Velkommen til den side, der indeholder al vores information vedrørende afro dating og afrikansk dating.

Der findes rigtig mange mænd (mig selv inklusive), som er fascineret af den mørke glød kvinder fra Afrika besidder.

Jeg har selv haft en del kontakt og datet nogle kvinder fra Afrika - både herhjemme i Danmark, men også i Afrika (Kenya).

Generelt set, så er der også rigtig mange kvinder fra Afrika, som er helt vilde med hvide og vestlige mænd - af mange forskellige årsager. Alt dette kan du læse mere om i denne artikel, og meget mere.

Nede i bunden vil du kunne finde andre artikler vedrørende afrikansk dating og afrikanske kvinder.

Mød Afrikanske kvinder med Afro Dating

Mange steder i Afrika er der ikke fast adgang til internettet, som vi har det herhjemme. Det kan blandt andet skyldes de enorme distancer Afrika har, men selvfølgelig også mangel på økonomiske ressourcer hos de forskellige lande. Denne manglende økonomi bevirker også, at mange områder er ramt af fattigdom og lignende. Menneskene lider efterfølgende konsekvenserne af dette - så som manglende jobmuligheder og økonomisk stabilitet.

Det bevirker, at rigtig mange kvinder fra Afrika ønsker at date og møde mænd fra udlandet. Dette gælder i særdeleshed Danmark.

#1 

▢ +3850 online

  • Hjemmesiden med FLEST afrikanske kvinder
  • Skriv til så mange kvinder du kan og vil
  • Ekstremt mange aktive medlemmer
  • Kan benytte gratis og betalt

#2

▢ +4150 online

  • Ekstremt mange afrikanske kvinder
  • Mød kvinder og afrikanske kvinder
  • Rigtig mange aktive singler fra hele verden
  • Kan benytte gratis og betalt

Jeg har mødt kvinder fra Afrika via forskellige medier. Sidst prøvede jeg med Tinder - og her fik jeg hele 80 matches med kvinder i Nairobi, Kenya, på under 12 timer!

- Morten, Find Kaerlighed

Ovenstående vil jeg dog ikke endegyldigt kalde for en succes, selvom jeg fik alle disse matches. Nogle af kvinderne tilbød mig nøgenbilleder mod betaling. Andre svarede slet ikke - og det var til sidst kun en håndfuld, som jeg fik en reel dialog med.

Jeg vil ikke anbefale dig at bruge Tinder, hvis du har lyst til at påbegynde Afro Dating. Du bør istedet benytte en online datingside.

De bedste afro dating-hjemmesider til dig

Der findes et temmeligt stort udvalg af dating-hjemmesider, hvor du kan møde afrikanske kvinder. Her vil jeg nævne et par stykker af dem - og jeg har selv afprøvet dem med succes, ellers ville jeg ikke inkludere dem.

AfroIntroductions

Det "åbenlyse" valg er AfroIntroductions, når du vil påbegynde dit afro dating eventyr. Som navnet antyder, er det en hjemmeside, der udelukkende fokuserer på at skabe forhold mellem afrikanske kvinder/mænd, med kvinder/mænd som ikke bor i Afrika.

Den første (og største fordel) ved hjemmesiden er, at du finder flere end 4.500.000 registrerede profiler. Det er ekstremt mange. Medlemmerne er i alle aldre, og fra alle dele af Afrika. Rigtig mange kvindelige medlemmer har også et eller flere profilbilleder, og så har de ganske veludfyldte profiltekster, som bestemt er værd at tage et kig på.

Giv siden en chance. Hvis du udfylder din profil godt og grundigt, så vil du helt sikkert få en masse opmærksomhed fra mange af de afrikanske kvinder.

InternationalCupid

Dette, lidt mindre åbenlyse valg, er også enormt anbefalelsesværdigt. Hjemmesiden har fokus på at bringe mennesker sammen fra hele verden - heriblandt også kvinder fra Afrika, selvfølgelig.

Du finder helt klart det største antal af aktive kvindelige afrikanske medlemmer på AfroIntroductions. Alligevel syntes jeg, at InternationalCupid fortjener en chance. For det første, er der flere end 4.000.000 medlemmer fra hele verden. En stor del af dem, er faktisk kvinder fra Afrika - og i særdeleshed er der mange kvinder fra Kenya. 

En ting er sikkert - der er flere kvinder klar til afro dating, end du overhovedet kan forestille dig. Prøv selv at gå ind og se. Desuden har du her mulighed for, at møde kvinder fra hele af verden også!

Priserne for (seriøs) Afro Dating

Hos de forskellige Afro Dating sider, findes der mange forskellige prisniveauer. Når du skal til at erhverve dig et medlemskab, bør du dog helt sikkert vælge et, hvor du lige fra start kan se, hvor meget det vil koste dig. En fast månedlig pris er bestemt at foretrække. 

Inde hos AfroIntroductions og InternationalCupid (nævnt foroven), har de 2 forskellige slags medlemskaber, med forskellige fordele - som du kan læse meget mere om inde på deres hjemmeside. Du kan få et Gold medlemskab, eller et Platinum medlemskab.

Priser for Gold medlemskab:


Priser for Platinum medlemskab:

AfroDating - Kvinder fra Kenya

Kenya har en ret interessant historie. Kenya er beliggende i Østafrika, helt ud til havet.

Dét som gør Kenya interessant er, at de er enormt vestliggjorte. Størstedelen af befolkningen snakker flydende engelsk, eftersom de lærer det i skolen og derhjemme - samtidig med, de taler det lokale sprog Swahili. Hvorfor gør de det?

Fra 1920 til og med 1963 var Kenya en britisk koloni. Her blev det et krav, at indføre engelsk undervisning, og derved få evnen til at tale engelsk. Selvom det er mange år siden, så hænger dette stadig ved. Det er efter min overbevisning en af de største (ud af mange) fordele ved kvinder fra Kenya - kommunikationen er så nem. 

Eftersom kommunikation er en af de vigtigste grundsten i et forhold, så må det jo siges, af Kenya vinder en helt del frem på dette punkt, sammenlignet med andre steder.

Dette medvirker også, at rigtig mange kvinder fra Kenya har muligheden for at søge kærligheden udenfor Afrika. Med stærke engelske sprogkundskaber og vestlig-kulturforståelse kan man nå meget langt!

Gør mest muligt ud af din afro dating profil

Du kommer ikke udenom, at skulle lave dig en dating-profil. Det er heldigvis meget nemt - eftersom hjemmesiderne oftest vil guide dig igennem processen.

Det mest almindelige er, at udfylde den "punktligt", kan man vel sige. Her begynder det med dine fysiske karaktertræk som hårfarve, højde, vægt, hudfarve, øjenfarve, skæg/ingen skæg og så fremdeles. De er hurtigt udfyldt, og jeg vil anbefale dig, at gøre det. Det hjælper kvinderne med at danne sig et korrekt billede af dig.

Herefter skal du højst sandsynligt udfylde nogle informationer, om hvem du er som person. Hvad er dine hobbier? Hvad arbejder du med? Bor du alene? Har du børn? Hvad søger du helt specifikt - kæreste, sexpartner eller venner?

Disse informationer bør du også udfylde ganske grundigt. Det giver de besøgende kvinder RIGTIG god mulighed for at få mere at vide om dig, og danne sig et oprigtig billede af dig. Der er ingen grund til at lyve eller "højne" sig selv alt for meget - de afrikanske kvinder skulle jo gerne kunne lide dig, fordi du er dig.

Fremhæv dig for afro kvinder med vellignende billeder

En af de vigtigste punkter i din profil, er dine billeder. Her kommer der nogle tips til, hvordan du med fordel kan gribe det an.

For det første, bør du ikke bruge gamle billeder, fra den gang "ølvommen" var et vaskebræt. Brug vellignende billeder af dig selv, det giver de bedste resultater.

Tænk over dette: dit profilbillede skal være interessant, og "lokke" kvinder til at klikke på din profil. Det er det første de ser, inden de overhovedet kommer ind på din profil. Brug eventuelt et billede, hvor man ikke helt kan se, hvordan du ser ud. 


Afrikanske kvinder


Afrikanske kvinder søger danske mændAntallet af Afrikanske kvinder der søger mænd fra Europe, og i særdeleshed Danmark, er stødt stigende. Flere og flere danner par,

LÆS MERE

Mød Tusindvis af Afrikanske singler

Det har aldrig været nemmere, at møde en afrikansk kvinde - og få hende herhjem til Danmark. Det første jeg anbefaler dig at gøre, er at tilmelde dig en datingside, hvor der findes masser af afrikanske singler - som alle søger kærligheden i udlandet!