt andet disse punkter:

→ Lavere niveau af kundeservice. En ordentlig kundeservice kræver en eller flere medarbejdere – og disse medarbejdere skal naturligvis have løn, for at hjælpe brugerne med deres problemer. Hvis en gratis senior dating hjemmeside ikke tjener penge, eller tjener meget få penge, hvordan skal der så være råd til ordentlig kundeservice, der kan hjælpe dig, i tilfælde af problemer?

→ Du vil få flere henvendelser fra scammers, og profiler med uhensigtsmæssige intentioner. En datinghjemmeside, med lav eller ingen indtjening, vil ikke have ressourcer nok, til at kunne revidere, gennemgå og kontrollere de profiler, der måtte oprette sig på hjemmesiden. Hvis en snyder/scammer kan oprette en profil på få minutter, og udgive sig for at være nogle de ikke er, for herefter at sende breve til alle mulige medlemmer, vil de absolut gøre det. De har intet at tabe, og hjemmesiden vil ingen chance have, for at stoppe dem, eftersom de kan oprette sig i løbet af få minutter.

→ Betydeligt dårligere helhedsoplevelse. Det kræver en hel del ressourcer, at vedligeholde en stor datingside. Både i forbindelse med teknisk vedligehold som servere, men også medarbejdere, der skal holde styr på alle medlemmerne, besvare mails, holde regnskab og lignende. Det tager lang tid, og mange kræfter, at opbygge en flot hjemmeside, som er brugervenlig, og som nemt kan benyttes af alle medlemmer. Dette er ekstremt svært at opnå, hvis man kun arbejde som en person på en gratis senior dating side, som skal holde styr på alt.

Få succes med senior dating

Hvis det er første gang du skal begive dig ud i senior dating på internettet, kan det måske virke en smule overvældende. Der er hundredevis af forskellige hjemmeside, som man kan benytte sig af – og de har alle sammen forskellige funktioner, designs og meget mere. Hvis du vælger en af ovenstående hjemmeside, er du allerede et godt stykke på vej. Her hos FindKaerlighed har vi nemlig fingeren på pulsen, når det kommer til online dating sider – også dem der tilbyder dating til seniorer.

Når du har valgt din foretrukne datingside, og oprettet en profil, skal det rigtige arbejde igang. Du skal rent faktisk i gang med selve datingen, og du skal møde nye, spændende mennesker, som også har registreret sig på hjemmesiden. I denne sektion af artiklen, får du derfor nogle tips til, hvordan du bedst muligt kommer igang med senior dating – og hvordan du kan øge chancen for succes, ved at gøre nogle små ting!

Din profil er det vigtigste ved Senior Dating

Når du kommer igang med senior dating på internettet, skal du have en profil som er velpoleret og detaljeret. Det skal være interessant for dine bejlere at læse om dig på din profil, kigge på dine billeder og generelt bare lære om dig.

Du kan jo bare forestille dig: Hvis du gik ind på en dating-profil som var helt tom, ville du så overhovedet overveje, at sende et brev til personen? Eller ville du forlade profilen igen, og se om der var en, som så lidt mere spændende ud? 

Jeg ved godt hvad jeg ville gøre – for jeg ville finde mig en anden profil.

Din profiltekst skal forklare om dig som person. Forklar om dine interesser, hobbier, hva’ bruger du din fritid på, din yndlingsfilm eller dit yndlings TV-program. Det skal være noget med noget substans, så de brugere der besøger din profil, kan lære dig en smule og kende – for så kan de nemlig vurdere lynhurtigt, om du ville være noget for dem.

Billeder siger mere end 1000ord – også på senior datingsider

Udtrykket er ikke ligefrem et nyt et af slagsen, men der er også noget om snakken. Det allerførste alle ser når de går ind på hvilken som helst hjemmeside, er profilbilleder af forskellige medlemmer. Det er også det første man ser, når man går ind på en (også din) profil. Det er derfor vigtigt at du har et vellignende billede (og ikk et billede fra 5 år siden, hvor du så meget bedre ud!).

Et vellignende billede er godt af flere årsager – primært fordi der ingen grund er til andet. Hvis du virkelig vil have et reelt forhold ud af dit medlemskab, så skal du jo ikke “lyve” fra start ved at vise et billede af dig selv, som ikke ligner dig så meget efterhånden.

Du kan selvfølgelig have flere billeder på din profil og derved inkludere ældre billeder, men et god tip er, at dit profilbillede skal være nyere og vellignende.

Få også gerne nogle billeder, der viser dig værende i gang med en aktivitet – eller billeder fra ferier. Det er altid godt at få billeder med forskellige motiver med, så du kan ses i forskellige situationer.

Husk for guds skyld: benyt ikke et profilbillede af dit ansigt, taget i frø-perspektiv. Det er den bedste måde at få en meget stor dobbelthage på billedet, og de andre brugere kan se lige op i din næse.

Optimer din Senior Dating succes med et betalt medlemskab

Ja, det lyder ikke særlig tiltalende, at skulle erhverve sig et betalt medlemskab. Du vil dog helt sikkert finde ud af, at det vil være alle pengene værd. hvis du er seriøs i din gøren i forbindelse med senior dating, vil et premium/betalt medlemskab være uundværligt, når man først har prøvet det.

Med et betalt medlemskab får man mange fordele. Fordelene afhænger lidt af, hvilken side du har valgt at benytte til din senior dating. Ofte er der tale om fordele som: øget synlighed i søgeresultaterne med ekstra profil plads, et mærkat til din profil, flere filtreringsmuligheder i søgeresultaterne, mere plads i din profil til at beskrive dig selv, og meget mere.

Den ALLER største fordel er dog, at du kan sende lige så mange breve/beskeder, som du overhovedet kan. Dine modtagere kan også læse dem; og de kan endda besvare dem, eftersom DU har et betalt medlemskab. Hvis du ikke har et betalt medlemskab, så skal din modtager have et, før de kan besvare brevet. Denne fordel er absolut den vigtigste, og kan meget vel vise sig at være det hele værd. Forestil dig, at du kan sende så mange breve du overhovedet kan, til de andre senior dating medlemmer? Der er vel ikke nogen større faktor for din succes, end denne!

Morten

Morten

Ejer af FindKaerlighed

Jeg har en anbefaling til dig, hvis du ønsker at påbegynde senior dating, og komme godt igang. Gå ind og opret dig på SeniorDating - her møder du mange tusinder af medlemmer. Er du klar til at finde din næste kærlighed?

I

101+ online

Datingside til dig som er 50+
Mange aktive mænd og kvinder
En af de absolut største senior datingsider
Kan benytte gratis og betalt