UkraineDate Review – Komplet gennemgang af Ukrainsk Datingside UkraineDate

by

Introduktion til UkraineDate

UkraineDate er en online dating hjemmeside, der fokuserer på Ukrainsk Dating. 

Med en kæmpe stor bruger-base, er det ubetinget en af de største og mest anvendte hjemmesider, indnefor ukrainsk dating.

Datingtjenesten blev grundlagt i år 2002, og indtil videre har mange ukrainske kvinder fundet kærligheden gennem Ukraine Date.

I

2116+ online

Rigtig mange Ukrainske + Polske kvinder
Hjemmesiden får dagligt mange nye profiler
Se de smukke profilbilleder gratis
Kan benytte gratis og betalt

Medlemsoprettelse på UkraineDate

UkraineDate får 5 stjerner for en problemfri profiloprettelse. Du kan oven i købet oprette en profil på flere forskellige måder.

Det bliver næsten ikke nemmere, at oprette en profil hos UkraineDate. Hvis du har en Facebook profil, kan du lynhurtigt oprette en profil med denne. Gør du det, vil UkraineDate automatisk indhente de oplysninger, du har lagt på Facebook – så går det hurtigt.

Ønsker du ikke at benytte Facebook til profiloprettelse, kan du blot indtaste nogle få oplysninger om dig selv, og så er du egentlig i gang. Når du har gjort det, er det blot at trykke på knappen “SØG BLANDT SINGLER NU” – og så er du i gang.

Hvis du vil have mest ud af din oprettelse hurtigst muligt, anbefales det, at du uploader et profilbillede, med det samme. Når dit billede er godkendt (bliver det oftest indenfor 24timer), kan du nemlig se andre profilers billeder i stor størrelse.

 

Kommunikation hos UkraineDate

Får Deres forskellige kommunikations-muligheder får UkraineDate 3,5 stjerner – modtager eller afsender af post skal have betalt medlemskab

Hvis du ønsker at skabe kontakt til et andet medlem hos UkraineDate, skal enten du eller din modtager have et betalt medlemskab. Du kan såldes godt læse og skrive beskeder til en kvinde med medlemskab, uden selv at have det.

Hun kan også skrive til dig, hvis du har medlemskab, og hun ikke har – altså skal mindst 1 part have betalt medlemskab.

Af gratis-muligheder, kan du sagtens læse profil beskrivelserne, og UkraineDate benytter sig af en fed funktion – nemlig at profiler kan blive matcher via tags.

Lad os antage, at du har benyttet disse tags i din profil: “romantic” – “funny” – “Hardworking” eller noget helt tre. Din profil vil således komme frem i søgeresultaterne, hvis en kvinde eksempelvis søger efter mænd som er funny eller romantic.

Desuden, så bliver dine matches også valgt, baseret på dine og dine matches tags.

(Hvis du har en match, så betyder det, at profil-matching systemet har vurderet, at I passer sammen)

Det anbefales, at erhverve sig et betalt medlemskab, hvis du vil have fuldt udbytte af UkraineDate.

Kvaliteten af profilerne

Kvaliteten af profilerne svinger meget. Du vil møde fuldstændig tomme profiler, men du vil også møde kvinder, der har udfyldt sin profil grundigt. 3 stjerner får UkraineDate for kvaliteten af profilerne.

Der findes mange inaktive profiler, men der findes heldigvis også mange aktive profiler, med grundige beskrivelser og flere billeder. Her en tilfældig mandag eftermiddag, er der flere end 280kvindelige profiler online.

UkraineDate har indført et smart Verificerings-badge. Du kan genkende dette, ved at profiler som har tilegnet sig et badge, vil få vist et grønt flueben på sit profilbillede – det betyder altså, at de har verificeret deres oplysninger. 

Du kan være sikker på, at dem der sidder bag profilen med et verificerings-badge, også er den, de udgiver sig for at være. Det kan du også få, blot ved at indsende nogle dokumenter, hvori dine personlige oplysninger står.

(Bemærk: UkraineDate bruger udelukkende disse oplysninger til at verificerer dig, og din ægthed.

Hos UkraineDate kan du udfylde din profil med næsten uoverkommeligt mange oplysninger. Du kan udfylde din profil med oplysninger om dit udseende, din livsstil, din baggrund, dine kulturelle værdier, og en række peronlige oplysninger. 

Du kan således også udfylde en masse informationer om din ideelle partner – lige fra din kommende partners rygevaner og BH-størrelse, til udseende og livsstil. 

Hurtig bemærkning: Hvis du kun ønsker at møde kvinder der kan begå sig på engelsk, er dette også en af de ting, man kan udfylde.

Priserne hos UkraineDate

Selvom UkraineDate muligvis ikke er det billigste alternativ blandt ukrainske datingsider, bliver du ikke flået. Du får faktisk ret meget for dine penge.

Hos UkraineDate udbyder de 4 forskellige medlemskaber. De er:

Basic

Gold

Platin

Diamant

Når du opretter din profil, bliver den automatisk tildelt Basic medlemskab. Her er dine muligheder ret begrænsede. Du kan se og læse profiler, se billeder (hvis du har uploadet et profilbillede), vise interesse overfor kvinder og gennemse dine matches. Ønsker du at tage kontakt til nogen uden et betalt medlemskab, er du nødt til at erhverve dig et.

Herunder kan du se priserne på medlemskaberne, og hvilke fordele, du får med.

Priserne for Guld-medlemskab 

Priserne for Platin-medlemskab 

Priserne for Diamant-medlemskab 

Hvad får man med i medlemskabet?

Det er ikke helt ligegyldigt, om du beholder dit Basic medlemskab, eller om du opgraderer til enten Platin, Diamant eller Guld medlemskab.

Herunder får du et hurtigt overblik over, hvad du får med i de forskellige medlemspakker.

Bemærkning:

Ønsker du FULD udnyttelse af alle sidens funktioner, skal du erhverve dig et Diamant eller Platinabonnement. Et Gold medlemskab giver dig færre funktioner end et Platin- og Diamantmedlemskab.

Hvorfor skal du benytte UkraineDate?

N
Cupid Tags - Bliv matchet med de rette profiler ved hjælp af tags
N
Blokering af profiler - støder du på beskeder af grimt indhold, kan du blokere vedkommende
N
Verificerede profiler - brugere kan verificere deres profil ved indsendelse af identifikationspapir
N
Live Chat - som betalende medlem kan du chatte LIVE

Redaktørens konklusion

Afslutningsvis, vil jeg komme med en konklusion, til dig der overvejer at benytte UkraineDate.

UkraineDate er stiftet af firmaet Cupid Media, som driver en lang række datingsider i forskellige lande. Det betyder, at UkraineDate har fået implementeret den nyeste teknologi – i forhold til sikkerhed, men også i forhold til brugervenlighed.

Når de nu driver mange forskellige hjemmesider, erhverver de sig også en masse data omhandlende bl.a. brugsmønstre på hjemmesiderne – og denne data kan de så bruge, på at levere de bedste dating-portaler. Det syntes jeg godt, man kan se.

Det betyder også, at UkraineDate har mange kræfter at spille med i forhold til at sprede budskabet om Deres ukrainske dating side. På den måde, er der en fast tilstrømning af nye medlemmer fra alle hjørner af verden (kvinderne er dog primært i Ukraine)

Cupid Media & UkraineDate har hjulpet tusindvis af singler med at finde sammen – og min erfaring siger, at ukrainerne på siden, er glade for skandinaviske mænd (og i særdeleshed danske mænd).

Ønsker du at møde en smuk ukrainsk kvinde, er UkraineDate et oplagt valg. Her finder du masser af medlemmer, en gennemskuelig (og fair) pris per måned, og du får medlemskab til en hjemmeside, der er dejlig nem at bruge. 

Morten

Morten

Ejer af FindKaerlighed

Jeg har en anbefaling til dig, hvis du ønsker at møde smukke Ukrainske kvinder, og date dem. Gå ind og opret dig på UkraineDate - her møder du flere end 1.500.000 medlemmer. Hvor mange kvinder vil DU kontakte?

I

2116+ online

Rigtig mange Ukrainske + Polske kvinder
Hjemmesiden får dagligt mange nye profiler
Se de smukke profilbilleder gratis
Kan benytte gratis og betalt