Polske kvinder: Søger dating & mænd fra Danmark

Flere og flere kvinder fra Polen søger mænd fra Danmark. Det gør de, fordi de vil have økonomisk sikkerhed, en sød mand, en god fremtid og kan lide et godt eventyr. Der findes mange sociale problemer i Polen, bl.a. med et stort alkoholforbrug.

Det medvirker, at mange af disse kvinder søger kærligheden udenfor Polen, og især i Danmark, hvor vi er meget bedre stillet. Som resultat kommer der flere og flere polske kvinder i Danmark, og det bliver nemmere at møde polske kvinder i Danmark.

I denne artikel kan du læse meget mere om hvordan polske kvinder er, hva' de søger og hva' de kan lide - og meget mere. Afslutteligt giver jeg 3 stærke anbefalinger til hjemmesider, hvor du med størst chance kan møde en smuk, polsk kvinde. God fornøjelse!

Polske kvinder er ikke bare smukke, men også kærlige

Polen har nogle af verdens smukkeste kvinder. De er intelligente, sjove, bryder sig ikke om drama – og så er de faktisk rigtig glade for intimitet og nærhed - selvom de ikke bryder sig om at vise for meget hud, ifht. påklædning. Polske piger kan godt lide sex (ligesom de fleste kvinder kan), og vil gerne have et stabilt forhold uden alt for meget drama. De er i langt de fleste tilfælde også monogame, og yderst feminine.

#1

▢ +3100 online

 • Fyldt med smukke polske kvinder
 • Skriv til så mange kvinder du vil
 • Rigtig mange aktive medlemmer
 • Kan benytte gratis og betalt

#2

▢ +710 online

 • Proppet med polske + ukrainske kvinder
 • Se de mange succeshistorier
 • Mange smukke kvinder registreret
 • Kan benytte gratis og betalt

#3

▢ +1370 online

 • FYLDT med Polske & Russiske kvinder
 • Smukke kvinder fra hele verden
 • Gratis & Hurtig oprettelse
 • Kan benytte gratis og betalt

Du bør ikke blive overrasket, hvis du er sammen med en polsk kvinde, og hun viser sig som en enorm omsorgsfuld kvinde - det er langt de fleste nemlig. Det kan være du bliver tilbudt noget god hjemmelavet mad - og du kan helt sikkert forvente at blive passet og plejet, hvis du en dag skulle blive syg.

Hvis du ønsker at score point (uafhængig af, om I allerede er i et forhold, eller om du blot vil "score" hende) - så vis dig fra din romantiske side. Polske kvinder besidder i mange tilfælde et stort hjerte for romantik, og langt de fleste søger deres ridder på den hvide hest!

Smuk kvinde fra polen. Klik & begynd at date polske kvinder!


Polsk Dating online - her møder du polske kvinder

Der opstår flere og flere hjemmesider, der udbyder kontakt-service til Polske piger. De fleste Polske piger snakker rigtig godt engelsk, og kommunikation vil derfor ikke være en forhindring, for at møde kærligheden. Jeg anbefaler DENNE side, hvis du er interesseret i at kontakte kvinder fra Polen.

Det er ganske gratis at oprette en profil. Derefter kan du surfe rundt på siden, og kigge på alle de kvindelige medlemmer. Selvom du ikke har premium abonnement, kan du faktisk en hel del alligevel. Du kan bl.a. søge og kigge på profiler, vise interesse, gem søgninger, benytte avanceret søgning og meget mere. Det eneste du ikke kan, er at booste din profil, læse beskeder fra kvinder eller sende beskeder. Dette kræver premium abonnement (fra kun ca. 100kr pr. md).


Polske kvinders forventninger indfries af Danske mænd

Som skrevet længere oppe, søger mange polske piger kærligheden udenfor Polen. Blandt andet for en bedre økonomisk fremtid, og i det hele taget end bedre livskvalitet. Det betyder imidlertid ikke, at det vil være nødvendigt for dig, at overøse din nye polske partner med materialistiske gaver.

Langt de fleste polske damer sætter pris på de små ting – som mange kvinder gør, fra socialt udfordrede lande. Det kan f.eks. være en tur på stranden, eller en frisk gå tur, og andre livsnære aktiviteter. Find ud af alt dette, når du er i kontakt med din polske dame. Spørg og lær hen ad vejen.

Polske piger er oftest slanke, og elsker at være på stranden. Alt afhængig af hvor de bor i Polen, kan der være langt til stranden. Derudover er vejret sjældent rigtig godt. Fortæl derfor om Danske strande, og vis nogle billeder af din favoritstrand.

Mød tusindvis af Polske singler

Det har aldrig været nemmere, at møde en afrikansk kvinde - og få hende herhjem til Danmark. Det første jeg anbefaler dig at gøre, er at tilmelde dig en datingside, hvor der findes masser af polske singler - som alle søger kærligheden i udlandet!

Polske piger og deres drøm om ægteskab

Mange polske kvinder har, fra de er helt små, en drøm om et dejligt familieliv, med en skøn mand. De vil arbejde hårdt for at opnå denne drøm. Ægteskabet har derfor en høj prioritet hos dem – ulig mange af de polske mænd.

De sætter pris på de normale kønsroller, hvor kvinden laver mad, og manden arbejder på huset. Forvent dog, at din polske hustru vil tage del i arbejdet også. De er meget selvstændige og hårdtarbejdende.

InternationalCupid - Hjemmesiden med flest polske medlemmer

Der er ingen tvivl om, at en af de største fordele ved at benytte InternationalCupid, er antallet af medlemmer. Jo flere (aktive) medlemmer en dating hjemmeside har, jo større er din chance for succes - og det gælder også, når du vil møde polske kvinder.

Når man går ind på hjemmesiden og udelukkende laver en søgning efter kvinder fra Polen, så bliver antallet af profiler vist som 1000+. Rigtig mange af dem er nye, og der kommer jævnligt nye til. 

Hjemmesiden er derfor spækket med smukke kvinder, som alle søger kærligheden i udlandet. 
Især mænd fra Danmark er i høj kurs. Jeg har selv en bruger derinde, og det vælter ind med kvindelige besøgende på min profil. Mange af kvinderne sender mig også en "Vis interesse" når de er derinde.

Det samme kan ske for dig - du skal blot gøre dig umage, når du laver din profil.

UkraineDate - Hjemmesiden tonsvis af polske og ukrainske kvinder

Selvom hjemmesidenavnet antyder, at der fokuseres på ukrainsk dating, er den alligevel taget med på listen.
Udover at du herinde astronomisk mange ukrainske kvinder, så er der også RIGTIG mange polske kvinder

Selvom du måske udelukkende er på udgik efter en polsk kvinde, så er det altså værd at overveje, og stifte bekendtskab med en eller flere ukrainske kvinder også. De minder nemlig ret meget om hinanden, hvis du spørger mig - og så er kvinder fra Ukraine jo også enormt smukke, ligesom dem fra Polen.

Hvis man går herind og søger efter polske kvinder, så kommer der usandsynligt mange profiler frem. Så mange, at resultatet blot bliver vist som 1000+ - så det er ikke til at vide, hvor mange der EGENTLIG er. Men det er mange.

Selvfølgelig er ikke alle 1000+ brugere aktive hver dag, men der kommer også jævnligt nye polske kvinder til UkraineDate. Og de søger alle sammen efter kærligheden i udlandet. 

Ellers var de vel ikke registreret på en international datingside?

RussianCupid - Hjemmesiden fyldt med russiske og polske kvinder

Som du nok kan se på navnet, er det primært en Russisk dating side - men misforstå mig ej. Mængden af polske kvinder du kan finde herinde, er LANGT flere end du nogensinde vil få brug for.

En simpel søgning efter kvinder fra Polen viser flere end 1000+ resultater. Det skulle vel være nok til os alle sammen?

Kvinder fra Polen og Rusland har generelt mange af de samme karaktertræk. Mange kommer fra fattigere områder, og ser ganske gode muligheder i at finde kærligheden i udlandet. Så hvorfor ikke prøve at få kontakt til nogle russiske kvinder også - har du set nogle af de russiske gudinder der findes?

Udseendet på mange polske og russiske kvinder taler for sig selv, og de sætter ofte pris på de mindre ting, der gør livet sjovt og levende. Så: Hvorfor ikke prøve at få kontakt til nogle kvinder fra Rusland også, selvom du måske er på udkig efter en polsk kæreste eller kone?

Hva' er det værste der kan ske?
Der kommer dagligt mange nye medlemmer til hjemmesiden. Sæt et godt profilbillede ind af dig selv, så vil du opdage, at kvinderne begynder at vise interesse for dig!