Asian Dating – Se de bedste asian dating sider

by

Asian Dating

Asian Dating er ganske populært, og populariteten stiger hele tiden. Det bliver meget nemmere for mænd over hele verden (og især Danmark) at påbegynde asian dating – med internettet er der uendelige af muligheder. Der findes tusindvis af datingsider som fokuserer på asian dating – altså at skabe kontakt mellem asiatiske kvinder, og mænd fra udlandet.

På denne side får du anbefalinger til hvilke sider du med fordel kan benytte, når du skal igang med asian dating. En google søgning efter emnet genererer hele 491.000.000 søgeresultater, så vi har gjort det nemt for dig, og fundet de bedste asian dating hjemmesider. 

Hvordan foregår Asian Dating?

Svaret kan være ganske kort: det handler om almindelig dating, dog hvor den ene af parten er af asiatisk herkomst.

Hvis du er interesseret i at finde ud af mere om asian dating og dét at møde asiatiske kvinder, så er kommet til den helt rigtige side. Herunder kan du se hvilke sider  er de bedste, efterfulgt af forklaringer om bruger funktionalitet, fordele, ulemper og meget mere, ved brug af de forskellige sider. God læselyst!

I

4361+ online

Hjemmesiden med FLEST Asiatiske Kvinder
Skriv til så mange kvinder du kan vil
Ekstremt mange aktive medlemmer
Kan benytte gratis og betalt
I

3125+ online

Fyldt med Thai + Asiatiske kvinder
Du finder asiatiske kvinder fra hele verden
Nye medlemmer kommer til i hobetal!
Kan benytte gratis og betalt
I

5515+ online

Proppet med kvinder fra HELE verden
EKSTREMT mange Asiatiske kvinder også
En af de største internationale datingsider
Kan benytte gratis og betalt

Selv har jeg haft temmelig meget succes med AsianDating.com (#1). Herinde har du helt klart store muligheder for at møde lækre, søde og imødekommende kvinder fra hele Asien.

Morten

Fra FindKaerlighed

AsianDating

AsianDating.com er en af de helt åbenlyse valg, når du skal igang med Asian dating. Herinde finder du millioner og atter af millioner af medlemmer. Én ting er med garanti: Du løber ikke tør for muligheder, når det kommer til antallet af single asiatiske kvinder herinde.

Hjemmesiden kan tilgås på dansk, og så er brugervenligheden helt i top. Det er en af de mest benyttede asian dating hjemmesider i hele verden – og derfor får du også altid den bedste service. En af de helt klare fordele ved denne hjemmeside er, at du kan finde asiatiske kvinder fra hele verden, og de søger ALLE sammen kærligheden udenfor deres eget land. Ellers var de vel på en national/lokal dating side?

Ydermere er det meget nemt at registrere sig. Det kan du gøre ved hjælp af facebook, hvor systemet automatisk indhenter oplysninger om dig, og klarer det for dig. Du kan også vælge manuelt at indtaste dine oplysninger – uanset hvad, er du klar i løbet af få minutter.

ThaiCupid

ThaiCupid er absolut også en af de bedste valg, når du søger efter asiatiske kvinder og asian dating. Selvom navnet antyder en størstedel af Thailandske kvinder/mænd, så finder du også TONSVIS af kvinder fra resten af Asien. Jeg vil gerne vædde med, at du kan få skabt kontakt til flere asiatiske kvinder, end du overhovedet kan holde styr på.

Ligesom AsianDating.com kan du registerer dig på ThaiCupid lynhurtigt. Det tager under 2 minutter – men herefter skal du dog også udfylde din profil med flere personlige oplysninger. Det øger din chance for succes enormt.

En af de største fordele ved denne side er også, at medlemstallet er astronomisk. Du finder flere end 3.000.000 medlemmer herinde, hvoraf rigtig mange af dem er asiatiske single kvinder, som er klar til at møde fyre fra andre steder i verden.

Herinde kan du vælge mellem 2 forskellige medlemskaber – og et medlemskab er ‘desværre’ nødvendigt for din succes. Uden et medlemskab har du ikke mulighed for at kontakte nogle kvinder (medmindre de selv har et medlemskab), hvilket ikke er særligt mange. Tilgengæld kan du med et medlemskab skrive til ALLE de kvinder du overhovedet kan!

InternationalCupid

Den sidste vi har taget med på listen er InternationalCupid, som i store træk er en decideret international datingside. De har medlemmer fra hele verden – men især rigtig mange kvinder fra eksempelvis Filippinerne, Indonesien, Thailand og andre lande fra Asien. Af en eller anden årsag er asiatere enormt meget repræsenterede herinde.

En teori kunne være, at mange kvinder fra asiatiske lande ønsker at finde sig en mand fra udlandet. Det vil mange kvinder iøvrigt, men i særdeleshed mange asiatiske kvinder, eftersom der findes en række af asiatiske lande, som ikke har de bedste levevilkår.

En af de væsentlige fordele ved at bruge denne side er, hvis du nu skulle få smag for at prøve noget andet, end en asiatisk kvinde. Det kan du i hvert fald finde herinde – her er kvinder fra hele verden. Jeg har selv benyttet den en del, og især afrikanske kvinder er her også mange af, samt kvinder fra Sydamerika og selvfølgelig store dele af Asien.

Hva’ koster (seriøs) asian dating?

Der findes mange forskellige modeller for priser indenfor asiatisk dating. Der findes månedlige medlemskaber, der findes hjemmesider hvor du skal betale for hvert brev du åbner – og disse vil jeg bestemt ikke anbefale. Det bliver enormt dyrt i længden, sammenlignet med et månedligt medlemskab.

De 3 sider der nævnes foroven, benytter samme prissætning. Medlemskaberne koster det samme, uanset om du vælger nr. 1, 2 eller 3. Der findes 3 slags betalte medlemskaber – et hvor du får del i nogle af fordelene, og det andet, hvor du får flere fordelene, og det sidste som giver dig alle fordelene. Se priser på Asian dating herunder!

Priserne for Guld-medlemskab

Priserne for Platin-medlemskab

Priserne for Guld-medlemskab

Sådan får du succes med asian dating

Der er ikke nogen garantier for, at din asian dating bliver succesfuld. Du kan dog aktiv gøre nogle forskellige ting, for at øge dinne succes-chancer GEVALDIGT. Der er nogle ting som vil kræve lidt tid fra dig, og en lille indsats. Det er dog noget jeg har gjort på alle de dating-medlemskaber jeg har haft, og det har vist sig at være ganske effektivt.

Udfyld din profil grundigt

Den hurtigste måde for en kvinde at forlade en dating-profil er hvis den er helt tom. Hvis du ingen profiltekst har, ingen information om dig selv, hva’ du søger eller hva’ du kan tilbyde – hvordan skal du så kunne skabe interesse for dem, der besøger din profil?

Den bedste måde at skabe eventuel interesse INDEN en samtale er ved at have en profil, som er grundigt udfyldt. Det er ikke nok med 1 billede, og så dine fysiske karaktertræk. Det er sjældent dette, der betyder mest. Lad kvinderne vide hvem du er, hva’ du laver i din fritid, hvad du kan tilbyde i et forhold – og eventuelt hvad du kan lide at lave om søndagen.

Hav flere forskellige billeder

Mennesker er af natur ganske visuelle. Vi nyder at bruge vores øjne, og på den måde skabe os en forestilling, eller et billlede  af det, vi kigger på. Det er ikke anderledes, når det handler om dating eller online asian dating.

Lad kvinderne kunne skabe sig et helt billede af dig. Brug et profilbillede hvor man også kan se din fysik (Læs: IKKE nøgenbillede!). Man skal kunne se dig som person. Gerne fra en ferie, eller når du er igang med en aktivitet eller lignende. Undgå for alt i verden at tage et billede af dit ansigt i frø-perspektiv. En dobbelthage der fylder halvdelen af billledet, er ikke fedt for nogen!

I

4361+ online

Hjemmesiden med FLEST Asiatiske Kvinder
Skriv til så mange kvinder du kan vil
Ekstremt mange aktive medlemmer
Kan benytte gratis og betalt