AfroIntroductions Review – Komplet gennemgang af Afrikansk Datingside AfroIntroductions

by

Introduktion til Afro Introductions

AfroIntroductions er en online dating hjemmeside, der fokuserer på afrikansk dating. 

Med en brugerbase oppe i millionerne, er denne side en af de største og mest anvendte i verden, indenfor afrikansk dating.

Siden er grundlagt i året 2002, og har indtil nu sammenbragt tusindvis af afrikanske singler. De fleste brugere herinde er afrikanske eller af afrikansk afstamning, men du er mere end velkommen, hvis du ikke er af afrikansk afstamning.

I

3111+ online

Fyldt med smukke afrikanske kvinder
Kontakt kvinder i alle aldre
Hurtig & nem oprettelse
Kan benytte gratis og betalt

Medlemsoprettelse hos AfroIntroductions

For en nem og hurtig medlemsoprettelse scorer AfroIntroductions 5 stjerner – da du kan oprette dig med Facebook, eller ved at udfylde en lille håndfuld informationer.

Det er nemt at oprette en profil hos AfroIntroductions. Hvis du har en Facebook profil, kan du lynhurtigt oprette en profil med denne. Hvis du ikke ønsker at benytte hurtigoprettelse med Facebook, skal du blot indtaste nogle standard informationer.

Når du har udfyldt informationerne, og trykker på “Søg blandt singler nu” vil du blive logget ind og ført til siden. Så er du faktisk klar. 

Du vil herefter blive taget til en side, hvor du kan tilføje et profilbillede. Det anbefales, at gøre dette med det samme – da godkendelsesprocessen kan tage op til 48 timer. Oftest tager den dog ikke mere end 24. Ved at uploade et profilbillede, bliver du i stand til at se billeder på profiler i stor format.

Kommunikation inde på AfroIntroductions

Kommunikations-delen hos AfroIntroductions får 3,5 stjerner ud af 5. Du skal have et betalt medlemskab, for at kunne læse beskeder fra andre medlemmer.

Hvis du ikke har et betalt medlemskab, kan du ikke skabe kontakt til andre medlemmer. Har du derimod et betalt medlemskab, er mulighederne mange.

Uden et betalt medlemskab kan du se store profilbilleder, se profiler, antal online medlemmer, og så kan du se dine matches gratis.

En fed feature, hvis du spørger mig, er at hjemmesiden kan matche profiler via tags. For eksempel, kan du bruge tags som “hardworker” – “romantic” eller noget tredje. Når en profil af modsatte køn søger efter disse tags, vil din profil komme frem. 

For at få fuldt udbytte af AfroIntroductions, bør du erhverve dig et betalt medlemskab. Priserne er heldigvis ikke  høje.

Kvaliteten af profilerne

Den generelle kvalitet af profilerne giver jeg 4,5 stjerner. Der findes en god mængde profiler med tomme eller mangelfulde beskrivelser, og nogle profiler har ikke været logget ind i lang tid.

Heldigvis er der også mange profiler, som er aktive, og med grundige beskrivelser. Som et smart initiativ, kan registrerede medlemmer verificere deres ægthed. Det betyder, at man kan sende sine verificerings oplysninger (pas, kørekort eller sygesikringskort). Herefter vil man få et Verificerings-badge til sin profil, og andre medlemmer kan se, at man er ægte.

Hos AfroIntroductions kan du udfylde din profil med rigtig mange oplysninger – lige fra din personlighed, hvilke hobbyer du kan lide, og hvilke interesser du har generelt. Derudover kan du beskrive dine ideelle partner, med forskellige information – lige fra bryststørrelse til sproglig kunnen.

Priserne hos AfroIntroductions

Selvom AfroIntroductions ikke er det billigste valgt blandt Afrikanske datingsider, og de er heller ikke dyre. Sammenligner man med antallet af profiler, er prisen helt fair.

Hos AfroIntroductions kan du vælge mellem 3 forskellige medlemskaber. Når du opretter din profil, er den automatisk standard medlem. Ønsker du at benytte nogen af de mange muligheder, kan du opgradere til Platinum- eller Gold medlemskab, hvor du får mange flere muligheder.

Læs videre herunder for at se priserne på platinum- og gold medlemskab, samt hvilke fordele de giver dig.

 

Priserne for Guld-medlemskab

Priserne for Platin-medlemskab

Priserne for Diamant-medlemskab

Hvad får man med i medlemskaberne?

Der er forskel på, om du benytter dig af standard medlemskab, eller om du erhverver dig et Platin-, Diamant- eller Guld medlemskab.

Som udgangspunkt, kan du ikke ret meget, med standard medlemskab. Du kan tjekke siden ud, kigge på nogle profiler, og få lidt inspiration. Skal du have kontakt med nogen, eller hvis du håber på at finde en partner herigennem, skal du således have dig et medlemskab. Se grafikken herunder, der viser dine fordele ved medlemskaberne.

Fordele ved benyttelse af AfroIntroductions

N
Cupid Tags - Bliv matchet med de rette profiler ved hjælp af tags
N
Blokering af profiler - støder du på beskeder af grimt indhold, kan du blokere vedkommende
N
Verificerede profiler - brugere kan verificere deres profil ved indsendelse af identifikationspapir
N
Live Chat - som betalende medlem kan du chatte LIVE

Redaktørens konklusion

Min vurdering er, at AfroIntroductions følger med de nyeste trends og teknologier. Både i forhold til optimering af brugervenligheden på hjemmesiden, men også i forbindelse med markedsføring af siden. Den korrekte langsigtede markedsføring sikrer, at siden har en stærk tilstrømning af nye profiler.

Hjemmesiden ejes og drives af Cupid Media, som er et firma, der driver en længere række specialiserede datingsider. De gør et forsøg på at bringe verden tættere sammen, så mennesker kan møde hinanden på kryds og tværs af landegrænser. Det syntes jeg, de lykkes rigtig godt med. Her en tilfældig tirsdag eftermiddag er der mere end 3000 medlemmer online.

Hvis du ønsker at møde en eksotisk afrikansk kvinde, er jeg overbevist om, at AfroIntroductions kan frembringe glæde hos dig. Med medlemmer fra Ghana, Madagascar, Kenya, Nigeria og mange flere, vil der også være en potentiel partner til dig.

Morten

Morten

Ejer af FindKaerlighed

Jeg har en anbefaling til dig, hvis du ønsker at møde smukke afrikanske kvinder, og date dem. Gå ind og opret dig på AfroIntroductions - her møder du flere end 4.500.000 medlemmer. Hvor mange kvinder vil DU kontakte?

I

3111+ online

Fyldt med smukke afrikanske kvinder
Kontakt kvinder i alle aldre
Hurtig & nem oprettelse
Kan benytte gratis og betalt