Asiatiske Kvinder – Hvordan er de?

I denne artikel vil jeg fortælle dig om de fantasiske asiatiske kvinder. Vær opmærksom på, at der i Asien findes mange lange, men vi holder fokus på Thailand samt Filippinerne.

Du kan bl.a. læse om hvem de er, hvordan de er, deres kultur, hvor du kan møde asiatiske kvinder i Danmark og meget mere.

God læselyst!

Asiatiske kvinder – hvem er de?

Når man hører om asiatiske kvinder, sætter det tankerne igang. Asien er ufatteligt stort, og rummer halvdelen af jordens befolkning (4,4mia beboere i hele Asien). Næsten 2/3 af mennesker bor desuden kun i to lande: kina samt indien.Man kan derfor roligt sige, at frasen asiatiske kvinder er et bredt rammende term. Måske er frasen endda for bred – for mener du kvinder i de forenede arabiske emirater, eller mener du thailandske kvinder?

Der er 51 lande/stater i Asien.  (fra Wiki)

 

Her hos Findkaerlighed.dk tager vi udgangspunkt i de kvinder, der kommer fra Filippinerne og Thailand. Det er nemlig her, der er den største interesse. Kvinderne fra disse lande er i øvrigt også meget interesseret i Danmark. Se hvor mange kvinder fra Thailand eller Filippinerne, der giftes med danske mænd.

Hvordan er asiatiske kvinder?

smuk asiatisk kvinde

Er hun ikke smuk? Klik og mød en smuk asiatisk kvinde

Overordnet set, er asiatiske kvinder omsorgsfulde, glad for pjat og sjov, søde og ikke mindst familiemennesker. De værdsætter deres familie højt, og vil gerne have sig en mand der hjælper til. Ikke blot det huslige – men en mand, der tager sig af dem, hjælper til i dagligdagen og en mand, der yder en følelsesmæssig støtte.

Derudover besidder mange asiatiske kvinder en sund portion fornuft, de er høflige og så er de helt nede på jorden. De er ikke højtrøstende eller højtråbende (måske når de bliver gale?).

Chancen for at få din asiatiske kvinde med i kanen på første date er en smule usandsynligt.

3 attraktive fordele ved at date asiatiske kvinder

  • Du har nok hørt om det før. Sex udebliver oftere, jo længere du kommer ind i et forhold eller ægteskab – i hvert fald her i vesten. Sexlivet forsvinder, eller “kragen” derhjemme gider kun dyrke det en gang om måneden. Denne udfordring får du højst sandsynligt ikke hos en asiatisk kvinde. De thailandske kvinder ved godt, at der er en masse andre kvinder derude, der hellere end gerne ville nappe dig.

 

  • Frihed. Asiatiske piger vil ikke prøve at ændre på hvem du er, hvad du laver, eller hvad du står for. Hvis du har lyst til at invitere kammeraterne over og se en fodboldkamp, er det helt fint. Måske hun oven i købet vil lave noget lækkert til Jer – eller hvis I holder pokeraften. Blot du spørger og tager hensyn, så vil det være i orden.

 

  • De er yderst feminine. Både i påklædning, men sandelig også i forbindelse med husarbejde. Asiatiske kvinder tager opvasken, vasketøjet, madlavning og så fremdeles. Alt dette gør de også, mens de har pænt tøj på og er “stadset” feminint op. Hygiejnen er også i top. (Psst, husk at rose hende, og fortæl hende hvor smuk hun er!)

Selvom du måske nu flyver på den lyserøde sky oppe i sindet, er det værd at huske, at ingen kvinder er ens. Alle har selvfølgelig forskellige præferencer og ønsker.

3 ulemper ved at date asiatiske kvinder

  • Hendes familie. Du finder ikke sammen med en asiatisk kvinde, uden er der følger en masse familie med. Om det er forældre, søskende eller hvad det er – du kan være helt sikker på, at hendes families udfordringer også bliver dine. Det er måske både godt og skidt?

 

  • Du kan risikere, at hun har flere kærester. (Især hvis du bor i Danmark, og hun bor i Asien). Der findes rigtig mange tøser i Asien, som indleder forhold udelukkende for at kunne finansiere deres liv samt udskejelser. Hvis din thai date allerede på første date indikerer at hun gerne vil bruge dine penge, bør dine alarmklokker ringe. Vær forsigtig, disse piger er yderst erfarne i at “rippe” mænd fra vesten og resten af verden. Hvis det hurtigt bliver meget dyrt at date hende, kan du regne med, at det bestemt ikke vil blive billigere.

 

  • Asiatiske kvinder kan besidde meget jalousi. Ikke sådan en almindelig mængde jalousi (jo, for nogle selvfølgelig),  men jalousi i en vild grad. Hvem husker ikke tidligere på året, at en thailandsk mand fik skåret sin penis af, af sin kone? (Dette er faktisk ikke så unormalt i Thailand). Du risikerer på et tidspunkt, at din asiatiske kvinde kan bryde ud i vilde anklagelser om utroskab og bål og brænd. Det er en god idé at være ærlig, om hvad du laver og hvor du går hen. Undgå forvirring – behold dit mandlige reproduktionslegeme.

Læs også: Find en Thai kone online eller sådan finder du en filippinsk kone

Asiatiske kvinder i Danmark – hvordan møder jeg dem?

Er du blevet interesseret i at møde en asiatisk kvinde i Danmark?

Det kan være en udfordring, i og med at Asien er så langt væk fra Danmark. Heldigvis, er der rigtig mange asiatiske kvinder, der gerne vil mødes med danske mænd – de vil gerne indlede et seriøst forhold også. Ikke noget med at plukke dig for penge, eller udnytte din gæstfrihed.

Vi anbefaler (som altid) at du benytter dig af en online dating side, når du vil møde asiatiske kvinder i Danmark, eller andre steder i verden. Ikke hvilken som helst side dog – en anerkendt en af slagsen, med masser af kvindelige profiler fra Asien, og med tusindvis af ny-kommere ugentligt. Vi anbefaler dig at klikke på banneret herunder, hvor der er registreret tusindvis og atter tusindvis af profiler med asiatiske kvinder. Tjek det selv ud.

AsianDating siger selv, at de har over 2 mio medlemmer hvilket må siges, at være rigeligt. Hvor hurtigt kan du finde din asiatiske kvinde, og få hende med til Danmark? 😉