Thailandske kvinder giftes med danske mænd

Danske mænd finder ofte sammen med Thailandske kvinder og piger

Det kan lyde mærkeligt, men den er god nok. Det har i lang tid været populært for danske mænd at vie sig med thai piger, og det er det bestemt stadig.

Se eventuel graf forneden, indhentet fra Dansk Statistik. Den viser udviklingen i antallet af vielser (i Danmark, vel og mærket), mellem danske mænd og thailandske kvinder.


Det er værd at bemærke, at 1) grafen viser kun vielser foretaget i Danmark. Mange bliver gift andetsteds. Bemærkelsesværdig fakta 2) – den viser kun de par, der er blevet gift. Det er selvfølgelig ikke alle, der ønsker at gifte sig, men blot at forblive i et parforhold. De er selvsagt ikke med i statistikken. Som det ses i statistikken, er antallet af vielser svingende. (Vi er ikke helt sikre på, hvad der skete i 2010, siden det dykkede gevaldigt).

En strengere og strengere politik vedrørende udlændinge der vil til Danmark, har også gjort det sværere at familiesammenføre på denne måde.

Thai piger & danske mænd

Vi er helt overbevist om, at der i fremtiden vil blive foretaget flere vielser mellem thailandske kvinder og danske mænd. En årsag til dette er, at det bliver nemmere og nemmere, at komme i kontakt med piger fra Thailand.

Det er ikke længere en nødvendighed at rejse dertil, for at møde din drømmekvinde. Hele din rejse mod kærligheden kan starte foran din computer. 

Smuk thai kvinde. Lyst til at møde kvinder som hende?

Smuk thai kvinde. Klik og mød flere som hende.

Værdier hos thailandske piger

Der kan være mange årsager til at finde en kone i Thailand. Måske er du visuelt forelsket i deres eksotiske udseende, eller også syntes du bare, de er de sødeste mennesker der findes. Thai piger er kendt for at have et godt hjerte, med gode moraler og værdier.

Langt de fleste thailandske kvinder er ikke specielt “løs på tråden”, hvilket er en fordom, mange har. Kendskabet til Thai piger, for mange i hvert fald, er begrænset til hvad der ses og høres i film – og det er heldigvis langt fra virkeligheden.

Generelt set (uden at generalisere), er Thai kvinder en smule konservative ifht. fysisk kontakt (sex), medmindre du støver en danse-pige op på en bar. Især hvis du dater en jomfru, så skal du ikke regne med at “være heldig” inden for de 5 første dates. Det anses som værende helligt, og du kommer ikke i hendes bukser, uden du har opført og fremvist dig selv som en gentleman.

Thailandske kvinders værdier ligner i høj grad værdierne hos andre kvinder rundt om i verden. De søger kærlighed, sikkerhed, “tosomhed” og en at dele hverdagen med. Hvem gør ikke det?


Mød Tusindvis af Thai singler

Det har aldrig været nemmere, at møde en thaikvinde - og få hende herhjem til Danmark. Det første jeg anbefaler dig at gøre, er at tilmelde dig en datingside, hvor der findes masser af thailandske singler - som alle søger kærligheden i udlandet!

About the Author Morten

Jeg hedder Morten, er 27 år, og jeg elsker at udforske verden. Jeg har boet mange forskellige steder i udlandet, og især Østeuropa. Jeg har lavet denne hjemmeside, for at vise dig hvor nemt og fantastisk det kan være, at date kvinder fra udlandet!

Årsagen til ThaiCupid's succes

Jeg vil give dig en anbefaling. En anbefaling, der muligvis kan være med til at ændre dit liv til det bedre - hvis du søger en kæreste fra Thailand.

Jeg vil fortælle dig om ThaiCupid.

Det er ubetinget en af de største sider, hvor du kan skabe kontakt til Thailandske kvinder. Skabe kontakt, og find din date.

Siden er endda på dansk.

(Mange af kvinderne er YDERST interesseret i at få kontakt med mænd fra Skandinavien og i særdeleshed DANMARK)

Er du klar til at begynde et nyt dating-eventyr?

Gå til ThaiCupid »