Mød smukke Baltiske Kvinder fra Litauen, Letland og Estland

Hvis der er én ting der kan siges om kvinder fra de baltiske lande, er det deres smukke udseende. Det kan der ikke lægges skjul på. Du kan her læse mere om baltiske kvinder fra Estland, Litauen og Letland - også kendt som de Baltiske lande eller Baltics.

Ikke nok med at baltiske kvinder er enormt smukke, er de også af en special karakter. Derudover vil mange rigtig gerne møde danske mænd – og der dannes par i stigende grad, mellem kvinder fra  The Baltics og danske mænd.

Kvaliteter hos Baltiske kvinder

Ligesom med kvinder fra Østeuropæiske lande og Rusland, er Baltiske kvinder enormt selvstændige, åbentsindede, intelligente og ikke mindst kærlige. Kommer du i et forhold med en kvinde fra Baltikum-land, vil du se en kvinde, der arbejder for forholdet, og elsker sin mand. Hun viser det også. Det betyder dog ikke, at du kan dase dig igennem forholdet – de forventer selvfølgelig noget af dig også. Din kærlighed, støtte, venlighed og åbenhed. De vil dele med dig – og de vil have, at du deler med dem.

Baltiske kvinder besidder mange kvaliteter, og værdier, som de faktisk har til fælles med danske mænd. De søger tryghed i et stærkt land, med en god fremtid og med mange muligheder, som Danmark jo har. Muligheder, som disse kvinder ikke har i Estland, Letland eller Litauen.

#1

▢ +3100 online

 • Den hjemmeside med FLEST baltiske kvinder
 • Skriv til så mange kvinder du kan vil
 • Ekstremt mange aktive medlemmer
 • Kan benytte gratis og betalt

#2

▢ +2000 online

 • Proppet med russiske + Baltiske kvinder
 • Smukke baltiske kvinder fra hele verden!
 • Nye medlemmer kommer til i stor grad
 • Kan benytte gratis og betalt

Mød Baltiske kvinder online

Aldrig har det været nemmere, og møde kvinder fra de Baltiske lande. Takket være internettet, og dets mange muligheder. Der findes mange sider, og jeg vil anbefale dig at kigge nærmere på DENNE. Her kan du gratis oprette en profil, skrive din profiltekst og indsætte profilbillede. Jeg anbefaler, at du skriver en sigende tekst, for at interessere dem der kigger. Du vil få flere henvendelser, end hvis du lader din profil stå tom.

Derudover bør du også skrive, hvad du søger i en kommende partner, og hvad du kan tilbyde din kommende baltiske kone.

Det er en international dating side, med titusindvis af medlemmer fra hele verden - og især de Baltiske lande.

Smuk og sexet kvinde fra Baltikum. Klik, og begynd at date baltiske kvinder!

Mød & Date baltere med online dating

Hvis du søger lettiske piger, er du på rette vej. For at få en Baltic date, bør du helt sikkert overveje at afprøve ovennævnte dating-side. Her finder du masser af single baltic ladies, der ønsker at møde mænd og date.

Her er fyldt med kønne baltiske piger, der primært søger en partner fra udlandet - og mænd fra skandinavien er i høj kurs. Du vil med stor sandsynlighed få succes, hvis du begynder at date baltere.

Kvinder fra Estland, Letland og Litauen vil møde danske mænd

Flere og flere kvinder fra Baltikum danner par med danske mænd. Danske mænd og deres væremåde, imødekommer mange af kvindernes ønsker og forventninger til et forhold.

De værdsætter humor, stabilitet, kærlighed, åbenhed, deling og i særdeleshed de små ting i livet. Derudover behandler de deres mænd godt.

 • Kvinder fra Estland er meget kærlige og festlige. De elsker en god drink, og snakker oftest rigtig godt engelsk.
 • Lettiske kvinder er en smule mere reserverede, og vil bruge lidt længere tid på at åbne sig op til dig. De snakker også rigtig godt engelsk.
 • Litauiske kvinder er en smule generte, og vil også skulle bruge en smule tid til at åbne sig fuldstændig.

Jeg er dog overbevist om, at det vil være ventetiden værd – hvis du søger smukke Baltiske Kvinder.


Lettiske kvinder

En sjov fakta - Letland er det land, med størst ulighed i antallet af kvinder og mænd. Der er således 8% flere Lettiske mænd, end der er Lettiske kvinder.

"Desværre" er de fleste lettiske kvinder en smule reserverede, men hvis du fortsætter og er interesseret i hende, vil hun langsomt åbne sig op overfor dig. Hvis du fremviser en naturlig og ægte interesse, vil hun hurtigt bemærke dette, og så vil du modtage det samme fra hende.

Hvis du besøger Letland, for at finde smukke lettiske kvinder, skal du være opmærksom på en ting. Riga. Har du hørt om Riga?

Riga kaldes også for "sexhovedstaden" i Østeuropa, og de ser derfor utallige udenlandske mænd, der blot kommer til landet for at få dybbet snablen. Det er selvfølgelig ikke dig.


Mød Tusindvis af Baltiske singler

Det har aldrig været nemmere, at møde en baltisk kvinde - og få hende herhjem til Danmark. Det første jeg anbefaler dig at gøre, er at tilmelde dig en datingside, hvor der findes masser af baltiske singler - som alle søger kærligheden i udlandet!