• You are here:
  • Home »

Russiske kvinder – hvordan er de, og hvorfor er de så smukke?

Russiske kvinder - hvorfor er de så specielle?

Det bliver mere og mere populært for danske mænd, at date russiske kvinder – og det er der gode årsager til. Tidligere har det været forbundet med fordomme, men denne tid er heldigvis forbi. Russiske kvinder ser meget potentiale i danske mænd, og deres værdier, og flere ønsker derfor at indlede et forhold.

Kan russiske damer ikke finde et forhold i Rusland? – Jo, og det sker selvfølgelig også i stor stil. Russiske mænds værdier er meget anderledes end kvindernes, og – alt afhængig af kvindens geografiske lokation – kan der være sociale problemer involveret. Mange russiske mænd har blandt andet et stort alkohol forbrug, og ser ikke deres kvinde, som
hun gerne vil ses. En elsket partner, og ikke bare en man tilfældigvis deler sit liv med.


Russiske kvinders fysiske udseende

Det er ikke nogen hemmelighed, at russiske kvinder har deres udseende med sig. De er smukke, og det ved de også godt selv. De hører det ofte, og gør gerne meget ud af sig selv. De kan nemlig godt lide at være smukke - hvem kan ikke det?

Et yderst kendt russisk citat lyder "Beauty will save the world" (Smukhed vil redde verden). Det har den russiske novelist/filosof Fyodor Dostoyevsky sagt, siges det.

Gennem historien er Rusland blevet invaderet fra både øst og vest, og mennesker fra hele verden har levet og bor i Rusland. Nulevende russiske mennesker har deres udseende fra tidligere generationer, ligesom alle andre. Hvorfor anses de så, som nogle af de smukkeste mennesker i verden?

Selv i dag er der mennesker fra mere end 100 forskellige nationaliteter der lever i Rusland, og der er 27 såkaldte "co-official" sprog. Det vil sige, der er 27 variationer af Russisk.

Hvis man ser på det "gennemsnitlige" russiske kvindeansigt, er der nogle tendenser, der kommer igen. I bund og grund er det et godt "mix" af karaktertræk fra både vest og øst. Et af hovedtrækkene er deres høje kindben, hvilket er et internationalt anerkendt "jeg er smuk"-træk. Derudover har de et "rundt" ansigt, fin lys hud med grønne/blå eller grå øjne. Du finder dem oftest de russiske kvinder med en hårfarve der er mørke-blond eller sort/brunt.

Russiske kvinder søger danske mænd

Det gør de bl.a. over internettet, og der er mange forskellige hjemmesider, du kan benytte dig af. Hvis du er stålsat på at finde en russisk kvinde, kommer du til at betale for brugen af hjemmesiderne. Men hvad betyder et par hundrede kroner, når du finder din kærlighed?

De fleste hjemmesider kører med en abbonementsordning, hvilket er nemt og overskueligt. Vi anbefaler DENNE side, med medlemspriser der er ganske overskuelige. Du kan få en måneds medlemskab fra 11€ per måned (ved køb af 12 måneders medlemskab). Jo længere et medlemskab du køber, jo større rabat vil du opnå. Ved at købe et 3 måneders medlemskab sparer du hele 33% - end hvis du købte et måneds medlemskab 3 gange. Det samme gør sig gældende ved 12 måneders medlemskab - her sparer du hele 67%!

Vi anbefaler altid interesserede, at købe et medlemskab af minimum 3 måneders varighed - hvis du er seriøs i din søgen. Det er tæt på at være umuligt, at få skabt kontakt, udvekslet beskeder og aftalt møde, på kun 1 måned. (Medmindre du selvfølgelig kan sende breve frem og tilbage dagen lang, hver dag).

Det er de færreste, der har tid til dette - og så vil korrespondancen løbe over længere tid. Vores erfaring siger, at du med 3 måneder til nøds kan nå og få succes i dine skriverier (Det skal jo også være en kvinde, der er interessant for dig). Hvis du vil være på den sikre side, bør du erhverve dig et abbonement for et helt år. (De har over 1 million medlemmer hos Russian Cupid, som jeg anbefaler dig at benytte).

Smuk kvinde (måske single?)

Russiske kvinder er smukke og med timeglasform

Russiske kvinder har ikke kun et smukt ansigt. Mange af dem, er også i besiddelse af en naturligt flot krop - "pæreformen" eller "timeglasfiguren". Fra naturens side er den mere tiltrækkende end "æbleformen", da pæreformen indikerer høje niveauer af det kvindelige hormon estrogen. Det får dem til at se mere kvindelige og feminine ud. Her i vesten er der mange kvinder, der er i besiddelse af "æbleformen" (med en stor mave), og det indikerer fra naturlovens side, at individdet besidder flere testosteron hormoner. (Ikke nødvendigvis fordi det er sandt, men sådan ser det ud).

Russiske kvinder vil gerne have en MAND

Du vinder ikke point hos russiske piger, hvis du åbent ytrer dig om dine halvmånedlige manicure-besøg. Det anbefales ikke, at du går klædt som side 2 i mændendes mode-magasin, og så vil hun

ikke høre dig spørge, om der er mere fugtighedscreme.

Vær en macho mand. Det kan russiske damer godt lide. For at opsummere en lang fortælling; "En mand skal være end mand, og det kan betyde mange ting". En mand er en mand, når han hviler i den person han er, kan klare det hårde arbejde, og vise sin udkårne hvor skabet skal stå.

Du skal vise dig som manden - og det betyder eksempelvis, at du åbner og holder døren, og at du behandler din russiske kone som en ægte prinsesse. En isdronning 😉


Russiske kvinder - hvad er deres værdier?

Russiske damer har mange af de samme værdier, som danske kvinder har, men er ret unikke. En nævneværdig værdi er, at russiske kvinder er meget elskværdige, og de elsker deres mand og familie meget højt. De sætter en ære i at vedligeholde forholdet. De vil gøre meget for dig, og ønsker at tilbringe rigtig meget tid med dig. Her kan danske kvinder være en smule anderledes, da mange godt kan lide personlig frihed, og ikke ønsker en ”clingy” mand.

Russiske kvinder elsker deres familie, og vil højst sandsynligt – fra indledelsen af forholdet – behandle dig som en ægtefælle hurtigt.

Russiske kvinder vil date danske mænd

De er oprigtig interesserede. Du vil hurtigt få tilsendt beskeder, fra interesserede kvinder. Du kan gå ind på deres profiler, se billeder og læse om dem. De seriøse profiler vil have udfyldt den grundigt – husk at læse hvad de søger hos en mand, og tilpas dit brev til den enkelte russiske kvindes dating profil. De fleste opdager faktisk, hvis du laver et enkelt brev, og kopierer til alle andre piger også. Det skal være personligt.

Pas på – Russiske piger er ofte meget selvstændige, og stædige! 😉


Mød Tusindvis af russiske singler

Det har aldrig været nemmere, at møde en Russisk kvinde - og få hende herhjem til Danmark. Det første jeg anbefaler dig at gøre, er at tilmelde dig en datingside, hvor der findes masser af russiske singler - som alle søger kærligheden i udlandet!