Find en Thai kone online

by | Thailandsk dating

Begynd jagten på din Thai kone

Hos findkærlighed kan vi godt lide, at skrive og berøre emner, der hjælper vores læsere.

Vi kan også godt lide tanken om, at vi gør noget, der rent faktisk hjælper læserne. Derfor skriver vi en guide, til dig, der leder efter en thai kone.

Thai kone refererer til thailandske kvinder (thailandsk kone) – du ved, dem du godt kan lide. Jeg håber du kan bruge dette til noget, i din søgen!

Hvor skal man egentlig sætte igang henne, når man vil finde sig en thailandsk kone?

Går man ud på gaden, for derefter at kontakte alle kvinder man ser, der kunne ligne en fra Thailand? Sætter man en annonce i avisen? Ringer til et skummelt telefonnummer til udlandet?

Nej, nej og nej. For at komme første skridt i retning af din thai kone, kan du blot benytte din computer. Find en dating hjemmeside, der specialiserer sig i dating mellem thailandske damer og danske (nordiske) mænd. Her er nogle at vælge imellem (Klik på navnet for at tilgå hjemmesiden):

I

3125+ online

Fyldt med Thai + Asiatiske kvinder
Du finder asiatiske kvinder fra hele verden
Nye medlemmer kommer til i hobetal!
Kan benytte gratis og betalt
I

4361+ online

Hjemmesiden med FLEST Asiatiske Kvinder
Skriv til så mange kvinder du kan vil
Ekstremt mange aktive medlemmer
Kan benytte gratis og betalt
I

5515+ online

Proppet med kvinder fra HELE verden
EKSTREMT mange Asiatiske kvinder også
En af de største internationale datingsider
Kan benytte gratis og betalt

Herefter er det “blot” at oprette dig som bruger, og vi kan gå videre til næste trin. Udfyldning af din profil.

Udfyld din profil grundigt, for at vække opsigten hos din kommende thai kone

Det er altså ikke nok, at skrive du hedder Erik, er 54 og bor på Sjællland i et hus, og hvad du arbejder med. Det er en god start, men der skal meget mere til. Des mere seriøs du er omkring udfyldelse af din profil, des mere seriøst vil de thailandske damer opfatte din søgen.

Jeg vil ikke anbefale dig, at bruge en dating-side, der er gratis. Snydepelse og scammere, vil nemmere kunne finde ofre på disse sider – da de ikke behøver at købe et medlemskab, men blot kan lave en gratis. Benytter du en side, hvor det kræver medlemskab at sende beskeder, vil disse scammere blive sorteret fra automatisk – ellers mister de blot en masse penge. Blot et lille tip!

Her får du 5 tips, til når du udfylder din profil. Vi mener, at disse er essentielle, for at vække opsigt, men også så de kan lære dig at kende.

5 Tips til at finde en thai kone med online dating

1. Skriv en fængende profiltekst. Hvad har du af hobbyer, hvad er dine mål for livet, hvordan bruger du din søndag. Her er der uendelige af muligheder, og du skal selvfølgelig begrænse dig lidt. De færreste gider at læse et “dokument” på 10.000 tegn. Derudover fanger du ingen, hvis du kun skriver 100 tegn – det er ikke nok, til at beskrive sig selv.

2. Inkluder dine præference for en kommende thailandsk hustru. Vil du gerne have en kone der er yderst aktiv, eller en der elsker at dase på sofaen og i haven? Ved at notere dette, bliver du “frasorteret” af kvinder, der højst sandsynligt ikke ville passe sammen med dig, alligevel. Wait for the gold.

3. Dit profilbillede er et vigtigt “redskab”. Med det rette profilbillede, kan du få utroligt meget positiv opmærksomhed. Med det forkerte profilbillede, kan successen lade vente på sig. Du har måske hørt, at førstehåndsindtrykket ikke er det vigtigste – men dette gælder ikke helt her, desværre. Det allerførste man ser, på en profil på en datingside, er et billede (hvis et er indsat, selvfølgelig). Vælg et godt billede, og ikke et du “hurtigt” tager, med en stor dobbelthage eller lignende. Få eventuelt en anden person til at tage billedet, så det bliver bedre.

4. Hav flere billeder, end dit profilbillede. Mennesker er visuelle af natur, og vi nyder at bruge vores syn. Har du nogensinde hørt sætningen “Et billede siger mere end 1000 ord?” – dette kan vi kun støtte op om. Indsæt billeder fra forskellige aktiviteter (måske har du nogle gode fra firmaudflugt eller en familiefødselsdag?). Giv din potentielle kommende thailandske hustru chancen for at sig dig i flere situationer, for at skabe et bedre billede af hvem du er som person.

5. Vær ærlig fra starten, og vær altid en smule betænksom. Hvis en person spørger om penge, skal du afslutte kontakten. Der vil højst sandsynligt være tale om en bedrager, der blot vil udnytte dig for dine penge. Der er absolut ingen grund til at fortsætte kontakten med en person, der så hurtigt vil have penge af dig – måske endda inden i har mødt.

I

3125+ online

Fyldt med Thai + Asiatiske kvinder
Du finder asiatiske kvinder fra hele verden
Nye medlemmer kommer til i hobetal!
Kan benytte gratis og betalt