september 6

Sådan finder du en Østeuropæisk hustru

0  comments

Find Østeuropæisk hustru allerede i dag

Det er ikke længere tabu-belagt, at have en udenlandsk kone. Tidligere var forhold mellem ‘velstillet’ mand og mindre ‘velstillet’ kvinde fra Østeuropa tabubelagt, og der har været en masse fordomme.

“Hun er garanteret købt” – “Gad vide om hun overhovedet nyder livet?” og så fremdeles. Du kender sikkert flere fordomme selv.

I denne artikel vil vi gøre op med dette - læn dig tilbage, og find ud af, hvordan du selv kan finde en østeuropæisk hustru!


Faktum er dog, at flere kvinder fra Østeuropa finder sammen med danske mænd. Østeuropæiske kvinder søger danske mænd af flere årsager. Der kan være øget økonomisk sikkerhed forbundet med det, hvilket giver en lysere og bedre fremtid. Nogle kvinder er “citizens of the world” – det vil sige, at de gerne rejser ud i verden for at søge efter sin eneste ene ægtefælle.

Det kan vi godt lide – for kvinder fra Østeuropa har gode værdier, og et omsorgsfuldt livssyn. Der er ofte fokus på gamle værdier, som f.eks. at hun laver mad, og du slår græsset. Hun vasker tøjet, og du skaffer likvide midler til vejen og dagen.

Internettet er i særdeleshed en “booster” i forhold til dette. Der findes utallige muligheder – her på siden har vi kogt mulighederne ned til en håndfuld, rigtig gode initiativer og “hjælpemidler”. Vi viser dig vejen, stedet og hjælper dig hen i mod destination; Østeuropæisk hustru

Danske ægtemænd søges af østeuropæiske koner

Tidligere har det været stort set umuligt, at komme i kontakt med potentielle hustruer fra Østeuropa – altså før, der var internet. Der krævede det hjælp fra et decideret kontakt-bureau, og det var også her, at konceptet “mail order bride” opstod.

Dette koncept har selvfølgelig både sine fordele og ulemper, men vi syntes ikke, det giver mening længere. Du skal dele resten af dit liv med din kommende Østeuropæiske hustru, og det ville da være rart, hvis I havde nogle fælles interesser som minimum?

Eller at der var et minimum af fysisk tiltrækning, for Jer begge to?

Det kan selvsagt være svært, hvis du ikke har haft nogen form for korrespondance med din udkårne.

Derfor anbefaler vi dig at benytte en online dating platform, der tillader dig at skrive breve direkte til Østeuropæiske kvinder. Kvinder, der søger en mand fra udlandet, vel og mærket!

Smuk, ung østeuropæisk kvinde.

Smuk, ung østeuropæisk kvinde. Klik og mød andre som hende.

Sådan finder du en Østeuropæisk Hustru (gjort nemt)

  1. Besøg en udenlandsk datingside (Jeg vil anbefale dig at benytte denne internationale datingside) Der findes utallige af kvindelige dating-profiler fra Østeuropa, der alle leder efter en mand udenfor deres eget land. Psst… Danske mænd scorer højt i popularitet – og der er rigtig mange medlemmer.
  2. Opret en profil. Det er gratis, og tager kun få minutter. Herefter skal du udfylde din profil med billeder og tekst. Desto grundigere du er, desto højere er dine chancer for succes. Skriv hvad du kan lide, hvad du arbejder med, hvad du søger i en kommende kone, hvad du laver om søndagen og så fremdeles. Det er kun din egen fantasi, der sætter grænser.
  3. Efter du har udfyldt din profil, skal du i gang med søgningen efter en østeuropæisk dame. Umiddelbart vil jeg tro, uanset hvilken side du vælger, at de har en søgefunktion. Her kan du blot skrive dine præference ind, mht. alder, udseende mv. Herefter vil der komme en liste frem, med alle de kvindelige profiler, der matcher dine søgekriterier.
  4. Fjerde og sidste step – Send en besked!

Din besked bør være mere end en standard besked. Skriv noget mere end “Hello” – spørg ind til hendes interesser, hendes dag, uge eller noget andet.

Et rigtig godt tip er, at kigge i vedkommendes profil, og spørg ind til noget hun har har beskrevet. Så viser du allerede her, at du interesserer dig for hende, hvilket er et klart plus. Husk også – du skal nok igennem de 4 trin en god portion gange, før du føler at have fundet noget rigtigt.


Mød Tusindvis af Østeuropæiske singler

Det har aldrig været nemmere, at møde en østeuropæisk kvinde - og få hende herhjem til Danmark. Det første jeg anbefaler dig at gøre, er at tilmelde dig en datingside, hvor der findes masser af østeuropæiske singler - som alle søger kærligheden i udlandet!

Mød Tusindvis af Østeuropæiske singler

Det har aldrig været nemmere, at møde en østeuropæisk kvinde - og få hende herhjem til Danmark. Det første jeg anbefaler dig at gøre, er at tilmelde dig en datingside, hvor der findes masser af østeuropæiske singler - som alle søger kærligheden i udlandet!


Tags

international dating, østeuropæisk hustru


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tilmeld dig nyhedsbrevet - og få tilsendt profiltekstguiden!