8 Opsigtsvækkende grunde til at date Thai Kvinder

by | Thailandsk dating

8 Opsigtsvækkende grunde til at du skal date Thai Kvinder

Thai kvinder er smukke, de er skønne – og så kan de rigtig godt lide mænd fra Danmark. Siden du læser denne artikel, må du næsten enten have en thai kæreste allerede, eller også er du interesseret i at finde en. Her har jeg nogle gode nyheder; du er langt fra den eneste, der er interesseret i Thai kvinder. Hvert år besøger tusindvis af (mandlige) turister Thailand, i håbet om at finde en sød dame, de kan dele resten af livet med – altså kærlighed!

Man kunne skrive en hel roman om hvorfor, det er en god idé at date og forelske sig i en Thai kvinde. Jeg har kogt en masse research ned, og bringer dig her 8 årsager til at DU skal date en Thai Kvinde.

God fornøjelse.

I

3125+ online

Fyldt med Thai + Asiatiske kvinder
Du finder asiatiske kvinder fra hele verden
Nye medlemmer kommer til i hobetal!
Kan benytte gratis og betalt
I

4361+ online

Hjemmesiden med FLEST Asiatiske Kvinder
Skriv til så mange kvinder du kan vil
Ekstremt mange aktive medlemmer
Kan benytte gratis og betalt

1. Frihed

Vær forberedt på at nyde en frihed, få kan forestille sig. Du vil ikke opleve en thai dame, der prøver at styre dit liv, eller kontrollere dine beslutninger. Vil du ud med nogle af kammeraterne, spille noget poker eller se kampen i fjernsynet?

Det er ikke noget problem. En Thai dame vil formodentlig ikke have noget imod dette – I lever jo sammen, men alligevel har I 2 forskellige liv. Det vil du finde fuld forståelse for. (Psst, bare det ikke er hver dag)

2. Forsoning

Det er stort set ligemeget, hvor stort et skænderi, I har været igennem. Det virker næsten som om, det er glemt et par timer efter, hos mange thai kvinder. Det er en fantastisk kultur i Thailand, hvor man ikke bærer nag for flere dage, eller uger af gangen, over nogle småting.

Husk at gengælde denne fantastiske evne til din kommende thai pige. Det vil I begge sætte pris på – der er intet værre, end at forblive uvenner.

3. Tilgængelighed

Hvis du ikke allerede har en thai kæreste, er dette punkt af stor betydning. Der mangler ikke ligefrem single thai kvinder, der søger kærligheden i mænd fra udlandet.

Om det er fordi thai mænd ikke tiltaler kvinderne eller omvendt, eller fordi mange er transseksuelle og homoseksuelle, ved jeg ikke. Faktum er, at der er rigeligt med thai kvinder – både på online dating hjemmesider, men også, hvis du tager turen til Thailand.

4. Åbenhed

Thai kvinder er generelt set et meget åbent-sindet folkefærd. Hvis du går op til en i virkeligheden, smiler og ser oprigtig glad ud, mens du fortæller hende hun er smuk, vil hun smile tilbage til dig. Måske blive en smule forlegen, men det gør ikke noget. Det kan endda også være, hun allerede er optaget af en anden partner – og så vil hun højst sandsynligt afvise dig på en meget venlig måde. Du får sjældent et uhøfligt svar tilbage!

5. Familie kommer først

Du kommer ikke blot til at høre om hendes udfordringer og problemer, men også dem hendes familie gennemgår. Det betyder også, at Jeres forhold lige kommer i anden række, hvis der opstår noget kritist hos familien, som skal løses.

Vær også forberedt på, at Jeres forholdsmæssige udfordringer, sagtens kan blive vendt med den øvrige familie. Jeg syntes dog selv det er enormt positivt, og du vil på denne måde få langt mere input til konkrete situationer.

I

3125+ online

Fyldt med Thai + Asiatiske kvinder
Du finder asiatiske kvinder fra hele verden
Nye medlemmer kommer til i hobetal!
Kan benytte gratis og betalt