Polske kvinder

by

Polske kvinder: Søger dating & mænd fra Danmark

Flere og flere kvinder fra Polen søger mænd fra Danmark. Det gør de, fordi de vil have økonomisk sikkerhed, en sød mand, en god fremtid og kan lide et godt eventyr. Der findes mange sociale problemer i Polen, bl.a. med et stort alkoholforbrug.

Det medvirker, at mange af disse kvinder søger kærligheden udenfor Polen, og især i Danmark, hvor vi er meget bedre stillet. Som resultat kommer der flere og flere polske kvinder i Danmark, og det bliver nemmere at møde polske kvinder i Danmark.

I denne artikel kan du læse meget mere om hvordan polske kvinder er, hva’ de søger og hva’ de kan lide – og meget mere. God fornøjelse!

Polsk dating på disse hjemmesider

Polen har nogle af verdens smukkeste kvinder. De er intelligente, sjove, bryder sig ikke om drama – og så er de faktisk rigtig glade for intimitet og nærhed – selvom de ikke bryder sig om at vise for meget hud, ifht. påklædning. Polske piger kan godt lide sex (ligesom de fleste kvinder kan), og vil gerne have et stabilt forhold uden alt for meget drama. De er i langt de fleste tilfælde også monogame, og yderst feminine.

I

2142+ online

MEGET og MANGE aktive Polske kvinder
EKSTREM nem, hurtig og effektiv registrering
Smukke kvinder med masser af lækre profilbilleder
Kan benytte gratis og betalt
I

3745+ online

Fyldt med Polske kvinder fra hele verden
Skriv til så mange kvinder du vil
Rigtig mange aktive medlemmer
Kan benytte gratis og betalt
I

2116+ online

Rigtig mange Ukrainske + Polske kvinder
Hjemmesiden får dagligt mange nye profiler
Se de smukke profilbilleder gratis
Kan benytte gratis og betalt
I

2227+ online

Rigtig mange Russiske + Polske piger
En af de meget store internationel sider
Hurtig oprettelse på få minutter
Kan benytte gratis og betalt

Du bør ikke blive overrasket, hvis du er sammen med en polsk kvinde, og hun viser sig som en enorm omsorgsfuld kvinde – det er langt de fleste nemlig. Det kan være du bliver tilbudt noget god hjemmelavet mad – og du kan helt sikkert forvente at blive passet og plejet, hvis du en dag skulle blive syg.

Hvis du ønsker at score point (uafhængig af, om I allerede er i et forhold, eller om du blot vil “score” hende) – så vis dig fra din romantiske side. Polske kvinder besidder i mange tilfælde et stort hjerte for romantik, og langt de fleste søger deres ridder på den hvide hest!

Hvorfor disse sider til at møde polske kvinder?

Online dating hjemmesider har altid en masse forskellige funktioner, som de tilbyder hver især. Det er alt sammen ganske fint, og gør din opelvelse bedre. Der er dog 1 faktor som er den vigtigste, når du skal møde polske kvinder på en hjemmeside – nemlig antallet af aktive polske kvinder, som rent faktisk benytter sig af hjemmesiden.

Disse sider er primært blevet valgt, fordi du rent faktisk har en god mulighed for at finde polske kvinder, og derved har rig mulighed for at tage kontakt til dem. Herunder kan du læse yderligere informationer om hjemmesiderne, og hvorfor du bør benytte dem til dine polske dating eventyr!

InternationalCupid

Der er ingen tvivl om, at en af de største fordele ved at benytte InternationalCupid, er antallet af medlemmer. Jo flere (aktive) medlemmer en dating hjemmeside har, jo større er din chance for succes – og det gælder også, når du vil møde polske kvinder.

Når man går ind på hjemmesiden og udelukkende laver en søgning efter kvinder fra Polen, så bliver antallet af profiler vist som 1000+. Rigtig mange af dem er nye, og der kommer jævnligt nye til. 

Hjemmesiden er derfor spækket med smukke kvinder, som alle søger kærligheden i udlandet. 
Især mænd fra Danmark er i høj kurs. Jeg har selv en bruger derinde, og det vælter ind med kvindelige besøgende på min profil. Mange af kvinderne sender mig også en “Vis interesse” når de er derinde.

Det samme kan ske for dig – du skal blot gøre dig umage, når du laver din profil.

Denne hjemmeside er en af mine personlige favoritter, netop fordi den har SÅ mange medlemmer fra hele verden. Det kan godt være, at du vil møde en polsk kvinde – men hvem ved, det kan være det ændrer sig? Så er det jo godt at have muligheden.

UkraineDate

Selvom hjemmesidenavnet antyder, at der fokuseres på ukrainsk dating, er den alligevel taget med på listen.
Udover at du herinde astronomisk mange ukrainske kvinder, så er der også RIGTIG mange polske kvinder

Selvom du måske udelukkende er på udgik efter en polsk kvinde, så er det altså værd at overveje, og stifte bekendtskab med en eller flere ukrainske kvinder også. De minder nemlig ret meget om hinanden, hvis du spørger mig – og så er kvinder fra Ukraine jo også enormt smukke, ligesom dem fra Polen.

Hvis man går herind og søger efter polske kvinder, så kommer der usandsynligt mange profiler frem. Så mange, at resultatet blot bliver vist som 1000+ – så det er ikke til at vide, hvor mange der EGENTLIG er. Men det er mange.

Selvfølgelig er ikke alle 1000+ brugere aktive hver dag, men der kommer også jævnligt nye polske kvinder til UkraineDate. Og de søger alle sammen efter kærligheden i udlandet. 

Ellers var de vel ikke registreret på en international datingside?

RussianCupid

Som du nok kan se på navnet, er det primært en Russisk dating side – men misforstå mig ej. Mængden af polske kvinder du kan finde herinde, er LANGT flere end du nogensinde vil få brug for.

En simpel søgning efter kvinder fra Polen viser flere end 1000+ resultater. Det skulle vel være nok til os alle sammen?

Kvinder fra Polen og Rusland har generelt mange af de samme karaktertræk. Mange kommer fra fattigere områder, og ser ganske gode muligheder i at finde kærligheden i udlandet. Så hvorfor ikke prøve at få kontakt til nogle russiske kvinder også – har du set nogle af de russiske gudinder der findes?

Udseendet på mange polske og russiske kvinder taler for sig selv, og de sætter ofte pris på de mindre ting, der gør livet sjovt og levende. Så: Hvorfor ikke prøve at få kontakt til nogle kvinder fra Rusland også, selvom du måske er på udkig efter en polsk kæreste eller kone?

Hva’ er det værste der kan ske?
Der kommer dagligt mange nye medlemmer til hjemmesiden. Sæt et godt profilbillede ind af dig selv, så vil du opdage, at kvinderne begynder at vise interesse for dig!

Hvordan er polske kvinder?

Det er selvfølgelig ikke muligt at beskrive samtlige polske kvinder på een gang – men jeg vil her beskrive hvordan kvinder fra Polen generelt kan være. Der er nogle kulturelle traditioner som danner mennesker på forskellige måder over hele verden, og kulturen i Polen er også med  til at danne polske kvinder.

Polske kvinder er rare mennesker, med masser af empati, godt humør og et åbent sind. Derudover er de for det meste meget feminine, familie orienterede, romantiske, kloge og veluddannede. Du kan altså ikke løbe om hjørner med nogen polske kvinder – men det havde du vel heller ikke tænkt dig…

Når du skal imponere eller lave en god samtale med din polske kvinder, kan du med fordel huske på disse ting. Hun vil være meget glad for sin familie, og du kan derfor spørge ind til hendes forældre, søskende eller venner. 

I Polen er det ofte sådan, at mænd skal være “rigtige mænd”. Han skal udstråle selvsikkerhed, og det kan du faktisk relativt nemt gøre. I stedet for at spørge hvilken restaurant hun har lyst til at spise på, så siger du bare “vi tager på den kinesiske restaurant” i stedet. Det er selvfølgelig ikke altid sådan – men i mange tilfælde.

Det vil heller ikke være så svært for dig at kommunikere med polske kvinder, hvis du kan snakke engelsk. Rigtig mange kvinder fra Polen snakker engelsk, og det gælder især de yngre generationer. De benytter sig af internettet, smartphones, smart-tv og lignende hver eneste dag, og dette er med til at udbrede kendskabet til engelsk gevaldigt.

Polske kvinders forventninger indfries af Danske mænd

Som skrevet længere oppe, søger mange polske piger kærligheden udenfor Polen. Blandt andet for en bedre økonomisk fremtid, og i det hele taget en bedre livskvalitet. Det betyder imidlertid ikke, at det vil være nødvendigt for dig, at overøse din nye polske partner med materialistiske gaver.

Langt de fleste polske damer sætter pris på de små ting – som mange kvinder gør, fra socialt udfordrede lande. Det kan f.eks. være en tur på stranden, eller en frisk gå tur, og andre livsnære aktiviteter. Find ud af alt dette, når du er i kontakt med din polske dame. Spørg og lær hen ad vejen.

Polske piger er oftest slanke, og elsker at være på stranden. Alt afhængig af hvor de bor i Polen, kan der være langt til stranden. Derudover er vejret sjældent rigtig godt. Fortæl derfor om Danske strande, og vis nogle billeder af din favoritstrand.

Tips til dig, der er seriøs i din søgen efter Polske kvinder

En ting er at få en relativ pludselig indskydelse om, at det kunne være fedt med en polsk kæreste/kone. Noget andet er, hvis men er seriøs i sin søgen, og VIRKELIG gerne vil finde sig sådan en. Dette afsnit er til dig, som er seriøs i din søgen.

Du vil herunde finde nogle tips, som gør det meget lettere for dig selv, at få kontakt til polske kvinder via online dating. Den hurtigste måde at finde en polsk kvinde er gennem en international online dating side med masser af polske kvinder registreret. Herinde er de nemlig indstillet på at ville finde kærligheden udenfor Polens grænser, og de er klar til at kommunikere med mænd som dig selv.

Brug et nyt og godt profilbillede. En af de vigtigste ting på din profil, er dit profilbillede. Kvinderne ser dit profilbillede i søgeresultaterne, hvor det er placeret blandt de andre mandelige profiler. Med det rigtige profilbillede kan du bedre tiltrække opmærksomheden, så de polske kvinder klikker på din profil for at læse mere.

Så hvad er et godt profilbillede? Efter min egen erfaring, skal du benytte et billede af dit ansigt – eller i hvert fald et billede, fra skuldrene og op. Forestil dig dette: Du har et billede, hvor man kan se dig i fuld figur. Lige ved siden af dig, er der en anden mand, som har et billede af sit ansigt. Hvis hun kan lide hans ansigt, så er det ham, der får besøg af kvinden. Hvis I begge har et ansigtsbillede, så er der meget større chance for, at du får et besøg i stedet for. Det handler også om at tiltrække den rigtige opmærksomhed. Det er bedst for dig, hvis du får besøg af de kvinder, som kan lide dit ansigt og finder det tiltrækkende – hvis de ikke finder dit ansigt tiltrækkende, er der vel heller ikke nogen grund til, at de kommer ind på din profil?

Dine andre billeder på profilen er ikke lige så vigtige, men de tjener stadigvæk et godt formål. Det er en god idé at vise dig selv i forskellige miljøer, eller hvor du er igang med noget forskelligt. Det kan være fra en badeferie, vandreferie, et restaurant besøg eller noget lignende. Vis altid dig selv fra forskellige vinkler – og for guds skyld, brug ikke selfie-billeder taget med frøperspektiv. Der er ingen grund til at vise din store dobbelthage…

Udfyld dine profil informationer. Når du nu får en masse besøg på din profil, skal de også have noget at læse. Først og fremmest bør du udfylde alle basis-informationerne som kan være din vægt, højde, hårfarve, øjenfarve, kropstype, skostørrelse og lignende. Dine fysiske karaktertræk, og de er jo hurtigt udfyldt. Dette giver de besøgende god mulighed til at forestille sig, hvordan du ville se ud, hvis de stod lige foran dig. Det kan være svært at vurdere udelukkende ud fra billeder.

Derudover har du også din profil-tekst, som er et rigtig godt redskab. Her kan du skrive lige dét, du har lyst til (næsten). Gulvet er dit, og du har nu muligheden for at “sælge dig selv”. Hvorfor er du unik? Hvad er det bedste du kan tilbyde en polsk kvinde? Hvilke aktiviteter kan du lide at lave om søndagen? 

Det er altid en god idé at beskrive det bedste ved sig selv her – og vær gerne så humoristisk, som du kan. Du behøver selvfølgelig ikke lave den perfekt til at starte med. Det er en god idé at ændre i den løbende, efterhånden som man kommer i tanke om noget mere eller bedre, der kunne stå.

Køb dig et medlemskab og få kontrol. Det er måske ikke det mest indbydende, men med et medlemskab har du ALLE muligheder for at møde polske kvinder. 

99% af de seriøse datingsider skal også have en måde at tjene penge på. Det gør de oftest ved at tilbyde ekstra funktioner til dem, der køber et medlemskab. Disse ekstra funktioner indebærer oftest muligheden for enten at læse eller sende breve til andre medlemmer.

Det vil sige – det kræver et medlemskab for at kunne sende eller læse et brev. Medmindre du finder en polsk kvinde der allerede har købt et medlemskab, så kan du godt sende og læse breve til/fra hende. Dog anbefaler jeg altid at købe et medlemskab. Her får du muligheden for at sende så mange breve som du OVERHOVEDET kan nå at sende, og alle modtagerne kan læse dem, og svare på dem. Dette er vel nok den vigtigste funktion overhovedet?

Prisen på et medlemskab afhænger af, hvor længe du ønsker det. Jo længere tid du vil have et medlemskab, jo mere sparer du, og jo billigere er det for 1 måned. Du kan derfor med fordel købe medlemskab for eksempelvis 3 måneder af gangen, så du også har rig mulighed for at skabe kontakt til polske kvinder.

Morten

Morten

Ejer af FindKaerlighed

Jeg har en anbefaling til dig, hvis du ønsker at møde smukke Polske kvinder, og date dem. Gå ind og opret dig på SingleSlavic - her møder du flere end 2.200.000 medlemmer. Hvor mange kvinder vil DU kontakte?

I

2142+ online

MEGET og MANGE aktive Polske kvinder
EKSTREM nem, hurtig og effektiv registrering
Smukke kvinder med masser af lækre profilbilleder
Kan benytte gratis og betalt