Baltiske kvinder – Lettiske, Estiske & Lituaiske kvinder

by

Mød smukke Baltiske Kvinder fra Litauen, Letland og Estland

Hvis der er én ting der kan siges om kvinder fra de baltiske lande, er det deres smukke udseende. Det kan der ikke lægges skjul på. Du kan her læse mere om baltiske kvinder fra Estland, Litauen og Letland – også kendt som de Baltiske lande eller Baltics.

Ikke nok med at baltiske kvinder er enormt smukke, er de også af en special karakter. Derudover vil mange rigtig gerne møde danske mænd – og der dannes par i stigende grad, mellem kvinder fra The Baltics og danske mænd.

Mød Baltiske kvinder på online dating hjemmesider

Aldrig har det været nemmere, og møde kvinder fra de Baltiske lande. Takket være internettet, og dets mange muligheder. Der findes mange sider, og jeg vil anbefale dig at kigge nærmere på DENNE. Her kan du gratis oprette en profil, skrive din profiltekst og indsætte profilbillede. Jeg anbefaler, at du skriver en sigende tekst, for at interessere dem der kigger. Du vil få flere henvendelser, end hvis du lader din profil stå tom.

Derudover bør du også skrive, hvad du søger i en kommende partner, og hvad du kan tilbyde din kommende baltiske kone.

Det er en international dating side, med titusindvis af medlemmer fra hele verden – og især de Baltiske lande.

I

2142+ online

MANGE og MEGET aktive Baltiske kvinder
EKSTREM nem, hurtig og effektiv registrering
Smukke kvinder med masser af lækre profilbilleder
Kan benytte gratis og betalt
I

3745+ online

Den hjemmeside med FLEST baltiske kvinder
Skriv til så mange kvinder du vil
Rigtig mange aktive medlemmer
Kan benytte gratis og betalt
I

1998+ online

Fyldt med smukke russiske kvinder
Masser af østeuropæske kvinder
Mange unge kvinder
Kan benytte gratis og betalt

Derfor skal du benytte en af ovenstående hjemmesider

Antallet og udbuddet af hjemmesider hvor du kan møde Baltiske kvinder er kæmpe stort, og det bliver ikke ligerfrem mindre, eftersom der hele tiden kommer nye til. De har alle sammen smarte funktioner og nye, banebrydende designs. Dog er der én ting som er den vigtigste, når du skal igang med at vælge en Baltisk dating hjemmeside..der skal nemlig være rigeligt med Baltiske kvinder på den hjemmeside, du vælger.

Det lyder måske åbenlyst, men mange hjemmesider reklamerer med at have det hele, og så er det egentlig kun halvdelen. Ovenstående hjemmesider har jeg selv tjekket, og de indeholder tusinder af Baltiske kvinder. Herunder kan du læse lidt mere om dem, og hva’ der ellers gør dem til de bedste.

InternationalCupid

InternationalCupid er not det mest oplagte valg, når det kommer til at ville møde rigtige og seriøse Baltiske kvinder fra Estland, Letland eller Litauen. Derudover indeholder hjemmesiden også millioner af kvindelige medlemmer fra hele verden – hvilket jeg selv syntes, er en af de absolutte bedste fordele ved hjemmesiden. At have muligheden for, at komme i kontakt med kvinder fra hele verden på få minutter..det bliver vel ikke meget bedre?

Hjemmesiden ejes (og drives) af et internationalt firma, som er meget erfaren i at drive internationale online dating hjemmesider. Firmaet (Cupid Media) blev oprettet i omegnen af år 2000, og driver nu 30+ hjemmesider, som alle har fokus på at forbinde mennesker fra hele verden. Du kan derfor altid være sikker på, at der findes masser af aktive og seriøse medlemmer på deres hjemmesider – og det gælder i hvert fald også InternationalCupid.

Tag chancen, og opret en profil. Det koster dig ikke noget, og du kan være igang på ganske få minutter. Hvis du tilføjer et profilbillede også, vil du kunne se andre medlemmers billeder i stort format (og der er mange smukke baltiske kvinder at kigge på… )

RussianCupid

RussianCupid lyder måske ikke som det mest oplagte valg, men den fortjener helt sikkert en plads på listen. Rusland og Baltikum landende ligger tæt på hinanden, og det kan meget vel være årsagen til, at masser af Baltiske kvinder har bevæget sig herind

Udover Baltiske kvinder, finder du selvfølgelig en masse (MEGET) smukke Russiske kvinder – det giver næsten sig selv. Det er en af de største fordele ved hjemmesiden. Prøv selv at logge ind på siden, og gå til Søg –> Populære Søgninger –> Mest populære. Herefter vil du se listen med de mest populære kvinder, og jeg tør godt love dig, at det er en fryd for øjet! Du finder desuden kvinder i alle aldre.

RussianCupid tilbyder også en smartphone app til Android styresystemet. Så hvis du har en Android, er det bare med at få appen hentet – den er enormt effektiv til at sende beskeder, og du kan vælge at få tilsendt notifikationer, når du får nye besøg, beskeder og selvfølgelig når nogen syntes godt om din profil.

Herinde kommer der også nye kvinder (og Baltiske kvinder) og registrerer sig hver eneste dag. På forsiden reklamerer de med at have flere end 2.000.000 medlemmer – det burde være nok til selv den mest kræsne.

Hvordan er smukke Baltiske kvinder?

Ligesom med kvinder fra Østeuropæiske lande og Rusland, er Baltiske kvinder enormt selvstændige, åbensindede, intelligente og ikke mindst kærlige. Kommer du i et forhold med en kvinde fra Baltikum-land, vil du se en kvinde, der arbejder for forholdet, og elsker sin mand. Hun viser det også. Det betyder dog ikke, at du kan dase dig igennem forholdet – de forventer selvfølgelig noget af dig også. Din kærlighed, støtte, venlighed og åbenhed. De vil dele med dig – og de vil have, at du deler med dem.

Baltiske kvinder besidder mange kvaliteter, og værdier, som de faktisk har til fælles med danske mænd. De søger tryghed i et stærkt land, med en god fremtid og med mange muligheder, som Danmark jo har. Muligheder, som disse kvinder ikke har i Estland, Letland eller Litauen.

Baltiske kvinder sætter ofte meget pris på alle de små, men gode ting i livet. Eksempelvis en gåtur hånd-i-hånd, en tur på den lokale café, eller bare en afslappende søndag i godt selskab. Hvis du sørger for at gøre små og kærlighed ting i hverdagen, vil din Baltiske kvinde helt sikkert lægge mærke til det, og sætte endnu mere pris på dig.

Der er lidt af en general tendens med Baltiske kvinder – mange er blevet “opdragede” til at have rigtig gode manerer, have god smag i tøj og mht. deres udseende, og besidde masser af værdighed. Man kan vel sige, at de har lært gennem deres opdragelse og barndomsår/ungdomsår, at skulle fremtræde flotte, og skabe de bedst mulige førstehåndsindtryk.

Kvinder fra Estland, Letland og Litauen vil møde danske mænd

Flere og flere kvinder fra Baltikum danner par med danske mænd. Danske mænd og deres væremåde, imødekommer mange af kvindernes ønsker og forventninger til et forhold.

De værdsætter humor, stabilitet, kærlighed, åbenhed, deling og i særdeleshed de små ting i livet. Derudover behandler de deres mænd godt.

  • Kvinder fra Estland er meget kærlige og festlige. De elsker en god drink, og snakker oftest rigtig godt engelsk.
  • Lettiske kvinder er en smule mere reserverede, og vil bruge lidt længere tid på at åbne sig op til dig. De snakker også rigtig godt engelsk.
  • Litauiske kvinder er en smule generte, og vil også skulle bruge en smule tid til at åbne sig fuldstændig.

Jeg er dog overbevist om, at det vil være ventetiden værd – hvis du søger smukke Baltiske Kvinder.

Lettiske kvinder

En sjov fakta – Letland er det land, med størst ulighed i antallet af kvinder og mænd. Der er således 8% flere Lettiske mænd, end der er Lettiske kvinder.

“Desværre” er de fleste lettiske kvinder en smule reserverede, men hvis du fortsætter og er interesseret i hende, vil hun langsomt åbne sig op overfor dig. Hvis du fremviser en naturlig og ægte interesse, vil hun hurtigt bemærke dette, og så vil du modtage det samme fra hende.

Hvis du besøger Letland, for at finde smukke lettiske kvinder, skal du være opmærksom på en ting. Riga. Har du hørt om Riga?

Riga kaldes også for “sexhovedstaden” i Østeuropa, og de ser derfor utallige udenlandske mænd, der blot kommer til landet for at få dybbet snablen. Det er selvfølgelig ikke dig.

Til dig, der er seriøs omkring Baltisk Dating

Hvis du har læst helt herned til, må du være ganske seriøs omkring din søgen efter en smuk baltisk kvinde. Du skal nu igang med Baltisk dating – og du skal igang via internettet. Her har du størst chance for at møde en (eller flere) smukke baltiske kvinder. Herunder får du nogle stærke tips, som du kan blive inspireret af eller tage i brug..uanset hvad, kan de absolut være med til at øge dine chancer for succes med Baltisk dating.

Opret en profil, og lav en interessant profiltekst, med vellignende billeder. Det lyder jo meget nemt, ikke? Det er det faktisk også, men det kan godt tage lidt tid, hvis man vil lave en ordentlig og interessant profil. Det første du bør gøre er, at udfylde informationerne om din højde, hårlængde, hårfarve, øjenfarve, kropstype og så fremdeles. Disse informationer er hurtige og udfylde, og giver den besøgende baltiske kvinde mulighed for at forestille sig, hvordan du ser ud, sammenlignet med hende selv.

Det næste du skal gøre er, at udfylde din profiltekst. Det er her, du har mulighed for at skille dig ud, og gøre et godt indtryk på dem, der besøger din profil. (Hvilket MANGE kvinder gør, hvis du har sendt dem en besked – så vil de lige se hvem du er, inden de eventuelt svarer). En gennemsnitlig fyr vil skrive noget hurtigt om sig selv, hvad de søger, evt hvorfor de har registreret sig og lignende. Det kan du også gøre, men du kan også være kreativ. Prøv dette: Skriv en sjov anekdote eller historie fra dit liv, i toppen af profilteksten. Alle elsker sjove historier. Når den Baltiske kvinde først går i gang med at læse din historie, stopper hun ikke, før den er slut..og hvis hun syntes den var sjov, er hun allerede nu MEGET mere interesseret i dig – end hvis du havde skrevet noget beskrevet før.

Dine billeder er også et rigtig godt værktøj, især til at skabe et godt førstehåndsindtryk. Dit profilbillede er det ALLER første, som alle brugere ser – endda inden de havner inde på din profil. Det vil blive set i indbakken når du sender et brev, og det vil blive vist i søgeresultaterne. Her får du et tip til udvælgelse af et godt profilbillede..benyt et ansigtsbillede.

Du vil gerne tiltrække den rigtige opmærksomhed fra kvinderne. Hvis en kvinde støder på din profil i søgeresultaterne, vil hun automatisk se dit ansigt med det samme…og her kan hun lynhurtigt bedømme, om hun er tiltrukket af dig. Hvis ikke, ja så klikker hun jo ikke..men hvis hun er, så klikker hun ind på din profil, og så kan det være, du får en besked…

Tag kontrollen med et medlemskab, og skriv til alle de baltiske kvinder, du har lyst til. Dette er nok en af de vigtigste beslutninger du kan tage, i din søgen efter en smuk baltisk kvinde. Faktum er, at på 99% af de seriøse datingsider, skal du (eller modtageren) have et premium medlemskab, får enten at kunne læse eller besvare et brev. Det betyder, at uden et medlemskab, skal du finde en baltisk kvinde med premium medlemskab, før du kan komme i kontakt med hende.

Hvis du derimod erhverver dig et medlemskab, er du i FULD kontrol. Du kan skrive til ALLE de kvinder, som du OVERHOVEDET kan. De kan oven i købet alle sammen læse og besvare dit brev også. I min optik er medlemsprisen ganske lille, når man tænker på det eventuelle udfald – at møde og skabe et forhold med en smuk baltisk kvinde.

Til en begyndelse, når du har fået dit medlemskab, bør du tage kontakt til adskillige Baltiske kvinder. Du vil med 100% garanti skrive til nogle, som af en eller anden årsag ikke svarer. Det kan være hun skriver seriøst med en anden, ikke benytter hjemmesiden mere, ikke har set dit brev – årsagen er ligegyldig, men det sker. Derfor kan du “helgardere” dig selv ved at skrive til adskillige kvinder, og se hvem af dem, du har lyst til at fortsætte med, på et mere seriøst plan.

Jeg vil dog anbefale dig kun at skrive med 1 kvinde, hvis det begynder at blive lidt mere seriøst. Så nytter det ikke noget, at du skriver med flere.

Morten

Morten

Ejer af FindKaerlighed

Jeg har en anbefaling til dig, hvis du ønsker at møde smukke Baltiske kvinder, og date dem. Gå ind og opret dig på SingleSlavic - her møder du flere end 2.200.000 medlemmer. Hvor mange kvinder vil DU kontakte?

I

2142+ online

MANGE og MEGET aktive Baltiske kvinder
EKSTREM nem, hurtig og effektiv registrering
Smukke kvinder med masser af lækre profilbilleder
Kan benytte gratis og betalt