Senior dating

by

Den komplette guide til Senior Dating

Senior dating er helt sikkert ikke noget nyt – men det er dog nyere tendens, at senior dating kan foregå over internettet. Antallet af hjemmesider som tilbyder dating for seniorer stiger konstant og der er efterhånden rigtig mange forskellige hjemmesider som tilbyder senior dating og senior dating 50+.

Her på siden giver vi dig et fuldkomment overblik over de bedste hjemmesider (efter vores vurderinger), hvor du kan finde dig en partner, eller måske bare nogle nye venner. Hjemmesiderne hernede er udvalgt på baggrund af forskellige kriterier, antallet af medlemmer, hvor stor din chance er for at få succes med flere.

Herunder får du først et overblik over de forskellige sider som er udvalgt, og dernæst en uddybende forklaring på hvordan de er at bruge, deres fordele, gode og eventuelt dårlige sider af dem.

Der findes specifikke hjemmesider for senior dating, som eksempelvis fokuserer på senior dating 50+, 40+ og meget mere. Du får desuden også forklaringer om hvordan du nemmest registrerer dog, og et par tips til at tilpasse din profil, så den er fuldstændig klar til at give dig en masse dating-succes.

Læn dig tilbage, og gør dig klar til at komme på en dating-rejse uden lige!

I

101+ online

Datingside til dig som er 50+
Mange aktive mænd og kvinder
En af de absolut største senior datingsider
Kan benytte gratis og betalt
I

509+ online

Datingside til alle aldre
En af de aller største datingsider i hele Danmark
Rigtig mange senior medlemmer registreret
Kan benytte gratis og betalt
I

931+ online

Datingside for alle, også de frække af slagsen
En af hjemmesiderne med flest aktive brugere
Der er mange medlemmer i alle aldre!
Kan benytte gratis og betalt

SeniorDating

Senior.dk – Senior dating 50

Senior.dk er blandt de mest populære senior dating-hjemmesider. Hjemmesiden kræver, at du er over 50 år, ellers kan du ikke registrere dig. Medmindre du selvfølgelig lyver om din alder.

Oprettelsesprocessen er hurtigt klaret, og du er igang med din senior-dating profil på ingen tid. Når du opretter dig, skal du blot udfylde nogle få information som dit brugernavn, kodeord og e-mail adresse. Herefter er du faktisk allerede klar.

Efterfølgende skal du selvfølgelig udfylde din profil med billeder og informationer om dig selv, ellers er det ikke så interessant, for de brugere der besøger din profil.

Senior.dk har også en sektion med en chat-funktion, hvor du kan live-chatte med andre medlemmer. Denne funktion kræver dog et betalt medlemskab. Derudover finder du også et forum, hvor indholdet er lavet af brugerne. Herinde finder du en lang række af emner, hvor brugerne debatterer forskellige ting. 

Desuden finder du også en sektion med Events, som dog i disse Corona tider ikke indeholder særlig mange events, det giver jo sig selv. Generelt set er hjemmesiden ganske nem og brugervenlig at benytte. Den er godt fyldt med informationer om hvor du finder hvad, og giver overordnet set en rigtig god oplevelse.

DatingDK

Dating.dk – den ældste datingside i Danmark

Selvom Dating.dk primært er det man kalder en mainstream datingside, så bliver den i høj grad brugt af seniorer. De har sågar en hel sektion af hjemmesiden, som er dedikeret til seniorer og senior dating 50+.

En af de helt klare fordele ved Dating.dk er det store antal af medlemmer, også i senior alderen. Det er en af de ældste datingsider i Danmark, og har eksisteret i rigtig mange år.

En smart funktioner er, at man kan validere sin profil ved brug af Nem-ID, så man effektivt viser andre medlemmer, at man er seriøs i sin søgen. Det er hurtigt klaret, og kan gøres på ganske få minutter.

Dating.dk indeholder også en sektion, som  minder om et forum, hvor man kan have forskellige debatter. Herinde finder du også en brevkasse, som inderholder ganske relevante spørgsmål – især når man er på udkig efter kærligheden.

Inde på dating.dk er det ganske nemt at redigere i sin profil også, så man kan gøre den så attraktiv som muligt, for de andre medlemmer. Standardinformationer er hurtigt udfyldt, og herefter er det også rigtig nemt at udfylde mere detaljerede informationer om sig selv.

VictoriaMilan

Victoria Milan – den lidt mere frække senior dating

Selvom man er senior af alder, behøver det hele ikke at være kedeligt, vel?

Selvom Victoria Milan af nogle er kendt som en “utro datingside”, behøver det skam ikke at være tilfældet. Selvfølgelig er der nogen som benytter den til dette, men dem kan man jo bare undgå.

Tilgengæld bryster hjemmesiden sig af at have enormt mange medlemmer, som er fordelt i hele landet, og i alle aldre – også masser af seniorer, som helt sikkert er friske og med på at more sig, på den ene eller anden møde.

Hjemmesiden er ganske brugervenlig, og har en søgefunktion, som er rigtig nem at bruge og effektivt filtrerer i de mange medlemmer. Det er også yderst nemt at udfylde sin profil med alle de informationer, man har lyst til. Både praktiske, personlige oplysninger og selvfølgelig dine fysiske karaktertræk.

Det er ganske nemt at registrere sig som medlem herinde, og det koster ikke noget. Kun hvis du vil gøre brug af alle funktionerne koster det penge i form af et månedligt medlemskab – men det kan du læse meget mere om inde på deres hjemmeside.

Gay Senior Dating – bøsse senior dating

Hvis du søger en partner af samme køn, så kan du selvfølgelig også sagtens bruge en eller flere af ovenstående hjemmesider. Det er ikke deciderede gay senior dating hjemmesider, men du finder helt sikkert en masse andre, der søger det samme som dig. 

Du kan endda søge efter andre homoseksuelle på siderne, hvis du indtaster hvad du er interesseret i ved oprettelse – altså mand/mand eller kvinde/kvinde – så filtrerer den også søgeresultaterne ordenligt.

Din profil er det vigtigste ved Senior Dating

Når du kommer igang med senior dating på internettet, skal du have en profil som er velpoleret og detaljeret. Det skal være interessant for dine bejlere at læse om dig på din profil, kigge på dine billeder og generelt bare lære om dig.

Du kan jo bare forestille dig: Hvis du gik ind på en dating-profil som var helt tom, ville du så overhovedet overveje, at sende et brev til personen? Eller ville du forlade profilen igen, og se om der var en, som så lidt mere spændende ud? 

Jeg ved godt hvad jeg ville gøre – for jeg ville finde mig en anden profil.

Din profiltekst skal forklare om dig som person. Forklar om dine interesser, hobbier, hva’ bruger du din fritid på, din yndlingsfilm eller dit yndlings TV-program. Det skal være noget med noget substans, så de brugere der besøger din profil, kan lære dig en smule og kende – for så kan de nemlig vurdere lynhurtigt, om du ville være noget for dem.

Billeder siger mere end 1000ord – også på senior datingsider

Udtrykket er ikke ligefrem et nyt et af slagsen, men der er også noget om snakken. Det allerførste alle ser når de går ind på hvilken som helst hjemmeside, er profilbilleder af forskellige medlemmer. Det er også det første man ser, når man går ind på en (også din) profil. Det er derfor vigtigt at du har et vellignende billede (og ikk et billede fra 5 år siden, hvor du så meget bedre ud!).

Et vellignende billede er godt af flere årsager – primært fordi der ingen grund er til andet. Hvis du virkelig vil have et reelt forhold ud af dit medlemskab, så skal du jo ikke “lyve” fra start ved at vise et billede af dig selv, som ikke ligner dig så meget efterhånden.

Du kan selvfølgelig have flere billeder på din profil og derved inkludere ældre billeder, men et god tip er, at dit profilbillede skal være nyere og vellignende.

Få også gerne nogle billeder, der viser dig værende i gang med en aktivitet – eller billeder fra ferier. Det er altid godt at få billeder med forskellige motiver med, så du kan ses i forskellige situationer.

Husk for guds skyld: benyt ikke et profilbillede af dit ansigt, taget i frø-perspektiv. Det er den bedste måde at få en meget stor dobbelthage på billedet, og de andre brugere kan se lige op i din næse.

I

101+ online

Datingside til dig som er 50+
Mange aktive mænd og kvinder
En af de absolut største senior datingsider
Kan benytte gratis og betalt