oktober 27

Skal du flytte sammen med din udkårne?

0  comments

Når man benytter sig af en eller flere datingsider på internettet, sker der jo ofte det, at man møder sig en sød kvinde eller mand. Efterfølgende er der jo også rimelig stor mulighed for, at man på et tidspunkt skal flytte sammen...og her på siden får du 3 hurtige tips - til ting du du med fordel kan huske på!

#1 Hvor skal I bo?

Noget af det første man skal overveje er naturligvis hvor, man har lyst til at bosætte sig. Det er noget I sammen skal finde ud af - skal I bo i et hus, lejlighed eller ude på en bondegård?

Finder du en kæreste fra udlandet skal I helt sikkert også snakke om, hvor i verden I skal bosætte Jer. I dit hjemland? Din partners hjemland? Et tredje sted, midt imellem måske? Mulighederner er mange, så det er selvfølgelig vigtigt, at I får snakket om dette.

Hvis der eventuelt er børn, eller planer om børn i fremtiden, skal dette naturligvis tages med i ligningen.

#2 Skal i købe eller leje?

Det er for mange (naturligvis) et stort skridt at flytte sammen. Der er fordele både i at leje eller købe, så det er også vigtigt, at overveje dette.

Hvis man køber et hus, er det selvsagt en større investering, end hvis man beslutter sig for at leje en bolig. Der er nogle flere udgifter forbundet med eksempelvis vedligholdelse af boligen, vandrør, elektricitet, som man ikke har ved et lejemål.

Vælger man at købe en bolig, skal man jo også gøre op med sig selv, om man har lyst til at renovere, eller om det skal være renoveret. Det er ikke altid det fedeste at rende og male med facademaling, hvis man ingen interesse har i det.

#3 Afstemning af forventninger

Det er enormt vigtigt af afstemme Jeres forventninger. Hvis du forventer det ene, og din partner forventer noget helt andet, så er der gode chance for, at det ikke bliver så glidningsfrit.

Derfor vil gavne jer meget, at snakke om Jeres forventninger til at flytte sammen. Hvem skal ordne hvad? Hvornår skal det ene og det andet ordnes?

Selvfølgelig skal det HELE heller ikke planlægges minutiøst - så bliver det måske lidt for forudsigeligt. Men som udgangspunkt er det en rigtig god idé, at have en fælles forståelse af mange forskellige ting.


Der er naturligvis mange forskellige ting man skal huske på, når man flytter sammen. Her har vi givet 3 bud på nogle af dem, og vi håber på, at det kan give lidt stof til eftertanke. Held og lykke!


Tags


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tilmeld dig nyhedsbrevet - og få tilsendt profiltekstguiden!