Thai Dating - Mød din thai date

Thai piger er smukke, elskværdige, følsomme og omsorgsfulde. Med Findkaerlighed’s anbefalinger til Thai Dating, finder du sikkert og trygt en date, uden at blive snydt.

Det er noget vi hører om tit – og det foregår også på thai dating sider. Heldigvis kan du, med en masse forbehold og en god portion sund fornuft, undgå det helt.


De første ting skal være opmærksom på, før du begynder på thai dating, er:

  • Benyt KUN en anerkendt datinghjemmeside. Hvis du modtager spam e-mails, som jeg også gør i massevis, reklamerer nogle af dem sikkert for en eller flere datingsider. Klik ALDRIG på disse links, selvom der står, at de reklamerer for en thailandsk dating side. En virksomhed, der benytter spam (og ulovlig) markedsføring over e-mail, er ikke anbefalelsesværdigt at benytte.
  • Alverdens thai dating sider bliver ofte misbrugt af svindlere. De kan eksempelvis udgive sig for at være kvinder, og tilsyneladende indlede et forhold med dig – over datinghjemmesiden. Hvad får de ud af det, tænker du? Penge. De indleder massevis af “forhold” til forskellige mænd, og så tigger de på et tidspunkt om penge til eksempelvis en flybillet til Danmark. Når du så har overført penge, hører du aldrig fra dem igen. Vær derfor opmærksom på: send ALDRIG penge over internettet til en, du aldrig har mødt. Uanset hvor smuk hun ser ud.
  • Pas på med gratis thai datingsider, hvis du vil thai date. Det er næsten altid anbefalelsesværdigt, at benytte en betalt platform, af en meget simpel årsag. Du får filtreret størstedelen af de useriøse brugere væk. Derudover sorterer det også ladyboys fra, hvilket gratis thai dating sider kan have i massevis. Det er for nemt for svindlere, at benytte sig af dating sider der er gratis.

Smuk thailandsk kvinde.

Smuk thailandsk kvinde. Klik og mød andre som hende!


Thai Dating online eller i virkeligheden?

Der er relativt mange fordomme forbundet med thai dating – både online og offline. Hvis du blot vil have sex og overfladiskhed, anbefaler vi ikke, at du benytter en online thai dating side. Kvinderne på disse sider, vil have kærlighed og et forhold. Der er nogle klare fordele ved at benytte online hjemmesider til din Thai dating. Du kan bl.a. finde tusindvis af smukke thai kvinder direkte fra sofaen.

Prøver du thai dating udenfor online-verdenen, kan det være problematisk. For det første, er der 8470 kilometer imellem Thailand og Danmark. For det andet, er der ikke overvældende mange thai kvinder i danmark. Det vil unægteligt gøre thai dating svært. Hvorfor ikke begynde søgningen der, hvor du nærmest kan vælge og vrage – på udseende, fritidsinteresser og meget mere?

Min anbefaling er helt klart, at du benytter dig af en datingside som f.eks. Thai Cupid. Her kan du gratis oprette en profil, og begynde din søgning. Prøv først med et gratis abonnement, og hvis du kan lide den, er der store besparelser at hente ved at købe medlemskab for flere måneder af gangen.

Succes med thai dating

Den hurtigste måde at få succes med thai dating er, at oprette en profil på en datingside med en masse kvindelige thai medlemmer. Det er dog vigtigt, at du benytter en anerkendt side, og en side med mange medlemmer. Det er rigtig surt at have betalt for 6 måneders medlemskab, og så har man kigget alle kvinderne igennem på dag nummer 3.

Det vigtigste er helt klart, at få udfyldt din profil godt og grundigt. En grundigt udfyldt profil sikrer dig henvendelser med kvalitet. Det er meget svært for en kvinde at bedømme dig og se hvem du er, hvis du ikke har noget billede, skrevet noget om dig selv eller hvad dine værdier er i livet. Udfyld din profil grundigt

Udfyld så mange informationer du kan om dig selv, og det, som du vurderer at thai kvinder vil være interesseret i. (PS. Vi har her hos Findkaerlighed skrevet en lækker guide til, hvordan du udfylder din profiltekst så godt som muligt. Den vil give dig en masse henvendelser og øge din thai dating succes.


Mød Tusindvis af Thailandske singler

Det har aldrig været nemmere, at møde en thailandsk kvinde - og få hende herhjem til Danmark. Det første jeg anbefaler dig at gøre, er at tilmelde dig en datingside, hvor der findes masser af thailandske singler - som alle søger kærligheden i udlandet!

About the Author Morten

Jeg hedder Morten, er 27 år, og jeg elsker at udforske verden. Jeg har boet mange forskellige steder i udlandet, og især Østeuropa. Jeg har lavet denne hjemmeside, for at vise dig hvor nemt og fantastisk det kan være, at date kvinder fra udlandet!

Årsagen til ThaiCupid's succes

Jeg vil give dig en anbefaling. En anbefaling, der muligvis kan være med til at ændre dit liv til det bedre - hvis du søger en kæreste fra Thailand.

Jeg vil fortælle dig om ThaiCupid.

Det er ubetinget en af de største sider, hvor du kan skabe kontakt til Thailandske kvinder. Skabe kontakt, og find din date.

Siden er endda på dansk.

(Mange af kvinderne er YDERST interesseret i at få kontakt med mænd fra Skandinavien og i særdeleshed DANMARK)

Er du klar til at begynde et nyt dating-eventyr?

Gå til ThaiCupid »