Det er ikke ligefrem et nyt fænomen, at man kan se live cams af lækre piger, mænd, par og transpersoner direkte på internettet - oven i købet med en overflod af udbydere.

Faktisk så bliver denne industri bare større og større for hver dag - og brugernes kendskab til det bliver større, og der bliver flere modeller som vil vise sig frem.

Nogle af de største hjemmesider indenfor branchen har flere end 100.000+ modeller registrerede, og man finder oftest tusinder af dem online på een gang. Nogle af de mest populære modeller har endda flere end 10.000 seere på en gang, hvor alle brugerne kan sende drikkepenge og meget mere.

Hvordan foregår det?

Det kan det gøre på flere forskellige måder - det er nemlig en branche i konstant udvikling.

Den "klassiske" metode er, at man opretter sig på en hjemmeside, køber nogle Coins/Tokens/Credits, og finder sig en fræk model, som er online. Man klikker på hendes Webcam Vindue, og så kan man invitere hende i et Privat Cam show - og det koster så X antal Coins/Tokens/Credits i minuttet. Nogle modeller tager flere end andre i minuttet - det kommer helt an på, hvor erfarne de er, eller hvor efterspurgte de er.

De seneste mange år, er der dog en anden metode, som er vokset gevaldigt i popularitet. Det foregår ved, at man ganske gratis (og endda uden at oprette en bruger på hjemmesiden), kan følge med i et live cam af en given cam girl. Hun står måske og danser lidt, med al sit tøj på. 

Her kan (de registerede bruger, vel og mærket, og dem som har købt Tokens/Coins/Credits) man så give modellen nogle drikkepenge, for at gøre et eller andet seksuel - måske massere sine bryster i 30 sekunder, eller lave en sexet striptease. Grunden til populariteten kan være, at man for det meste kan se en masse nøgenhed, for langt færre penge (fordi der er flere af gangen, som giver drikkepenge). 

Det lyder spændende. Hvor kan jeg læse mere om Live Cams?

Det oplagte ville være, at du søgte rundt på Google - men her kommer et bedre forslag fra CamEksperten. Som navnet antyder, er CamEksperten en erfaren herre, der udelukkende koncentrerer sig om alt det nyeste indenfor denne verden - lige fra lækre ganske almindelige cam piger, til eksklusive og glamourøse modeller, som ligner en professionel model.

Det er efterhånden kun fantasien der sætter grænser på, hva' man kan opleve over internettet, med alle de forskellige cam sider og tiltag som dagligt innoveres på og udvikles. En nyere trend er eksempelvis, at modellerne er udstyret med en vibrator (indført i underlivet), som så begynder at vibrere, efterhånden som der gives drikkepenge.

Nogle hjemmesider tilbyder også, at modellerne kan lave cam2cam sessioner med brugere - altså så modellen kan se dig også, og man derved kan have endnu vildere (frækkere?) oplevelser. Det er helt sikkert en oplevelse værd.


Denne historie er bragt af CamEksperten