september 28

Thailandske kvinder giftes med danske mænd

0  comments

Danske mænd finder ofte sammen med Thailandske kvinder og piger

Det kan lyde mærkeligt, men den er god nok. Det har i lang tid været populært for danske mænd at vie sig med thai piger, og det er det bestemt stadig.

Se eventuel graf forneden, indhentet fra Dansk Statistik. Den viser udviklingen i antallet af vielser (i Danmark, vel og mærket), mellem danske mænd og thailandske kvinder.


Det er værd at bemærke, at 1) grafen viser kun vielser foretaget i Danmark. Mange bliver gift andetsteds. Bemærkelsesværdig fakta 2) – den viser kun de par, der er blevet gift. Det er selvfølgelig ikke alle, der ønsker at gifte sig, men blot at forblive i et parforhold. De er selvsagt ikke med i statistikken. Som det ses i statistikken, er antallet af vielser svingende. (Vi er ikke helt sikre på, hvad der skete i 2010, siden det dykkede gevaldigt).

En strengere og strengere politik vedrørende udlændinge der vil til Danmark, har også gjort det sværere at familiesammenføre på denne måde.

Thai piger & danske mænd

Vi er helt overbevist om, at der i fremtiden vil blive foretaget flere vielser mellem thailandske kvinder og danske mænd. En årsag til dette er, at det bliver nemmere og nemmere, at komme i kontakt med piger fra Thailand.

Det er ikke længere en nødvendighed at rejse dertil, for at møde din drømmekvinde. Hele din rejse mod kærligheden kan starte foran din computer. 

Smuk thai kvinde. Lyst til at møde kvinder som hende?

Smuk thai kvinde. Klik og mød flere som hende.

Værdier hos thailandske piger

Der kan være mange årsager til at finde en kone i Thailand. Måske er du visuelt forelsket i deres eksotiske udseende, eller også syntes du bare, de er de sødeste mennesker der findes. Thai piger er kendt for at have et godt hjerte, med gode moraler og værdier.

Langt de fleste thailandske kvinder er ikke specielt “løs på tråden”, hvilket er en fordom, mange har. Kendskabet til Thai piger, for mange i hvert fald, er begrænset til hvad der ses og høres i film – og det er heldigvis langt fra virkeligheden.

Generelt set (uden at generalisere), er Thai kvinder en smule konservative ifht. fysisk kontakt (sex), medmindre du støver en danse-pige op på en bar. Især hvis du dater en jomfru, så skal du ikke regne med at “være heldig” inden for de 5 første dates. Det anses som værende helligt, og du kommer ikke i hendes bukser, uden du har opført og fremvist dig selv som en gentleman.

Thailandske kvinders værdier ligner i høj grad værdierne hos andre kvinder rundt om i verden. De søger kærlighed, sikkerhed, “tosomhed” og en at dele hverdagen med. Hvem gør ikke det?


Mød Tusindvis af Thai singler

Det har aldrig været nemmere, at møde en thaikvinde - og få hende herhjem til Danmark. Det første jeg anbefaler dig at gøre, er at tilmelde dig en datingside, hvor der findes masser af thailandske singler - som alle søger kærligheden i udlandet!


Tags

international dating, thai kvinder, thai kvinder danske mænd, thai piger, thailandske kvinder, thailandske piger


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tilmeld dig nyhedsbrevet - og få tilsendt profiltekstguiden!