BrazilCupid → Komplet anmeldelse af Brasiliansk Datingside

by | Anmeldelser

BrazilCupid er en fantastisk verden af Latino kvinder og især Brasilianske kvinder – hvilket giver sig selv. Hjemmesiden fokuserer primært på at skabe kontakt mellem Brasilianske kvinder/mænd, og mænd/kvinder fra andre lande rundt om i verden.

Her på siden får du al den information du skal bruge om Brazil Cupid – og når du er færdig med artiklen, har du ekspert viden om hjemmesiden, og i brugen af den. God fornøjelse!

 

Introduktion til BrazilCupid

Som nævnt er BrazilCupid en hjemmeside, der har stor succes med at skabe kontakt mellem Brasilianske kvinder og udenlandske mænd. Hjemmesiden er i hastig udvikling, og du finder i dag flere end 1.500.000 medlemmer – hvoraf rigtig mange selvfølgelig er Brasilianske kvinder. På ethvert tidspunkt finder du flere en 600+ medlemmer online, som alle søger efter kærligheden.

BrazilCupid ejes og drives af firmaet ved navn Cupid Media, som har drevet datingsider helt tilbage fra start 2000’erne. De har derfor MEGET stor erfaring med at drive, udvikle og vedligeholde internationale datingsider. De ved lige præcis hva’ der skal til, for at folk på tværs af landegrænser kan skabe kontakt med hinanden. CupidMedia driver faktisk flere end 32 forskellige internationale datingsider – og du kan være helt helt sikker på en god oplevelse, hvis du  følger de almindelige sikkerhedsråd.

I

4991+ online

Proppet med smukke Brasilianske kvinder
Mange lækre latina kvinder fra hele verden
Meget brugervenlig hjemmeside!
Kan benytte gratis og betalt

Medlemsoprettelse hos BrazilCupid

Hos BrazilCupid bliver det simpelthen ikke nemmere at registrere dig som bruger, og det tage ganske få minutter.

Som du kan se på billedet, udfylder du blot nogle få informationer, og så er du faktisk igang. Du bør dog udfylde din profil grundigt, hvis du vil have den fulde oplevelse, og komme godt igang med din dating på BrazilCupid. En tom profil hjælper ingen.

Hvis du også uploader dit eget profilbillede, vil din oplevelse blive meget bedre. Så kan du nemlig billeder fra andre profiler i STOR format.

Kvaliteten af profilerne

Kvaliteten af profilerne svinger en hel del, men der er et overraskende stort antal medlemmer, som har udfyldt den grundigt. Du finder naturligvis en masse tomme profiler uden billede som hos ALLE datingsider, men du finder langt flere profiler, som er ganske seriøse. 

Her får du nogle eksempler på noget af al den information, du kan finde på de seriøse profiler:

N
Grundoplysninger (køn, alder, hvor man bor, om man har lyst til at flytte til et andet land)
N
Udseende (hårfarve, øjenfarve, hudfarve, vægt, højde, kropstype osv)
N
Livsstill (Om du ryger/drikker, bor med andre, har børn, har kæledyr, dit arbejde osv).
N
Baggrund/kulturelle værdier (nationalitet, religion, sprogkundskaber osv).
N
Hobbyer og interesser
N
Din yndlings- mad, musik, bøger, film, rejser osv

Når du først kommer ind på en profil, vil du se information om personen lige ved siden af deres billeder. Her vil du se mere om hva’ personen er på udkig efter, alder, hvor personen bor og lignende. Hvis du så ruller længere ned, vil du kunne se alle de informationer, som er listet foroven.

De fleste vil også have udfyldt noget i deres profiltekster – og det er her, man kan læse om alt det, der ikke står i de inddelte bokse.

En af de nyere funktioner er, at du kan vise et “Verificeret” badge på din profil. Det får du ved at sende de påkrævede informationer til medarbejderne hos BrazilCupid, hvorefter de vil verificere din profil – så ved alle de andre, at du er ÆGTE og seriøs i din søgen.

Det er altid en god idé at se, om dem du skriver med, har verificereret deres profil – det er i hvert fald én måde at sikre sig, at man ikke blive ført bag lyset.

Kommunikation med medlemmer

Kommunikationen er også enormt nem og effektiv inde hos BrazilCupid. 

For at kommunikere med andre medlemmer skal enten du eller den anden part have enten et Gold-, Platin- eller Diamant medlemskab. Stort set alle (i hvert fald de seriøse) kræver det et betalt medlemskab for at kunne sende beskeder eller læse beskeder, og her er BrazilCupid ikke nogen undtagelse.

Når du først har erhvervet dig et medlemskab, bliver kommunikationen MEGET nem. Det bliver derudover her, hvor hele din opmærksomhed rettes: på at skrive til alle de lækre Brasilianske kvindre. Du kan nemlig sende så MANGE beskeder, som du OVERHOVEDET kan – til alle de medlemmer du kan finde.

Du kan også hente deres smartphone app (til Android), så du kan sende beskeder effektivt og nemt, når du ikke er ved computeren. Appen virker virkelig godt til at sende beskeder – og jeg tror, at det var en af hovedformålene ved den. Hvis du har en iPhone er du desværre nødt til at logge ind via en internet browser.

Guld Medlemskab

Platin Medlemskab

Platin Medlemskab

Hva’ får man med i et medlemskab?

Hvis du er seriøs i din søgen efter en smuk (brasiliansk?) kvinde, så er et medlemskab helt sikkert pengene værd. Hvis du kun benytter hjemmesiden med dit Standard-medlemskab vil dine muligheder være yderst begrænsede, og du kan kun kommunikere med kvinder, som allerede har et af ovenstående medlemskaber.

Så hvilke andre muligheder får man egentlig med, når man erhverver sig et Gold-, Platin eller Diamant-medlemskab hos BrazilCupid? Det kan du se lige herunder.

Som du kan se, så stiger antallet af fordele, i takt med du får et mere eksklusivt medlemskab. Med et standard medlemskab kan man ikke meget, med et Guld medlemskab kan man en hel del. Med et Platin medlemskab kan man endnu mere, og med et Diamant medlemskab kan du ALT!

Fordele og ulemper ved BrazilCupid?

Alle hjemmesider har fordele og ulemper, og det gælder selvfølgelig også BrazilCupid. Herunder kan du se en liste med fordele, og en liste med ulemper.

Fordele

N
Masser af Brasilianske og latina kvinder
N
Mange seriøse profiler
N
Gratis oprettelse
N
Effektiv sortering af medlemmer
N
Brugervenlig hjemmeside + mobil app
N
Mange billeder af lækre kvinder
N
Profiler kan udfyldes grundigt
N
Bekæmpelse af falske profiler

Ulemper

Skal have medlemskab for at læse post
Begrænsede muligheder med gratis profil
For det meste kun kvinder fra Latin-amerika og Brasilien

Redaktørens konklusion på BrazilCupid

Jeg har efterhånden prøvet en hel del forskellige datingsider, og det gælder især dem, med fokus på udlandet. Lad mig sige det sådan: Hvis du er fuldt ud besluttet på at møde en kvinde fra Brasilien, så er BrazilCupid STEDET for dig. Med så mange kvinder som allerede er registreret, og så mange der kommer til hver uge, så har du en stor chance for at få din drøm opfyldt.

Hvis du derimod også kunne have interesse i kvinder fra andre lande (eksempelvis i Europa eller fra Asien), så bør du tage et kig på InternationalCupid i stedet. Her vil du finde masser af kvinder fra hele verden.

Selvom BrazilCupid er en relativt “lille” datingside (sammenlignet med nogle af de store), så er aktiviteten herinde ganske overraskende. Du finder altid hundredevis af profiler online, som alle søger efter en partner eller kærlighed – og det er i alle aldre og udseender.

Morten

Morten

Ejer af FindKaerlighed

Jeg har en anbefaling til dig, hvis du ønsker at møde smukke Brasilianske kvinder, og date dem. Gå ind og opret dig på BrazilCupid - her møder du flere end 4.500.000 medlemmer. Hvor mange kvinder vil DU kontakte?

I

4991+ online

Proppet med smukke Brasilianske kvinder
Mange lækre latina kvinder fra hele verden
Meget brugervenlig hjemmeside!
Kan benytte gratis og betalt