Her finder du afdelingen, med alle vores artikler vedrørende udenlandsk dating, som ikke falder i sin egen kategori.

Det internationale dating marked er enormt, og det vokser hele tiden. Det kan være enormt svært, at finde hoved og hale i alle de forskellige tjenester og hjemmesider. Efterhånden er det endda svært at se, om en given side/tjeneste, er ude på at snyde dig for dine medlemskabspenge.

Herunder finder du en masse inspiration, og anbefalinger til hjemmesider du kan bruge, når du vil date internationalt.


TIP - Benyt altid en anerkendt hjemmeside, når du skal til at betale for et medlemskab. Altid gå efter et månedligt medlemskab - undgå de sider, hvor du skal betale per brev.


Succes med international dating

Det kræver først og fremmest, at du våbner dig med tålmodighed. Du bør ikke forvente, at du indenfor de 2 første måneder som medlem af en datingside, har fundet det du ledte efter, og er i gang med planerne om at flytte sammen.

Du skal henvende dig til mange medlemmer, og så skal man selvfølgelig have en længerevarende dialog, så man kan lære lidt om hinanden. Brug tid på at lære de andre medlemmer at kende, og så er der helt sikkert noget, der vil falde i din smag.

Er du allerede klar, til at begynde dit internationale datingeventyr? Så bør du helt sikkert tjekke InternationalCupid ud.

God fornøjelse med læselysten herunder.


Mød Tusindvis af udenlandske singler

Det har aldrig været nemmere, at møde en udenlandsk kvinde - og få hende herhjem til Danmark. Det første jeg anbefaler dig at gøre, er at tilmelde dig en datingside, hvor der findes masser af udenlandske singler - som alle søger kærligheden i udlandet!