De bedste Russiske Dating sider til at møde Russisk Partner

Russiske Dating Sider – Guide til de 2 bedste russiske dating sider, til at møde en russisk partner!

Velkommen til Findkaerlighed’s guide, hvor vi gennemgår de 2 bedste datingsider, hvor du kan møde en russisk partner. Her i artiklen vil du kunne se en sammenligning, og hvorfor disse 2 sider er udnævnt af os, til at være de bedste. (Hvis du kender nogle der er bedre, hører vi meget gerne om dem!)

Vi elsker Russiske dating sider, og vil gerne hjælpe dig, til at vælge den bedste. Vi gennemgår jævnligt vores artikler, og sørger for, at de er helt up to date. Har du derfor kommentarer til vores guide til de bedste russiske dating sider eller andre, er du som altid velkommen til at kontakte os.

Vi gennemgår 2 russiske dating sider i denne artikel, og vi beskriver dem helt nøgternt.

 

Russiske dating sider 1 – Russian Cupid

Stort, internationalt firma – med mottoet “Find din russiske skønhed”. Det er der rig mulighed for, med mere end 1 million russiske kontaktannoncer. Det er en yderst sikker side at bruge. Cupid er et firma, der globalt set driver en lang række niche-dating websteder. Især deres Russiske portal har en størrelse, hvor det begynder at blive sjovt. Forestil dig, at du udfylder din profil mandag aften, og tirsdag formiddag er der 15 beskeder fra interesserede kvinder. Slet ikke dårligt, hva?

For at komme i gang på Russian Cupid, skal du blot følge 3 skridt, som de selv skriver det.

 1. Opret & skab en profil
 2. Gennemse billeder og profiler
 3. Begynd kommunikation

Som noget relativt nyt, kan du logge ind med din Facebook profil. Det er rigtig nemt, og du slipper for at gå gennem alle trinene ved en profiloprettelse. Bare rolig – de slår aldrig noget op på din facebook profil, og dine venner på Facebook kan ikke se, du er oprettet med din Facebookprofil på Russian Cupid. En kæmpe fordel ved denne side er de mange profiler, fra hele Rusland. Jeg var derinde og kigge i dag, mens jeg skrev denne artikel; klokken 13.26 på en søndag eftermiddag er der 1686 medlemmer online.

Priserne hos Russian Cupid

russiske dating sider

Som stort set alle andre dating-portaler online, skal Russian Cupid have et gebyr, hvis du vil have Platinum eller Gold medlemskab. Du kan uden problemer oprette en profil gratis, og surfe rundt på siden, for at se kvinderne. (Du kan også kommunikere med andre profiler, der har købt et medlemskab). Se her en illustration af hvad du kan med hhv. Standard-, Gold- samt Platium medlemskab.

Hvis du vil have fuld kontrol over din profil, og hvem du vil kontakte, er du nødt til at investere i et Platinum- eller Gold medlemskab. Vi anbefaler altid at købe medlemskaber af mindst 3 måneders varighed. Her er der ikke alene en stor rabat og hente, men du sikrer dig også, at du har tid til at skabe reelle forhold. Det kan være svært at gøre inden for en måned!

Platinum medlemskab

Med Platinum medlemskab kan du benytte alle sidens funktioner. Du kan endda få vidst din profil over de andre profiler, i søgeresultaterne (det vil sige, at kvinder der søger efter mandlige profiler, vil få vidst din som en af de første. Derudover kan du få VIP Profile highlighting, og din profil vil fylde dobbelt så meget. Alt i alt øger du dine chancer for et succesfuldt forhold GEVALDIGT, sammenlignet med Gold eller Standard medlemskab. Priserne er:

 • 1 måned – 39,99€
 • 3 måneder 79,98€ (26,66€ per måned)
 • 12 måneder 159,99€ (13,33€ per måned)

Vær opmærksom på, at omkostningerne for medlemskabet bliver trukket på 1 gang. Husk at afmelde dit premium medlemskab igen, hvis du ikke ønsker at der skal trækkes penge for næste periode. Som du kan se, er der store mængder af rabat og hente, hvis du køber medlemskab for 3 eller 12 måneder!

Gold medlemskab

Med et Gold medlemskab kan du mere, end med et Standard medlemskab. Du kan dog en smule mindre, end hvis du har Platinum medlemskab. Med et Gold medlemskab slipper du for at se på annoncer, og du kan kommunikere med alle på siden, hvis du har lyst. Du kan også benytte dig af live-chat, og du kan endda browse profiler helt anonymt, hvis det ønskes. Alt dette kan du ikke, hvis du har et standard medlemskab. Priserne for et Gold Medlemskab er:

 • 1 måned – 32,99€
 • 3 måneder 65,98€  (21,99€ per måned)
 • 12 måneder 131,99€ (11€ per måned)

Bemærk også her, at omkostningerne for medlemskaberne bliver trukket på 1 gang. Du skal også afmelde dette medlemskab igen inden den nye medlemskabs-periode (når det udløber), hvis ikke du ønsker at forlænge det. Igen skinner det tydeligt igennem, at du kan opnå store rabatter ved køb af længere medlemskaber.


Lyder det interessant?

PRØV Russian Cupid allerede i dag, hvis du har tanker eller ønsker om at finde en Russisk kæreste. Klik på linket HER, og du kan komme i gang med det samme. Der er masser af russiske kvinder, der venter på dit brev.


Russiske Dating sider 2 – Single Russian Woman

Single Russian Woman er også en stor, international hjemmeside. Det er en dating-hjemmeside, der fokuserer på at skabe kontakt mellem russiske kvinder og mænd fra hele verden – og i russiske dating sidersærdeleshed fra Norden samt Danmark. (Danske mænd er i høj kurs hos russiske kvinder).

De har et relativt simpelt motto, som alligevel appellerer godt til hvad de foretager sig. Det lyder “Meet Russian Love Online!” – og det er jo det, vi er ude efter – at finde de bedste russiske dating sider.

Også her kræver det kun 3 simple steps, før du er igang med at skrive til medlemmerne.

 1. Opret og udfyld din profil (Til forskel fra Russian Cupid, kan du ikke bruge Facebook til at lave en profil). Du skal derfor bruge din e-mail adresse.
 2. Søg efter medlemmer, der passer dine kriterie
 3. Send et brev og skab kontakten

Som de fleste betalings-modeller på online dating websteder, kræver det et Premium medlemskab at kunne sende samt læse beskeder. Erhverver du dig et premium medlemskab, får du også muligheden for at Booste din profil, så den vises for rigtig mange kvindelige medlemmer fra Rusland. Premium medlemskabet (hvilket tillader dig at bruge allesidens  funktioner) er en smule billigere, end hos Russian Cupid.

Priserne hos Single Russian Woman

 

Du kan således få Premium medlemskab fra KUN 8,33€ per måned (Hvis du køber et 12 måneders medlemskab = 99.95€). Se billede, for hvad et Premium medlemskab indeholder. Medlemspakkerne for Premium Medlemskab koster således:

 • 1 måned – 29.95€
 • 3 måneder – 49.95€ (DU sparer 39.99€)
 • 6 måneder -79.95€ (DU sparer 99.75€)
 • 12 måneder 99.95€ (DU sparer 259.45€)

Vi anbefaler dig, at købe et medlemskab af minimum 3 måneders varighed. 1 måned er simpelthen ikke tid nok, i langt de fleste tilfælde – og så sparer du oven i købet en masse penge på medlemskab, hvis du køber et længerevarende fra start af.


Er du interesseret i at prøve Single Russian Woman?

Så klikker du blot på dette link, og du vil blive videreført til deres hjemmeside. Alternativt, kan du blive her på siden, for at læse mere om Russiske Kvinder, eller om Russiske Kvinder i Danmark.

About the Author Morten

Jeg hedder Morten, er 27 år, og jeg elsker at udforske verden. Jeg har boet mange forskellige steder i udlandet, og især Østeuropa. Jeg har lavet denne hjemmeside, for at vise dig hvor nemt og fantastisk det kan være, at date kvinder fra udlandet!

Årsagen til Russian Cupid's succes

Jeg vil give dig en anbefaling. En anbefaling, der muligvis kan være med til at ændre dit liv til det bedre - hvis du søger en kæreste fra Rusland.

Jeg vil fortælle dig om Russian Cupid.

Det er ubetinget en af de største sider, hvor du kan skabe kontakt til Russiske kvinder. Skab kontakt, og find din date.

(Mange af kvinderne er YDERST interesseret i at få kontakt med mænd fra Skandinavien og i særdeleshed DANMARK)

Er du klar til at begynde et nyt dating-eventyr?

Gå til Russian Cupid »