august 6

8 Opsigtsvækkende grunde til at date Thai Kvinder

0  comments

8 Opsigtsvækkende grunde til at du skal date Thai Kvinder

Thai kvinder er smukke, de er skønne - og så kan de rigtig godt lide mænd fra Danmark. Siden du læser denne artikel, må du næsten enten have en thai kæreste allerede, eller også er du interesseret i at finde en. Her har jeg nogle gode nyheder; du er langt fra den eneste, der er interesseret i Thai kvinder. Hvert år besøger tusindvis af (mandlige) turister Thailand, i håbet om at finde en sød dame, de kan dele resten af livet med - altså kærlighed!

Man kunne skrive en hel roman om hvorfor, det er en god idé at date og forelske sig i en Thai kvinde. Jeg har kogt en masse research ned, og bringer dig her 8 årsager til at DU skal date en Thai Kvinde.

God fornøjelse.1

Frihed. Vær forberedt på at nyde en frihed, få kan forestille sig. Du vil ikke opleve en thai dame, der prøver at styre dit liv, eller kontrollere dine beslutninger. Vil du ud med nogle af kammeraterne, spille noget poker eller se kampen i fjernsynet?

Det er ikke noget problem. En Thai dame vil formodentlig ikke have noget imod dette - I lever jo sammen, men alligevel har I 2 forskellige liv. Det vil du finde fuld forståelse for. (Psst, bare det ikke er hver dag)


2

Forsoning. Det er stort set ligemeget, hvor stort et skænderi, I har været igennem. Det virker næsten som om, det er glemt et par timer efter, hos mange thai kvinder. Det er en fantastisk kultur i Thailand, hvor man ikke bærer nag for flere dage, eller uger af gangen, over nogle småting.

Husk at gengælde denne fantastiske evne til din kommende thai pige. Det vil I begge sætte pris på - der er intet værre, end at forblive uvenner.

Smuk thailandsk kvinde. Måske kan du møde en som hende?

Smuk thailandsk kvinde. Klik på billeget og måske kan du møde en som hende?


3

Tilgængelighed. Hvis du ikke allerede har en thai kæreste, er dette punkt af stor betydning. Der mangler ikke ligefrem single thai kvinder, der søger kærligheden i mænd fra udlandet.

Om det er fordi thai mænd ikke tiltaler kvinderne eller omvendt, eller fordi mange er transseksuelle og homoseksuelle, ved jeg ikke. Faktum er, at der er rigeligt med thai kvinder - både på online dating hjemmesider, men også, hvis du tager turen til Thailand.

3


4

Åbenhed. Thai kvinder er generelt set et meget åbent-sindet folkefærd. Hvis du går op til en i virkeligheden, smiler og ser oprigtig glad ud, mens du fortæller hende hun er smuk, vil hun smile tilbage til dig. Måske blive en smule forlegen, men det gør ikke noget. Det kan endda også være, hun allerede er optaget af en anden partner - og så vil hun højst sandsynligt afvise dig på en meget venlig måde. Du får sjældent et uhøfligt svar tilbage!

4


5

Familie kommer først. Du kommer ikke blot til at høre om hendes udfordringer og problemer, men også dem hendes familie gennemgår. Det betyder også, at Jeres forhold lige kommer i anden række, hvis der opstår noget kritist hos familien, som skal løses.

Vær også forberedt på, at Jeres forholdsmæssige udfordringer, sagtens kan blive vendt med den øvrige familie. Jeg syntes dog selv det er enormt positivt, og du vil på denne måde få langt mere input til konkrete situationer.


6

Feminin & smuk. Langt de fleste kvinder, kan lide at føle sig feminine og smukke. Thai damer er absolut ingen undtagelse. Mange finder sig nemlig bedst tilpas i den feminine rolle, hvor de tager sig tid at pynte sig selv, holde sig selv ved lige, og benytte tid på dig.

Thai kvinder klæder sig feminint og smukt, og de har rigtig god hygiejne. Derudover befinder mange sig også rigtig godt tilpas i husmor-rollen, hvor du som manden går ud og tjener penge. Så kan du komme hjem til et rent, velduftende hjem - hvor din smukke kone tager i mod dig.


7

Indlevelse & Jalousi. Kvinder og damer fra Thailand er, ligesom alle andre kvinder, følene og tænkende individer. Thai kvinder er dog notorisk kendte for at være svært jalous - men dette betyder jo bare, at de reelt er bange for at miste dig. Du kan risikere et vredesudbrud uden lige, med beskyldninger om utroskab og det ene og det andet - bevar roen!

Mit bedste råd er, at begå dig fuldstændig ærligt. Lyv ikke, selvom det er om små ting - de kan vække mistanke hos din thai kvinde, der ikke ved hva' der foregår.

7


8

En ældgammel, inspirerende kultur. Er du så heldig at komme i gang med dating a thai kvinder,  du absolut suge så meget kultur til dig, som muligt. Det er enormt spændende at være med til, da den er så unik, og meget langt fra dansk kultur og danske traditioner.

Alt lige fra mad og retter, til huse og indretning, vil være meget anderledes i Thailand, end vi er vant til i Danmark. Hvis du er åbentsindet og klar på nye eventyr, vil du helt sikkert få din appetit stillet, ved at date en thai kvinde!

8


Mød Tusindvis af Thailandske singler

Det har aldrig været nemmere, at møde en thailandsk kvinde - og få hende herhjem til Danmark. Det første jeg anbefaler dig at gøre, er at tilmelde dig en datingside, hvor der findes masser af thailandske singler - som alle søger kærligheden i udlandet!


Tags

thai dating, thai hustru, thai kvinder, thai kvinder danske mænd, thai piger, thailandske kvinder


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tilmeld dig nyhedsbrevet - og få tilsendt profiltekstguiden!